20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 szeptember 17, szombat

Tiszta Só

Szerző: Tejfalussy András

 Ha tiszta (minimum 99,5% NaCl tartalmú, gyógyszerkönyvi tisztaságú patikai só) Nátrium-Kloridra van szükséged, akkor a www.tisztaso.hu weboldalon keresztül beszerezheted (kétszeres minőségellenőrzési vizsgálaton átesett). 

 Tiszta Só

     Mindenki számára nagyon fontos, hogy étkezései során tiszta konyhasót egyen. A kereskedelemben kapható sók egy része nagy mennyiségben Kálium-Kloridot tartalmaz, mely túlzott fogyasztása méregként hat ránk. A Magyar Szabvány szerint (MSZ-01-10007-82) minimum 97% NaCl-t kell tartalmaznia az étkezésre szánt sónak. Bővebb leírást a www.tisztaso.hu oldalon a dokumentumoknál találsz.

Ha tiszta (minimum 99,5% NaCl tartalmú, gyógyszerkönyvi tisztaságú patikai só) Nátrium-Kloridra van szükséged, akkor a www.tisztaso.hu weboldalon keresztül beszerezheted (kétszeres minőségellenőrzési vizsgálaton átesett).
Megkérek mindenkit, hogy ezen írást továbbítsa minden ismerősének, és kérje meg őket is, hogy továbbítsák!  

 EGÉSZSÉGVÉDELEM

Tejfalussy András méréstani szakértő és Weixl Várhegyi László okl. természetgyógyász, ny. rendőralezredes állásfoglalása a www.aquanet.fw.hu honlapon dokumentált tudományos mérések és tantételek, és Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár akadémiai doktor szakvéleménye alapján:
Mitől lett ennyire sok magyar ember beteg, rövid életű, és meddő? Miért csökken évi több tízezerrel a létszámunk? Három titkos főfelelősre mutattak rá az ok-okozat kalibráló élettani mérések: 1.: Túlterheli az immunrendszert, ha az ivóvíz mérgező vegyszereket és/vagy klórozásnak ellenálló vírusokat tartalmaz. 2.: Keringésrontó, ha a fiziológiás mérték alá csökkentik a konyhasó pótlást. 3.: Sejtműködés-gátló, keringésrontó és ivartalanító hatású, ha a fiziológiás szükségletnél sokkal több káliumot esznek, isznak. Megbízható védekezés: 1.: Ivóvíz desztillálás, 2.: Gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl konyhasóval fiziológiás mértékben sózás, 3.: Kálium túladagolás mellőzés. Ezen anyagok élettanilag optimális, fiziológiás napi dózisaira és beviteli sebességeire étkezésnél is irányadóak a magzatot tápláló vérszérum és a magzatvíz, és a csecsemők és felnőttek gyógyítására is alkalmazott fiziológiás infúziós Ringer oldat
H2O/Na=99 és Na/K=30 optimális arányai:


„ NYILATKOZAT
A Ringer oldat a testnedvekhez hasonló ionösszetételű folyadék. A Ringer oldat (0,9% NaCl, 0,03% KCl, 0,025% CaCl2, 0,02% NaHCO3, 99% desztillált víz) szerinti nátrium, kálium, klór és víz pótlási arány megfelelő kóros veszteségek esetén, de ugyancsak optimális a napi étkezések során is.
Budapest 2010. január 6.

Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár
akadémiai doktor sk”
 
Rendelés


A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások