20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 március 10, hétfő

Botos László: Hat évünk van hátra 2020-ig

Szerző: Botos László

Hat évünk van hátra 2020-ig, hogy törvényesen kérhessük a parancsbéke újratárgyalását. Nem sok az idő. Az idő szalad, s mi fogyunk és veszünk. De elég az idő ahhoz, hogy szerveződjünk, létrehozzunk egy kis lelkes, munkára kész magyar közösséget. Egy magot, amely szervezi és beindítja saját jövőnkért való cselekvések sorozatát. Munkánknak milyen esélye van a sikerre, nem tudhatjuk. De ha nem lépünk, akkor semmi. Az ellenség, az ellenzők száma nagy, és a hatalom, a hírszolgálat kezükben van: de mégis fel kell venni ellenük igazságos felvilágosító harcunkat, mert ez a harc, harc a javából, jövőnkért.

Kedves Tisztelt Magyar Testvér!

Egy közléssel jöttem elő, amelyre egynéhány elismerő és lelkesítő levél jött, sok-sok tanáccsal, de azzal a hangnemmel, hogy: csináld! Először arra gondoltam, hogy összegyűjtöm a ránk nézve kedvező idegen nyelvű megnyilatkozásokat, s ezt elküldjük a parancsbékét szentesítők asztalára. De ez egymagamban nehéz és gyenge, eredménytelen próbálkozás lenne. E nehézségről beszélve, tárgyalva az egyik legilletékesebb személlyel, figyelmembe hozta, hogy a 2008-as Magyarok Világkongresszusi értekezleten több havi tárgyalással megfogalmazódott, angolra lefordíttatott, valaha eddig összeállított, legtökéletesebb, legkifejezőbb, reális magyar nép Trianon igazságtalanságának felsorolása, amely sérti az emberi becsületességet, mert hazug, lefizetett, megtévesztő adatokra támaszkodott, és népünk képviseletének sem adtak lehetőséget a védekezésre.

Ezt, az erről szóló idegen nyelvű nyilatkozatot kell összedolgozásunkkal eljuttatnunk a leghitelesebb szervezetekhez: kormányok, követségek, egyetemek, egyetemi könyvtárak, és hírszolgálati hivatalok mindegyikéhez.

E levéllel azért fordulok Hozzád, személyes felszólítással, mert bízom Benned, hogy áthat Hazánk létének válságos helyzete. Én számítok Rád, hogy vállalod a részvételt. Arra kérlek, kérünk, hogy amikor kérésedre a magyar szöveg után megkapod az angol nyelvű közleményünket, vállald ennek a fenti helyekre való megküldését, szétküldését, és címemen tudatni, hogy hová és kiknek küldted, hogy tudjuk kik kapták, kiket szólítottunk meg, és milyen válasz érkezett.

Ezen kívül e megszervezendő csoportnak lenne a feladata kidolgozni egy olyan megbízható stratégiát, hogy hogyan és mint tovább?

Kérem mielőbbi szíves válaszod.

Nemzettestvéri szeretettel:
Botos László ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

MAGYARSÁGTUDOMÁNYI INTÉZET
Visit our Website:
www.magtudin.org


 TRIANON

Nem értem mi történik ma Magyarországon !!!

Elképzelhetetlennek, és képtelennek tartom azt az állapotot, amely a Magyar Történelem legelkeserítőbb igazságtalanságát övezi.
Nem értem, hogy a Magyar Parlamentben, hogy hangozhatnak el olyan szavak miszerint Trianon "TABUTÉMA".

A világ összes nemzeti parlamentje hazaárulással vádolná azt, aki ily gondolatokat merészelne kinyilvánítani saját nemzete ellen. Ezt BŰNNEK tartom én is, és minden igaz érzésű magyar.

Protestálnunk kell a hazáját megtagadó, gyökértelen, önös érdekeit mindenek előtt tartó hazugok ellen. Ez nem lehetett és nem lehet ezután sem TABUTÉMA. Különösen nem akkor, amikor Európa történelmi térképének egyik legősibb határáról van szó, melyet a nyugati kultúra mindig elismert. Akik ezt cáfolják, azok nincsenek tisztában a történelem tényeivel, vagy tudatosan akarják leradírozni az elszakadt területeket. Aki pedig ebben a becstelen játékban szerepet vállal, akárcsak közvetve is, méltán tudhatja magáénak a nemzet megvetését.

Ha egy gyermek megtagadja az édesanyját, elveszti világ előtti becsületét.
Ha valaki megtagadja hazája múltjának örökségeit, elveszti nemzetének becsületét.
Mindkettő végzetes és megbocsáthatatlan bűn.
v. Bánkuty Géza [1]

* * * * *

 „Népek hazája nagy világ”, hozzád kéréssel kiállt.

 „Az nem lehet, hogy ész erő, és oly szent akarat hiába sorvadozzanak egy átoksúly alatt. Még jőni kell, még jőni fog egy jobb kor . . . „.[2]

Jönni fog, mert jönni kell, mert az igazság győzni fog, hisz Jézus mondta: „Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”. Hát bízzunk, és összefogva cselekedjünk. Magyar a magyarért, jövőnkért! 



[1] Lángi Mária: Trianon c. könyvből. Budapest. 1996

[2] Vörösmarty Mihály: Szózat

Beküldte Ballán Mária

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások