20230604
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2017 december 02, szombat

"Vakcináról": Amit minden szülőnek hallania kell

Szerző: ujvilagtudat

Ez év elején Dr. Alvin H. Moss, a Nyugat-Virginiai Egyetem Egészségügyi Etikai és Jogi Központjának orvosa és professzora a Nyugat-Virginiai Szenátusi Oktatási Bizottságban tanúskodott a gyermekkori védőoltások témájában.

Dr. Alvin H. Moss,

Ez az orvos valami olyasmit árul el a vakcinák és az autizmus kapcsolatáról, amit minden szülőnek hallania kell

A legtöbb olvasó már valószínűleg tudja, hogy a világon több országban és közösségben kötelező érvényű vakcinázási politikát hajtanak végre, amelyek kimondják, hogy ha egy gyermek nem kapja meg az ajánlott immunizálást teljeskörűen, akkor nem vehet részt az állami oktatásban.

Ez elsősorban azon meggyőződésnek tulajdonítható, hogy ha a lakosság többsége az oltások révén "immunissá" válik a betegségekre, akkor a betegségek felszámolhatók vagy legalábbis ellenőrzés alatt tarthatók.

Ez az úgynevezett "nyájimmunitás", és olyan immunitási mintára utal, amely megvédi a lakosságot egy új fertőzés esetén. Ez képezi az oltásokat támogatók érveinek gerincét annak ellenére, hogy semmilyen tudomány nem áll mögötte, és ezért marad csupán egy elmélet.

A kanyaró egy olyan példa, ahol az elmélet hamisnak bizonyul. A kanyaró elleni védőoltás kudarcait világszerte negyed évszázadon keresztül dokumentálták, ami azt mutatja, hogy nem igazán a vakcinázás kudarcát vizsgálták, hanem inkább az oltás hiányát.

Dr. Lucija Tomljenovik, a Kolumbiai Egyetem szemészeti és vizuális tanszékének posztdoktori kutatója szerint "Az a megállapítás, hogy a magas szintű vakcinázás megakadályozza a betegség kitörését, nem egészen pontos, mivel a fertőző betegségek még a teljesen vakcinázott populációkban és az egyénekben is előfordulnak."

A meghallgatás

A meghallgatás során Mike Romano szenátor megkérdezte Dr. Moss-t: "Ismer-e olyan megbízható, felülvizsgált tanulmányt, amely összekapcsolja a gyermekkori autizmust az immunizációval?"

Dr. Moss azt mondja, hogy "a válasz igen", majd azt állítja, hogy több mint 100 olyan tanulmány volt a kezében, amelyek közvetlenül és közvetve vizsgálják ezt a kérdést.

Ezután Moss nagyon fontos kérdésre hívja fel a figyelmet: "Ha valóban igazat akarunk tenni ebben a kérdésben, az több órát, talán néhány napot vesz igénybe."

A szenátor ezután ismét megkérdezi: "Van-e statisztikailag érvényes, lektorált tanulmány, amely az autizmust összekapcsolja a gyermekkori immunizációval?"

Dr. Moss ismét kijelenti: "Azt hiszem, a válasz igen."

A szenátor ugyanezen kérdést teszi fel, miután megpróbálja megérteni a szakértők által felülvizsgált "orvosi cikkek" és tanulmányok közötti különbséget.

Dr. Moss ezután olyasmit mond, ami még mindig gyakorlatilag ismeretlen az emberek nagy többsége számára:

"Úgy gondolom, hogy tisztességesnek kell lennünk, meg kell beszélnünk azt a cikket, amelyet leginkább idéztek, miszerint nincs kapcsolat az autizmus és az oltóanyagok között, ez egy olyan cikk, amely a Pediatrics című nagyon nagy tiszteletben tartott folyóirat 2004-es kiadásában jelent meg. Az első szerző Frank DeStefano volt a CDC-től, és William Thompson volt a tanulmány statisztikáiért felelős szerző. Lehet, hogy nem emlékszik rá, de néhány évvel ezelőtt az országos hírekben mutatták be, amikor William Thompson a CDC egyik vezetője előállt és azt mondta, hogy 'csalást követtünk el' ezzel a cikkel."

Ez is mutatja, annak ellenére, hogy a jelenlegi tudomány (amelynek nagy része még ismeretlen az egészségügyi szakemberek és a lakosság számára is) elég erős, és önmagáért beszél, hogy a tudomány nem talál állandó kapcsolatot a vakcinák és az autizmus között, hogy hatalmas mennyiségű tudományos csalás van, amely körülveszi a különböző "gyógyszerek" jóváhagyását, amelyek sajnos érintik az oltásokat is.

Az ironikus az egészben az, hogy életmentő eszközökként forgalmazzák őket bizonyos betegségek felszámolására. A főáramú média narratívájának köszönhetően pedig az emberek alárendeltnek vagy őrültnek érzik magukat, hogy meg merik kérdőjelezni az oltóanyagok hatékonyságát, és ez magában foglalja a legtöbb orvosi szakembert is, akik maguk nem igazán képzettek az oltások témájában. Egyszerűen csak azt a tudományt kapják, amelyet a gyógyszeripar finanszírozott.

Az autizmus kérdése a meghallgatás végén kerül szóba.

 Dr. Alvin H. Moss, a Nyugat-Virginiai Egyetem Egészségügyi Etikai és Jogi Központjának orvosa

Nem is olyan régen a Lancet című tudományos folyóirat 2015 április 15-i kiadásában, mely az Egyesült Királyság vezető orvosi folyóirata, Richard Horton főszerkesztő kijelentette:

"A tudományellenes helyzet egyértelmű: a tudományos irodalom nagy része, talán a fele, egyszerűen nem igaz. A tudomány a sötétség felé vette az irányt." (1)

Kapcsolódó cikk: A világ egyik legfontosabb tudósa szerint "A legtöbb rákkutatás nagyrészt egy csalás"

Ez a történet azóta téma, mióta néhány évvel ezelőtt megjelent. Alább látható egy másik felvétel, ahol Bill Posey kongresszusi képviselő is megosztja ezt a történetet. A CDC (Betegség Ellenőrző és Megelőző Központ) tudósai valójában továbbították az információikat több olyan embernek, akik képesek tenni valamit az ügyben, mivel gyakorlatilag semmilyen figyelmet nem kapott a főáramú hírekben.

Posey felolvasta a Thompsontól kapott levelet:

"A (CDC) társszerzői egy találkozót terveztek az (MMR vakcina) vizsgálathoz kapcsolódó dokumentumok megsemmisítésére. A megmaradt négy társszerző találkozott, és egy nagy szemetest vittek be a tárgyalóba, és átnézték az összes kinyomtatott dokumentumot, amelyről azt hittük, hogy ki kell dobnunk és beledobtuk a hatalmas szemetesbe."

CDC Whistleblower Discloses Deception

A 2004-ben megjelent tanulmány - amint azt Dr. Moss említette - a leggyakrabban említett tanulmány, melyet a tudományos közösség használ fel az MMR vakcina és az autizmus kapcsolatát övező viták visszaszorítására. (2)

A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "a bizonyítékok meggyőzőek arra vonatkozóan, hogy a kanyaró-mumpsz-rubeola vakcina nem okoz autizmust vagy az autizmus spektrum-rendellenesség különféle altípusait". (3)

Dr. Thompson elismerte, hogy ez volt "a legmélyebb pont" a pályafutása során, amikor a nevét adta a tanulmányhoz. Továbbá azt mondta, hogy ő és a többi szerző "nem számoltak be fontos eredményekről", és hogy "teljesen szégyellte" amit tett, amikor "bűnrészességet vállalt" és sajnálja, hogy "a probléma része volt". (4)

És mindezek ellenére az ember azt gondolná, hogy tömeges média figyelmet kap a téma, de nem, és a történet még mindig nem éri el a főáramú médiát. Mindez csak azt mutatja, hogy mekkora hatalma van az elitnek. Ha el szeretnének hallgatni bármilyen tényt, könnyedén megtehetik, függetlenül attól, hogy milyen hatású vagy fontosságú dologról van szó. (5)

Vajon miért nem hagyják, hogy az emberek maguk is elkezdjenek gondolkodni?
Úgy gondolom, a válasz nyilvánvaló.
(1) - http://www.thelancet.com/pdfs/journals/lancet/PIIS0140-6736%2815%2960696-1.pdf
(2) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14754936
(3) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14761240
(4) - http://legislature.vermont.gov/assets/Documents/2016/WorkGroups/House
(5) - http://www.collective-evolution.com/2017/11/25/this-doctors-response-to-a-vaccine-autism

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.se

Megnyitva 2636 alkalommal

Hozzászólás   

#2 Lehet e kötelező ami halálos is lehet?R Zoltán 2018-03-14 08:29
CMM TV / Védő oltás - nyáj immunitás - új generációs vakcinák www.youtube.com/watch?v=Tko9-37x8bA
#1 balatonszőlős fő ut 47Tóth Ferenc 2017-12-07 19:26
Az oltás is a világ egyik legnagyobb átverése,ahogy az is ,amit ma orvoslásnak neveznek. Dr Ébert Jenő vigyázat orvos című könyvében részletesen. "mi az orvos legnagyobb ellensége, az egészség és a halál. Azért ,hogy élni tudjon,a kettő között lebegtet minket." Itt minden a pénzről szól! Hogy az amerikai orvosok ezt és ezt mondják. De hát nekik is kik diktálnak? Bizonyos vallási csoportok,akiknek a keresztény csak egy gój. " száz millió keresztényt megöltünk már és elvettük az aranyaikat,de még sehol nem vagyunk a célunknál." reinhorn főrabbi." Ostobák!!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások