20230604
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2017 július 25, kedd

Egy nőgyógyász 10 intelme

Szerző: Dr. Gottfried

Egy nőgyógyász 10 okot is tud arra, hogy a nőknek miért kellene abbahagyniuk a fogamzásgátló tabletták szedését

fogamzágátlóNők millióinak írnak fel naponta fogamzásgátló tablettákat a terhesség megakadályozására vagy a hormonális egyensúlyhiány kezelésére, de Dr. Sara Gottfried gyakorló nőgyógyász meggyőződése, hogy a nőket hazugságokkal kényeztetik, amikor ezek a legkeresettebb gyógyszerek kerülnek szóba.

Először is tudni kell, hogy ez a cikk teljes mértékben támogatja a nőket azon döntésükben, hogy teherbe essenek vagy sem. Azonban arról is tájékoztatja őket (és azokat a férfiakat, akik szeretik őket), hogy mi történik a testükkel és elméjükkel, amikor éveken át szedik a fogamzásgátló tablettákat.

Ahogy Elizabeth Siegel, egy másik orvosszakértő is feltárja a tanulmányában, a tudományos innovációk helyett a marketing döntések vezérelték a fogamzásgátló termékek fejlesztését és pozícionálását az utóbbi években. (1)

Még ennél is zavaróbb az a tény, hogy bár a nők több száz fogamzásgátló márkanév közül választhatnak, csak néhány olyan tényleges formuláció létezik, amelyek több mint 50 éves tudományon alapulnak. (2)

Figyelembe véve, hogy vannak olyan erők, amelyek szeretnék sterilizálni az egész emberi populációt, ez a téma megérdemel egy kis extra ellenőrzést. A kötelező sterilizálás nem vicc. (3) Már évtizedek óta zajlik. A kenyai orvosok nemrég ismerték fel azt, hogy az ENSZ egyik tetanusz vakcinája "tömeges sterilizálásnak" minősül, és más kísérletek is alátámasztják ezt az igazságot.

Kapcsolódó cikk: Tömeges sterilizálás - Kenyai orvosok terméketlenséget okozó szert találtak az ENSZ tetanusz oltóanyagában

Fülöp, Edinburgh hercege egyszer azt mondta: "Ha újjászületnék, gyilkos vírusként szeretnék visszatérni a Földre, hogy csökkentsem az emberi népesség szintjét."

Paul Ehrlich, George W. Bush elnök egykori tudományos tanácsadója és a The Population Bomb című könyv szerzője kijelentette:

"Elméleti megfontolásokból az alapvető gyógymód az emberi vállalkozás mértékének csökkentése (beleértve a lakosság méretét is), hogy összességében a Föld eltartó kapacitásán belül tartsuk a fogyasztást, ami nyilvánvaló, de amit sokan elhanyagolnak vagy elutasítanak." (4)(5)

Ha nem tudják lecsökkenti a számunkat chemtrail-ekkel, kényszer oltásokkal, GMO élelmiszerekkel, rákkeltő anyagokkal a levegőben, a vízben és a talajban, az endokrin rendszert károsító növényvédő szerekkel, nukleáris fegyverekkel, végtelen háborúkkal, AIDS-el és egyéb vírusokkal stb., az Új Világrend megpróbál sterilizálni minket, mint a szarvasmarhákat. (6)(7)

Kapcsolódó cikk: Az AIDS a 20. század egyik legnagyobb csalása?

Az HBO egyik házigazdája Bill maher kijelentette: "Én a választás mellett vagyok, támogatom az asszisztált öngyilkosságot, támogatom a rendes öngyilkosságot, bármit, mert túlzsúfolt a bolygó, és támogatnunk kell a halált."

Emellett évente több mint 3 millió nemkívánatos terhesség történik csak az Egyesült Államokban még fogamzásgátló használata esetén is - így amikor ezeknek a gyógyszereknek az egészségkárosító veszélyeiről beszélünk, úgy tűnik, itt az ideje, hogy a nők teljes rálátást kapjanak a fogamzásgátló lehetőségekre, mielőtt bármilyen döntést hoznának.

Tehát, mint olyan nőgyógyász, aki több száz nőt lát évente, Dr. Gottfried a következő okokat sorolja fel, hogy miért kellene abbahagyni a fogamzásgátló tabletták szedését.

1. A tabletta drasztikusan növeli a nők tesztoszteron szintjét, ami alacsony nemi vágyat, hüvelyi szárazságot és fájdalmas közösülést okozhat. A nők akár 40%-a is tapasztalhatja ezt a problémát, de nem beszél róla. (8)

2. Az ok, amiért a tabletta híres arról, hogy eltünteti a pattanásokat az, hogy túlterheli a természetes ösztrogént a tesztoszteronnal. Bár ez egy ideiglenes előny lehet a tabletta szedésekor, hosszú távon a természetes "női" hormonok nem térnek a vissza normális állapotba. Ez azt jelenti, hogy a hormonok évtizedekig szenvedik ennek a hatását.

3. A bélcsatornára negatív hatssal vannak a fogamzásgátló szerek. A fekélyes vastagbélgyulladás és a Crohn-betegség (mindkettő a krónikus bélgyulladáshoz kapcsolódik) gyakrabban fordul elő azok körében, akik szájon át veszik be a fogamzásgátlókat. (9)(10)

4. A tabletta csökkenti a szervezetnek a legfontosabb vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz való hozzáférését. Az orvosok még mindig nem tudják hogyan, de a fogamzásgátlók csökkentik a szervezetben a B1, B2, B5, B6, B9 (folsav), B12, C és E vitamin, a réz, magnézium, szelén és a cink felszívódását. (11)(12)

5. A tabletta vérrögöket okoz. Ha a szájon át történő fogamzásgátlás bizonyos típusait alkalmazzák, akkor a mélyvénás trombózis és a tüdőembólia kialakulásának esélye háromszorosára nő.

6. A tabletta a menstruációt megelőző tüneteket rosszabbá teszi. Azok, amelyek drospirenont tartalmaznak, ami a progeszteron szintetikus változata, a legrosszabbak. (13)

7. A tabletta csökkenti a pajzsmirigy hormonjait. A Hashimoto-betegség nem csak a fukushimai sugárzásból származhat. (14)

8. A tabletta súlynövekedést okozhat, visszatartva a folyadékot, ami felfúvódás érzését eredményezheti. A főáramú orvosok azt fogják mondani, hogy nem a tabletta az oka a súlygyarapodásnak, de ha valaki ezt gondolja, ne aggódjon - egy-két hónap múlva el fog tűnni. (15)

9. A tabletta növeli az emlőrák és a méhnyakrák kockázatát.

10. A tabletta, szemben a többi fogamzásgátló módszerrel, állandó késleltetett fogamzást okozhat. Talán nem akarsz gyerekeket, de mi lesz a jövőben? (16)

A fogantatás egy nagyon személyes választás, de a nőknek és a férfiaknak legalább tisztában kell lenniük azzal, hogy a vegyi eredetű fogamzásgátló tabletták mit tesznek a testtel, és hogy milyen okok állnak amögött, hogy olyan gyakran írják fel.

Dr. Gottfried tanácsa:

"Egyes nők számára a fogamzásgátló tabletta a legegyszerűbb vagy legkényelmesebb választás, és mindenekelőtt támogatom a nők választási jogát. Én inkább a nem hormonális fogamzásgátló formákat részesítem előnyben, mint például a méhen belüli réz eszközt, a pesszáriumot és az óvszereket, de tudom, hogy nem mindig elérhetőek, megfizethetők vagy megfelelően hatékonyak.

Ha az óvintézkedések ellenére úgy dönt valaki, hogy a tabletta mellett marad, fordítson figyelmet a hormon egyensúlytalanság bármely tünetére." (17)(18)

(1) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3464843/
(2) - https://qz.com/600054/meet-the-81-year-old-doctor-who-is-taking-birth-control-pills
(3) - https://en.wikipedia.org/wiki/Compulsory_sterilization
(4) - http://rspb.royalsocietypublishing.org/content/280/1754/20122845.full
(5) - https://www.amazon.com/gp/product/B001LD5GSG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie
(6) - https://www.niehs.nih.gov/health/materials/endocrine_disruptors_508.pdf
(7) - https://www.uow.edu.au/~bmartin/dissent/documents/AIDS/Hooper03/Hooper03story.html
(8) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2971714/
(9) - https://www.wellandgood.com/good-advice/birth-control-pill-gut-health-connection/
(10) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1340036/
(11) - https://tra.extension.colostate.edu/wp-content/uploads/sites/9/2016/02/09323.pdf
(12) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7400487
(13) - http://www.center4research.org/birth-control-pills-risky/
(14) - https://thyroidpharmacist.com/articles/14-ways-birth-control-pills-rob-us-of-our-health/
(15) - http://www.webmd.com/sex/birth-control/birth-control-pills-weight-gain
(16) - http://www.madehow.com/Volume-4/Birth-Control-Pill.html
(17) - http://www.saragottfriedmd.com/
(18) - http://www.wakingtimes.com/2017/05/22/gynecologist-gives-10-reasons-women-quit

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.rs/2017/07/egy-nogyogyasz-10-okot-is-tud-arra-hogy.html
Beküldte: Szalontay Béla

Megnyitva 2574 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások