Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Dec03

2016. December 15., Csütörtök 04:45

„Új szegedi gondolat“ – szegedi jóslat

Írta:  JÉGA SZABÓ FERENC
Értékelés:
(11 szavazat)
Karácsonyi ajándék a magyar embereknek, a Magyar Nemzetnek / Megszólal a Korona (!)  –  A Magyar Szent Koronán  –  is –  fellelhető kultúrtörténeti számok Magyarország feltámadásáról (is) beszélnek

Tisztelt Olvasó!

Jéga Szabó Ferenc különös számmisztikai felfedezéseiről mindig kellő szerénységgel nyilatkozik: ő csak elmondja, amit hosszú kutatásaival kiderített, de az már az olvasó, a hallgató dolga, mit fogad el belőle. Ő nem tehet mást, mint hogy ennyi meglepő összefüggés mögött okot, tudatosságot vél, s nem hisz az ennyire rendezett vak véletlenben.

A Szilaj Csikó sem tud mást tenni, mint szóról szóra ugyanezt: nem hiszünk abban, hogy a vak véletlen ilyen rendezett számkapcsolódásokat képes teremteni. A többit pedig az olvasóra bízzuk. (– a Főszerk.)

***

Tisztelt Olvasó!

Ajánlom figyelmébe / figyelmükbe a „melléklet"-ben szereplő anyagokat, melyek szerény véleményem szerint óriási jelentőségűek magyar nemzetünk, Magyarország szempontjából.

Kérem, alapos átolvasás után – magukévá téve a benne foglaltakat – minden hatókörükben található módon segítsék az anyag legszélesebb körbeni elterjesztését, népünk tudatának egészsége helyreállítása céljából.

(A teljes anyag saját munkám, s azok a Magyar Szent Korona vizsgálatait célzó kutatásaim „melléktermékeként" fogalmazódtak meg.)

Illő s méltó tisztelettel:

Jéga Szabó Ferenc

 

 Szegedi Jóslatok

Szegedi Jóslatok 1

Szegedi jóslatok 2

 

Megjelent: 2085 alkalommal

Hozzászólások  

 
Jéga Szabó Ferenc
#4 Szeged, Csuka.u.8.Jéga Szabó Ferenc 2017-01-09 12:44
Elnézést a kettőződésért, de első frissítéskor nem jelent meg, s azt gondoltam újra kell írni, - de akkor kissé már más lett a szöveg, s most látom, hogy "így jártam":) 8)
Idézet
 
 
Jéga Szabó Ferenc
#3 Szeged,Csuka u.8.Jéga Szabó Ferenc 2017-01-08 20:33
Igen, a definíció pontos-magam is így gondolom. Az, hogy ki írta - le! - semleges. Az üzenet ahonnan jön, ott tudják, mi a fontos most a magyar embereknek, a Magyar Nemzetnek, Magyar Ország népének. Mert "nemzetiség sok van, de nemzet csak egy"-e Hazában,a Szent Korona tulajdonolta Országban. Azt is kell tudni, hogy a Magyar Szent Korona még számos egyéb számot hordoz, melyek - mint "isteni" üzenet és megvalósult terv mutatják a Nagykozmosz, a Mikrokozmosz (azaz a Naprendszer), és a mikro-Mikrokozmosz(azaz a Ember) működési számait - szoros kollerációban. ezekről tájékozódhatnak az érdeklődők, ha beírják a keresőbe - a "megszólal a korona, youtube" szavakat. Szeretettel kívánom minden honfitársamnak a minél több információ megismerését. Jéga Szabó Ferenc
Idézet
 
 
Jéga Szabó Ferenc
#2 Szeged, Csuka u.8Jéga Szabó Ferenc 2017-01-08 19:35
Postos a "definíció", magam is így gondolom. S még úgy is gondolom - tudom,- hogy a Magyar Szent Korona ezeken kívül is számos olyan számot "hordoz", melyekben a Nagykozmosz, a Mikrokozmosz(azaz a Naprendszer, illetve a mikro-Mikrokozmosz (azaz az Ember) működési számai találhatók, szoros kollerációban.Ezek a számok megjelennek azonosan a korai sumir anyagoktól, az asszíron, a pártuson át, a szkítákon keresztül, s a "honfoglaló"gyűjtőnéven számontartott magyar kultúrtörténeti anyagokban,(anyagokig) egészen napjaink ilyen tárgyaiig, - kézzelfoghatóan.
Idézet
 
 
Dr Fülöp Adél
#1 4032 Debrecen Verseny u 38Dr Fülöp Adél 2017-01-03 19:44
Fantasztikus Írás!!!Nehezen felfogható ez egy átlag embernek,de "Elfogadandó" a számok törvényszerűségének és a Szent Korona" Szentsége" következtében!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67%Austria 1.3%
United States 6%Canada 1%
Romania 4.7%France 0.9%
Ukraine 3.5%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 81
This Week: 3452
Last Week: 7568
This Month: 2436
Last Month: 22708
Total: 2536711

Belépés