Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Aug07

2011. Június 19., Vasárnap 07:21

Felkészültünk a feltámadásra?

Írta:  Bene Gábor
Értékelés:
(6 szavazat)
A Versaillesban született békediktátumok hamisságát éppen az bizonyítja legjobban, hogy már régen szétesett a (csalásokra, hazugságokra) felépített országok többsége. Az a béke és harmónia, amelyet éppen a Szent Korona biztosított a Kárpát-medencei nemzeteknek, nem tért vissza, mert az 1848-tól elfogadott „hungarus” jogegyenlőség és az ősi erkölcsös hit megsemmisült a rablással értékvesztett utódállamokban. Hivatkozhatnánk mi magyarok arra is, hogy ezer éven át védelmeztünk életünkkel, vérünkkel és javaink feláldozásával a keleti hordák ellen a Kárpát-medencét, de nekünk nem kell kizárnunk ebből a történelemből őket, hiszen ők – mint befogadottak – részei voltak annak.

 Felkészültünk a feltámadásra?

Kedves Zoli és honfitársak

Nagyon fonos lenne, hogy a feltámadásra készüljön a nemzet! Ám ahhoz, nem elég az illegitim állam "törvénytelen törvényeinek" ismerete és kritikája. Sokkal inkább fontos lenne a felkészülés a feltámadásra!
Én azonban úgy érzem még arra sem készültünk fel, hogy most teszik a keresztre feszített nemzetünket a sírba, s a feltámadás majd akkor jő, ha Isten és ember egyaránt akarja.
Elkészítettem, s ide másolom neked a 14 magyar stációt:
 
1. a hun-szkíta népeket - így a magyarságot is - a sátáni lelkű kufárság (pilátusi módon) ítéli halálra.
 
2. a parazitizmus megtapasztalása után, az őshazába visszatérők, Árpád nemzetségének vezetésével vállukra veszik a jézusi keresztet.
 
3. Koppány és Imre herceg halálával először esik el a nemzet a kereszt súlya alatt.
 
4. A Turul nemzetség férfiágának kihalása után találkozik a nemzet a Szent Korona védőerejével.
 
5. Utolsó szakrális királyunk Mátyás, megpróbálja a kereszt terheit megosztani Európával, de megölik!
 
6. A szenvedő országnak Werbőczy nyújt segélyt a szkíta eredetű hazai szokásjogok gyűjteményével.
 
7. Mohácsnál –a megosztottság és Fortunátus Imre kufársága miatt –, másodszor esünk el a kereszttel.
 
8. A nemzet megszólítja önmagát, s létrejön a független Erdély, a magyar megmaradás esélye. Ahol a két pogány között élő magyarságot a Szentkorona joghatósága, s szokásjogi rendje menti át a jövőnek.
 
9. A Habsburg hatalomvágy hatására harmadszor esik el az ország, miután a „felszaba-dúlt” Budáért hálából (az 1687. évi) pozsonyi országgyűlés lemond a szabad királyválasztásról és ellenállási jogáról. Még a Rákóczi szabadságharc is csak kis időre kényszerítette a Habsburgokat vissza az alkotmányhoz.
 
10. A kufárság - 1849 és 1919 között - megfosztja a függetlenségét biztosító birtokaitól a nemzetet, s az ún. kapitalista modernizációval, végképp letéríti a pénzügyi diktatúrát tagadó ősi ellenállás útjáról és szabad folyást enged a nemzet testére tapadó parazitizmusnak, amely legyengíti, megosztja erejét.
 
11. Trianonban keresztre feszítik a magyarságot, s bár 25 évig még életjelt mutat a kereszten, de jön az újabb „felszaba-dúlás”….amelyet  11 év haldoklás követ…majd egy végső isteni szikra: 1956.
 
12. A világnak ismét példát mutató nemzet legjobbjainak elűzése és kivégzése okán kiszenved a kereszten. Meghal vele az ősi erkölcs. Szociális álarcban erősödik fel a pénzügyi diktatúra. Majd a kommunistának becézett bolsevik rablóbanda bevezeti újra a nekik tejelő, ún.: kaszinó kapitalizmust.
 
13. Bár 90-ben látszólag leveszik a keresztről a halott nemzetet, de a halottasházban semmilyen életjelt sem ad, csak 2006-ban kezdünk reménykedni a feltámadásban.
 
14. A sátán lelkű kufárság azonban résen volt, s 2006 óta, lassan ereszti le a sírba a nemzetünket. S különböző parazita trükkökkel homályosítják el szertartást, nehogy feltűnjön: temetésen vagyunk.
 
     Zolikám! A csatolmányban szereplő írást már biztosan elküldtem neked, de a stációkat szerintem külön is át kellene beszélnie a közzösségnek. Lehet, hogy más vélemények is előkrülnének, de akár sokkoló erejével, akár a párhuzam döbbentes voltával sok személyt lehetne vele felébreszteni.
 
Ha teheted, légyszives add közre!
A csatolmány tartalma itt található:

 

(1. oldal / 3)
Megjelent: 7010 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. Január 23., Kedd 18:23

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.1%Norway 1.1%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.7%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.1%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 105
This Week: 1823
Last Week: 3299
This Month: 2885
Last Month: 18823
Total: 2445888

Belépés