Print this page
2020 április 21, kedd

A digitális világot fogja erősíteni a vírus, vagy nem?

Szerző: Dr. Bene Gábor

Ki fog minket megvédeni a digitális-globalizmusnak az egyre gátlástalanabb bankárkasztjától? Egyre inkább tapasztalhatjuk: megy a folyamatos tesztelésünk.

A világ urai kíváncsiak, hogy ha nem lehetett megszerezni a totális hatalmat a nácizmussal, a bolsevizmussal, illetve most a globalizmussal, akkor vajon mi veri ki a népeknél a biztosítékot? A félelem vagy felháborodás viszi majd a dolgozókat az utcára, mivel felismerik, hogy becsapták őket?

 

S máris itt a hír, hogy egyes multinacionális cégek a kormány válságkezelő intézkedéseire hivatkozva tömeges kirúgásokról adnak hírt, s ezzel már most is családok ezrei kerülnek bizonytalanságba.

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke Bubenkó Csaba szerint, itt az idő felemelni végre a szavukat – mint az áruházi munkavállalókat képviselő szakszervezetnek –, mert az országból sok tízmilliárd nyereséget az anyacéghez utaló multiláncok között akad néhány olyan, amely tömegeket tenne utcára a közeljövőben, s ezt a különadó bevezetésével indokolja. Bezzeg nem régen, a pánikvásárlások idején még szükség volt a munkájukra, most viszont hosszú távon ínséges időszakot sejtet a leépítésről szóló hír. Az elnök szerint szándékos lázításról van szó, amely a kormány ellen irányul. 

Pedig a különadó csak a rendkívüli állapotok megszűnéséig jelent fizetendő terhet, amit havi előlegekben, nem egyszerre kell a multiknak teljesíteni. Ez a hír azért is érdekes, mert egyre több helyen jelennek meg a kormány utasítására katonák a cégeknél. Azonban ezekhez a multikhoz nem jut?

 

Ennek az  állami ellenőrzés bevezetése – kivétel talán Svédország – valójában már most megvalósította azt a célt, amit a „nemlétező világkormány” célul tűzött ki. Sehol nem lázadtak fel az igen szigorú állami ellenőrzésen, vagyis már nincs meg az a társadalmi kohézió, ami a különböző nemzeteken belül, létre tudná hozni az ellenállás kicsi, vagy nagyobb sejtjeit. A vírus-hiszti ugyanis még azokat is megbénította, akik (mint hazánkban a kormány) valamennyire szembe mentek a bankárkaszti monetarizmussal. Az elidegenedésnek és virus-hisztinek egy olyan pszichológiára alapított egyvelegével állunk teát szemben, amelynek a lépéseit nem tudhatjuk ugyan előre, de tippelgetni azért lehet.

 

Ha eljut odáig a média által élesre gerjesztett vírus-hiszti, hogy az emberek már követelni fogják a régi életüket, akkor fognak előállni a szabadkőművesek által már régen megtárgyalt és kidolgozott javaslattal?

Csak ne a kommunista Kína rendszabályai által sugallt javaslatok legyenek azok, mert bár már írtam néhány előző írásomban, de a bolsevik-globalizmusnál rosszabb világrendet elképzelni sem tudok, hiszen ott az eszme általi butítás mellett történik a szelektív kizsákmányolás és a szervkereskedelem legaljasabb üzletmenete. Vagyis akit eszmeileg nem tudott a bolsevik párt meggyőzni, magába szippantani, annak az élete nem ér semmit és csak a szervei hasznosíthatók.

 

Ha most azt tapasztaljuk, hogy a kínai kreditrendszert akarják megvalósítani, akkor kezd érthetővé válni a vírus-hiszti indítási helye, a készpénzen történő fertőzéstől való riogatás, illetve sok helyen a multinacionális céget váltak a készpénzbegyűjtő helyekké, mert pl. Szegeden minden multinál elromlott a kártyafogadó rendszer. Én azt jósolom, ha sikerül begyűjteni a bankókat és érméket, akkor viszont már csak a bankkártyák használata lesz elfogadható, vagyis bevezetik az egész világon az egységes digitális pénzt, s annak kizárólagosságát a lehető legrövidebb időn belül. S ezzel párosul majd a tökéletes ellenőrzési lehetőség is amit felettünk gyakorolhat majd a digitális uralom.

 

Nézzük itthon hogyan lendült be a digitális-globalizmus? Az ingatlan.com ingatlanhirdetési portál, újításokat vezetett be az adásvételek és bérbeadások folytonossága, az ingatlanügyletek szereplőinek a biztonsága érdekében, amelyek a jövőben is alkalmazhatóak lesznek. A személyes találkozások csökkentése érdekében az érdeklődők már valós idejű chat formájában is kapcsolatba léphetnek a hirdetőkkel, az ingatlanközvetítők pedig az épületekről, telkekről már videókat is feltölthetnek az ingatlanhirdetésekhez. 

 

A Viber kedden közölte, hogy az elmúlt hetekben a platform teljes egészén nőtt a felhasználás, a hanghívásoké a korábbiak négyszeresére emelkedett. A szolgáltatásaikra főként a járványhelyzet miatt fokozódó igényt igyekeztek kielégíteni azzal is, hogy növelték alapvető kapacitásaikat, miközben számos új kezdeményezést is indítottak. Ezek között említették, hogy a csoportos hanghívásokon ötről húszra növelték a résztvevők lehetséges számát. Az ilyen csoporthívások száma az elmúlt két hétben 370 százalékkal nőtt. Márciusban a napi új, aktív Viber-felhasználók száma 18 százalékkal, az újonnan regisztrálóké 25 százalékkal nőtt, miközben a hívások időtartama 35 százalékkal, az elküldött videóké 75 százalékkal emelkedett. MIÉRT NEM TŰNT AZ FEL EDDIG NEKÜNK? HOGY INGYENES HÍVÁSOKAT TUDUNK KEZDEMÉNYEZNI EGY PÉNZKÖZPONTÚ VILÁGBAN? S nincs is ellen semmiféle tiltakozás a telefontársaságok részéről?  Nem volt ez furcsa önöknek?

 

Az MKB Bank kedden indította el VideóBANK szolgáltatását,

amelynek használatával az ügyfelek videóchaten keresztül intézhetik ügyeik egy részét, a banki tanácsadók személyesen, a legmodernebb digitális technológia eszközeivel állnak rendelkezésre. a március végén elindított digitális ügyfélhívó rendszerhez hasonlóan jelentősen felgyorsította a koronavírus-járvány teremtette helyzet.

 

Videoton Holding Zrt. például hivatalos honlapján arról tájékoztatott, hogy bár korábban tapasztalták a járvány okozta nehézségeket az ellátási láncokban, eddig az összes üzemben folyt a termelés, de jelezte azt is, hogy széles körben alkalmazza a részleges vagy teljes távmunkát, vagyis beállt a digitális alkalmazásokat preferálók körébe ők is. Ennyit a digitalizáció begyorsulásáról!

No de nézzük, hogy miként állunk a mortalitással világszinten?

Világszintû elhalázoás

Amint látható a statisztikában, igen kevesen haltak meg világviszonylatban is a vírusfertőzésében. S ha még azt is hozzávesszük, hogy sok esetben még azt az elhalt személyt is ide számították, aki ugyan nem a fertőzésben halt meg, csak a teszt kimutatta, hogy fertőzött volt, akkor még kevesebb a valós haláleset. Ha a következő kimutatást is megnézzük, s a számokat a ma élő kb. 8 milliárd emberhez viszonyítjuk, akkor nagyon alacsony lesz a százalék. Vagyis itt valami más állhat a háttérben, s nem is a vírus itt a főellenség, hanem inkábba vírus-hiszti keltette pánik, az immungyöngítő stressz. Lehet, hogy mégis egy hatalmas kísérlet részei lettünk, ami a pánik és az 5 G sugárzásának a hatásait vizsgálja? Vagy valóban egy hatalomátvételi helyzetet takarnak el a pandémiát hirdetők médiumok? Az egyes cégekhez kivezényelt fegyveresek, ezt a feltevést erősítik. Az a félelem bennem, hogy a kötelező védőoltások sorában, rövidesen ott lesz majd a korona-vakcina is, amiről valószínűsíthetjük azt, hogy már régen elkészült, csak teszteltek minket, mint leendő védőoltás-fogyasztókat.
Legfeljebb az a kérdés, hogy valójában mit tartalmaz a vakcina?

Egymillióra vetített fertôzöttek száma