Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Aug06

2009. Augusztus 11., Kedd 20:59

Felvidéki százalék háború

Írta:  Geönczeöl Gyula
Értékelés:
(3 szavazat)
Felvidéki százalék háború TILTAKOZÁS. A felvidéki magyarság lélekszáma lényegesen magasabb a 10%-nál. Ezt a 10%-os adatot úgy kapjak, hogy a Matica nevű pánszláv mozgalom, amit Állami költségvetési pénzből támogatnak és afféle magyarokra telepített kém és felforgató szervezet, mindig megnézi népszámláláskor a beérkezett népszámlálási íveket, amire a nemzetiséget ceruzával írják be.
A "népszámlálási" biztosok sem semlegesek és nem kérdezik ki pontosan a nemzetiségi hovatartozást, tehát egy lényeges csoport eleve, ki is marad.

A Matica aztán "kiszámolja", hogy milyen "tervezett" csökkenést kell kimutatni a magyarok és nemzetiségek aranyaiban, ezert háborúznak a 20%-os küszöbbel és ezert követeljük a küszöbök ELTÖRLÉSÉT !!! Ok tehát a terveik szerint,  átjavítják az adatokat a beérkezett íveken.  A Meciari, Fico-Stur pánszláv szovjet paradicsom mar ilyen.

A Kemény, Vonalas és termeszeresen "felelős",  "magyar" történészek, mint Szarka László aztán a Matica számokat használják és ezt teszi a megélhetési politikusok káderdűlője is a Fidesztől az SZDSZ-ig és Tőkés Lászlótól Bugárig.
A Harakiri japán találmány és csak a végső esetben alkalmazzak.

De trianonszindromában és habsburgi kígyóbűvöletben élvezkedő nemzetünk a japán harakiriből Permanens, "magyar" Harakirit varázsolt össze. Emlékezzünk csak: Gárdonyi Géza könyvében az Egri Csillagokban az indoktrinaltak, tehát a dervisek úgy vonultak, hogy önmagukat korbácsolták és volt, aki kivérzett és a menetben össze esett. De sebaj, felállt és ment tovább. Mi is állandóan össze esünk, kötelezően a sok idegen csatornatöltelék ideológia kiszolgálása közepette, mert hat az a kötelező és a szocialista módon felelős magatartás, illetve a "korrekt", tehát a "megfelelő" "gondolkodásmód". Persze én továbbra sem ajánlom, én mar ilyen "megrögzött" vagyok és "hajthatatlan". Különben Mindszentyre is mondtak ilyesmit, mert nem énekelte együtt az osztályharcos csasztucskákat a szovjetekkel és hazai talpnyaló sleppjükkel a nem önmagát, de minket tizedelő pszeudo modern, ál dervisekkel. Pedig a másik oldalnak kellene "elveznie", amit nekünk talált ki és ír elő! Mar csak a józan értelem miatt is ajánlanám a  más utat. Ha mar arról van szó, hat inkább íjfeszítéssel kellene foglalkozni.  Az jobb és vértelenebb sport.

Ezert kell nekünk (kell a fenének) aztán a Schmitt Pálok gyülekezete, aki inkább a két magyar olimpikon elorzott aranyérmével törődött volna, és akiknek a pereit a becsi Eva Mária Barki megnyerte. Árulás és a másik oldal szolgai kiszolgálása és az állandó rituális s.gnyls helyett.
Ízléstelem és undorító az egész, amit ez a szocializmusból otthagyott "értelmiségi" réteg művel.

Haraggal,
Geonczeol Gyula,
Akkor is Sziklavidékről, bármilyen nyelvet is beszeljen a sokszor agyba-föbe vert magyarság e tájon.

Megjelent: 2035 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.1%Norway 1.1%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.7%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.1%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 5
This Week: 1311
Last Week: 3299
This Month: 2373
Last Month: 18888
Total: 2445376

Belépés