20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 október 07, kedd

Shift okozása közpénzből, következmények nélkül

Szerző: Labant Csaba

Orosz rulett: magyar csecsemők százezreiben okozott Shiftet a teljesen szükségtelen pneumococcus vakcina – betiltás helyett azonban kötelezővé tette a miniszter!

A PCV oltás bevezetése lehet az oka annak, hogy az elmúlt években megváltozott pneumococcus szerotípusok terjedtek el Magyarországon. Ezt szakszóval Shiftnek nevezik. A közpénzből működő ÁNTSZ-t ugyan megbírságolta a Gazdasági Versenyhivatal – a GSK vakcinaóriás óhajának megfelelően – a gyermekeknek okozott helyrehozhatatlan károkért azonban nemhogy felelősségre vonás, de mégcsak bocsánatkérés sem történt. A vakcinagyár haszonkiesése miatt szakcionálta 1 millió forintos – jelképes – bírsággal a GVH az egészségügyi hatóságot, de bezzeg, a magyar csecsemők százezreinek okozott egészségdeficit mit sem számít! Elvégre az Orbán-kormány is teljes mellszélességgel támogatja ezt az orosz rulettet...

Magyarországon 2008 októberétől oltanak pneumococcus baktériummal, a PCV-7 vakcinákat eleinte térítés ellenében kérhették csecsemőik számára a szülők. 2009 októberében a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemlében közzé is tették azt az orvosi felismerést, hogy a PCV-7-es oltóanyaggal lemérgezett gyermekeknél megnövekedett más szerotípusok fertőzésének a gyakorisága. Tehát, a szakma – kivételesen – idehaza is tisztában van immáron 5 éve ezzel a ténnyel, hogy a PCV oltás Shiftet okoz, mégis – ahelyett, hogy betiltották volna – most, 2014-ben még kötelezővé is tették!

„A PCV7-tel (régebbi típusú pneumococcus elleni oltás – a szerk.) oltott gyermekeknél ritkábbak a vakcinában szereplő szerotípusok által előidézett fertőzések, míg az egyéb szerotípusok okozta fertőzések gyakorisága nőtt". (Pneumococcus fertőzések – Sherman J. Alter, MD és Leslie Plotnick, MD, Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle, 2009. október).

Milliárdokból kísérletezgettek a mit sem sejtő kisbabák százezrein

Az Egészség Évtizedének Népegészségügyi Programja keretében a kormányzat – felvetve a hűtlen kezelés alapos gyanúját! – 2009-ben több milliárdnyi közpénzt dorbézolt el a csecsemők PCV vakcinával történő lemérgeztetésére. Papírforma szerint ugyan, csupáncsak nagylelkűen lehetővé tette az állam, hogy szülői választástól függően, önkéntes alapon beadathassák – ingyen – csecsemőiknek ezt a három ismétlésből álló (méreg)injekció-sorozatot. A közpénzből szponzorált kísérletezgetés csúfos eredményéből azonban nem vonta le a kormányzat a konzekvenciát.

Mániákus hazudozás – mindenkit félrevezettek

Ezek után következett az ÁNTSZ járványügyi főosztályvezetőjének, dr. Ócsai Lajosnak az alakítása, aki 2011 végén végighaknizta a médiát azzal a valótlan állítással, mely szerint „2012-től kötelező lesz a PCV oltás". Mivel szinte minden sajtóorgánum szolgai módon leközölte a hatósági vezér teljesen alaptalan hazudozását, így aztán a legtöbb szülő és gyerekorvos áldozatul esett a megtévesztésnek, s úgy tudta, hogy ez az
új vakcina is kötelező, akárcsak a többi, s szinte minden esetben kérdezés és tájékoztatás nélkül be is adták a többi – kötelező – oltással együtt.

Számos olyan esetről van tudomásunk, amikor a szülő tiltakozása ellenére adta be az orvos, azt állítva, hogy ez is kötelező. Egy lelkiismeretes orvos pedig – aki azon kevesek egyike, aki felelősséget érez a gyermekek generációja iránt – még feljelentést is tett a megtévesztés miatt, a Zala megyei rendőrség azonban bűncselekmény hiányára való – nyilvánvalóan téves – hivatkozással, megtagadta a nyomozást.

A hazugság utólagos szentesítése – jogalap gyanánt magára a hazugságra építve

2013 végén pedig – egy szemfényvesztő trükkel – dr. Beneda Attila, az Egészségügyi Államtitkárság kabinetfőnöke hivatalosan bejelentette, hogy 2014. január 1-jétől kötelezővé teszi az állam a PCV vakcinákat. S nem átallott arra hivatkozni, hogy azért lesz kötelező, mert "a legtöbb szülő úgyis beadatta", s ez azt jelenti – Beneda szerint – hogy "nincs semmi érv a kötelezőség ellen"! No comment...

Tehát: az állam azért kényszeríti bele törvényi erővel ezt az újabb, igencsak kétes trutyit a csecsemőkbe, mert voltak szülők, akik önkéntesen beadatták, vagy pedig sikeresen meg lettek tévesztve azzal a hazugsággal, hogy kötelező! Ez még egy banánköztársaságban sem lehet ürügy az alapjogok megsértésére, de ugyebár, „Magyarország jobban teljesít"... S lám, az Emberi Erőforrások minisztere, páter Balog Zoltán 2014 tavaszán – nyilvánvalóan olvasatlanul – alá is írta az erősen bűncselekménygyanús rendeletmódosítást!

A félrevezetett Alkotmánybíróság, mint az ÁNTSZ csicskája

A felvilágosult, oltásmegtagadó szülők elleni – középkori boszorkányüldözéseket idéző – hatósági eljárásokban gyakran hivatkozik a vakcinaügynökséggé züllött ÁNTSZ egy bizonyos alkotmánybírósági határozatra (AB 39/2007.). A sokat, és remekműként emlegetett iromány valóban színvonalas munka volna, csupáncsak az az igen nagy baj vele, hogy készítői téves tudományos előfeltevésekre alapozták, s emiatt jutottak arra a téves konklúzióra, mely szerint az oltási kötelezettség kiállja az alkotmányosság próbáját.

Meg kell jegyeznünk, hogy az AB-t – a döntés befolyásolásának céljából – arcátlanul nyomás alá helyezte az ÁNTSZ vezetősége, s az ő közbenjárásuk folytán történt meg az a gyalázatos árulás, hogy az alkotmányos jogok védelmére felesküdött, elvileg független grémium figyelmen kívül hagyta az oltáskritikus panaszosok által benyújtott nemzetközi tudományos bizonyítékokat, s az ÁNTSZ megalapozatlan, tudománytalan véleményéhez igazította határozatát – pusztán az igazgatóhelyettes bemondására...

Azonban az alkotmánybírák – sejtvén azt, hogy egyszer minden disznóságra fény derül, s nyilván a későbbi, esetleges felelősségre vonásuk megelőzésének bebiztosítására – elhelyeztek bizonyos tanúköveket a nagy műben, melyeket az állami hatóságok kínosan kikerülgetnek, mintha azok ott sem lennének... Az egyik ilyen kitétel szerint az állam alapvető kötelezettsége, hogy kizárólag olyan betegségek kapcsán rendeljen el kötelező oltásokat, melyekre tényleg elkerülhetetlenül szükség van, s nem utolsósorban: az állam köteles a vakcinák minőségét folyamatosan ellenőrizni, s gondoskodni a legkisebb ártalommal, kockázattal járó készítmények beszerzéséről.

Nos, ezek egyikét sem tartja be a mindenkori nagyérdemű államhatalom! Először is: nem igazolta soha semmiféle tudományos vizsgálat az oltások állítólagos szükségességét! Másodszor: az oltóanyagokat senki sem ellenőrzi, ennek ékes példái (a teljesség igénye nélkül):

- a GSK Infanrix vakcináinak 20 országból történt azonnali visszahívása, másfél évvel a gyártás után, baktériumszennyezettség miatt,

- a HPV vakcinák visszahívása üvegszilánkokkal való szennyezettség okán,
- a Meningitec csecsemőoltások mai napon történt visszahívása rozsdaporral való szennyezettség miatt!

Látható tehát, hogy a vakcinagyártás teljesen ellenőrizetlen, az még az építőiparban megkövetelt tisztasági előírásoknak sem felelne meg... Belegondolni is rettenetes, hogy ahol a végfelhasználókhoz simán eljuthatott a szabad szemmel látható rozsdaport és üvegszilánkokat tartalmazó vakcina, ott mi minden – szabad szemmel nem látható – szennyeződés, DNS és RNS darabkák, vírustöredékek stb. lehetnek az oltóanyagban! S ne feledjük: a vakcina tartalma szűrés nélkül a szervezetbe kerül, visszafordíthatatlanul... Meg egyáltalán: hogy kerülhet rozsdapor az oltóanyagba – sufniban gyártatja az állam a csecsemővakcinákat???

Az állam a legkisebb érdeklődést sem mutatja alkotmányos kötelezettsége iránt, de bezzeg van képe az oltásmegtagadó szülők meghurcolásához!

Miniszteri túlkapás 16 éven keresztül – következmények nélkül!

Megállapíthatjuk, hogy a miniszter ismételten túllépte hatáskörét, ugyanis az egészségügyi törvény kizárólag arra adott neki felhatalmazást, hogy erősen fertőző betegségek ellen rendeljen el életkorhoz kötött kötelező oltásokat. A mindenkori miniszter teljes szakmai analfabetizmusát igazolja, hogy a pneumococcus mellett, sem a tetanusz, sem a polio nem tartozik ebbe a kategóriába, s mégis szerepel az 1998-ban kiadott rendeletben! Tehát: a 11-féle betegség közül 3, még hivatalosan sem számít fertőzőnek...

Járvány forrásává válhat a felelőtlen vakcinázgatás

A pneumococcus baktérium minden második ember szájflórájának természetes része, s nem okoz semmiféle betegséget. A nagyon ritka megbetegedések általában műtétek következtében szerzett fertőzések következményei, melyek a nem kellő gondossággal operált gyermekeknél és öregeknél okozhatnak problémát. Tehát: akkor kaphatja el valaki, ha az orvosa mondjuk fogmosás nélkül beleköpköd a műtéti sebbe...

Vajon honnan vindikálta magának a miniszter a jogot ehhez a fasisztoid rendelkezéshez mégis, mely szerint kötelezően le kell oltani vele a 2014. június 30-a után születetteket? A június 30-án születettek még nem jelentenek oltatlanságukkal járványveszélyt, de az egy nappal később napvilágot látottak, már igen???

Eddig semmiféle járványveszélyt nem jelentett a pneumococcus baktérium, azonban most ez megváltozhat, mégpedig épp a felelőtlen vakcinázgatás miatt! Az első figyelmeztető jelek már meg is jelentek, világosan nyomon követhető, hogyan hoz létre betegséget, alapoz meg későbbi járványokat a lelkiismeretlen kormányzati intézkedés: a szájflórában gondot nem okozó mikroorganizmust, vakcinái révén beleimplantálta a csecsemők szervezetébe, lemérgezte vele a jövő generációját, így az cirkulálni kezdett, s az oltás bevezetését követően újabb, sokkal erősebb szerotípusok jelentek meg, s terjedtek el. Nyomozatilag volna szükséges feltárni, hogy pusztán gondatlanságból, vagy tervezetten hajtották végre az illetékesek ezt a sokadik merényletet a magyar nemzet jövőjét megtestesítő csecsemők generációja ellen!

A koncon vesztek össze

A „bili" azon borult ki, hogy az ÁNTSZ – azzal az ürüggyel, hogy a GSK vakcinája hatástalan és feltehetőleg Kawasaki-szindrómát okoz (ami persze korábban egyáltalán nem zavarta!) – a 10 milliárdos közpénz elherdálását nem a megszokott haveri körhöz kötődő multinál követte el, hanem egy másik (bizonyára mégjobb) mutyit részesített előnyben. A sértődött, s a kövér megrendeléstől így eleső GSK pedig ezért bepanaszolta a GVH-nál. Az ÁNTSZ – szimbolikus – 1 milliós bírságot kapott, s a nyáron ezzel volt tele a sajtó...

Ezzel a műbalhéval terelték el a figyelmet arról az egetverő disznóságról, hogy gyakorlatilag az állam az adófizetők pénzén egy újabb méreginjekciót – vagyis 3 ismétlőt – kényszerített rá a csecsemők nemzedékére, mely nem csupán kiszámíthatatlan ártalmakkal, mellékhatások tömkelegével terheli meg a magyar kisbabákat, hanem újabb fertőzést terjeszt el a vakcina révén, a baktérium mutációját segítve elő, veszélyeztetve az egész társadalom járványügyi biztonságát. A vakcina hosszútávon minden bizonnyal teljesen hatástalan – akárcsak a szamárköhögés-oltás – s kiszámíthatatlan bajok forrása lehet!

Hatósági terror, menekülő családok

Tehát, egy bűnszövetségben elkövetett, állami terrorcselekményről beszélhetünk, mely a legkiszolgáltatottabb, legsérülékenyebb korosztály ellen irányul, s a tudatos, felvilágosult szülők további vegzálásához, meghurcolásához szolgáltat újabb alapot.

A felelős szülők tömegei pedig őrlődnek a hazaszeretetük és a gyermekszeretetük között, s rengetegen elmenekülnek – gyermekeik egészségének és életének megóvása érdekében – szeretett szülőföldjükről, melyet lelkiismeretlen, lelketlen, gyermekgyilkos janicsárszellem tart jelenleg uralma alatt.

S sajnos, nagyon kevés a tisztességes, lelkiismeretes orvos, aki nem kíván ennek az emberiségellenes bűncselekménynek tevőleges végrehajtójává válni, s aki – a vészkorszakhoz hasonlóan, zsidókat mentő nagyapáink mintájára – a gyermekek lemérgezése nélkül igazolja az oltások megtörténtét. Ha többen lennének elhivatottak az élet védelmére, akkor nem kellene magyar gyermekek tömkelegének idegenben felnőniük, családoknak szétszakadniok, beteg, kiszolgáltatott, tisztességben megőszült nagyszülőket hátrahagyva az édenkertből pokollá rombolt honból elmenekülniük.

A lelkész hivatású miniszter vajon hogyan bír tükörbe nézni?

Labant Csaba, 2014. július-szeptember
Forrás: Orosz rulett: magyar csecsemők százezreiben okozott Shiftet a teljesen szükségtelen pneumococcus vakcina – betiltás helyett azonban kötelezővé tette a miniszter!

Ajánlotta: Begovits László

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások