20231203
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2019 augusztus 10, szombat

Az 5G első sérültjeiről Genfben

Szerző: ujvilagtudat.blogspot.com

..."Jelenleg még nincs komoly tanulmány, ami nem meglepő, ha tudjuk, hogy ezt a technológiát Kínában, majd az Egyesült Államokban fejlesztették ki. Svájcban fenntarthatnánk egy telefonvonalat a magukat rosszul érző emberek számára, meghallgathatjuk ezeket a panaszokat és megvizsgálhatjuk őket. "

Egy svájci magazin beszámolt az 5G első sérültjeiről Genfben

Az L'Illustré egy francia nyelvű fogyasztói magazin, amelyet Svájcban, Lausanne-ban adnak ki. A L'Illustré forgalma 76697 példány volt 2014-ben, és olvasóinak száma 2014. második felében elérte a 338000-et.

Mióta az 5G antennákat telepítették az otthonuk közelében, Genf szívében, az ugyanazon területen élők különböző egészségügyi problémáktól szenvednek. Vajon egy olyan technológia áldozatai-e, amelynek veszélyeit még nem tesztelték kellőképpen? Egy orvos és egy parlamenti képviselő is megszólalt az ügyben. (1)

Egy Genf központjában lévő épület ötödik emeletén egy lakásban gyűltek össze az ugyanazon a környéken élő lakók. Ami közös bennük, az az álmatlanság, a fülzúgás és a fejfájás, és egy sor megválaszolatlan kérdés.

A legfiatalabb, a 29 éves Johan Perruchoud 11 éve él ott, és nem az a típus, aki az invazív technológiával kapcsolatban bármiféle gyűlöletet terjesztene. Ő egy egészséges, aktív és pozitív fiatalember, aki mindössze négy év után tért vissza New Yorkból, és videókat illetve filmeket készít a médiának vagy magánszemélyeknek, és gyakran a szobájában dolgozik a számítógépével.

"Mint egy mikrohullámú sütőben"

Neki és a szomszédjának az egész dolog áprilisban kezdődött. "Soha nem volt problémám a Wi-Fi-vel vagy ilyesmivel, és soha nem volt problémám az alvással, és aztán hirtelen nehezen tudtam elaludni. Különösen otthon éreztem - hogyan is mondjam... mintha egy mikrohullámú sütőben lennék. Nem éreztem magam jól a házban, mintha szellemek vettek volna körül."

Amikor a Facebookon és a Konföderáció honlapján utánanézett, látta, hogy a közelben három 5G-s antennát helyeztek üzembe, és más emberek azonos problémákra, fejfájásra és fáradtságra panaszkodtak.

"Pszichés dolog lenne? Nem tudom. Ám először, bár soha nem volt fülzúgásom zene komponálása közben, a fülem sípolni kezdett. Éjjel felébresztett. Mindez nagyon szokatlan volt."

Az a kellemetlen érzés tört rá, hogy valami olyan dolog van rá hatással, amit nem maga idézett elő. Ezért felhívta a Swisscom-ot. Alig tíz perccel azután, hogy kitöltött egy űrlapot, egy képviselő visszahívta őt, és nagyon empatikusnak tűnt.

"Azonnal védekezni kezdett. Elmondta nekem, hogy sor került a tesztekre, és hogy minden rendben van. A végén, a forma kedvéért gyógyulást kívánt nekem." Ma Johan egy kicsit jobban van, bár az orrmellékürege begyulladt az elmúlt két hónapban egy olyan fertőzés következtében, amelyet még soha nem tapasztalt.

A szomszédja, az 50 éves Elidan Arzoni sem járt sokkal jobban. Ugyanezen a napon a Metamorphosis Company színésze és színpadi rendezője esetében ugyanazok a tünetek jelentek meg, de még hevesebben. "Éjszaka történt," - mondja "A fülem nagyon hangosan elkezdett zúgni, miközben akkoriban azt sem tudtam, hogy mi az a fülzúgás."

Ugyanakkor fájdalmat érzett a koponyája bal oldalán és a hátsó részén. Ezen felül olyan kellemetlen érzést tapasztalt a szívében, hogy azt hitte, hogy szívrohamot kapott, és két nappal később a kórház sürgősségi osztályára ment. Néhány teszt után megnyugtatták, amikor elmondták neki, hogy "sportszíve" van. 

 
Amikor felvetette az antennák jelenlétének kérdését, a nővér azt válaszolta, hogy senkit sem képeztek ki arra, hogy tájékoztasson ezen adókészülékek lehetséges hatásáról.

"Az egyetlen tanács, amit kaptam, a költözés..." Számára nem kétséges, hogy az antennák okozták a betegségeit. "Ezt nem nehéz kitalálni. Még a Swisscom is megerősítette az időzítést. És egyébként nagyon jó az egészségem, nem iszom, nem dohányzom, soha nem megyek orvoshoz." Azt állítja, hogy a felesége és a 9, 16 és 21 éves gyermekei szintén újonnan kialakult álmatlanságban szenvednek.

Johan, a színész azonban nem rejtette véka alá az aggodalmát. Írt az Államtanács elnökének, Antonio Hodgersnek, és egyszerűen azt a választ kapta, hogy az új technológiával kapcsolatban minden törvényes. "Hogyan feledkezhetünk el arról, hogy a Konföderáció a Swisscom többségi részvényese?" - fakadt ki dühösen Johan.

"Amint szembekerül valaki ezen emberek pénzügyi érdekeivel, teljes tagadásba kezdenek. Senkit sem érdekelnek a polgárok. Még a közelgő jelentés (2019 nyarára tervezték, amelyet egy munkacsoport készített a Szövetségi Kommunikációs Iroda közreműködésével, amit az év végére halasztottak) sem foglalkozik az egészségügy kérdésével. Ha a leukémia vagy agydaganat előfordulása emelkedni kezd, évekbe telik, amíg megerősítésre kerülnek."

Azóta birkózik a fülzúgással, de azt mondja, hogy "ezzel nem lehet együt élni, mert nagyon erős". A Facebookon, ahol nyíltan beszél a helyzetéről támadások érik, és el kell fogadnia, hogy maradinak tartják.

Ennek ellenére nincs szó az elköltözéséről: "Miért kellene elhagynom az otthonomat, amikor genfi állampolgár vagyok és itt fizetem az adókat? Ez teljesen antidemokratikus lenne. És hová menjek egyébként, mivel hamarosan mindenhol lesznek antennák? Jelenleg nemkívánatosnak érzem magam. Nem tudom, hová meneküljek. A munkám és a gyerekeim itt vannak." Ugyanilyen zavaró, hogy amikor a szomszédos Franciaországba megy, a fájdalmai elmúlnak. Amikor visszaérkezik a városba, a fájdalmak ismét megjelennek.

 A Svájcban gyors ütemben telepített 5G antennák felvetették az elektroszmog egészségügyi következményeinek kérdését

Egy orvos azt állítja, hogy katasztrofális veszélyben vagyunk. Bertrand Buchs orvos moratóriumot kezdeményezett az 5G-vel kapcsolatban Genfben, és megkongatta a vészharangot. Szerinte világos tanulmányok hiányában senkinek sincs joga azt mondani ezeknek az embereknek, hogy csak képzelik a betegségüket.

"Az 5G rövidebb hullámai hatására senki sem tudja, hogy mi történhet. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük a felerősödésüket, más szóval, a 3G, 4G és Wi-Fi jelekkel való keveredésüket."

"Úgy bánnak velünk, mint az idiótákkal. Ami ezt illeti, a hatóságaink szemben állnak a józan ésszel. Az elővigyázatosság elvét egyértelműen megsértik. Miért jelent meg olyan sok antenna mindössze két hónap alatt?" - mondta Buchs.

"Egy adott gyógyszer esetében évekre van szükség annak értékeléséhez, hogy jó vagy rossz. Minden túl gyorsan történik. Egy verseny közepén vagyunk, hogy ki lehet az első üzemeltető, aki telepítheti az 5G-t, ami sietve történik, bár nincs objektív oka a sietségnek. A lakosság számára gyakorlatilag haszontalan. Úgy tehettek volna, mint Németország, ahol az 5G-t bizonyos vállalkozásokra korlátozták, és szigorúan ellenőrzik."

"Mivel semmit sem látnak és éreznek, a közvélemény úgy véli, hogy nulla kockázata van, kissé úgy, mint nukleáris területen. Fennáll annak a veszélye, hogy néhány év alatt katasztrófát tapasztalunk meg, például a daganatok tekintetében. Ezért pedig az állam lesz a felelős."

"Jelenleg még nincs komoly tanulmány, ami nem meglepő, ha tudjuk, hogy ezt a technológiát Kínában, majd az Egyesült Államokban fejlesztették ki. Svájcban fenntarthatnánk egy telefonvonalat a magukat rosszul érző emberek számára, meghallgathatjuk ezeket a panaszokat és megvizsgálhatjuk őket. Hazánk rendelkezik az ehhez szükséges eszközökkel és készségekkel. A vitát el kell indítani, mert ez a történet még messze nem ért véget. Most még csak azt mondják nekünk, hogy 'Menjünk tovább, nincs itt semmi látnivaló...", - mondta Buchs.

(1) - https://www.illustre.ch/magazine/5g-sentons-cobayes
(2) - https://www.emfacts.com/2019/07/swiss-magazine

 
Megnyitva 2613 alkalommal

Hozzászólás   

#3 5G károsítás kérdésekR Zoltán 2019-08-15 07:41
Kedves Erzsébet!

A kérdések egy részére talán a Dr.Weixl-Várhegyi László mérnök radiesztéta, bioenergetikus, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta egyik válaszát ha bemásolom ide akkor egy kezdő utat mutathatok meg ahol tovább lehet haladni a kutatásban a különböző védekezések módszerei után.

Arra a kérdésere, hogy "muszáj engedelmes rabszolgává lennünk?" az lenne a válaszom, hogy NEM! Pont itt a bújik meg a lényeg. Ha nem hallatjuk elégedetlenségünket akkor sajnos nem csak engedelmes rabszolgák leszünk, hanem önként megyünk és visszük gyermekeinket is a sírba ami sejtésem szerint az ártó hatalmak fő-célja, amiben a mindenkori kormányok is segédkeznek. Nemzetközi "semleges" szakemberekből (Nem pártkatonákból) álló csoportot kell alapítani - alapíttatni nem csak csonka Magyarországi szinten hanem Európai vagy akár világszinten is válaszokat kell követelni a felelős kormányoktól. Ha nem hajlandók ebben együttműködni akkor nem az ország népét szolgálják és a szemétdombra valók.

E sorok alatt olvasható Dr.Weixl-Várhegyi László válasza egyik kérdésre: Forrás: termeszetdoktor.hu/kerdesek/467

"Ha a panelházak beton-vasalatainak az összeillesztése és összekötése nem ad jó érintkezéseket, akkor nem jól működik a Faraday – kalitka-védelem sem. De lehet, hogy jól érintkeznek az illesztések, csak ugye vannak ablakok is, ahol a szobákban, lakásokban lévő sugárzó eszközök (wi-fi, mikró, mobil, dect telefon, stb) egyenes vonalú sugárnyalábjai össze vissza cikázva a szobákban (visszaverődő sugárnyalábok) és a lakásban, előbb-utóbb megtalálják a „rést”, ahol a sugárzásuk elhagyja a Faraday-kalitkát. Így lehet az, hogy az Ön közelében élők által gerjesztett sugárzások térerejét lehet mérni. A távolság négyzetével arányosan csökken a sugárzás térereje.

Nem panelház esetében Gyűrűsi Józseffel az utcán mértük a közelben ( 30 m távolságban lévő) lévő épületben bekapcsolt mikrohullámú sütő sugárzásának olyan erős térerejét, ami még ilyen távolságban is a megengedett sugárdózis tízszerese volt!!

Én azért szedek napi 33-35 ezer mg C-1000-est, hogy mindenütt erős legyen a szervezetem, a szabadban engem is érő sugárdózisokkal szemben, hiszen a szatellitek, mobil tornyok (most jön az 5G-s sáv sugárzás!!), URH rádiók, stb.. mikrohullámú és digitális, AM és FM sugárzásai mindenkit, s így engem is érnek, s rám is negatívan hatnak!! A házam és a melléképületek, sőt még a kertem is Faraday-kalitka védelemmel van megtervezve, de én még azért szedek sok C-vitamint, egyenlő időközönként, egyenlő dózisokban adagolva a szervezetemnek, valamint ha lehet keresem a testem leföldelési lehetőségeit, hogy védve legyek mindenütt. Van több műszerem is a megfelelő mérésekhez és tudom igazolni, hogy hol, milyen sugárdózisok vannak és kerülöm ezeket a helyeket. Itthon még 10 Celsius fok alatt is sokat vagyok mezítláb, mert a földelés „leszedi” rólam, meg másról is a sugárözön minden fajtáját.

Ha nincs más lehetőségem, akkor megölelek egy fát, vagy megfogok egy nagyobb növényt rövid időre és letestelem magam. A gázcsövek, vízcsövek, fűtés-csövek festetlen részeit ( általában a csapok) megfogva is le tudom magamat földelni. Kérem megnézni a www.foldelnijo.hu oldalon az információkat és az oda feltett, „Elektrosokk” c. tv műsorokat ( 3-ban én is szerepelek), mert ott sok jó gyakorlati példát lát és hall, amely segítheti Önt a mindennapi védekezésekben.

Az atlantiszi gyűrűk közül csak az a jó, amelyik nem alkot zárt kört az ujjunkon, mivel így nincs blokkolva egyik meridiánunk sem, és ezért hordok műanyag, vagy bőrszíjas óraszíjat, mert egy zárt fém óraszíj a csuklónál futó valamennyi test-meridiánra károsan hat, melyet a kínai gyógyászat is igazol az akupunktúrás pontok méréseivel. Tehát a negatív hatás azért van, mert a zárt fémek (nyakon, csuklón, ujjakon, stb) blokkolják és megzavarják a testünk energia mezőit és pontjait (meridiánjait).

Mindennel szemben lehet is és kell is védekezni és fel kell vállalni, ha ezért minket negatívan ítél meg a környezetünk, mert előbb-utóbb ők is látni fogják, hogy mi akik ezeket alkalmazzuk makk egészségesek vagyunk minden térerőben, akik pedig nem védekeznek sehogyan, azok között igen magas lesz a daganatos megbetegedések és halálozások száma.

Remélem tudtam segíteni.

Üdvözlettel: ’Dr.Weixl-Várhegyi László mérnök radiesztéta, bioenergetikus, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta"
#2 Az 5G első sérültjeiről Genfbendr. Pál Erzsébet 2019-08-15 06:26
Az emberiség mérgezéséről szóló cikkhez szerettem volna egy kérdést intézni, hogy hogyan védekezhetünk ellene, de mielőtt befejezhettem volna elvettétek az oldalt, a jelen címben foglaltakhoz is illik a kérdésem tehát a vegyi mérgezés és az 5G károsítás ellen hogyan védhetjük meg magunkat és családunkat., Nincs kiút? muszály engedelmes rabszolgává lennünk? Kinek a felelőssége ez, és hogy fér ez össze az Isten törvényeivel?
#1 5G első sérültjeiMagdolna Csaplar 2019-08-11 15:42
Régebben olvastam , hogy ISRAEL-ben egy madárfaj kipusztult és beszüntették.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások