20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 január 23, péntek

Ki tartozik hozzánk?

Szerző: őszkatona

Ki tartozik hozzánk?

őszkatona

A magyar papok magyar népbe való bevonását talán a lelki, szellemi szövetkezés cím alatt lenne könnyebb tárgyalni. A magyarság egyesítése, habár a lelki, szellemi önvédelemhez tartozik, egy külön mesterkedés - amihez én sajnos nem nagyon értek. Erről talán egy hozzáértő kedves lesz írni.

Addig is, Jozsef és Zoli honfitársaimat szeretném megtisztelni válasszal. Jozsef hozzászólása elgondoltató. Ha jól értem, a papot a rendőrrel és minden állami alkalmazottal együtt egy kalap alá teszi. És bizonyos szempontokból ez a társadalmi szemlélet nem tér el a valóságtól. De nézzük meg hol lukadunk ki ha kalap alatt lévők gondolkozását, hiedelmét, állapotát megvizsgáljuk.

Ha a téma mondjuk nem a lelki, szellemi védekezés hanem történelmünk megvédése lenne, kizárnánk-e magunk közül a tanítónőt aki a 3. osztályosoknak azt tanítja hogy őseink vándorló, verekedős, barbár, pogány törzsek voltak akiket a Nyugat emelt föl a civilizált népek rangjára? Vajon tudja-e a tanítónő azt hogy az osztrák kormány a Stromler nevű ügynökét - aki Thallódzira változtatta nevét - avval a paranccsal küldte a Magyar Tudományos Akadémia igazgatóságára hogy keresse meg és pusztítsa ki a magyar műveltség gyökereit? Vagy azt hogy a Hunfalvy Pál-ra magyarosított nevű német jogász, a Magyar Tudományos Akadémia fő könyvtárosa, elrendelte Szentkatolnai Bálint - egy több mint 30 nyelvet beszélő tudós (1844-1913) - óriás rovásírás gyűjteménye elégetését azért hogy akadály nélkül terjeszthesse azt a tévhitet hogy a magyaroknak a kereszténységre téritése előtt saját irásuk nem volt? Ez pedig a közelmúltban történt. És mennyire befolyásolja a tanítónő hiedelmét az a számtalan tanfolyamnak nevezett kötelező agymosás amely alatt tévhittell mérgezik tárgyilagos gondolkozását? És még ha tudja is mind ezt, még ha tisztán is látja a kötelező anyag hazugságát, meri-e kockáztatni állását a valóság tanításával? Lesz-e lelkiereje harcolni a magyarságért ha saját honfitársai kitagadják maguk közül mert a "rendszer" munkása? Ugyan ez a helyzet a papokkal is. Frederich Klára arról tudósít hogy Orbán Balázs (1830-1890), a Székelyföld leírója megemlíti hogy a csíkszentmiklósi és a gyergyószentmiklósi templomokon hun-szkita rovásírásos fölirat volt látható, de "mindkettő a tudatlan papok által pogány maradványok tekintvén, megsemmisíttetett." Tehát ő is tudatlannak tekinti a papokat. Vajon tudja-e egyáltalán a pap hogy mit jelent a latin eredetű "pogány," "országban lakó," szó, amelyet csak a IV században hamisította át a szentszék hátrányos, sérelmes értelemre hogy lecsorbítson minden nem a zsidóistent imádó népet?

És mit csináljunk a többivel? Minden állami alkalmazott, az utcasöprőtől az orvosig, sőt, minden adó-fizető hozzájárul a jelenlegi magyarellenes kormány fönntartásához.

Zoli rátalált a papok - és egyben minden tanító és oktató -fontosságára, amelyen csak egy kicsit szeretnék bővíteni. A magyar összetartás csak akkor lesz sikeres ha legyőzzük a bennünket mesterségesen létrehozott szétválasztó erőket. Ha kizárjuk őseink leszármazottjait magunk közül mert tudatosan vagy tudatlanul ellenzik történelmi, vallási, vagy politikai hiedelmünket, akkor minden Magyar magára marad. Ennél nagyobb örömöt nem hozhatnánk a hazánkban élősködőknek. Egy 15 millió irányba húzó, egymást kitagadó lakosságot gyerek játék orránál fogva vezetni. De egy 15 milliónyi Magyarságot még a legnagyobb világ-hatalom sem képes legyőzni.

Amennyiben az nem veszélyezteti helyzetünket, inkább "gyógyítsuk" honfitársainkat tanítással még akkor is ha netán a Finn-ugorságban, Allahban vagy a kommunizmusban hisznek vagy azt tanítják. De csak tudásunkat, ne "hitünket" adjuk tovább. Bízzuk hiedelmüket az Istenből sugárzó gondolaterőre. Tanításban pedig a tanítók a szakemberek. Egyetlen egy bátor pap vagy tanító magunk közé vételével számtalan honfitársunkban föl tudjuk ébreszteni hovatartozásuk erejét és értékét. A többit pedig bízzuk rájuk és Boldogasszonyunkra.

Hazafias szeretettel,
őszkatona

 

 

Eltárolt hozzászólások

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások