20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 június 14, hétfő

A Hős Útolsó 12 éve a 12000 éves Úton …

Szerző: Gáspár Vilmos és Gáspár Éva

Manapság nagyon sok könyvet lehet találni a polcokon a híres Maja Naptár 2012-es végéről. A legtöbb könyv sajnos kevesebb tudományos vagy aktuális tényre van építve és leginkább az író véleménye és óhaja nyilvánul meg a lapok között, mintsem az igazság. Amit most mi leírunk az inkább egy figyelmeztetés arra ami hamarosan bekövetkezhet a klímára vonatkozva.

A Hős Útolsó 12 éve a 12000 éves Úton …
(Vagyis mitől kell félnünk 2010 Augusztusában?)

Az „utolsó 12 év próféciája” az univerzális és az egyiptomi naptárból majdnem tökéletesen megegyezik a Maja naptárral és persze a Babilóniai, sőt még a rejtett Keresztényi tanítások is hasonlóak egymáshoz ahogy ezt befogjuk bizonyítani. Az nem véletlen hogy a Krisztus a Kereszten (Cygnus) a HATODIK „órában” megy keresztül a Sötétségen. Ez ugyan úgy az egyiptomi Halottak / Amduat Könyvének a 6. Órájában történik, és a 6. Évében a Herkules 12 éves munkálatai alatt és mondanunk sem kell, hogy a Babilóniában is pont így van.

Előre is elnézést kérünk a helytelen magyar nyelvi tudásunkért, mert hát 30 éve, még fiatalon elhagytuk Magyarországot. Ez persze egy rövid cikk és nem fedi be mind a kutatást ami ebbe a témába bele ment, de azért írjuk ezt le mi most a magyar testvéreinknek, hogy az elkövetkező pár hónapban mindenkinek legyen módja ezeken elgondolkoznia és talán még készülődésre is van idő.

Mitológiailag egy fél Precesszió kb. 12 000 évig tart, de ez persze csak egy felkerekítése annak aminek a hiteles hossza a Jég-korszaki ciklusok szerint jobban 11 650 év körül van. Nagyon gyors és veszélyesnek látszó „megfordulásokat” mutat a Vosztoki Jég lefúrás és a Grönlandi (1991–1993) tanulmánya ezekben az időkben. Tudományosan látszódik, hogy most vagyunk egy ciklus végén. Persze maguk a klíma váltózások is beletelnek kb. 72 évbe („a Salamon templomának az építése”) és így ez a szám néha egy kicsit több.

Az Egyiptomiak, a Maják és persze más csillagvizsgáló Papok is a Vénusz bolygó pályájának az ismerete által mérték a több ezer éves naptárakat. A legfontosabb állomása a Vénusznak akkor történt amikor a bolygó a Nap mögé ment minden 121,5 évenként. Ugyanakkor minden 243 évben meg a Vénusz bolygó a Június elején a Nap elé került akkor amikor a Nap az ellipszisen éppen a Bika / Tehén (Taurusz) szarvak között utazott. Ezért látjuk a „fő istennőt” mint pl. a Hathor-t (=Vénusz!) hogy a fején tehén szarv van ami között a Nap tanyázik. Ez a Vénusz Pár a 96-ik alkalommal megtörtént 2004 Június 8-án és meg fog történni 2012 Június 6-án, amit az egyiptomiak az Amduat 2. Évének tekintenek. Ez az alkalom amire az őseink megjósolták, hogy a problémák kezdődnek (96 x 121.5 = 11 664 év). Ez most történik. Az utolsó 12 év kezdetét a ‘Nulla évvel / 2008-al’ jelölték, amikor a Vénusz bolygó a Nap teljes közepén a Nap mögött áll. Ez a nap Június 9-én 2008-ban következett be … és a magyar mesék ezt úgy örökítették meg, hogy a ‘királylány olyan gyönyörű volt, hogy a Napra lehetett nézni, de Ö rá nem’. Más vallások és szekták ezt a tudást a „Fekete Özvegy” titkaként rejtegették.

Szóval térjünk a tárgyra. Mit mondanak a Maják, Egyiptomiak és még a Jelenések Könyve is a Bibliában?

A Maják szerint 2012 December 21-e körül az események megkezdődnek Nap kitörésekkel, ami az „Új Nap” születésével fog végződni. Ez a NEGYEDIK éve az utolsó 12 évnek. A Bibliában a 4. Angyal a tálját a Napra önti és a nap ez által ki tör. Na, ugyan ezt tapasztaljuk az egyiptomiaknál is (Papyrus of Ani, plate 11), de ők még egy kicsit részletesebben mutatják be az utolsó 12 évet és mint ezt már sejthetjük, … 2010 Augusztusát jelölik meg a 2. Évnek és akkor az Oroszlán (Augusztus) hirtelen a térdére bukik és egy nagy víz oszloppal kell szembe néznie. Ezt több könyvben megtaláltuk, és sajnos mindegyik a maga formájában ugyanazt mutatja be. Ezt most egy két képpel vagy ábrával szeretnénk bizonyítani. Az Erik Hornung könyve megjelent németül és angolul. Az angol nyelvű nyomtatás az a Cornell University Press által lett kiadva itt az USA-ban és persze ez nem egy ponyva regény. Az időpont amiről ők beszélnek persze 11 664 évvel ezelőtt történt, de mi abban hiszünk hogy az egyiptomiak azt akarták bemutatni, hogy most 96 Vénusz Tranzittal később egy nagyon hasonló eseményre számíthatunk.

gv_041

ábra 1: 2010 Augusztus – a Tengerek és Folyók ki öntenek.

Ez a Nap 36 évének (1981 – 2016) a 29. Évében történt 2010, ugyanakkor amikor a Jézus 29 évesen a VÍZ ALÁ való merülésével „megkeresztelkedett” és el kezdte a prédikálását.

Ez az év meg a 2. Éve (2010) az utolsó 12 évének a „Hős útjának”. Ezt úgy hívják, hogy a „12 órája az Amduat Könyvének”, ahol az első óra vagy ‘első év’ az 2009, ahol csak a ‘Remegések Asszonya’ címet kapja a bolygónk. Érdekes módon, talán mivel a Föld MAGja csak 2010-ben lesz „megcsöngetve”, így az első éve a Kapuk Könyvének („Book of Gates”) egy évvel később 2010-ben kezdődik (a felső regisztráló / Mágneses Észak / a bolygónk tetején).

A Görög – Római mitológiákban 2010 párhuzama - ez a Herkules első ‘munkája’ ahol megöli az Nemeai Oroszlánt. Persze mivel egy óriási cunami (tsunami) történt akkor, így a 2-ik évében és következő munkájában a Lernai Mocsarat kell lecsapolnia. Tehát az oroszlán és a vízi veszedelem össze van kötve ott is. A Babyloniai Gilgames Eposz is hasonló.

Az hogy az egyiptomiak az oroszlán kinézetű SFINX-et mutatják és persze majdnem minden múzeum, parlament és kormányi hivatal kapujánál oroszlán szobrok fekszenek , … talán egy emlékeztetés arra hogy ki fogja a régi „uralmát” a Földünknek megváltoztatni minden 12 000 évben. Ez az Oroszlán!

A görög mitológiák is a Poszeidon / Neptun hatalomra törekvésével kezdődnek, nem véletlenül.

A Második ábránkon bemutatjuk az egyiptomi ANI PAPIRUSZ 11. Tábláját (Book of the Dead / Amduat – Halottak Könyve), ahol az első szakaszban a Fáraó a NAP szerepet játssza és mögötte a Vénusz bolygó a mostani 2008, Június 9-ére utal, persze 96 Vénusz bolygó tranzittal később, ami a párhuzamos év.

Ez a kép amit mutatni fogunk a 2-ik, ez az Egyiptomi Halottak Könyve (Book of the Dead) amit itt Amerikában a Chronicle Books, San Franciscoi kiadója adott ki. Ezt a két fent említett könyvet érdemes megvenni mindenkinek akit érdekelnek a hatalmas klíma változások amik előtt most állunk.

A következő ábrán az első rekesz a bal oldalon a Fáraót mutatja, aki tulajdonképpen itt a NAP-ot jelképezi. A Fáraó fehér tógáján a Nap sugarak áramlanak ki a nemi szerv felől. Alatta tisztán egy PIRAMIS van ábrázolva aminek a teteje el van választva, …úgy mint az amerikai egy dollároson. Ez a Szabad Kőműveseknek az egyik titka. A Fáraó mögött áll az „Istennő” aki itt a Vénusz bolygót jelképezi … és a mostani év meg 2008, vagyis a „ʘ” éve a 12-nek.

gv_042

Ábra 2: A 2010 Augusztusa az Első nagy csapás a világban. Az alacsonyan fekvő helyek, talán pár száz láb magasság alatt, nem biztonságosak. Ezért a Gáspár család 8 000 láb magasan lakik a Sziklás hegységben, Új Mexikóban.

Ezen a változatán az egyiptomi Halottak Könyvének, az Oroszlán fején a HYDRA (Vízi Kígyó!) van ábrázolva ami megint csak a Fertelmes Víznek a hatalmát mutatja.

Még egy ábrát mutatunk ahol a 2010-vel kezdődik a Nap bárkájának az útja.

gv_043

ábra 3: A Nap Bárkája Elindul

Ezt a cikket nem azért írjuk hogy valakit is meg győzzünk ennek a jelentőségéről, mert arra már nincs időnk, inkább szeretnénk figyelmeztetni azt a pár embert aki ezt tanulmányozza. A legrosszabb esetben sokan ide is tudnak jönni hozzánk a hegyekbe, mert kell segítség, annak ellenére hogy sokkal jobban fel vagyunk készülve mint sokan mások. Persze, sokan a Maja Naptár 2012-es végére kényelmesen készülődnek (vagy még el sem kezdték!?) amikor az igazi nagy tragédia már ebben az évben 2010-ben meg kezdődik. Az kezdete ezeknek a dolgoknak a múltban Augusztus 6-10-ig voltak meg emlékezve, amikor a Maják és az Egyiptomiak „5 istene” született az „öt szerencsétlen napon”.

Ha ez meg történik hasonló módon úgy mint a múltban, akkor egy napon belül minden megváltozik a világban. Ebbe bele értve a Bankokat, akik pillanatok alatt majd bezárnak és mindenki aki sajnált $ 3 – 4000.00 dollárt kajára el költeni a jövő biztonsága reményében, most kaja és pénz nélkül fogja tapasztalni a túlélés borzalmait. Ha valakinek van pénze a Bankban, az jobban teszi ha kiveszi (még akkor is ha büntetés van érte! ‘es ha semmi sem alakult akkor vissza teszi) a pénzt …és ha valami történik, olyan mértékben mint mi gondoljuk, akkor ételre kell költeni a pénzt napokon belül, mivel a „Hét éves éhínség” ekkor kezdődik. Csak az akinek évekre való étel raktára van, egy biztonságos helyén, van esélye a túlélésre. Nagyon sok embernek elmondtuk ezeknek a változásoknak a lényegét, és sajnos csak egy pár ember érti vagy hiszi el, … és annál még kevesebb aki készülődik. Pár heti étel készlet nem lesz elég 7 évre. Mi el raktunk ennél sokkal többet, de ha 200- 300 ember jön ide váratlanul akkor nem lesz elég az étel mindenkinek. Egy két ragyogó baráton kívül még sok társat nem találtunk erre a kalandra. Ha valakit ez a kérdés jobban érdekel azt írhat nekünk a következő pár hétben. Utána talán már késő lesz.

Mindenkinek jó szerencsét és jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel, Gáspár Éva és Vilmos

Éva e-mailje az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és

Vili e-mailje meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vagy Facebook-on William Vilmos Gaspar

P.S. : Az Eloquent Könyvkiadó fogja kiadni ezt a könyvet hamarosan (Gaspar & Jaramillo ‘The World Tree’), remélhetőleg Augusztus előtt, ámbár húzzák az ídőt. Ezért nem tudtunk a könyv megjelenésére várni, mert az idő már nagyon kevés. Persze nem jósok vagyunk akik a jövőbe látnak, tehát csak a Jó Isten tudja mi fog történni. Akinek meg vannak a régebbi könyveink (The Celestial Clock , Sacred Cosmic Marriage) az megnézheti azt a vonalat amiről már régóta beszélünk. Ezt a vonalat úgy lehet megkapni hogy a Poláris Északot össze kötjük a Mágneses Északkal (a Nagy Tavak felett) a Föld gömbön. Ez a vonal, ha meghosszabbítjuk a „glóbusz” körül, akkor ez a BP olaj kúton vág keresztül (a Föld magjában erősödik a nyomás!?) és a Haiti, Chile, Sumatra, Tibet szélén metszi keresztül ahol a földrengések történnek, nem véletlenül. Ez a vonal a Nyugatról érkező Galaxisi Síknak a folytatása. A Cygnus X-3 –al való Egy Síkba állásunk ami ezt okozza.

gv_044

 

 

Eltárolt hozzászólások

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások