Print this page
2021 június 11, péntek

A maszkok kötelező viselése jogellenesnek ítéltetett

Szerző: Új Világtudat

A németországi Weimari Járásbíróság 2021 április 8-án kimondta, hogy a kötelező maszkviselés, a társadalmi elhatárolódási követelmények és a diákokon végzett gyorstesztek végrehajtása káros, és ezért törvénytelen.

Egy német bíró károsnak nyilvánította a maszkokat és a kötelező viselésüket jogellenesnek ítélte

A távoktatásnak is le kell állnia - döntött a bíróság, mert a többi intézkedéssel együtt fizikai, pszichológiai és pedagógiai kárt okoz a gyermekeknek, valamint sérti a gyermekek és szüleik jogait.

A Christian Dettmar bíró által hozott döntés csak a weimari körzet iskoláira vonatkozik, bár végül az ország más részeire is kiterjedhet, ha más szülők kellő felháborodása kíséri az ítéletet. (1)

Dettmar szerint az, hogy a gyermekeket maszk viselésére és egymástól való távolságtartásra kényszerítik, közvetlenül sérti a német alkotmány 2. és 6. cikkét, amelyek garantálják az egyéni fejlődés, az oktatás és a szülői segítség szabadságának jogait.

Ezen túlmenően az ilyen intézkedések nem voltak arányosak a jelentett fenyegetéssel, ami valójában egyáltalán nem fenyegetés, tekintve, hogy a gyermekek alapvetően immunisak a koronavírussal szemben.

Dettmar határozatában hivatkozott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2020 októberi közleményére, amely John Ioannidis világhírű orvostudományi szakértő tanulmányát tartalmazta, amely megállapította, hogy a koronavírus halálozási aránya csupán 0,23 százalék, ami az átlagos influenzaszezonnal egyenértékű. (2)

A maszkviselésnek és másoktól való távolságtartásnak Dettmar szerint nincs orvosi, tudományos vagy biológiai súlya. Szintén semmi ok nincs ezeknek a dolgoknak a végrehajtására, ha az ember tünetmentes, mivel az úgynevezett "tünetmentes terjedés" teljesen hamis.

A maszkviselés és a társadalmi távolságtartás mentális, testi és lelki kárt okoz

Az eset az első alkalom, amikor ilyen bizonyítékokat nyújtanak be egy német bíróságnak, ami arra utal, hogy precedenst teremthet az ország többi része számára.

Egyszerűen nincs tudományos alapja azon természetellenes, antiszociális intézkedéseknek, amelyeket a kormányok és a magánvállalkozások szabnak meg a koronavírus vonatkozásában, amely már nem is jelent fenyegetést.

Az, hogy az embereket és főleg a gyerekeket továbbra is arra kényszerítik, hogy kerüljék az életet, mert egy maroknyi lelkileg leépült ember maszkot akar viselni és örökké távolságot akar tartani, őrültség, és Dettmar tudja ezt.

"A gyermekeket nem csak szellemi, testi és lelki jólétükben veszélyezteti az a kötelezettség, hogy az iskolai órákon maszkot kell viselniük és távolságot kell tartaniuk egymástól és más személyektől, hanem ezen túlmenően is árt," - írta határozatában.

"Ugyanakkor ez sérti a gyermekek és szüleik számtalan jogát, a törvény, az alkotmány és a nemzetközi egyezmények alapján."

Dettmar kifejtette, hogy a gyermekeknek Isten adta joga van szabadon fejlődni germofób pszichopaták beavatkozása nélkül, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy elfedjék az arcukat, és örökre elszigetelve éljenek egy állítólagosan félelmetes vírus miatt.

"Ez különösen vonatkozik a személyiség szabad fejlődéséhez és a testi épséghez, a német alkotmány 2. cikkéből eredő jogra, valamint az alkotmány 6. cikke alapján a szülők általi nevelésre és gondozásra való jogra szintén a megelőző egészségügyi ellátás és a gyermekek által hordandó 'tárgyak' tekintetében," - tette hozzá.

Minden hiteles szakértő és egészségügyi szakember egyetért abban, hogy a maszk viselése orvosilag haszontalan és káros a viselőjének. A PCR tesztek szintén érvénytelenek, és tudományosan soha nem bizonyították, hogy hiteles módszernek tekinthetők a vírus jelenlétének kimutatására.

"Százezer általános iskolásnak egy hétig el kell viselnie a maszkviselés összes mellékhatását, hogy mindössze egyetlen fertőzést megelőzzenek," - figyelmeztet Dettmar.

"Ezt az eredményt pusztán aránytalannak nevezni abszolút nem lenne megfelelő leírás. Sokkal inkább azt mutatja, hogy az ezt a területet szabályozó állami törvényhozás ténylegesen elszakadt a valóságtól, amely történelmi méreteket öltött."

Forrás: Új Világtudat