20210116
Last updateH, 21 dec. 2020 2am

rovas logo

szerda, 25 július 2018 07:15

Kitálalt a magyar gyógyszerész

Szerző: magyarokrol.com

Egy gyógyszerész őszinte vallomása! Betelt a pohár! Felsorolta az összes forgalomban lévő, bármikor megvásárolható, legális drogot: NeoCitran, Coldrex, Robitussin. Ön tudta ezt ??

"Miközben azon elmélkedem, hogy miért lehet eljárni egy vitaminkereskedővel szemben, aki c-vitamint vagy cinket javasol a nátha kezelésére és miért nem lehet a diszkódrogok forgalmazóival szemben fellépni, hadd mutassam meg a probléma gyökerét Önnek is.
Az utcai drogok a gyógyszeripar melléktermékei. Az LSD, a heroin és a most divatos diszkódrogok mind a gyógyszergyárak remekei. Hogy üldözik vagy mindennap reklámozzák a tévében csak attól függ, hogy sikerült e valakinek igazolni, hogy ártalmas.

Vegyük például a fenilefedrint. Ez a vegyület nem csupán a speed és az extasy nevű diszkódrogok alapanyaga, hanem a Coldrex, a NeoCitran, a Robitussin és még számos agyonreklámozott nátha elleni szer fő összetevője.

Miért szedik a fiatalok a diszkóban? Hogy feldobódjanak. Miért szedi egy náthás? Ugyan ezért. Ne gondolja, hogy ettől meggyógyul! Ezek nem gyógyszerek! Csupán bedrogozva kevésbé fogja érezni, hogy beteg. Kicsit leverte a nátha? Szedjen drogot! Recept nélkül kapható a patikákban és akár egy benzinkúton is.

Amit biztosan tudunk a phenylephrineről és származékairól, hogy függőséget okoznak. Aki rászokott, nehezen tud róla leszokni és bármilyen lelki megterhelés esetén újra használni fogja. Még olyan is előfordult, hogy nátha tüneteit mutatta valaki stressz hatására, csak hogy hozzájusson a gyógyszerhez.

Több nőismerősöm is a táskájában hordta a Neocitrant akkor is, amikor semmi betegsége nem volt. "Biztonságérzetet" adott nekik.

Gondolom ön is tudja, hogy a fenti gyógyszereknek van gyerekváltozata is. Képzelje, ugyan ezekből az összetevőkből állnak. Ez abból az elgondolásból jött létre, hogy ha egy gyógyszer biztonságos a felnőtteknek, akkor egy kicsi nem árthat a gyereknek sem. Tényleg így működik a gyógyszer adagolási tudomány.

Hogy mit tehet?

Írjon levelet a képviselőjének. Mondja el neki, hogy nem ért egyet a pszeudoefedrin tartalmú szerek szabad forgalmazásával és helyette a méz, a cink és a c-vitamin reklámozását javasolja legalizálni. Ugyanis ma ezeknek gyógyhatást tulajdonítani tilos.

Ezért látunk olyan reklámokat a tévében a c-vitaminról, hogy van lassan ható, van gyorsan ható és van a lassan és gyorsan ható változata. A c-vitamin gyártónak ki kell találni valami ostobaságot, mert azt nem mondhatják, hogy „szedjen c-vitamint, hogy meg ne fázzon”.

Ha mégis megfázott használja az immunrendszerét. Igyon gyógyteákat. Naponta 3-4 litert. Kanalazzon mézet, ami kitűnően csökkenti a köhögést, pihenjen, rágcsáljon gyömbért és szopogasson cink rágótablettát. Éppen annyi idő alatt fog meggyógyulni, mint ha drogokkal kezelné magát: 3-4 nap alatt."

Forrás: magyarokrol.com
Beküldte: Antal Ignácz

Megnyitva 1826 alkalommal

Hozzászólás   

#2 ÖSSZMAGYAR TÜNTETÉS KELL A ZSIDÓ FAJIRTÁS ELLEN?S. Tejfalussy András 2018-08-09 17:37
ÖSSZMAGYAR TÜNTETÉS KELL A ZSIDÓ FAJIRTÁS ELLEN?

(zsidofajirtasellenituntetes190809)

Az izraeli Haarec lap, az okait elhallgatva, a nyugati férfiak 2050-re nemzőképtelenségét ígéri. A mérésekből kiderült, hogy azokét, akiknek a négy nemzedékét mérgezték túladagolt káliummal az azzal műtrágyázó és ételízesítő országokban. A keleti népeket nem mérgezték tönkre a káliummal.

A tiszta vízhez jutást és hozzá rendesen sózást akadályozás hagyományos talmudi és ószövetségi rablógyilkossági módszer, lásd Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kama 93 b. lap, valamint II. Mózes 23/20-33, V. Mózes 7/1-26, A magyaroknak tudatosan csökkentik az élethosszát és rontják a nemzőképességét a "Menzareformmal”, ami napi legalább 4,7 gramm kálium és napi legfeljebb 4 gramm konyhasó akármennyi vízzel, akármilyen ütemben bejuttatását írja elő a magyarok étkezéséhez. 1950-ben Nobel díjat is kaptak, akik bemérték az életrövidítő és nemi jelleg rontó, vagyis „ingatlan elárvultató” hatását!
Infúziónál és étkezésnél is, napi 3 liter víz mellé, 27 grammnyi konyhasónak és 0,36 gramm káliumnak a vérbe fokozatos bejuttatása optimális. Azért, mert ez a természetes aránya ezeknek a „vérelektrolit” anyagoknak az élő ember testnedveiben, vérszérumában. A Ringer infúziós oldat alkalmazásnál is ezért ilyen a dózis arányuk! Fajirtás a Menzareformként több mint tízszeresen túladagolt káliummal sejtmérgezés, s hogy akadályozzák, tiltják a mérgezően túladagolt kálium mérgezőségét csökkentő desztillált víz ivást, konyhasó pótlást, savanyúság- és cukor fogyasztást!
Javaslom, hogy maguk a zsidók haladéktalanul helyezzék hatályon kívül az őket fajirtásra és rablógyilkosságra, hamis bírósági tanúskodásra és bírói csalásra felbiztató, a nem zsidók alapvető emberi jogait durván sértő, a világ többi népei elleni rablógyilkosságban az egész zsidó népet kárfelelőssé tevő talmudi és ószövetségi szervezeti-működési maffia szabályokat és „sikeres rablógyilkossági modell történeteket”, amelyek ma is „mintaként szolgálnak”, pl. lásd II. Sámuel „Raba bevétele”, „Dávid népe sikeres rablógyilkosságáról”!

A nemzetközi méréstudományi szabadalmaim szerinti gradiens fitotronos ANTIRANDOM BIOMONITOR közvetlenül láthatóvá tette, hogy a sejtek, a sejtekből összetett szervezetek tönkremennek a túladagolt káliumtól. Elveszítik a környezeti hatásokhoz alkalmazkodási képességüket, pusztulnak. Külön műszerek nélkül elvégezhető a mérés, maguk a növények a műszerek. Lásd www.tejfalussy.com, Videó 8, 10. és 61., Email könyv 1., 11., 58. és 101. valamint GTS Antirandom rovat és MEHNAM 1031.

A Menzareform a magyarok meddőség fokozódásának az előlük eltitkolt, alapvető, tényleges oka!Kb. 1980 óta, naponta több mint száz magyar ember élőhelyét, ingatlantulajdonát rabolják el vele!!

Közérdekű bejelentésként és petícióként is kapja: Miniszterelnökség!

Magyarország, 2018-08-09.
nemes Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, nemzetközi méréstudományi szakértő feltaláló, Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71., honlap(ok): www.tejfalussy.com, E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmailcom, telefon: +36 20 218 1408
feladó: András Tejfalussy
címzett:
"Érkeztetők (ME)"
másolatot kap:
"ME - Érkeztetők (noreply)" ;
;
miniszterelnok
titkos másolat:
. . .
dátum:
2018. augusztus 9. 15:33
tárgy:
ÖSSZMAGYAR TÜNTETÉS KELL A ZSIDÓ FAJIRTÁS ELLEN? Közérdekű bejelentésként és petícióként is kapja: Miniszterelnökség!
küldő:
gmail.com


feladó:
Érkeztetők (ME) 
címzett:
András Tejfalussy
dátum:
2018. augusztus 9. 15:33
tárgy:
Válasz
küldő:
me.gov.hu
biztonság:
 A(z) gov.hu nem titkosította az üzenetetTovábbi információ
:
A Google orákuluma szerint fontos.
#1 kitálalt?úgyistudodki 2018-08-01 09:39
Ha igazán kiakart volna tálalni a gyógyszerész(?),akkor folytathatta volna a pszichiátriai szerekkel! Hány ember életét tették tönkre az "antidepresszáns,vagy hangulatjavító szereknek nevezett szemetekkel. ("pszichiátria igazi arca" keresőbe) Rivotril,frontin,prozak,tegretol,tiapridal, seroprán,ludiomil,haloperidol,stb. Azok a férgek,akik magukat orvosnak hívatják örömmel írják fel,mert búsásan megjutalmazza érte a gyógyszer(?) maffia. A hatalom meg asszisztál mindezekhez a mocskosságokhoz,mert neki is jut a profitból. Szemét ,aljas világ ez és még embernek merik nevezni magukat!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló