Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2020Nov25

2019. Július 15., Hétfő 12:46

Miért van letargia Magyarországon? ( 2010-es gondolatok és változás nincs)

Írta:  Gavallér János
Értékelés:
(18 szavazat)
Sorra szűnnek meg a rendszerváltó pártok, KISGAZDAPÁRT, NÉPPÁRT, MIÉP. SZDSZ, MDF és mit ád Isten, a teljes széthullás küszöbén az MSZP.

Ugyanakkor a FIDESZ sikeresen tudott váltani - liberális pártból, folyamatos helyezkedése révén mintegy önmaga bal- (LMP) és jobboldali (JOBBIK) árnyékát kitermelve, Orbán Viktor szerint is középpártként definiálja önmagukat-, így túlélni az elmúlt 20 évet.

Minden eredménye ellenére, az elmúlt 20 év teljes kudarc Magyarország történelmében.

Hirdessen bármit, értékelje bárhogy a rendszerváltás gyümölcsét learató elit, a néplélek kudarcként éli meg az egész átalakulást. Az eredeti tőkefelhalmozás minden árnyoldalát felvonultató gátlástalan vagyongyarapodások, valósággal sokkolják, a létperemén is biztonságra, jövőre, kenyérre vágyó becsületes embereket, nem kergettek a diktatúra idején sem illúziókat, ellentétben a szocializmus káderpolitikáját élvező funkcionálisokkal. Az emberek nagy többsége, ugyanis tisztában van azzal, hogy ahhoz hogy egy ember magántulajdona 10-20 év alatt 1000, vagy talán még ennél is többszörösére nőjön, nos az, törvényes eszközökkel csak akkor lehetséges, ha személyekre szabott kiskapuk vannak beépítve a szabályokba. Nem beszélve a törvénytelen vagyongyarapodások titkosításáról (olaj biznisz).

Az emberek nem köthetők pártokhoz, sőt a 20 év során, minden bizonnyal a hatalomgyakorlók ellen és nem valami mellett adták le voksukat – kivétel a 2006-os hazugságokra és manipulációra épülő választás, de azt tudjuk nagyon jól, hogy hová vezet egy antidemokratikus gyakorlat (lásd még 1956)-, ugyanis bármilyen furcsa, mindenkiről tud valaki valami embertelenül aljas sztorit. A kapitalizmus kicsit döcögősebben, de lassan ugyan oda vezeti az emberek viszonyulását a társadalmi berendezkedéshez, mint a szocializmus. Igen uraim, ez a legnagyobb tanulsága a titkosításra alapuló magánvagyon gyarapodást törvényesítő rendszer-korrekciónak.

Az ok tehát egyértelmű, az emberek, a társadalom önérzete megszünteti azon csoportosulásokat, amelyek nem tudnak megfelelő megoldást felmutatni problémájukra, ez akkor is bekövetkezik, ha a tőke támogatását élvezi a párt (SZDSZ). Hogy miért írom e sorokat, azt a FIDESZ elöljáróinak, ha van realitás érzékük, nagyon jól tudniuk kell. Mert hiába felel meg a világnak bármelyik hatalomgyakorló párt, ha az emberi erkölcsöket félre löki, mondván, hogy a pillanatnyi státus quo, a konszolidáció prioritást élvez (Antall József), az megteremti önmaga felőrlődését. E nép őrzi lelkében a testvéri szeretetet, a szívében az örök törvényeket és egyszerű annuitást gyakorol mindazokkal szemben, akik vétenek Hit-Istenének.

2010. 09.30.

a paraszt

Megjelent: 523 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.3%Austria 1.3%
United States 5.6%Canada 1%
Romania 4.9%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 75
This Week: 2372
Last Week: 7754
This Month: 26708
Last Month: 21831
Total: 2528063

Belépés