Print this page
2012 július 29, vasárnap

A harc folytatódik

Szerző: Viva Natura TV

A Quedlinburgi szerződést megelőzően Magyarország nem csak katonai, politikai és gazdasági nagyhatalom volt Európában, hanem lélekszámban is az elsők között voltunk, megelőzve nem egy, ma nagyhatalomnak számító európai nemzetet. A magyarok kiirtása nem volt sikeres, ezért újabban nem csak tudatmódosító, hanem biológiai fegyvereket is bevetnek. Az oltások nem csak az egyén, hanem a nemzet immunrendszerét is tönkretették.

ANTSZ_300Sem a lenti film, sem mi nem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy az oltásokat népirtásra fejlesztették ki.  Kísérleteznek ugyan szelektív, egyes népcsoportokra halálos, másokra ártalmatlan oltóanyaggal (pl. a madárinfluenza vírusa) de az oltásokat elsősorban üzleti célzattal erőltetik.

A Bennfentes kitálal c. írás több, mint elégséges alapot szolgáltat arra, hogy kételkedjünk az oltások hasznosságában. Több honfitársunk fáradtságos munkával összegyűjtött tájékoztatói ugyancsak megkongathatták volna a vészharangot a fejekben, de ehhez el kellett volna olvasni azokat.

Ez a magyarázata, hogy a magyarok világelsők a beoltottsági világranglistán, 99%-kal. Más országokban tudatosabbak a szülők, de ott sem fenékig tejfel az élet.  Az oltóanyagokon keresztül remekül lehetett terjeszteni a HIV vírust és más kórokozókat, és természetesen a leleplezett eseteket (Indiában, Líbiában, stb.) a média mint dajkamesét adta el a "felvilágosult", Hollywoodon szocializálódott polgároknak - tegyük hozzá, sikerrel.

A magyarországon élők ellen még nem vetettek be komoly védőoltás-fegyvert, inkább a profitszerzés a cél. Szomorú, de elkerülhetetlen mellékhatása az oltásoknak, hogy nem egyszerűen legyengítik az oltóanyag áldozatát a celluláris immunválasz mechanizmus tönkretételével, hanem tényleges, habár nem halálos betegségeket is keletkeztetnek az oltóanyag összetevők révén.

Egyetlen szülőt sem "vigasztal" az a tudás, hogy a gyermeke az ő tájékozatlansága miatt lett autista vagy vesebeteg. Most már késő leírni, hogy "Magyar anyák, mentsétek meg a gyerekeiteket!" mert már alig születnek magyar gyerekek. Hétmillió abortuszt nem lehet meg nem történtté tenni.

A 99%-os oltottsági mutató azt mutatja, hogy a magyar nők (egy családban soha nem a férfiak oltatnak!) még mindig jobban hisznek az orvosoknak, mint a józan eszüknek. Vannak országok, ahol már tömegesen pert nyertek a szülők az autistává oltott gyerekeik miatt, és komoly kártérítésben részesültek. Ezzel szemben a Magyarország Zrt tulajdonosai az adóforintjainkból terjesztik a téveszméket, vagy mondjuk ki nyíltan, a hazugságokat. A sóbevitellel kapcsolatos hazugságok oldala itt van, eusnak álcázva, bár a valódi üzemeltető a Betegségügyi Minisztérium. Az oltásokkal kapcsolatos hazugságokat terjesztő honlapok egyike ez http://vacsatc.hu/?Tiomerz%E1l&pid=60, ahol éppen a tiomerzált mosdatják.

Az alábbi videófilmen, amelyet a Viva Natura munkatársainak köszönhetően tekinthetünk meg, egy magyar apuka és családja válaszolnak az újságírónő kérdéseire. Nagyon tanulságos film, bárha minél több ilyen bátor és gondolkodni, cselekedni képes magyar ember lenne! Helytállása minden elismerést és megbecsülést megérdemel, ezért kérjük, juttasd el a film elérhetőségét azoknak az ismerőseidnek, akik még menthetik a menthetőt.

{module[305]}

Forrás: Viva Natura