20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 augusztus 28, szombat

Isten patikája

Szerző: Körlevél

Isten még mielőtt az embert megteremtette volna, mindent biztosított részére! Elválasztotta a sós vizet az édestől, alkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett. Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken.

Mit miért fogyasszunk? Zöldséggel és gyümölccsel a fitt napokért

Ha jól vagyunk a bőrünkben, vagy épp fájdalom kínoz, ha energikusak vagyunk, vagy épp alig vánszorgunk, mindezt mindig a testünkben, egyes szerveinknél érezzük. A testünk egy tökéletes szerkezet, mely folyamatosan, minden nap jelzi számunkra állapotát. A mi saját állapotunkat. Egy tökéletes indikátor. Jelzi a változásokat, azok irányát. Azt is, hogy mire van szüksége, hogy még jobban legyen, vagyis... hogy mi egyre több energiával, egyre felszabadultabbak lehessünk. 

Ehhez szükségünk van testünk táplálására is. Az alábbiakban egy rövid összeállítással kívánunk segíteni neked, hogy mely zöldség és mely gyümölcs milyen jótékony hatással lehet testedre. (Megjegyzés: Azt azonban ne feledd, hogy a te tested a tiéd, ezért figyelj rá, figyeld miket jelez vissza feléd!) 

Avokádó

Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik az anyaméh és méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos szülési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön; több mint 14.000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141-et tanulmányozott.

Dió

A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agy működését.

Édesburgonya 

Az édesburgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tartja a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.

Füge 

A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

Hagyma, fokhagyma

A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet! 

Kidney bab

A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.

Narancs

A narancs, a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek, és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.

Olivabogyó 

Az olvivabogyó segíti a petefészek egészséges működését.

Paradicsom 

A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek négy kamrája van és piros. A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak likopinokkal, amik igazi táplálékok a vérnek és a szívnek. (Likopin: antixidáns, hatása erősebb a C-vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését.) 

Sárgarépa 

Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.

Szőlő 

A szőlők förtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt. A mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.

Zeller, kínai kel, rebarbara

A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik a csontokat. A csontok 23% szódát tartalmaznak. Ezek a zöldségek is 23% szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat.

Forrás: körlevél

Hozzászólások megtekintése a régi honlapról 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások