Print this page
2012 november 08, csütörtök

Patrubány Miklós segítséget kér

Szerző: MVSZ

Köszönettel kikerekítve 2012.11.09

Patrubány Miklós a világháló magyar közösségének segítségét kéri

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének (MVSZ) elnöke egy személyét súlyosan rágalmazó írás szerzőjének leleplezéséhez kéri a világháló magyar közösségének segítségét. Sajtószolgálatunk alább közzé teszi az MVSZ elnökének a világháló magyar nyilvánosságához forduló levelét.

MVSZ Sajtószolgálat - 7640/121106

Levél a világháló magyar nyilvánosságához

Tisztelt Olvasók! Kedves Magyar Sorstársak!

Valamivel több, mint két évvel ezelőtt egy személyemet súlyosan rágalmazó írás kelt útra a világhálón, amely azóta is folyamatosan olvasható az egyik legnagyobb olvasottságú magyar hírportálon, a Kuruc.info-n.

A világháló magyar közösségének segítségét kérem e rágalmazó iromány szerzőjének azonosításához.

Az eredetileg 2010. október 6-án világgá küldött levél - számos valótlan állításán túlmenően - személyemet a legsúlyosabban rágalmazza, azt állítván, hogy felelős lennék egy fiatal magyar újságírónő - Kurunczi Margit - haláláért, aki személyem után nyomozott volna. Levelem végén közzéteszem a levél itt sérelmezett részét, sárgával megjelölve benne a személyemet ért súlyos rágalmakat.

A rágalmazó iromány megjelent a Kuruc.info hírportálon, mint látható, Kvacskay Károly aláírással.

Jómagam, mint e gyalázat elszenvedője, másnap feljelentettem a rágalmazó levél aláíróját.

A magánvádas ügy hosszas huzavona után 2012. május 25-én jutott bírósági tárgyalási szakaszba a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, 23.B.28.812/2010. szám alatt.

Ám megdöbbenésünkre, a rágalmazó Kvacskay Károly ,,kerek-perec" letagadta, hogy az említett írás, amelyet a Kuruc.info közzétett, őtőle származna mondván, hogy a Kuruc.info-n bármilyen valótlanság megjelenhet. Állításának alátámasztására ügyvédje egy Orbán Viktorról szóló írást lobogtatott, amely állítása szerint ugyancsak a Kuruc.info-ról származna, és amelyben Orbán Viktor miniszterelnökről számos valótlanságot mondanak, mégsem lehet a portált felelősségre vonni.

Ezek után a bíróság engem kötelezett arra, hogy bizonyítsam: az ominózus írás szerzője valóban Kvacskay Károly.

Levélben fordultam a Kuruc.info szerkesztőségéhez kérvén, hogy igazolják: a hírportálon ma is olvasható, Kvacskay Károly aláírású írást valóban a nevezett személy küldte számukra közlésre. A Kuruc.info szerkesztősége készségesen válaszolt levelemre, és közölte, hogy az eredeti levél már nincs birtokukban, mert a portál hatalmas levél-forgalma miatt a régebbi leveleket időről-időre törlik, ám ők annak idején nem vonták kétségbe, hogy a levél küldője maga az aláíró. Bizonyításképpen elküldtek több olyan, újabb keletű, és ezért még letörletlen Kvacskay-levelet, amelyeket a nyilvánosságnak szánt szerzőjük, szinte kivétel nélkül személyemmel foglalkoztak, valamennyi az ő nevében volt aláírva, és mindet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címről küldtek.

Ez fontos információ, de a bizonyításhoz kevés.

Ezek után nem maradt más választásom, mint - bízva az Isteni igazságban, és a világháló magyar közösségének igazságérzetében - Önökhöz fordulni, és segítségüket kérni:

Abból indulok ki, hogy annak idején, amikor förmedvényét a Kuruc.info hírportálnak közlés céljából elküldte a rágalmazó, bizonyára más címekre is elküldhette, hiszen célja láthatóan személyem széles körben való besározása volt.

Kérem ezért azt, akinek beérkezett levelei között megtalálható a Kuruc.info-n ma is olvasható rágalmazó iromány, hogy küldje el számomra, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Az eredeti levél ismérvei:

Kelte: 2010. október 6.

Feladója: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tárgya: vádemelés vagy hamis vád és hamis tanúzás?

Természetesen előfordulhat, hogy a levél más címről, valaki által továbbítottként érkezett meg az Önök postafiókjába. És az is lehet, hogy egy-két nappal későbbi levelek között található.

Kérem a segítőkész magyar embertársaimat, hogy amennyiben a keresett levelet megtalálják, azt úgy továbbítsák részemre, hogy azon látszódjék a levél eredeti feladójának címe is.

Bízva a magyar közösség összetartó erejében és az igazság érvényesülésében, köszönöm e levél olvasására fordított idejüket és figyelmüket.

Tisztelettel és szeretettel

Patrubány Miklós István Ádám,

a Magyarok Világszövetségének elnöke

Budapest, 2012. október 6-án

Melléklet: A sérelmezett rágalmazó levél

Link

 

_____________________


Patrubány Miklós - Köszönet a világháló magyar közösségének

2012-11-09 03:05:46, péntek

Köszönet a világháló magyar közösségének - Patrubány Miklós közleménye

Tisztelt Olvasók!

Kedves Magyar Sorstársak!

Meghatottan mondok köszönetet Önöknek azért, hogy segítség-kérő levelemet méltányolták, és annak közzétételétől számított kevesebb mint tizenkét óra alatt többen is eljuttatták hozzám a személyemet oly súlyosan rágalmazó levél eredetijét, amelyet annak elkövetője Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címről küldött világgá 2010. október 6-án, délután.

Hiszem, hogy a ma január 23-ra elnapolt bírósági tárgyaláson, a világháló magyar közösségének segítségével megtalált levelek elhozzák az igazság óráját!

Tisztelettel és szeretettel
Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
Budapest, 2012. október 7-én

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

7641/121107

 

Forrás: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&kat=2332&n=lambert&blog_kategoria=MVSZ%20k%F6zlem%E9nyek