20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 február 02, vasárnap

Csülökre Magyar !

Szerző: Magyaródy Szabolcs

Ha nem is csülökre, de csúzlira, vas golyókra és csípős paprikára mindenképpen.

Nem vagyok tréfás kedvemben, komolyan gondolom, mert tűzfegyver nem áll rendelkezésére a falvak lakosságának, de valamilyen tömegesen alkalmazható, nem engedélyhez kötött fegyverre égető szükség lehet a közeljövőben.

Ugyanis főpróbát tartott Röszkén néhány erőszakszervezet, amelyek már rengeteg tüntetést, verekedést, rendőr provokálást rendeztek Németországban és máshol.

Magatartásukból, ordítozásukból ítélve, nagy és veszélyes tömeg támadásokra lehet számítani a nyáron meginduló újabb nagyarányú "menekült" invázió idején. Ezt az inváziót is csak riasztó lövésekkel lehetett megállítani és visszazavarni a rohamozó katonákat a határon túlra.

Mert mi lesz, ha, mondjuk két-háromezer mindenre elszánt külföldi tüntető megrohanja a kaput, azt ledöntve, határőröket kiszorítva, beengedi a kerítés túlsó oldalán várakozó, feltüzelt tömeget? Ha a határőrség nem használ lőfegyvert, elsöprik őket az útból. Ha tűzparancsot kapnak, hihetetlen műfelháborodási hullám indul meg a nyugati, 90%-ban irányított médiában. Az EU eljárást indít hazánk ellen, amelyet a baloldal és Soros által dominált media lelkesen, vérszomjasan fog támogatni.

Az egyetlen lehetőséget a falu lakosságának ellenállásában látom. Milyen fegyver áll rendelkezésükre? Csúzli, paprika, molotov koktél, úton keresztbe fektetett kötélakadály, festék golyók. A video kamera csak akkor hatásos, ha az arcukat takaró álarcot letépnénk.

A leghatásosabb fegyver a csúzli. Egy 8-10 milliméteres acélgolyó, vagy egy tizes anyacsavar, de még egy nagyobb kavics is – szigorúan derék alá lőve, igen fájdalmas lehet. 40-50 csúzli néhány "sortüze" megzavarna, hatástalanítana minden tüntetést.

Olcsó erős paprika por is igen hatásos lehet, ha megfelelő fúvó eszközzel a szél segítségével a menetelők közé fújnánk szem magasságban. Azt hiszem egyhamar elmenne a kedvük a rend és kerítés bontástól. Érdemes volna erre is felkészülni.

Ha a határmenti falvak lakossága, polgárőr parancsnoka, polgármestere volnék, ezt csinálnám. E fegyver védelmére, az utcáról ki kell tiltani a csúzlit, de a telken belüli használatát jogos védekezési eszközként ajánlani

Természetesen a jogi helyzetet is alaposan meg kell vizsgálni. Nyilvánvalóan, egy békés, rendezett tüntetést nem szabad erőszakkal megzavarni, de ha ők kezdik az erőszakot, tettlegességet, ki tilthatja meg a védekezést és annak eszközeit?

--
Honlapjaink:
English: www.hungarianhistory.com
Magyar magyarcorvinuslibrary.com
Blog: corvinuslarmafa.blogspot.ca

Hozzászólás  

#1 Csuzli/Ivan 2022-06-06 02:55
Mogyorodi Ur. Itt Americaban nem hasznaljak mert itt van fegyver rogyasig , de mas orszagokban igen . A suritett levegovel ( compressor)mukodo szogbelovo pisztolyt . Ennek kb 50 tol 150 szog befogasu tarja van melyet lehet cserelni villam gyorsan. Nincs nagy hangja es halalos mert hogy meg a betonba is bemegy . Vadaszpuska is jo csak le kell fureszelni a csovet 50 cm -re . Igy beteriti az egesz kocsmat . Kivanok jo vadaszatot .

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások