20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 augusztus 31, csütörtök

Kapaszkodj meg! Mutatjuk mi derült ki a sóról!

Szerző: Madarász László és Nethir

Most már komolyan mondjuk, azt sem tudjuk mit higgyünk el a sóról.

naclEgyszer annyira károsnak állítják be hogy az elképesztő, aztán meg az élet megmentőjének. Nagyszüleink füstölt szalonnájához sonkájához elképesztő mennyiségben használták,mégsem volt ennyi érrendszeri megbetegedés. Na mindegy is, egy most végzett kutatás amit 8 évig teszteltek elképesztő eredményeket hozott a sóval kapcsolatban. A kutatást a löweni egyetem kutatói végezték. Ennek során 3 981 felnőtt embert vizsgáltak, szívbetegségben senki sem szenvedett közülük. Azoknál, akik táplálkozásuk során több sót fogyasztottak, magasabb volt a vizelet nátrium szintje. A 8 éves után-követés az alábbi eredményeket mutatta a halálozás és a vizelet nátrium tartalmának relációjában:

50 haláleset az alacsony nátrium szintű csoportban (vizelet nátrium tartalma)
24 haláleset a közepes nátrium szintű csoportban
10 haláleset a magas nátrium szintű csoportban

A szív-, és érrendszeri halálozás sokkal magasabb volt abban a csoportban, ahol a legalacsonyabb volt a vizelet nátrium szintje. Ami azt jelenti hogy nemhogy káros de hasznos az emberi szervezetnek.

Az eredmény egyértelműen arra utal, hogy a kevesebb só fogyasztás nem csökkenti a szív-, és érrendszeri eredetű megbetegedések kialakulását az embereknél.Vajon maga az egészségügyi elemzők kutatók valóban tisztában vannak vele mi is káros az emberi szervezetnek? Mert a sóval kapcsolatban már évtizedek óta megy a riogatás.

Forrás: Nethír

Admin: Tudomásunk szerint az emberi szervezetben keringő vér 0,9% -a nátriumklorid (NaCl), testünk összesen 80-100 grammot tartalmaz ebből a sóból.  Az infúziókban is alkalmazott legegyszerűbb emlős Ringer-oldat az alábbi összetételben tartalmaz sókat: 8,6 gramm/liter nátrium klorid (NaCl), 0,3 gramm/liter kálium klorid (KCl), 0,33 gramm/liter kalcium klorid (CaCl). Az emberi szervezetben – különösen izzadással járó körülmények között – létfontosságú a nátrium klorid pótlása. Kormányzati előírás miatt gyermekeink a szülők által kifizetett ellátás során, aránytalanul kevés konyhasóhoz (itt NaCl -dot értek!) jutnak, cserébe sokszor az ebédjük nagy része megmarad. Szintén a kormányzat vezette be az un. csipsz adót, mely szerintük a sóbevitelt igyekezett csökkenteni, ezzel is “egészségesebbé” téve minket! Azzal persze nem törődtek, hogy a boltokban, és főleg a nagy tételekben kapható konyhasó kálium tartalma, ma már jócskán meghaladja az egészséges, kb 3% szintet a NaCl -hoz viszonyítva, különösen azok, melyek jódozott sóként kerülnek forgalomba, hiszen az még kálium jodidot is tartalmaz! Gyakorlatilag káliummal mérgeznek minket! Mióta több megjelent írás kifogásolja a konyhasó magas kálium arányát és ezzel szervezetünkre gyakorolt káros hatását, cserébe a jó-egynéhány konyhasó csomagolásáról hiányzik az összetételének feltüntetése! Még nem olvastam arról, hogy a NÉBIH vizsgálta volna a kereskedelemben kapható konyhasókat, de a sót tartalmazó élelmiszerekben használt sófélék arányát sem! Ha megtennék, kevésbé fogyna a magyar! De nem ez a cél!!!

Tudomásul kell venni: a megfelelő összetételű konyhasó igenis egészséges! A só fogyasztását nem lehet túlzásba vinni, ugyanis az magas folyadékbevitel következményével jár együtt, ezért a fölös NaCl mennyiség a vizelettel távozik. (A kálium a vastagbélen keresztül űrül ki.) A magas káliumtartalmú sóbevitel, különösen egyes zöldségek (pl. paradicsom), gyümölcs (pl. banán) fogyasztásával, veseproblémákat okozhat.

Forrás: http://magaspart.hu

Hozzászólás  

#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S.Tejfalussy András 2017-10-31 20:20
LELEPLEZŐDTEK A HAZAI KORMÁNYOK ZSIDÓ-KERESZTÉNY MÉRGEZÉSI MÓDSZEREI

1950-ben Nobel díjat kapott három biológus, akik patkányoknál és embereknél konkrét biológiai hatás mérésekkel is bebizonyították a kálium túladagoló és konyhasóhiányos étkezésre kényszerítés fajirtó hatását.

Étkezésnél is, a vérbe közvetlenül is bejuttatható Ringer infúziós oldat desztillált víz-, konyhasó- és kálium dózisarányai optimálisak. Például: napi 3 liter desztillált vízhez, 27 gramm konyhasó és 0,36 gramm kálium.

A magyarországi kormányok „Nemzeti Stop Só, MENZAREFORM” programként előírták: a magyar ember étkezéssel, napi 3 liter víz mellé, legfeljebb 5 gramm konyhasót juttathat be a vérébe. Valójában 27 grammot kellene. Előírták: a magyar ember (a vérébe), napi 3 liter víz mellé, legalább 4,7 gramm káliumot juttasson be. Valójában 0,36 grammot kellene. Az alábbi okokból írhatták elő az optimális dózisarányok ellenkezőjét:

A magyar emberek többsége nem ismeri a mózesi törvényt, ami szerint olyan ivóvizet és olyan kenyeret amelyik kigyógyít a betegségekből, gátolja a meddőséget és hosszú életet biztosít, csak az a zsidó kap, amelyik tevékenyen részt vesz a zsidók által elfoglalni akart terület más népei kiűzésében, kiirtásában. Lásd II. Mózes 23/20-33.

A Talmud, a vallásos zsidók mindennapjait szabályozó törvénykönyv a tiszta desztillált ivóvizet (a tiszta esővíz is ilyen) írja elő ilyen gyógyhatású, élethosszabbító ivóvízként. De ezt is előírja: ilyen vizet csak zsidó ihat. A Talmud szerint csak akkor gyógyít a desztillált víz, ha (nátrium-kloriddal) megfelelően sózott kenyeret is fogyasztanak hozzá. Lásd Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap.

Következésképpen:

Nyilvánvalóan népirtási céllal tiltják a magyar embereknek az ivóvízként tiszta desztillált víz ivást.

Nyilvánvalóan népirtási céllal tiltják a magyar embereknek a tiszta konyhasóval megfelelően sózást.

Nyilvánvalóan népirtási céllal növelik életveszélyesen mérgezőre a kálium műtrágyázással számos élelmiszer növény káliumtartalmát. Az ilyen módon előidézett kálium mérgezés nem okoz jelentős íz változást, vagyis étkezéskor nem vehető észre.

Nyilvánvalóan népirtási céllal árusítják a magyar embereknek az interneten magyar nyelven, de Izrael állami Star kosher tanusítvánnyal „gyógyító hatású étkezési sóként” a „BONSALT” (jósó) hamis elnevezésű (patkányméreg!) kálisót, és a más, részben vagy egészében kálisóból lévő (nem szabványos) étkezési sókat.

A MAGYAR EMBEREK SZAPORODÓKÉPESSÉGÉT KB. NÉGY NEMZEDÉK IDEJE ALATT KÉPES VÉGLEG MEGSZÜNTETNI AZ „IZRAEL GYARMATÁVÁ” ZÜLLESZTŐ KÁLIUM TÚLADAGOLÁS!

A bizonyítékokat és a védekezés módját közzétettem a HIHETŐMAGAZIN, www.tejfalussy.com honlapon!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

Verőce, 2017. október 31.

Megbízás nélküli kárelhárítóként, Orbán Viktor
miniszterelnök segítésére felelőséggel közreadja:

Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló
(országgyűlési, önkormányzati és tudományos
akadémiai hatás-mérés tudományi szakértő)
Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71.


Általánosan terjeszthető felvilágosítás!
Azonosító: zsidokeresztenynepirtasimodszer171031

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások