20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 március 28, hétfő

Megszólalok Patrubány Miklós miat

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

Úgy látszik, hogy az energikus, gondolkodó, és szenvedélyesen az összmagyarságért tettre kész embert Magyarországon, a Magyarok Világszövetsége elnöki státuszában már több, mint egy évtizede nem szívesen látja, csak sanda szemmel nézi a magyarországi politikai „tribün”. Belekötnek Patrubány Miklósba minden területen.

 Mi lehet ennek az oka ? – kérdezem önöket „odafönti urak”!

Mivel már korábban is feltettem e kérdést, de választ nem kaptam, így elfilozofálgatok magamban, mert a „nemválasz” is egyfajta válasz számomra.

Felmerül bennem a további kérdés: Ki lehetne Patrubány Miklóson kívül a legjobb partnere Orbán Viktornak az összmagyarság összetartására, összefogására? Persze, ha igazán ezt akarja Orbán Viktor és nem csak szólamokat puffantgat az összefogásról. Vagy netán Orbán Viktor – Magyarország Miniszterelnöke – hajlana is az összefogásra Patrubány Miklóssal – a Magyarok Világszövetsége elnökével - az összmagyarság érdekében, csakhogy a külföldi „nagyurak” ebbe is beleszólnak, mert nekik aztán tényleg nem érdekük, hogy a magyarság összefogjon, ugyanis félnek egy összetartó, erős nemzettől. Értem őket. Csakhogy az ő érdekük, nem a mi magyar érdekünk ebben az esetben sem.

Nekünk, magyaroknak, a magyarságnak első a mi érdekünk!

Amennyiben Orbán Viktor is így gondolja, akkor összefog Patrubány Miklóssal és erkölcsi, illetve anyagi támogatásáról biztosítja a Magyarok Világszövetsége elnökének munkáját.

Amennyiben a külföld „politikai parancsára” nem gondolhatja így Orbán Viktor, és nem foghat össze Patrubány Miklóssal, akkor lehet, hogy csak én csalódok a jelenlegi miniszterelnökben; és lehet, hogy csak én fogom sajnálni őt azért, hogy külföldi „politikai parancsra” kényszerül „megszívatni” az összmagyarságot Patrubány Miklós személyén keresztül.

Szeretném remélni, hogy tévedek, de e reményhez is Orbán Viktor cáfolata kell.

Komárom-Szőny, 2011. március 28.

Kapcsolódó irások:

A Felvidék.ma hírportál szerkesztősége részére

Patrubány Miklósnak nincs palotája és nem csomagol!


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról →

Hozzászólás  

#6 Összefogás?Rédai István 2019-12-01 23:30
Annyit tudok hozzátenni,hogy a Mi Hazánk mozgalom tett lépéseket a Magyarok Világszövetsége felé. Sőt,felvette a kapcsolatot több,magyar érdekeket képviselő szervezettel is az európa parlamenti választások előtt. Amit az elnök,Toroczkai Lászlótól hallottam,az volt ,hogy: A Magyarok Világszövetsége abban az esetben lépett volna hivatalosan is szövetségre a MiHazánk mozgalommal,,ha a listán az első,vagy az első két helyen az Ő jelöltjük szerepel. Ehhez a feltételhez kötötte szövetségét. Mindenkire rábíznám,mit gondol erről. Jogos volt-e,mennyire volt etikus,a magyarság érdekét szolgálta-e???
#5 A Hobagoly meg a PufajkasKarpatok Ose 2019-11-24 18:52
Patrubánynak nemcsak annyi baja van, hogy Hóbagolyt kiütötte az elnöki székből. Inkább az a baja, hogy teljes mellszélességgel lefeküdt a Pufajkásnak. Ennek pedig nem sok projektje volt a magyarság javára, lévén a Háttérhatalom egyik aljadék csicskása.

Itt van a cikk, ami örökké aktuális marad Patrubány árulása miatt:

internetfigyelo.wordpress.com/.../...

Ezt nem fogom tudni megbocsátani neki soha!!!
Patrubány még Svájcban volt mikor megjelent róla harmad oldalas cikk, mely szerint "Patrubány hullarabló, mert a gazkamrákban elhalálozott zsidók pénzét akarja ellopni". A gazdátlan pénzek között ott volt a sok eltűnt, elhalálozott magyar pénze is. A Zsidó Világszövetség minden gazdátlan pénzre igényt tartott. Hirem szerint ott volt ezek között pl. az Erdélyi Kincstárban maradt nagy összeg is, mielőtt Erdélyt visszaajándékozták volna Romániának. Én több százmillió dollár összeget reméltem megszerezni a gazdátlan pénzek listáiból. A Zsidó Világszövetség végül első komplex akciójukban, melyben a MOSZAD is alaposan kivette a részét, 2,6 milliárd dollárt kapott csak az UBS-töl.
Később telhetetlenségükben további perekkel gazemberkedtek az UBS ellen, de azt már nem jegyeztem fel, hogy meg mennyit zsaroltak ki az UBS-töl.

üdv
István
#4 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2014-06-10 12:00
Az MVSZ VIII. Világkonferenciáján Patrubány Miklós elnök úr segített közzétenni a kálisóval fajirtás mérési bizonyítékait és a többi eltitkolt cxsődfőokot is. Tudatos kormányzati bűncselekmény, hogy az MVSZ nem kap állami támogatást, miközben a Fidesz-KDNP kormány sok milliárd Ft-os állami tgámogatást ajánlhatott fel a "biokóser BonSalt" kálisót "étkezési sóként" árusítani engedő (=zsidó fajirfást folytató) MAZSIHISZ-nek!
+1 #3 Kaposvár, Ezerév,u.NTK Horváth Sándor 2013-01-30 18:00
Orbán Viktor jelöltje volt a szabadkőműves nagypáholy nagymestere, hóbagoly Poros P.aki vesztett Patrubány Miklóssal szemben. Ez mindent megmagyaráz, de az engesztelhetetlen ellentét stigma. Mivel abszurd, hogy a kormány megállapodást köt a Hit gyülekezettől a külföldi vállatokkal, miközben hadjáratot folytat az MVSZ ellen - ez elképesztő!
+2 #2 leszerelt 2012-02-28 04:26
Távlatokban gondolkodjunk, honfitársak!

Én sem értek egyet az MVSZ minden álláspontjával, irányzatával vagy tevékenykedésével. De, el kell ismernem, hogy Patrubány Miklós és az MVSZ már tíz éve a hatalmat bitorló idegen megszállók legveszedelmesebb ellensége. Helytartóit a bankárdinasztia pénzzel, hatalommal letudja fizetni; az igazság-kutatókat megélhetőségük fenyegetésével megtudja félemlíteni; a holobisznisz fenyegetőit tiltótörvényeivel eltudja fojtani; a tüntetőket erőszakkal letudja mészároltatni; a hadsereget, rendőrséget föltudja számolni vagy becstelenekkel föltudja hígítani; a lakosságot gazdasági parancsaival nyomorba, hajléktalanságba tudja kényszeríteni. De, a magyar nép múltja iránti érdeklődése ellen tehetetlen. Ezt az érdeklődést, pedig, - az országot elárasztó hazug nyomtatványok és TV műsorok ellenére - a magyarság hazafias és hiteles kiváló tudósai elégítik ki, többek közt, az MVSZ Magyarságtudományi tanulmányok tankönyv, a Magyarságtudományi füzetek, meg a most alakuló Magyarságtudományi egyetem megvalósításával. Ha a magyarság visszaszerzi igaz múltját, akkor avval egyben öntudatát, önbecsületét, önbizalmát, azaz, nemzeti erejét is visszaszerzi. Az, pedig, egy olyan pofont keverne le a Hazánkban élősködőknek, hogy még elmenekülésük után is tántorognának.

Ezért akarja a hatalmat bitorló élősködő mindenáron megbuktatni Patrubány Miklóst, és visszavenni az MVSZ vezetését. Ennek érdekében, sajnos, sokakat, még hazafiakat is, megvezet hazudozásaival, cseleivel, csapdába csalásaival. Gondolkodjunk. Tegyük föl a kérdést: Minek ítélték volna a bankárdinasztia magyarországi bíróságai pl. a máshol is betiltott Jud Süss filmet, ha vetítését az MVSZ elnöke jóváhagyta volna? És mi lett volna e film vetítésének fenyítése? 8 millió forint vagy 8 milliárd forint büntetés? vagy börtön? vagy mind a kettő?
+1 #1 laszlo osvath 2012-02-28 00:06
Ha't ideje lenne oesszefogni !!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások