Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Dec03

2019. November 19., Kedd 08:00

Erec Izrael megteremtése Közép Európában

Írta:  Dr. Ing. István Sebestyén
Értékelés:
(13 szavazat)
Szeretném közölni neked/nektek hevenyészett ma esti morfondírozásom a budapesti jövés- menéssel kapcsolatban. Érdogán azonnali továbbutazása Washingtonba, Budapest után rögtön, szinten szeget üthet minden geo-stratégiákban gondolkodni tudó magyar hazafiban.
A geo-stratégiai projekt, mely A) és B) tervre van osztva, megértéséhez szükséges  Érdogán származásáról tudni, amit 2016-ban fordítottam németből:
A cikkből kiderül nemcsak Érdogán zsidó származása, hanem cionista mivolta is.
 
Annyit mindannyian tudunk, hogy;

-minden cionista számára kötelező a zsidó "szent" Herzl Tivadar, a cionizmus megalapítója, sírjának meglátogatása.

Érdogán 2018-as budapesti látogatásakor írtam:

-Közel Keleten Erec Izrael megteremtése érdekében hullatják a zsidók mások vérét. Iraknak már rég kampec. Szíria padlóra küldése és teljes kifektetése csak Putyin miatt késlekedik. Erec Izrael megteremtése Herzl Tivadar térképe szerint kb. 80%-ban készen áll.

Az ISIS, a washingtoni Héják és Neokonok szörny szülemenye, szorgalmasan tömeggyilkolászott annak érdekében, hogy a területrõl minden épelméjû arabus elmeneküljön. A terület tehát szépen kiürült és várja a világ zsidóságának alijázását. Amennyiben ez a fõterv mégse jönne össze nekik, akkor elõkaparják a póttervet: Erec Izraelnek jó lesz a Kárpátmedence is. Ez a pótterv állandó készenlétben tartását igényli. Tehát jönnek a cionisták Judapestre a kétharmadossal tárgyalni, egyeztetni, közösen ködösíteni egy sajtótájékoztatón.

A fb oldalamon ezelőtt kb. 2-3 evvel írtam egy cikket Putyin származásáról is. Anyja gyerekkori neve Shalomova volt: tipikus orosz zsidó név. Információimat amerikai nacionalista oldalakról szedtem össze és egyéb helyekről, pl. német oldalakról is. Állítólag Peter Seiler: Putin című német könyve első kiadásában benne volt ez az infó. A második kiadást vettem meg, de abban nem találtam rá. Lehet kigyomlálták időközben.

Csak azon morfondírozom, hogy a fentiek szerint 3 cionista Budapesten, egymásnak átadva a kilincset, meg most Érdogán Washingtonban, mit jelenthet.
Várható lenne: Orbán utazások előtt áll?

Spekulálok, mert konkrét információk nem szivárognak ki, de ez a sűrű utazás azt jelentheti, hogy Putyin és Érdogán biztosak akarnak lenni abban, ha beindul a nagy közel-keleti projekt (Erec Izrael megteremtése), és esetleg a B) terv lépik életbe, mert az A) projekt félresikerül és Izrael összeomlik, akkor Orbán tartja-e a szavát és jöhetnek-e az izraeli zsidók a Kárpát-medencébe, akik nem is zsidók, hanem mint nemrég kiderült magyarok. Szóval a nagy izraeli DNS vizsgálatok ezt "derítették" ki: a zsidók nem is zsidók, hanem inkább magyarok, tehát mindenki kaphat útlevelet, magyart, és jöhetnek szabadon a nyakunkra, mert ők is magyarok, sőt, egyenesen testvérek. Sok kiürített ingatlan is vár rájuk, de újak is épültek az utóbbi 2 évtizedben számukra. Orbán mondta nemrég a Magyar Diaszpóra Tanács ülésén elhangzott beszédében, hogy "magyart csak magyarral lehet pótolni".

Nos, az izraeli zsidóság lesz az a magyar, akivel helyettesíteni lehet a Magyarországról már elvándorolt és a közeljövőben meg elvándorolni kényszerülő milliós nagyságrendű magyarságot.

Megáll a szívem, felforr az agyam ettől a hatalmas orbáni aljasságtól, ami felködlik előttem.

Ajánlott olvasmány Erec Izrael megteremtése Közép Európában témával:

http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/5232-z

http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/4952-z

Dr. Ing. István Sebestyén
Dr. sc. techn. ETH Zürich

Private adress:
Winzerhalde 92
CH-8049 Zürich
+41-43-818 44 44
+41-76-607 36 46
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: István Dr.Ing.Sebestyén

Megjelent: 1010 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67%Austria 1.3%
United States 6%Canada 1%
Romania 4.7%France 0.9%
Ukraine 3.5%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 113
This Week: 3484
Last Week: 7568
This Month: 2468
Last Month: 22708
Total: 2536743

Belépés