Print this page
2020 december 14, hétfő

Mi az Orgonit, és hogyan készíthetünk házilag is?

Szerző:

Egyszerű védekezési eszköz a láthatatlan, természetellenes, egészséget romboló energiák ellen. Nyugati országokban már sokan használják az orgoniteket, mivel a környezet energiája nagy hatással van az ember közérzetére és egészségére.

Az orgonit Wilhelm Reich Orgon energiával kapcsolatos kutatásain alapul. Az orgonit egy házilag is elkészíthető energiaátalakító kis „szerkezet”.

Elkészítése házilag:

Elsősorban a hozzávalókat kell beszerezni.
Keressünk környezetünkben olyan műhelyt, vagy üzemet, ahol munkavégzés közben fémhulladék keletkezik. Ezt általában térítésmentesen meg lehet kapni. Ha nincs ilyen a közelünkben, akkor keressünk vastelepet, ahol átveszik a hulladékokat is. Itt viszont fizetni kell a fémhulladékért.

sok csiszolt hegyikristály

Csiszolt hegyikristályok

csiszolatlan hegyikristályok

Csiszolatlan hegyikristályok

Vásároljunk kvarckristályokat, lehet csiszolt, vagy nyers, nincs jelentősége. Jelentősége viszont annak van, hogy a kristály igen jól fel legyen töltve.

A kristály feltöltése

Az orgonit „lelke” a kvarckristály. A kvarckristály lehet csiszolt, vagy csiszolatlan, nyers, teljesen mindegy jelen esetben. A lényeg, hogy a felhasználni kívánt kvarckristály jól feltöltött állapotban kerüljön bele az orgonitbe. Feltölteni többféleképpen lehet, kinek milyen lehetősége van.

1. Egy házilag készített kisebb piramis közepébe helyezzük a kristályokat és ott szépen feltöltődik.

2. Beszerzünk – ha tudunk – lappiramisokat és 2 db között hagyjuk feltöltődni.

3. A kristályokat kitesszük a természetbe kb. 4 napot át, úgy, hogy érje napsütés is, hold is és az eső sem árt neki.

Inkább tovább töltsük, mint kevesebb ideig a kelleténél. A töltőhelyről a kristályokat közvetlenül csak felhasználás előtt távolítsuk el. A kristály ugyanis lemerül. Az elkészült orgonitben viszont a kristály soha nem merül le!
Ennek az az oka, hogy a gyantával összekevert fémforgács kötés után zsugorodik, s ezért folyamatosan nyomás alatt tartja a kristályt, ami működésre készteti.

Szerezzünk be poliészter műgyantát.
Az öntéshez különböző formákat, legjobb az üveg, vagy a szilikon. Ezeket a formákat szilikon spay-vel be kell fújni, így nagyon könnyen ki lehet venni az elkészült orgonitet.

Fontos még vékony gumikesztyű, szájmaszk, védőszemüveg. Ez hideg időszakra érvényes, amikor csak zárt helyen lehet orgonitet készíteni, mert nyáron legjobb a kertben végezni az öntést.
Zárt helyen legyen nyitva feltétlenül az ablak, gondoskodjunk a légcseréről.

Mindent készítsünk elő az öntéshez.

Egy mérőedénybe, - amelynek csőrös része is van – öntsük bele az elkészíteni kívánt mennyiségű gyantát. A hozzá kapott B komponensből előírás szerinti mennyiséget öntsünk bele és gondosan keverjük össze egy fapálcával. Az előírt mennyiség a katalizátorból a gyanta 1-2 %-a. A formába öntsünk kevés keveréket, ezután fémforgáccsal töltsük meg úgy, hogy a közepére helyezzük a kvarckristályt.
Majd a gyantával öntsük teljesen tele a formát. Pálcikánkkal igazgassuk el a fémforgácsot, hogy lehetőleg ne lógjon ki semmi a gyanta tetejére. A jó orgonit kb. 50% gyanta, és 50% fémforgács. A forma nagysága igen eltérő lehet. Általában megfelelő egy szív alakú, vagy kerek muffinforma.

Ha jól sikerült a keverék, akkor 20-30 perc alatt teljesen megszilárdul. Ajánlatos azonban megvárni, amíg az orgonit a formában teljesen kihűl és ezután már könnyedén kivehető a kész orgonit. A megkötés a helyiség hőmérsékletének is függvénye. Melegebb helyen gyorsabban köt a gyanta.
A kész orgoniten néhány hét, vagy hónap múlva vékony kis repedések keletkezhetnek. Ezek egyáltalán nem befolyásolják a működését. Az orgoniten belül a nyomás ugyanúgy megmarad.

Kezdeti nehézségek előfordulnak, ezért érdemes először kisebb mennyiséget kipróbálni.

Egyszerű védekezési eszköz a láthatatlan, természetellenes, egészséget romboló energiák ellen. Nyugati országokban már sokan használják az orgoniteket, mivel a környezet energiája nagy hatással van az ember közérzetére és egészségére.

Ha lakásunkba akarjuk használni, akkor lehet díszíteni különféle módon. Földbe ásni, vízbe dobni azonban tökéletesen megfelel az egyszerű, díszítés nélküli muffin alakú orgonit.

Az orgonit felhasználása igen sokrétű.

Az orgonitot használjuk a lakásban akár több helyen is. Természetesen elsősorban számítógép tetejére, TV -re, mikrohullámú sütő tetejére, nyomtatóra, vezeték nélküli telefon mellé, hűtőszekrény tetejére, stb. A TV, rádió és egyéb elektromos szerkezet működését nem befolyásolja, csak a kisugárzott káros energiáit alakítja át Életerő energiává.

Kertünkbe is helyezzünk el néhány darabot, hogy környezetünket pozitív energiával lefedjük. Mobiltelefonunk hátsó részére ragasszunk pici, lapos orgonitet, ez a káros mikrohullámú sugárzást is átalakítja Életerő energiává. (Kicsiny, lapos orgonit ragasztható a mobiltelefonra, így tudunk védekezni a mikrohullámok ártalmaitól.) A környezetünkben előforduló káros mikrohullámokat, elektromos kisugárzásokat, adótoronyból származó természetellenes, egészségre ártalmas energiákat Életerő energiává változtatja át. (A mm. szerkesztő: Itt nagyon kíváncsi lennék, hogy az ORGNIT ugyan mit tud tenni G 5 sugarakkal? Tudja e et valaki?)

Ha kirándulni megyünk és szeretnénk hozzájárulni Földanyánk energiájának javításához, vigyünk magunkkal orgonitet és ha magaslaton vagyunk dobjuk le, vagy kis lyukat készítve a földben ássuk el. Ha folyóparton, vagy tóparton járunk a vízbe dobva egy-egy orgonitet szintén nagy segítséget nyújtunk vízben élő állatok és növények számára.

Az orgon generátort csak egyszer kell megcsinálni, beszerezni, megvásárolni és működése örökre szól. Az orgonit nem merül ki, és örökké használható. Magát a rádió-, tévé-, mobil stb adást nem zavarja, csupán annak káros hatásait alakítja éltető energiává.

Mint már feljebb is említettünk néhány elhelyezési tippeket, az orgonitet bármikor és bárhol lehet használni, ha élőlényeknek ártó, természetellenes energiát akarunk hatástalanítani és Életerő energiává átalakítani akkor oda annak közelébe tegyük. A vízben az Orgon energia még erősebb hatású. Ajánlatos a WC. tartályba is egy darabot helyezni. Azután, ha folyamatosan áram alatt lévő készülék vezetékét rátekerjük 3-4 darab összefogott orgonitre, akkor a hálózaton keresztül Életerő energiát továbbítunk környezetünk távolabbi részébe is. A kertünkben a növények fejlődésére serkentőleg hat. Telkünket vegyük körbe néhány darab orgonittel. Beteg fák mellé ássunk el orgonitet.

Tapasztalatainkat adjuk tovább és terjesszük az orgonit áldásos hatását, hogy minél több emberhez eljusson Magyarországon is a hír, hogy van egy lehetőség lakóhelyünk, környezetünk energiájának feljavítására.


Készült lenti források nyomán:
www.orgonitneked.info
Forrás: http://orgonitneked.info/2010/08/27/hello-world/
Forrás: www.orgonitneked.info
http://www.orgonit.biz/azorgonitkeszitese
http://www.orgonit.biz/

A kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől.