Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2020Aug05

2011. Február 14., Hétfő 07:45

A 2011. törvényről, amit alkotmánynak akarnak nevezni

Írta:  Plósz Sándor
Értékelés:
(11 szavazat)
Álláspont Minden tiszteletem azoknak, akik tisztában vannak avval, hogy Magyarországnak van Alkotmánya. Van csak 1944.03.19. a német megszálláskor fel lett függesztve. Azóta is megszállt ország vagyunk.

 A 2011 márciusi vagy máskori törvényről, amit alkotmánynak akarnak nevezni. 2010. dec.20-as anyag alapján.

PREAMBULUM
A preambulummal részleteiben nem foglalkozom, mert az a „modernizálandó nyelvezetű Jókai regény” sorvezetője.
Annyit KI KELL EMELNI, hogy ebben a fejezetben „történeti alkotmányunkat kell méltatni”, akkor meg kell jegyeznem azt a furcsaságot, hogy a méltatásnak avval kell kezdődni, hogy hatályon kívül helyezik a történelmi alkotmányt. Az pedig nem méltatás. Ha nem, akkor azt hatályba kell emelni. Akkor meg ez minek?

ALAPVATŐ RENDELKEZÉSEK


1. „Magyarország alkotmányos állami folytonosságát a Szent Korona fejezi ki” akkor a sarkalatos törvényekben érvényre kell juttatni az „1920. évi I. törvénycikk az alkotmányosság helyreállításáról és az állami főhatalom gyakorlásának ideiglenes rendezéséről: (természetesen dátumot módosítva 1944.03.19. 2011. az adott napig.)
9. § Az úgynevezett népköztársaság és tanácsköztársaság szerveinek néptörvény, rendelet vagy más elnevezés alatt kibocsátott mindennemű rendelkezései érvénytelenek. Hasonlóképen érvénytelenek az úgynevezett nemzeti tanácsoknak és szerveiknek mindennemű rendelkezései és határozatai is.”

2. A Szent Korona folyamatossága nem ismeri a KÖZTÁRSASÁGOT.
3. Ez most megint újabb címerek? címer … „tölgyfa lombokkal övezett pajzs”. Az elnök jelenleg egy új angyalos címerrel díszíti magát, itt egy újabb.

5. Tulajdonképpen a szuverenitás feladása. Ebből a pontból úgy tűnik, hogy kétharmaddal ki lehet lépni a punióból!
6. Ha a szöveg szerint Magyarország elismeri „a nemzetközi jog általánosan elismert szabályait” akkor le kell bontani az orgazdatársadalmat, vissza kell adni a tulajdonosnak a tulajdonát.


A 9. –ból szintén az előbbiek következnek.
ALAPVETŐ JOGOK ÉS KÖTELESSÉGEK
Ha az 1. igaz, akkor nincs abortusz, csak életvédelmi okból. Helyes, ha van, akkor van halálos ítélet is, adott esetekben.
„Mindenkinek joga van közérdekű adatok megismeréséhez”. EZ FELOLDJA AZ EZER ÉVES TITKOSITÁSOKAT!
Egyébként a titkosíthatóságot szabályozni kellene, maximum a következő ciklus utolsó előtti évéig.
Ez csak néhány kiemelés,- nekem elég.

Álláspont
Minden tiszteletem azoknak, akik tisztában vannak avval, hogy Magyarországnak van Alkotmánya. Van csak 1944.03.19. a német megszálláskor fel lett függesztve. Azóta is megszállt ország vagyunk.

A Fidesz feladata a történeti Alkotmány (1944.03.19.) és az alkotmányos jogok helyreállítása és a sarkalatos törvények megalkotása.

Ezek között is a legfontosabb az Igazság törvény (elszámoltatás 1946. visszamenőleg) vagy újraélesztése, vagy megalkotása.
Az orgazdatársadalom lebontása a szerzett javak (orgazda) adójának bevezetésével, amelyet nem egy jótékonysági alap, hanem a tulajdonos és/vagy örököse kap meg.

Ha ez a folyamat nem így lesz, akkor a Fidesz megalkotja a 2011. márciusi törvényt, amely olyan lesz, mint a 49.XX-as.

Ez az egész alkotmányozás, ROSSZ JÁTÉK A MŰVELETLEN TÖMEGEK SZÁMÁRA, mint Jókai átírása korunkra, című szdsz-es machináció.

A Fidesz – Kdnp a 2/3 feladata az Alkotmány és az alkotmányos jogok helyreállítása és a sarkalatos törvények megalkotása.

Plósz Sándor
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megjelent: 37342 alkalommal Utoljára frissítve: 2011. Október 25., Kedd 09:02

Hozzászólások  

 
vendég
#2 vendég 2012-01-17 11:42
Elnézést kérek az pontatlan meghatározásért. A törvény meghatározása helyesen az alábbi szerint értendő:

" A Magyar Történelmi Alkotmány szokásjogon alapul, amely szerint törvény az, amely egy adott közösség minden tagjának lét-, birtok- és cselekvési jogát, a közösség fennmaradását szolgálva, meghatározza a joggal szemben állított kötelmet. "

Tisztelettel: Joe I. Wolfy
Idézet
 
 
vendég
#1 vendég 2012-01-17 11:26
Magyarország, pontosabban a fidesz alaptörvénynek nevezett jogszabály gyűjteménye, a Magyar Közlöny - a Magyar Köztársáság hivatalos lapja 2011. április 25-i számában található. Nem egyezik a december 20-i állapottal!

Ezzel együtt is:
Tisztelt Plósz Sándor!
Kérem, ne tévessze szem elől azt az alapvető tételt, amely szerint törvény csak egyfajta van! A szavak jelentéstartalmával szórakozó erkölcstelen, önérdekű haszonlesők találmánya a "jogszabály", "kormányrendelet", "miniszteri rendelet, az "alaptörvény", a "sarkalatos törvény" stb., amely szavak jelentéstartalma sokszorosan kifacsart, kiüresített, semmitmondó.

Definíciójuk szerint:

"A törvény mint jogi fogalom a jogszabályok hierarchiájában az alkotmány után a legfőbb jogi szabályt jelenti, amelyet csak az adott állam törvényhozása alkothat meg, módosíthat vagy helyezhet hatályon kívül."

A Magyar Történelmi Alkotmány szokásjogon alapul, amely szerint törvény az, amely egy adott közösség minden tagjának lét-, birtok- és cselekvési jogát a közösség fennmaradásának érdekében meghatározza a a joggal szemben állított kötelmet.

Törvény csak az lehet, ami erkölcsös. S bár az erkölcs elvont, filozófiai fogalom (mondják a mértékadók), eredete égi természetű, ezzel mint az ősforrásból levezetett kinyilatkoztatás, a törvény változtathatatlanan, örök érvényű. Ha ez nem áll fenn, akkor a vizsgált szabályrendszer önkényes, nem bírja az adott közösség teljes egyetértését, így nem szolgálja minden tagjának fennmaradását. Röviden, diktátum. Nem törvény!

Jómagam nem látom a fidesz által összelapátolt irományban sem a jogforrást, sem az erkölcsöt, sem a magyar közösség fennmaradásának szolgálatiságát. S ha már a törvények megalkotását említjük, az alaptörvénynek nevezett írásban sehol nincs feltüntetve, hogy kinek, vagy kiknek az egyetértésével, milyen jogforrásból merítve, és milyen közösség számára alkották meg a "nagy művet". Milyen felhatalmazásra is hivatkoznak?l

Egy aprósággal még megtoldanám:
sarkalni lovat, vagy focilabdát lehet. Törvényt soha!

Tisztelettel:
Joe I. Wolfy
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.1%Norway 1.1%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.7%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.1%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 403
This Week: 2012
Last Week: 3202
This Month: 2366
Last Month: 19063
Total: 2445369

Belépés