Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2020Dec02

2020. Február 02., Vasárnap 18:21

Csülökre Magyar !

Írta:  Magyaródy Szabolcs
Értékelés:
(16 szavazat)
Ha nem is csülökre, de csúzlira, vas golyókra és csípős paprikára mindenképpen.

Nem vagyok tréfás kedvemben, komolyan gondolom, mert tűzfegyver nem áll rendelkezésére a falvak lakosságának, de valamilyen tömegesen alkalmazható, nem engedélyhez kötött fegyverre égető szükség lehet a közeljövőben.

Ugyanis főpróbát tartott Röszkén néhány erőszakszervezet, amelyek már rengeteg tüntetést, verekedést, rendőr provokálást rendeztek Németországban és máshol.

Magatartásukból, ordítozásukból ítélve, nagy és veszélyes tömeg támadásokra lehet számítani a nyáron meginduló újabb nagyarányú "menekült" invázió idején. Ezt az inváziót is csak riasztó lövésekkel lehetett megállítani és visszazavarni a rohamozó katonákat a határon túlra.

Mert mi lesz, ha, mondjuk két-háromezer mindenre elszánt külföldi tüntető megrohanja a kaput, azt ledöntve, határőröket kiszorítva, beengedi a kerítés túlsó oldalán várakozó, feltüzelt tömeget? Ha a határőrség nem használ lőfegyvert, elsöprik őket az útból. Ha tűzparancsot kapnak, hihetetlen műfelháborodási hullám indul meg a nyugati, 90%-ban irányított médiában. Az EU eljárást indít hazánk ellen, amelyet a baloldal és Soros által dominált media lelkesen, vérszomjasan fog támogatni.

Az egyetlen lehetőséget a falu lakosságának ellenállásában látom. Milyen fegyver áll rendelkezésükre? Csúzli, paprika, molotov koktél, úton keresztbe fektetett kötélakadály, festék golyók. A video kamera csak akkor hatásos, ha az arcukat takaró álarcot letépnénk.

A leghatásosabb fegyver a csúzli. Egy 8-10 milliméteres acélgolyó, vagy egy tizes anyacsavar, de még egy nagyobb kavics is – szigorúan derék alá lőve, igen fájdalmas lehet. 40-50 csúzli néhány "sortüze" megzavarna, hatástalanítana minden tüntetést.

Olcsó erős paprika por is igen hatásos lehet, ha megfelelő fúvó eszközzel a szél segítségével a menetelők közé fújnánk szem magasságban. Azt hiszem egyhamar elmenne a kedvük a rend és kerítés bontástól. Érdemes volna erre is felkészülni.

Ha a határmenti falvak lakossága, polgárőr parancsnoka, polgármestere volnék, ezt csinálnám. E fegyver védelmére, az utcáról ki kell tiltani a csúzlit, de a telken belüli használatát jogos védekezési eszközként ajánlani

Természetesen a jogi helyzetet is alaposan meg kell vizsgálni. Nyilvánvalóan, egy békés, rendezett tüntetést nem szabad erőszakkal megzavarni, de ha ők kezdik az erőszakot, tettlegességet, ki tilthatja meg a védekezést és annak eszközeit?

--
Honlapjaink:
English: www.hungarianhistory.com
Magyar magyarcorvinuslibrary.com
Blog: corvinuslarmafa.blogspot.ca

Megjelent: 475 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67%Austria 1.3%
United States 6%Canada 1%
Romania 4.7%France 0.9%
Ukraine 3.5%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 487
This Week: 2498
Last Week: 7568
This Month: 1482
Last Month: 21988
Total: 2535757

Belépés