Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Jul16

2011. December 14., Szerda 18:16

A Krisnások nem magyar érzelműek

Írta:  Vattay Szabolcs
Értékelés:
(18 szavazat)
"A Krisnások nem magyar érzelműek, hanem magyar ellenes érzelműek. Ők idegen kultúrát, nem pedig a magyar és keresztény kultúrát képviselik. A föld birtoklása kezükben annyi, mintha azt külföldiek birtokolnák. Ennél lényegesen jobb, ha a magyar földet visszaveszi a magyar állam, hisz az akkor a Szentkorona tulajdonába marad.

 Néhány nappal ezelőtt egy körlevélben mondtam el a Krisnavölgy kilátásban lévő államosításával kapcsolatos véleményemet. Nagy örömömre szolgál, hogy a levelezőpartnereim körében egy egészséges vita indult el, melynek eredményeként többen is elmondták véleményüket. Ezek változattak a Krisnásokkal kapcsolatos álláspontomon.

A Szentkorona Lovagrend Nagymestere, Dr. Bakos Batu Úr is megtisztelt válaszával, melyből a közvetlen tapasztalataira alapított véleményét ismerhettem meg. Ebből néhány gondolatot:
...elgondolkodhatnánk jó e, ha ilyen naivak és jóhiszeműek vagyunk, hogy
mindenki érdekét előbbre helyezzük a sajátunknál !!! Kardcsörtetve rohanunk az erősebbek védelmére, miközben sajátjainkat elvérezve otthagyjuk. Minden hazugságot előbb hiszünk el, miközben az igazságnak hátat fordítunk. A magukat egyháznak kikiáltó, vallási köntösbe bújt csoportok - melyeknek a szálai mellesleg külföldre nyúlnak-, jó ha nem birtokolhatnak magyar földet, mert az a Szentkorona tulajdona! A föld államosítása ezért jó, sokkal jobb, mintha azt a külföldiek kezére játszanák át.

És akkor következzen a Szentkorona Lovagrend hivatalos álláspontja:

"A Krisnások nem magyar érzelműek, hanem magyar ellenes érzelműek. Ők idegen kultúrát, nem pedig a magyar és keresztény kultúrát képviselik. A föld birtoklása kezükben annyi, mintha azt külföldiek birtokolnák. Ennél lényegesen jobb, ha a magyar földet visszaveszi a magyar állam, hisz az akkor a Szentkorona tulajdonába marad.

Budapest III. kerületében a Jézus Szíve templommal szemben van a Krisnások hatalmas központi palotája. ( szinte már az egész utcát felvásárolták akár tripla árat is fizetve a házakért Csillaghegyen, a főváros drága kerületében. Az itt lakók tiltakozása ellenére az éjszaka leple alatt ősfákat vágtak ki azért hogy parkolót építhessenek 10-15 milliós luxusautóiknak).

Nem kell sajnálni Őket, nem szegények. Hatalmas arany és ezüst bálványszobraikat, a vezetőik és papjaik luxusvilláit bárki megláthatja, ha végig megy a III. kerületi Lehel utcában. Bezzeg a gyanútlan megtévesztett, elcsábított magyar fiataljainkat rabszolgasorban dolgoztatják és kéregetésre kényszerítik.
Nekünk a saját Magyar és Keresztény Egyházunkkal kell foglalkoznunk és elsősorban azért kell aggódnunk és azt kell támogatnunk!
A fent írottakról közelről, részletesen lehet meggyőződni a III.- kerületi Lehel utcában.
Tisztelettel és szeretettel a Szentkorona Lovagrend."

Mindent összevetve, nekem az a határozott véleményem, hogy az államosítást magasabb szinten, pl. azokkal az intézményekkel kell elkezdeni, melyek földönfutóvá tették már a honfitársaink ezreit. (És további százezrekre vár ugyanez!) Vagy azokat a tízezres nagyságrendben épült, üresen álló lakásokat, gigantikus méretű raktárbázisokat kell államosítani, melyek arra várnak, hogy tulajdonosaik "végre" birtokukba vegyék!

A plázákat, a bevásárlóközpontokat kell államosítani, melyek tulajdonosai ellenséges hazai érdekkörök segédletével tették tönkre az iparunkat a kereskedelmünket.

Hazánkban nem kellene senkinek törvénytelenül javakhoz jutnia, ha hagynának minket élni! Ha nem glasszálnának közöttünk halálos ellenségek, kik pimaszul osztják az észt; nap mint nap aláznak, gyaláznak, vegzálnak minket.

Azok jószágait kell államosítani, kik aljas galádságaikkal ejtettek áldozatul minket! Azok ülnek becsületes emberek felett is törvényt, kik hazánkat teljességgel kifosztották, örökidőkre eladósították; kik minden tettükkel továbbra is büntetlenül árulják, elárulják ezt a hazát: ezt a nagy-múltú nemzetet!

Vattay Szabolcs

Beküldte: anikogyorgyi

Megjelent: 4753 alkalommal

Hozzászólások  

 
Pálos Trend
#43 KRISNA=KÖRISTEN NEVE A MAGYAR JÓISTENÉ VALÓJÁBAN!!!Pálos Trend 2019-08-29 14:45
ELÉG IRRITÁLÓ ÉS SZÉGYENTELJES ENNEK A VAD CSOPORTOSULÁSNAK A VISELKEDÉSE A NAP=NÉP NÉPÉNEK MAGJAI ELLEN...- ITT A VILÁG KÖZEPÉN!!! - AZ MÁR BIZTOS!!!
PEDIG KRISNA=KÖRISTEN NEVE A MAGYAR JÓISTENÉ VALÓJÁBAN!!!
UGYANIS A KÁRPÁTOK=KÖR ATYA OK ADTA FÖLDANYA TERÜLET AMI MEGKÉRDŐJELEZHETETLENÜL A KEZDET KEZDETE ÓTA: MAGYAR!!! - ITT AZ ALPOK=POKOL LÁBAINÁL...- AMIT ISTER=ISTEN=DUNA FOLYAMÁN TEREMTETETT FÖLDI PÁR (ATYA-ANYA) A DICSŐ HONBAN= PARADICSOMBAN AHOL MEGFOGANT KEREK E VILÁGUNK "MEGVÁLTÁSÁRA" (VAGYIS JOBB LÉTRE SZELÍDÍTÉSÉRE!!!): KÖROSZTÁSÚ JELZÉS=JÉZUS KRISZTUS IS!!!
AMI MAGYARUL MÉG MINDIG ÉRTHETŐ HISZ AZ ÉGI=IGE MAGYAR!!!
ISTEN PEDIG MAGYARUL TEREMTETTE EME FÖLDET A TEREMBURA ALATT!!!
ELLENBEN A "SZANSZKRIT NYELV" (AMIT ŐK FAVORIZÁLNAK!)...- MÁR ÉDESKEVÉS A TEREMTÉSHEZ ÉPPEN AZÉRT, MERT LELKETLENNÉ LETT!!!
LÉLEK NÉLKÜL PEDIG NINCS LELKESÍTÉS!!!
ÚGY, HOGY ABSZOLÚT ITT AZ IDŐ: HELYRE TENNI ŐKET KOPPÁNY SOMOGY-ORSZÁGÁBAN!!!... - AMÍG NEM KÉSŐ!!! :lol:
www.youtube.com/.../
Idézet
 
 
leszerelt
#42 leszerelt 2012-01-31 03:21
Idézet - azyrafael:
... véletlenül...


Kedves azyrafael,

Nem tudom elképzelni, mivel bánthattunk meg ennyire, hogy ilyen elítélő vélekedéssel tisztelj meg bennünket. Ha segíteni akarsz, kérlek cáfold meg egyenként amit kifogásolsz - alátámasztva azt kútfővel vagy logikus érveléssel.

Ha nem tanulni vagy tanítani jöttél ide, vagy ha nem érzed itt jól magad, Isten veled, menj békében. Ha netán újra erre jársz, itt mindig szeretettel, türelemmel és megértéssel fogadjuk hazatérni kívánkozó honfitársainkat.
Idézet
 
 
torpapa
#41 torpapa 2012-01-31 00:25
Azt gondolom, ez a bánya kimerült, ideje bezárni. Ha most dönthetne róla az illetékes szerkesztő, már biztosan nem kerülne fel.
Letörölni nem fogjuk, mert a múlt egy része, olyan amilyen.
Így utólag úgy érzem - elsősorban a hozzászólások minősége alapján - hogy bizony nem véletlenül került fel ide ez az írás. Jó volt, hasznos volt. Kinek kinek.
Idézet
 
 
azyrafael
#40 azyrafael 2012-01-30 23:13
Hát gyerekek én véletlenül néztem rá az oldalra a Krisnások iránti ostoba uszítás miatt de az világos, hogy se teológusok, se történészek, se szociológusok, se filozófusok nem vagytok. Amit csináltok az teljes mértékben tudománytalan szinkretizmus és spekuláció. Viszont nagyon "magyar" a rossz értelemben véve. Hobbinak nem rossz a kezdeményezésetek és hát mindenkinek joga van azt mondani amit akar ebben a liberális világban.azonban tanultság nélkül mindössze logikátlan, alaptalan és kulturálatlan gagyogás lesz ami csak bánatot, agressziót, sötétséget és végül további széthúzást eredményez. Ha ez egy összekovácsolásra sarkalló oldal akkor sajnos pont az ellenkezőjét éri el! Most ne kezdjetek mindenféle támadó "Jól megmondom a frankót" gyerekes visszaírásokba hanem légyszíves gondolkodjatok el azon, mennyire vagytok képesítettek tanultságotokkal, alázatotokkal nagy magyarságotokkal vagy magyartalanságotokkal egy jobb jövő megalkotásában részt venni! Magyarul Istentől való e a bánásmódotok másokkal vagy saját szájízetek szerint jártok el ezt vagy azt gondolva Istentől eltérően? Könnyű hibázni! Kérlek benneteket tanuljatok! Teológiát, filozófiát, történelmet szociológiát és főleg könyörületességet! Máskülönben amit mondtok nem egyéb a békák brekegésénél és senkinek sem tesz jót hanem csak közelebb vonzza a kígyót! És a kígyó nem válogat kedveseim! Neki mindegy Keresztény, Zsidó, Muszlim, Krisnás, Sívás vagy nacionalizmustól duzzadó ősmagyar! Mindenkit szívesen felfal!
Idézet
 
 
Nightly
#39 Nightly 2012-01-30 22:01
Idézet - torpapa:
"Toramàna Buddha híve volt, Attila pedig Sivàé"

Segítségképpen annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ha Atilla vezérünk nevét egy "forrásmunkában" a fent idézett módon látja valaki leírva, azt a "forrást" nyugodtan felejtse el, vagy hagyja figyelmen kívül.


Aurora felháborodása jogos, ez valahogy lemaradt történelemórán. Ez a forrás erről a honlapról származik. Tudományosan megalapozott. Senki nem tudta megcáfolni többszöri hozzászólás törlés után sem. Jól bemutatja, hogy őseink nem követtek egységes vallást.

Magyar Megmaradásért - A fehér hunok vallása indiai források alapján (magyarmegmaradasert.hu/.../...

"...a hunok, mielőtt Indiába jöttek, a tüzet imádták...az uralkodók, valamint a vezető réteg hamarosan a zoroaszteri előtti óiráni vallást követte...(Attila) Viszont Shíva hű követője volt, hiszen Shíva a hindu vallás Hadura, s a harcos teginnek ez a példakép megfelelt. Shíva számára templomot építtetett fővárosában: Sákalában /a mai Pakisztánban/ Mihiresvára néven, majd Kásmírban egy várost hozott létre szintén Shíva tiszteletére Mihirapura néven...Toramánáról azt lehet tudni, hogy Multánban /Pakisztán/ Nap templomot emeltetett, s a kínai utazók szerint is a Napisten tisztelője volt...Érdekes, hogy a hun uralkodók s a vezető réteg elég gyorsan fölvették a meghódított területek vallását: Baktriában a párszi vallást, majd Indiában a shívaizmust, később a buddhizmust és dzsainizmust/ rádzsasztáni leszármazottaik közül még ma is sokan a dzsaina vallást követik."
Idézet
 
 
ganapati
#38 ganapati 2012-01-29 17:02
Idézet - Aurora:
Kivàncsi vagyok mi volt a Krisnás gyerek utolsó hozzàszólàsa. Az mindíg sokat elmond egy szervezetrõl hogy kit vagy mit ne szabad bíràlni, hogy hol mi a tabu téma. Nem mellesleg a cikk tele van pontatlansàgokkal.


Szerintem kb tudjuk mi lehetett az utolsó hozzászölàs. En idèztem Aradi Evàtòl és azonnal törölték. Mondjuk a gugliból nem tudtàk...
Idézet
 
 
torpapa
#37 torpapa 2012-01-27 19:12
"Toramàna Buddha híve volt, Attila pedig Sivàé"

Segítségképpen annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ha Atilla vezérünk nevét egy "forrásmunkában" a fent idézett módon látja valaki leírva, azt a "forrást" nyugodtan felejtse el, vagy hagyja figyelmen kívül.
Idézet
 
 
Aurora
#36 Aurora 2012-01-27 18:32
Idézet - Nightly:
Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/.../ name="Nightly"]Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/.../ name="Nightly"]Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/.../

/quote]
/quote]

Toramàna Buddha híve volt, Attila pedig Sivàé,több fehér hun törzs pedig Zoroaszteré. En errõl miért nem hallottam töriòràn? Ugy nézem ezek nem újkeletű kutatàsok, a 70-es, 80-as évekből szàrmaznak.
Idézet
 
 
Nightly
#35 Nightly 2012-01-27 08:27
Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/.../
Idézet
 
 
sound
#34 sound 2012-01-26 23:38
Idézet - Aurora:
Kedves Nightly! Utànna néztem ennek az Aradi Evànak. Egész jó cuccokat írt. Köszi a tippet. Most a Hunok Indiàban c. íràsât vadászom de csak részleteket talàlok nem tudod fenn van az egész?


Itt találsz több cikket tőle, de amit te keresnél, az maga az egész könyv lenne, azt azonban meg kell venned, mert nincs sehova feltöltve ingyenesre a neten:
www.magtudin.org/.../
Idézet
 
 
leszerelt
#33 leszerelt 2012-01-26 19:52 Idézet
 
 
Aurora
#32 Aurora 2012-01-26 15:02
Kedves Nightly! Utànna néztem ennek az Aradi Evànak. Egész jó cuccokat írt. Köszi a tippet. Most a Hunok Indiàban c. íràsât vadászom de csak részleteket talàlok nem tudod fenn van az egész?
Idézet
 
 
torpapa
#31 torpapa 2012-01-26 14:22
Idézet - Nightly:
Hát ezzel az Ősmagyar Istenhittel páran vitába szállnának az ősmagyarok közül!

Dr. Aradi Éva: A FEHÉR HUNOK VALLÁSA INDIAI FORRÁSOK ALAPJÁN

magyarmegmaradasert.hu
magyarmegmaradasert.hu/.../...


Kedves Hozzászóló!

Jómagam sem értek teljesen egyet azokkal a sommás véleményekkel, amelyek bántanak vagy felháborítanak egy Krisna-tudatú hívőt. A sértettség, vagy megbántottság azonban az egó kipárolgásai, és semmi jóra nem vezetnek. Másrészt, tudatlanságról árulkodnak. Harmadrészt, megerősítik a cikk címének feltételezését, hogy a Krisnások nem magyar érzelműek.

Az általad hivatkozott írás, Jézus szeretetvallása, és az ősmagyar hit között semmiféle ellentmondás nincs. A fény az szeretet, a szeretetvallás fényvallás.

A Fény Szűzét a sauli-páli hatalmi központ próbálta kitörölni az általuk létrehozott "keresztény" rendszerben.
Jézus születése sem véletlenül van az újraéledő fény ünnepén.

Máni és minden nagy tanító a fényvallást tanította. Az élet a fény és a sötétség együttes létezése. A Fény teremti a Tudást és a Jóságot, míg a sötétség birodalmába esik a nemtörődömség, tudatlanság, irigység, gyűlölet, bosszú, hazugság, kapzsiság, lopás, csalás, kétszínűség, dologtalan lustaság. (Utóbbit elolvasva nem nehéz a sauli-páli népcsoportra gondolni).

Mária Magdaléna a mai nyelvünk szerint „Magdalai Máriát” jelent. A Galileai-tó nyugati partján lévő „Mag-Da-La” nevű városból származott. Ez sumér-arámi nyelven a „ragyogó mágus városa” jelentéssel bír.

De kérdezhetnénk azt is, hogy mit kerestek Jézus és tanítványai az Olajfák hegyén, ahol a zsidók által utált Astarte (a galileusok vallása szerinti „Fény Szűzének”) temploma volt? Miért ott imádkoztak vajon?

A pártus birodalom, amelynek India egy tartománya volt, egyetlen vallást sem tiltott. Az évezredek során, a népcsoportok és a vallások keveredésével az ősi tudás megkopott. Még az oldalunkon közreadott művek szerzői sem tévedhetetlenek, sokszor magukkal és másokkal is ellentmondásba keverednek. Az igazság útja rögös, mindenkinek magának kell járnia rajta. A fény csak az utat mutatja meg, járni már nekünk kell.

Kérem és kívánom, hogy honlapunk tartalmát elfogulás mentesen, a legjobb szándékainknak megfelelően kezeld. Építő javaslataidat szeretettel fogadjuk.
Idézet
 
 
Nightly
#30 Nightly 2012-01-26 08:51
Hát ezzel az Ősmagyar Istenhittel páran vitába szállnának az ősmagyarok közül!

Dr. Aradi Éva: A FEHÉR HUNOK VALLÁSA INDIAI FORRÁSOK ALAPJÁN

magyarmegmaradasert.hu
magyarmegmaradasert.hu/.../...
Idézet
 
 
Aurora
#29 Aurora 2012-01-25 16:19
Hàt a teljesség igénye nèlkül:
Szó sincs àllamosítàsròl. Az ex-egyhàzak àt kell irassàk a föld tulajdonukat arra a szervezetre amivé àtalakulnak. Erre a legtöbb ex-egyhàznak nincs pénze. így azért is kampànyolnak, hogy megmaradjon státuszuk vagy ha nem, akkor az àtiratàst támogassa az állam.
Az éjszakai fakivàgàs misztériumàra egy elöttem hozzàszóló a linkkel és a képekkel szerintem kimerìtõen reagàlt.
Én magam bàr a nyitott materialista kategòriàba tartozom, tàvolkeleti harcművész tanulmànyaimbòl tudom, hogy ezek az istenszobrok nem készülnek nemesfèmekbõl -a jò ég tudja miért. Az összes amit èn làttam az fa volt vagy màrvàny -a Krisnásoknál is ez, gondolom lehet nekik valami szabványuk erre. Szóval én elég pontatlannak érzem ezt a cikket, azért nem àrtott volna egy kicsit olvasgatni előtte vagy helyszíni terepszemlét tartani. Így hiteltelenné vàlik az egész. Pedig èn is szoktam kattogni azon, hogyan lehetne védeni a kultúràt.
Idézet
 
 
leszerelt
#28 leszerelt 2012-01-18 18:28
Kedves honfitársak,

Nekünk, szerkesztőknek, többek közt, azt kell észrevennünk, hogy mi a hozzászólás vagy másképp beküldött vagy bejegyzett írás lényege és csomagolása, és arra kell ráéreznünk, hogy mi annak nyílt vagy rejtett szándéka. Ez vagy sikerül, vagy nem. A tiszta meglátáshoz Isten segítségét kérjük, de elismerjük - és kedves olvasóinkat is fölkérjük, fogadják el -, hogy ember nem tökéletes.

A magyar hittel szöges ellentétben álló dogmák hirdetése mindenkor kitörlésre ítélendő, de ezáltal a hozzászólás maga esetleg megmenthető. Ha, viszont, a szerkesztő szerint a hozzászólás szándéka a fölforgatás, különösen ha az a szándék rejtett, akkor a hozzászólás mindenestől törölendő. Pl. ha valaki különben ésszerű vitába csomagolva terjeszti mellékesnek tűnő hitét vagy vallása, szektája dogmáit, hiedelmét, tevékenykedéseit, stb., akkor mondanivalója lényege a hitterjesztés. Ha az ekként terjesztett hit a szerkesztők szerint eltér az ősmagyar Istenhittől - melyet ezen honlapon megjelenő tanulmányok olvasásával meg lehet ismerni -, akkor a hozzászólás fölforgató jellegű és törölendő. Ezen honlap termékeny talajából kigyomláljuk a kor szele által idefújt gazt, kiírtjuk a kártevő rovart, és kitiltjuk a nálunk "ígért földet" kereső élősködőt.

Egyikünk sem teológus: A magyar Istenhiten és az azt érintő témákon kívül, a Világ ezer és ezer vallásaival és szektáival nem foglalkozunk, azokat nem tárgyaljuk, nem vitatjuk; de figyelmeztetjük szeretteinket az itt-ott állandóan fölbukkanó, vagy hitvirágainkra már rátelepedett hiedelempókhálók jelenlétéről és terjeszkedési módszereiről.
Idézet
 
 
Vendég
#27 Vendég 2012-01-18 13:20
Idézet - Aurora:
Nem mellesleg a cikk tele van pontatlansàgokkal.


Konkrétan?
Idézet
 
 
Aurora
#26 Aurora 2012-01-18 12:48
Kivàncsi vagyok mi volt a Krisnás gyerek utolsó hozzàszólàsa. Az mindíg sokat elmond egy szervezetrõl hogy kit vagy mit nem szabad bíràlni, hogy hol mi a tabu téma. Nem mellesleg a cikk tele van pontatlansàgokkal.
Idézet
 
 
hajrá
#25 hajrá 2012-01-17 06:44
Olvastam egyszer egy szép történelmi cikket a belső ellenség kialakításáról és tömegek manipulálásáról. Valami Hitler nevű arc is kiemelten volt tárgyalva a cikk során. Pont ilyen dolgokról szólt mint ez a cikk itt.

Én azt mondom ez a helyes, a náci Németország is felállt az első világháború és a világválság után, mi is felül fogunk kerekedni az ellenségen.
Idézet
 
 
anikogyorgyi
#24 anikogyorgyi 2012-01-16 22:41
Elolvastam, a korhadt fäkban sokan "laknak",ha nem esznek hust, ne pusztitsäk az ällatok elöhelyet sem.
Ez az en velemenyem.
Nincs csunya fa, minden fa olyan amilyen.
Idézet
 
 
Dani
#23 Dani 2012-01-15 20:41
Idézet - anikogyorgyi:
Idézet - Dani:
A "szegény fákról", melyet egy este suttyomba kivágtak:
bhaktijoga.freeblog.hu/.../...

A képen látszik is a sok limuzin, meg fullextrás autó...

En sem engedtem volna kivägni a fäkat, mär Csillaghegy sem a regi ..... en is budai voltam.


Kár, hogy nem olvastad el a cikket...:-(
Inkább idézek belőle: "Ultrahangos szakértői vélemény szerint 70-80%-ig halott, ezért kidőlés veszélyes, a többszöri visszacsonkolás miatt esztétikailag is csúnya akácfákról van szó. A mellékelt képen láthatóaz állapotuk és a járhatatlan járda."
Kidőlésveszélyes fákról vanak itt szók, melyeket ki kellett vágni. Bezzeg ha te rád dőlne egy ilyen, egy vihar alatt, akkor te panaszkodnál a leghangoabban érte.
Idézet
 
 
anikogyorgyi
#22 anikogyorgyi 2012-01-15 20:35
Idézet - Dani:
A "szegény fákról", melyet egy este suttyomba kivágtak:
bhaktijoga.freeblog.hu/.../...

A képen látszik is a sok limuzin, meg fullextrás autó...

En sem engedtem volna kivägni a fäkat, mär Csillaghegy sem a regi ..... en is budai voltam.
Idézet
 
 
Dani
#21 Dani 2012-01-15 20:08
A "szegény fákról", melyet egy este suttyomba kivágtak:
bhaktijoga.freeblog.hu/.../...

A képen látszik is a sok limuzin, meg fullextrás autó...
Idézet
 
 
Thal Rasa
#20 Thal Rasa 2012-01-15 20:03
Fel kéne már nőni, emberek vagyunk itt a Föld nevű bolygón, és tanulni jöttünk ide, fejlődni. Nem irtani, és gyűlölködni.
Idézet
 
 
Zoli
#19 Zoli 2012-01-15 19:56
Szultusz-nak!

A mai időben: 2012-01-15 19:31 -kor bejegyzett írásod végett ezután minden bejegyzésedet kíméletlenül vasseprűzők. Már a bocsánat kérés sem segít.

Kérlek maradj a tieid közt!

>Zoli
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.2%Norway 1.2%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.5%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.2%Poland 0.1%

Today: 12
This Week: 1409
Last Week: 3590
This Month: 7914
Last Month: 23918
Total: 2435492

Belépés