20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 február 12, péntek

00.03. Az MTF első száma és a terjesztés

Szerző: MVSZ

Hogyan lettünk finnugorok? - Az MTF első száma és a terjesztés

MVSZ

Egyetlen magyarországi média – sem írott, sem elektronikus – sem jelent meg azon a sajtótájékoztatón, amelyen a 48 részesre tervezett, havonta megjelenő Magyarságtudományi Füzetek (MTF) első számát mutatták be. A füzetek A4-es méretűek, 80-100 oldalas terjedelemben. Áruk 400 Ft. 8 füzetért 25% kedvezmény jár, a teljes ár 2.400 Ft. Bankszámla: 10300002-20102159-70833285. Vásárlók, terjesztők jelentkezését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják.

Magyarok Világszövetsége — Magyarságtudományi Füzetek

Hogyan lettünk finnugorok? az első füzet címe. Szerzője, dr. Bakay Kornél jeles régész professzor, aki maga mutatta be a két tanulmányát és egy vitairatát tartalmazó füzetet.

Dr. Gyárfás Ágnes, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnöke, az MTF szerkesztő bizottságának tagja szellemi nagyhatalomnak nevezte a Magyarok Világszövetségét, amelynek égisze alatt a füzetsorozat megjelenik. Pápai Szabó György, a HONLEVÉL újság felelős szerkesztője, az MTF szerkesztője hangsúlyozta, hogy a füzetsorozat válasz arra a gyalázatra, ahogyan a Nemzeti Múzeum a szkíta kincsek kiállítását kezelte, valamit arra a történelmi könyvsorozatra, amelynek kiadása még zajlik, és amelyben – mellőzve a nemzetközi tudomány minden cáfolatát – a magyar népet továbbra is finn-ugor származásúként mutatják be. Kárpáti Gábor Csaba, füzetsorozatot kiadó HunIdea Hagyományőrző Műhely vezetőjének véleménye szerint egy ilyen paradigmaváltó kiadvány sikeres terjesztéséhez szükséges a kormányzat paradigmaváltó szándéka is.

A sajtótájékoztatót vezető Patrubány Miklós, az MTF főszerkesztője elmondta, hogy a füzetsorozat kezdeményezője, az Egyesült Államokban élő Botos László, a Magyarságtudományi Intézet vezetője, a Magyarságtudományi tanulmányok című kötet főszerkesztője. Leszögezte: a 400 Ft-os árat nem bevezetőnek, hanem tartós árnak szánják. Ahhoz, hogy ezt a rendkívül alacsony árat tarthassák, legkevesebb 10.000 példányban kívánják a füzeteket havonta értékesíteni. A Magyarok Világszövetségének elnöke a középiskolásokat, a főiskolásokat és az egyetemi hallgatókat nevezte a füzetsorozat első számú célzottainak. Tudatta, hogy a füzetek az MVSZ honlapján is olvashatóak lesznek.

Az MTF szerkesztő bizottságának két tagja, dr. Aradi Éva Kelet-kutató, egyetemi docens és dr. Gyárfás Ágnes bölcsész, egyetemi tanár levelet írt a magyarországi középiskolák igazgatóinak, arra kérve őket, hogy rendeljék meg a kiadványt az iskolák könyvtára részére, és tegyék lehetővé, hogy a tanárok és a diákok is megrendelhessék a füzeteket.

Bősz Rudolf az MTF vezető terjesztési koordinátora ismertette: egy házhoz küldött füzet ára 500 Ft, amely tartalmazza a postaköltséget is. Ha valaki 8 füzetet rendel, akkor jelentős kedvezményt élvez: példányonként 300 Ft-ot kell fizetnie, azaz 2.400 Ft-ot az egész csomagért, amely összeg úgyszintén tartalmazza a postaköltségeket. Nagy mennyiségek esetében egyedi árat állapítanak meg. Terjesztők jelentkezését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják.

A küldemények díját lehetőleg banki átutalással kérik, az MKB Rt. banknál vezetett 10300002-20102159-70833285 bankszámlára.

Kérik a megrendelő nevének és pontos postai címének feltüntetését, amelyre másnap postázzák a megrendelt és kifizetett füzeteket.

Rácz Sándor, az 1956-os Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke felhívással fordult Magyarország polgáraihoz, hogy ajánljanak fel olyan régi tárgyakat, amelyekről szívesen lemondanának e füzetsorozat támogatásáért. E tárgyakat elárverezik, és a bevételt a magyar ifjúságnak szánt füzetsorozat támogatására fordítják.


MVSZ Sajtószolgálat

* * *

Magyarságtudományi Intézet (László Botos)
107 Pasadena Ave.
Groton, NY 13073 USA

A Magyarok Lelkiismeretéhez!

E levél mindnyájunkhoz szól, akik szeretnék, akarják és áldozni is készek arra, hogy Hazánk ifjúsága magyar szellemben és erkölcsiségben növekedjen fel.

Testvérek, ne hagyjátok cserben, ne hagyjátok a szárba szökkent szellemi megújhodást – a Magyarságtudományi Füzetek folyamatos kiadását – elsorvadni elégtelen anyagi támogatás híján.

Küldd adományodat Magyarországon Ugyanarról másként jeligére a következő bankszámlára:

Magyarok Világszövetsége
IBAN HU 59 10300002-20102159-70693285

MKB Rt. - Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.
1056 Váci u. 38.
SWIFT Kód: MKKBHUHB

Az USÁ-ban és Kanadában a Magyarságtudományi Intézet nevén és nevemen van egy csekkszámla amelyre Money-Orderen USA dollárban lehet befizetni:

Magyarságtudományi Intézet (László Botos)
107 Pasadena Ave.
Groton, NY 13073 USA

Minden adakozónak azonnali köszönetnyilvánítást küldünk.

Adományainkkal a Magyar Jövőt építjük!

Tisztelettel és köszönettel:

Botos László
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Eltárolt hozzászólások

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások