Print this page
2020 március 15, vasárnap

Mi a lényeg?

Szerző: Bene Gábor dr.

Kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet pénteken és ráadásul március 13-án arra, hogy a közemberek nem nagyon látnak a politikai színfalak mögé, s nem nagyon értik mire megy ki az a játék, amit egyszerűen „koronavírus hisztinek" szoktam nevezni. Konkréten ezt írta nekem: ...

„Mi a lényeg? Épeszű ember tudja, hogy ez az egész a pénzről (TŐKE) szól. Az életét, egészségét mindenki félti. Senki sem tudja, (csak sejtjük) mekkora utóhatásai lesznek ennek a helyzetnek. Az én nézetemből, katasztrófa. A bizonytalanság, félelem, ami uralkodik most minden emberben. Tudjuk (én tudom) a legjobb pszichológiai fegyver ez . Oké ! De még mindig nem tudom én sem, hogy: mi a lényeg?" Nos, erre válaszoltam a következő sorokkal:

(Persze csak akkor, ha nem igaz az a hír, hogy a kommunista Kína megvárta a területén lévő külföldi cégek részvényeinek a mélyrepülését, s bagóért megvette az összes részvényt. Ha ez az igaz, úgy a kínai komcsik kitanulták a kufárságot!)

Ezen gondolataimra a rövid válasza ez volt:

„Lehetne erről oldalakat írni. Mindegy, hogy mi okozza, de a vírus itt van a nyakunkon. Mindenki fél! Az egy dolog, hogy csak a vírustól rettegnek, de hogy a távlati következmények mik lesznek, azzal sokan nem számolnak."

Bevallom először magam is elbizonytalanodtam, hogy erre mit is válaszoljak? Írjam azt, hogy nem lesznek komoly következményei a hisztinek, mert ez is csak egy sikertelen emberkísérlet, mint ahogy az A1N1 vírus is az volt? Vagy írjam le a lehető legvadabb jóslatokat, amiket olvasok időnként egyes „megmondó" emberektől? Én arra nem vállalkozhatok, mert sem jós, sem kiválasztott nem vagyok! Egyszerű magyar emberként viszont leírhatom azt, amit gondolok erről az egész hisztériáról!
A válaszom tehát ez lett:

Látod, van ebben az egyébként hamis és bugyuta virtuális világban jó is, hiszen évek óta nem találkoztunk személyesen, de most örülök, hogy találkoztak legalább a gondolataink! Köszönöm válaszaidat, amiből kiderült: te is ugyanúgy látod az egész szörnyűség mögött működő erőket. Ha Suzan George könyvét (Luganói Tanulmány a címe) olvastad, akkor tudod, hogy az emberiséget le kell csökkenteni a bankárkaszti háttérhatalom szerint fél milliárdra. Ugyan ezt hirdetik egyébként az USA-ban a georgiai kövek is. Vagyis előbb-utóbb kiirtanak (valamelyik biológiai fegyverükkel) 6-7 milliárd embert, mert ez a szörnyű gátlástalanság – amely a kiválasztottsági mítosz folyománya – nem ismer határokat. Ha találkozunk, kapsz tőlem ajándékba egy könyvet, amit nem régen jelentettem meg, s aminek pontosan ezen mítosznak a leleplezése a fő célja. Csak reménykedhetünk abban, hogy ez a hatalmas népirtás nem következik be, s abban is, hogy a nemzetek magukhoz térnek és újjászervezik magukat. Mert amíg a pártok - vagyis a részérdekű, pénzpórázon tartott csoportok - kezében marad a közhatalom, addig nem lesz itt semmilyen komoly, változás. Sem jó irányú, sem rossz irányú, ők ugyanis a változatlanságban érdekeltek. Ha azonban egy nagy kataklizma - pl. ez a koronavírus kísérlet - kiveri az embereknél a biztosítékot, akkor bizony bekövetkezhet először a nemzetté szerveződés (kis, helyi, önvédelmi, kaláka közösségek által), majd a közhatalom visszavétele a pártfegyelemmel zsarolható pártképviselőktől. Ez nagyon fontos lenne, mert csak az emberiség megmentése csak a tisztességes és erkölcsi alapon nemzetpolitizáló népképviselők által képzelhető el. Ha ez megtörténik egy országban, akkor a dominó-elv alapján összedől a régi és világszinten is megvalósul az új. Ez éppen azért történhet meg, mert ma már a digitális technika, főleg a NET nem engedi, hogy csak úgy elszigetelődjön egy-egy ország. A közvetlen veszély tehát csak az, ha ezt a koronavírus kísérletet addig fogják nyomni, amíg legalább a Bill Gates által már tavaly ősszel megjósolt 65 millió ember el nem pusztul világszinten. Ennél többet valószínűleg nem "tud" ez a biofegyver, de képesek újabbakat és újabbakat bedobni, mert nem hiszem, hogy csak ez az egy van a tarsolyukban! Ám ha az immunrendszerünk erős, vagyis nem multinacionális termékeket eszegetünk, ami főleg kemikália, hanem természetes ételeket és tiszta vizet iszunk mellé, akkor ezek a "fegyverek" hatástalanok lesznek velünk szemben. Ja, hogy a pénz és gazdaság tönkre megy az egyértelmű, vagyis azok a népek maradnak meg, akik még képesek az önszerveződésre, önvédelemre, önellátásra!

Honféltő szeretettel ölellek: Gábor

kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől.