Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Dec04

2014. Március 14., Péntek 11:42

Világforradalom egyetlen kukoricacsőből?

Írta:  Nagykun-Kovács László
Értékelés:
(5 szavazat)
Igen, Kedves Olvasó! A csoda lehetséges. Egy kukoricacsőből is lehetséges világforradalmat csinálni. Világforradalmat? Csak egy kukoricacsőből? Hogy a csudába kell azt megcsinálni? Úgy, ahogyan a híres latin-amerikai Kukoricaisten megszüli a gyermekeit.

Világforradalom egyetlen kukoricacsőből? (A Kukoricaisten hogyan szüli meg az Ő gyermekeit)

avagy

Mindennapi Mátyás Királyunkat add meg nekünk ma!

Ha a Kedves Olvasó letölti és tegyük hozzá: feltétlen el is olvassa szösszenetünket (itt töltendő le és el is olvasandó, mert általa szabadul meg a világ), akkor megértheti, hogy a HOGYAN IS MŰKÖDIK A TÖMEG­HIPNÓZIS, AZAZ A MAI NAGY­POLITIKA BOSZORKÁNYKONYHÁJA. S még azt is elmondom, hogy mi az ellenszere, azaz hogy hogyan lehet legyőzni.

Ugyanis Mi, magyarok, valamennyien a Szabadság, azaz a Világszabadság gyermekei vagyunk. A Kuko­ricaistené. Mindez lehetséges. 120 perc alatt. Lehetséges a világot mindössze ennyi idő alatt meg váltani, azaz 120 perc alatt világforradalmat csinálni.

Nagyon is lehetséges, bármennyire abszurdnak tűnik is az ötlet. Ugyanis a Kukoricaisten nem hiába­valóan szüli az ő gyermekeit nekünk, a kukoricacsöveket, hiszen mindennek, így ennek is célja van a Teremtett Világban. Rendeltetése. Hogy mi – ezeket a csöveket elfogyasztván – is az Ő gyermekei legyünk, a Világszabadságé. Ugyanis ez a Kukoricaisten nem más, mint a mi Tollkoronás Jézusunk. Csak náluk nem a búza dukál, hanem a kukorica, annak a sikérje minősül Jézus testének. Abból szabadul fel a fény.

Van a világban egy vallásalakulat, amely gyűlöli a természetes fényt, ezért a saját gyülekezőházaiból[1] száműzte azt. S hogy adót hajtsanak a világ minden népétől, kitalálta, hogy az ő gyülekező házaikat bevásárlóközpontok és filmszínháztermek alakjában elterjesztik az egész világon. Az olyan találka­helyeket, ahová az Igazság Napjának fényét be nem eresztik, csak a Műfényt. S eladják nekünk, kívül­állóknak a nagy semmit, eladják nekünk az ő álmainkat, hogy úgy gondoljuk, hogy azok a mieink. S mellesleg így a filmvásznakra festik azt a világot, amelyben ők maguk szeretnének élni.

A Nagykun-Kovács László által feldolgozott eredeti olvasmány teljes részletei LETÖLTHETŐ PDF →

Megjelent: 1620 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67%Austria 1.3%
United States 6.1%Canada 1%
Romania 4.7%France 0.9%
Ukraine 3.5%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 96
This Week: 4585
Last Week: 7568
This Month: 3569
Last Month: 22603
Total: 2537844

Belépés