20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 május 17, vasárnap

Futótűzként ismertesd meg minden magyarral, amíg nem késő!

Szerző:

Felhívás neked, ki ezt a felhívást olvassa:  A Magyar Megmaradásért és a még megmaradt szabadságunk érdekében ismertesd meg az itt elhangzott, nagyon fontos sorozatot családoddal, rokonoddal, szomszédoddal, honfitársaddal! Mondd meg nekik, hogy ők is ugyanígy folytassák, és küzdjenek annak érdekében, hogy minden magyar tudomást szerezzen erről: mi is készül valójában az emberiség ellen - de elsősorban a magyarság ellen - ezzel a készülőben lévő transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerséggel

Ne várj megoldásokat a politikusoktól, mert azok nem tesznek érted semmit. Keresd a civil szervezeteket, a szakembereket, mert ezt csak így lehetséges megállítani; vagy ne kerüld, ne küldd el őket, ha ők tálának rád!

Összefogásra, nem elzárkózásra és beletörődésre van szükség.

Időben nem sok ez a négy szakvélemény, (videó-) riport, tanácsadás, felszólítás. Kérlek, hallgasd meg minden részét, és ha kell, oszd fel négy napra, de ne többre, mert az időnk a legkevesebb! 

Andreának mint ígérte lesz még erről előadása, de remélem, addigra már minden magyar tudja, mit tett!

Azonnali megálljt a transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerségnek!
Miért és hogyan? Figyelmesen hallgasd meg mind a négy adást!

 

Andrea

 

 

2014. december 01., hétfő 21:30
Téma: A Nyugat igyekszik szembeszállni az eurázsiai szövetkezéssel. Ennek egyik jele, hogy újabb és újabb szövetségeket próbál létrehozni. A tervezett szabadkereskedelmi egyezmények. A neoliberális gazdaságpolitika pillérei, vagyis, hogy ez a fajta kereskedelem „minden világok legjobbika." A gyarmati gazdság fenntartása a világban.

2015. március 06., péntek 21:30
Téma: A készülő transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodás. Megteheti-e Magyarország, hogy kimarad az Európai Unió és az Egyesült Államok között tervezett transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodásból? Az egyezmény és a nemzeti érdekek védelme. Az USA gazdasági beágyazódása Európában. A megállapodásnak köze nincs a kereskedelemhez, hanem arról van szó, hogy egy geopolitikai-stratégiai egyezményről van szó, a transzatlanti szövetség megerősítéséről, ennek a neoliberális gazdaság- és politikafilozófia jegyében, ami az elmúlt 40-50 évben is uralkodott.

2015. március 23., hétfő 21:30
Téma: Az ország újabb gyarmatosítása készül. Az EU és az Egyesült Államok között formálódó szabadkereskedelmi egyezmény, amiről az emberek szinte semmit sem tudnak. Az elmúlt időszak neoliberális gazdaságpolitikájának a haszonélvezői a nagytőkés osztály próbálja bebetonozni a saját uralmát. A nagytőkés osztály abban érdekelt, hogy a nyugati világrendet, amit a demokráciával, a jóléttel, a modern gazdasággal azonosítanak, ezt meghonosítsák az egész világon. Egyértelmű szándék: a Nyugat globális irányítási céljainak a megerősítése.

2015. március 30., hétfő 21:30
Továbbra is a készülőben lévő transzatlanti kereskedelmi és beruházási partnerségről. A nemzetállam maradék állásainak lebontása. A gazdasági-politikai világrend megszilárdítása, aminek lényeges eleme és a szabályozói összehangolás, ugyanis nemcsak törvényekről van szó, hanem rendelkezésekről, rendeletekről, amelyek a befolyásolják a haszonszerzési lehetőséget.

 

2015-05-11 Világ-panoráma

A Transzatlanti Szabadkereskedelmi Megállapodás Április 18-án európai tiltakozó nap volt a készülő szerződés ellen, de a demonstrációk nem kaptak nagy sajtóvisszhangot. Egy egészen új világrend megszilárdítása van készülőben. A ki nem mondott cél: a nemzetközi nagytőke kívánja gyarmatosítani a világot, abban az értelemben, hogy olyan szabályrendszert hoz létre, és vés kőbe, amelyek biztosítják az további uralmát a világban. - See more at: http://www.echotv.hu/video/104934/20150511_Vilagpanorama#sthash.aoIB5YZ4.dpuf

Ajálotta és korrektálta: Hajdu Éva

Hozzászólás  

#1 H-5213 Szapárfalu Angolkert út 2/Akovacs.laszlo 2015-05-18 16:21
Idetartozó s egyben húsbavágó szomorú tény, hogy a legújabb kutatások szerint az Északi Sark periodikus változással ingaszerűen helyeződik át időről időre. A két pólusváltás között eltelő időszak kikövetkeztetett hossza kb. 589 év (Legutóbb – legalábbis elvileg, tehát ha pontosak a számítások alapjául szolgáló adatok – Hunyadi Mátyás születése után következett be ilyen esemény, tehát 1444-ben.)

A pólusváltás következő várható időpontja: kb. 2033-2035.

Visszamenőlegesen először Grönland szigetén volt az Északi Sark, majd átugrott kb. Nebraska állam területére, amely a mai USA kellős közepén helyezkedik el. Ekkor lett zöld sziget Grönland (angolul: Greenland). Így a pólusváltás miatt az északról az észak-amerikai szárazföldre rázúduló jég befagyott s feltornyosult a mai USA közepén. Majd kb. 1444-ben a mai Észak Sarkra ugrott, aminek következtében a mai Nebraska körüli több km vastagságú jégtömeg lassan elkezdett olvadni. De olyannyira lassan, hogy az új államként akkor alakult USA is csak a XVIII. század vége (1789) után tudta birtokba venni az észak-amerikai szárazföld középső területeit, addig az kb. 290 évig fehér folt volt a világtérképeken. (Ezt bárki ma is tudja ellenőrizni az interneten a térképkereskedések honlapjain.)

Visszatérve a pólusváltás következő várható időpontjára (kb. 2033-2035). Az Északi Sark várható új helye Kaliforniától északra, kb. a nyugati part középső részén, a szárazföld és a tenger találkozásánál lesz. Ez azt jelenti, hogy megismétlődik a kb. 600 évvel ezelőtti helyzet s az USA java része, igaz most több ezer km-rel nyugatra lakhatatlan lesz. Ezt az USA tudja, és ezt a várható fejleményt hétpecsétes titok alatt őrzi.

Ez a magyarázat arra, hogy miért kezdtek el lázasan területfoglaló háborúkba: az elmúlt években minden évben elkezdtek egyet. Mert át akarnak települni. Kell nekik a hely 310 millió ember számára. A transzatlanti szabadkereskedelmi övezet ehhez a szervezett áttelepüléshez hivatott keretet biztosítani. Pénzük (dollár) annyi van, amennyit nem szégyellnek fedezet nélkül kibocsátani. Bejegyeztetik itt magukat, s máris előbb lakhatási engedélyt, majd automatikusan állampolgárságot szereznek.. A hídfőállás már itt is van, ez a NATO. Utána az elkövetkezendő években százezres nagyságrendben fognak ide szépen-lassan betelepülni. Már itt lesznek a szálláscsinálók, mielőtt észrevennénk, s ugyanazt fogják csinálni, mint Ukrajnában. Háborút robbantanak ki.

Mivel rám hárult a szomorú hír bejelentése, rögtön leszögezném, hogy a hit erejével sok minden elérhető, így a pólusváltozást, s a vele együtt járó özönvizet is meg lehet állítani. Nem mondanám, ha nem tudnám.

Mindenesetre azért közlöm most a nemzettel, mert ezzel tisztában kell lennünk, s olyan megbízható jelekre lehet alapozni, ami már most – a kb. 18-20 év múlva várható esemény előtt is kétségtelenné teszik a fájdalmas eseményt: a kanadai baglyok már áttelepültek Floridába s az amerikai bölények is elindultak délfelé az autópályákon melegebb égtájakra. A nagyhatalmak ezt tudják, pl. Kína azért építi Belső-Ázsiában az ún. szellemvárosokat, amelyek üresen állnak, mert ha elindul a litoszféra, amely a földkéreg felszíne s a pólusváltáskor szökőárszerűen hullámzik, oda fogja áttelepíteni a jelenleg főleg Délen s Keleten élő embertömegeket. Az igaz valósággal, nem arról van szó, hogy a kínaiaknak olyan sok pénzük van, hogy már nincs hova tenniük, hanem tudatosan készülnek a 2033-35-ös kataklizmára. Hongkongban már olyan rövid kifutópálya is épült, amely gyakorlatilag csak a felszállásra alkalmas.

A területhódítókkal szemben a legerősebb fegyver az igazság. S az Amerikába szakadt kedves honfitársainknak nem marad más hátra, mint hazatelepülni az óhazába, hogy megvédjük magunkat. Itt élnünk, s halnunk kell. (Az USA-ban is meg lehet halni, de nem érdemes.)

Tisztelettel hazám minden hű fia iránt

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások