Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Szo2020Sep19

2012. Október 20., Szombat 22:15

Közérdekű bejelentés

Írta:  Farkas József
Értékelés:
(18 szavazat)
Tisztelettel felhívjuk a címzettek figyelmét, hogy amennyiben közérdekű bejelentésünkre 30 napon belül nem kapunk érdemi választ, kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni.

 

 

Áder János a Magyar Köztársaság elnöke részére
Sándor-palota, 1014 Budapest, Szent György tér 1.
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar Országgyűlés elnöke, Kövér László részére
1055 Budapest, Kossuth L.tér.1-3 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Miniszterelnökség, Orbán Viktor miniszterelnök részére
1357 Budapest, Pf. 6. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar Nemesi Rend
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
levelezési cím: 2600 Vác Pincevölgy dűlő 8.
kelt: Pomáz, 2012. 10. hó 19-én
tárgy: közérdekű bejelentés

Tisztelt Címzettek!

A Magyar Nemesi Rend és a hozzájuk csatlakozó szervezetek: a Szövetség a Szentkorona Országáért Konzervatív Párt, a Magyar Republikánus Politikai Párt, a Magyar Történelmi Családok Egyesülete, a Nobilitas Carpathiae Civil Szervezet, a Magyar Királyi Lovagrend, a Magyar Királyi Szent István Lovagrend és a Hun Lélekközösség Pálos Rendháza
az alábbi

KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉST teszi:

Hivatkozva a 2012. január 1-én hatályba lépett Magyarország Alaptörvénye, NEMZETI HITVALLÁS fejezetében tett kinyilatkoztatásokra *, valamint az Alapvetés P)- és R)- cikkeiben lefektetett állításokra, felhívjuk címzettek figyelmét, hogy a köztársasági elnök, a Magyar Köztársaság kormánya és az Országgyűlés

mulasztásban megnyilvánuló folytatólagos alkotmánysértés állapotában vannak

azzal, hogy nem teremtették meg Magyarország Alaptörvénye alkalmazásának törvényi feltételeit. Nem alkották meg azt az egyetlen jogszabályt, amellyel Magyarország Alaptörvénye a magyar jogrend jogforrásaként hivatkozható lenne. Ennek okán a fent megnevezett szervezetek tagjai közös egyetértésben és elhatározással

felszólítják a Köztársasági elnök Urat, továbbá a Magyar Köztársaság kormányát és az Országgyűlést,
hogy a jelen közérdekű bejelentés kézhezvételéhez legközelebb eső országgyűlési ülésnapon alkossa meg és léptesse hatályba azt a törvényt, amely összhangban van a szokásjogon alapuló Magyar Történeti Alkotmánnyal, továbbá, amely minden jog és tulajdon forrását a Szentkorona jogi személyében jelöli meg.

„Tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait és a Szent Koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét. Nem ismerjük el történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését. Tagadjuk a magyar nemzet és polgárai ellen a nemzetiszocialista és kommunista diktatúrák uralma alatt elkövetett embertelen bűnök elévülését. Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmányt, mert egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk érvénytelenségét.” (idézet a NEMZETI HITVALLÁS-ból)

„Tripartitum ELSŐ RÉSZ Nemes Magyarország jogainak és szokásainak hármas felosztásáról általában

24. CZIM
A királyi jognak és a birtokjognak meghatározása
A királyi jog tehát az ország szent koronájának, titokban lappangó és fennálló joghatósága, olyan fekvő jószágokra és birtokjogokra nézve, melyeket valaki rosszhiszeműleg és királyi jóváhagyás ellenére bitorol.”

Tisztelettel felhívjuk a címzettek figyelmét, hogy amennyiben közérdekű bejelentésünkre 30 napon belül nem kapunk érdemi választ, kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni.
A fent megjelölt szervezetek képviseletében:
a Magyar Nemesi Rend, valamint                                          Szigeti Sándor MRPP elnök

 

Beküledte: Farkas József

Megjelent: 1827 alkalommal

Hozzászólások  

 
Gyöngyi
#4 VÁ: Közérdekű bejelentésGyöngyi 2012-10-23 23:28
Én is ugylátom kedves id Kiss László, hogy hamarosan a pofájukra fagy a röhögés, Nem tévedett az öreg látnokok akik megjövendölték ezeknek a röhögöknem a sorsukat, és a nemzetböl való kiüzetésűket azthiszem kegyetlenebb lesz mint mikor a fáraó kiüzte öket a Egyiptomból. :eek:
Idézet
 
 
Itthaka
#3 VÁ: Közérdekű bejelentésItthaka 2012-10-23 23:03
Nem segit ! nyugtasd meg magadat a zsidó a vértestvérét is feláldozta a deportáláskor a pénzé !!!
akkor segit, ha korházba kerülsz gyógykezelésre, hogy mielöbb koporsóba kerüjél. Ö az aki arcodban mosolygós, sivatagi kigyó, aki Jézuskrisztusunk bokáját is mardosta. :P
Idézet
 
 
Tengerszem
#2 VÁ: Közérdekű bejelentésTengerszem 2012-10-23 22:50
Most jó érzed magad ? nem volt csunya drasztikus szó levelemben még is letörölted, - hidd el a nép gyülölete továbra is dédalusz kardjaként lebeg ! a kegyetlen pénzsaroló ( de meddig ??? ) hatalmaskodó zsidóság felett . Én csak a Magyar-gyermekeinknek védem ezt a szenthazánkat amit ránkhagytak az ösapáink ! ( igy a mérhetetlen szeretetem árad irántatok, gyönyörűséges média )........ ;-)
Idézet
 
 
spartakusz
#1 ktbektbe@gmail.comspartakusz 2012-10-21 17:47
Szevasztok!

Tetszik amit írtatok - bizony SEMMIS - ÉS EBBEN AZ A RÖHEJES, HOGY NEM RÖHEJES.

A Föld minden állama tudja és mégis köztörvényes bűnűző irányítók irányítása alatt folyik hazám gyarmatikénti kezelése - csupán csak azért - mert röhögnek rajta - DE HA MAJD TE KERÜLSZ SORRA A RÖHEJ A POFÁDRA FOG FAGYNI!

EZ A BIZTOS MEGÁLLAPÍTÁSOM!

TE HÁT NE RÖHÖGJ RAJTAM, HA NEM SEGÍTS!
A MAGYAR -----OKOKON!

szer-e-tettel
spari:Y.Y.
ID. Kiss László
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.7%Austria 1.3%
Romania 5.2%Canada 1.1%
United States 4.1%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.7%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Norway 1.3%Poland 0.1%

Today: 27
This Week: 3125
Last Week: 4010
This Month: 10487
Last Month: 16234
Total: 2471507

Belépés