20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 május 27, vasárnap

Békéscsabai BAÉSZ Felhívás

Szerző: Kásler Árpád

Alábbiakban egy rendkívül figyelemre méltó felhívást szeretnénk közreadni. Kérjük gondolkodj el rajta, és ha egyetértesz vele terjeszd ismerőseid körében. A nagy történelmi események mögött sokszor egészen apró emberi cselekedetek állnak - talán a Tiéd! A Viharsarok nem véletlenül kapta a nevét és ez a békéscsabai kezdeményezés mindannyiónkról szól.

Mint korábban olvasható volt, tegnap, május 30-án előadást tartottam Békéscsabán, a Vasutas Művelődési Székházban. Háromnegyed hat körül értem oda, de meglepetésemre a környéken nem lehetett üres parkolót találni. A Jobbik Békéscsabai alapszervezete meghívásának tettem eleget, akik kiváló szervezésről tettek tanúbizonyságot és mint kihangsúlyozták, nem pártrendezvényről volt szó, hanem a széles rétegeket érintő probléma orvoslása érdekében cselekedtek. Kíváncsian várom, mikor kapok meghívást az LMP-től vagy a Fidesz-től, hogy az MSZP-ről ne is beszéljek. Szívesen elmondom az ő rendezvényükön is, hogy kit, milyen felelősség terhel és melyik miniszterelnöktől, melyik bankárig bezárólag kell a vádlottak padjára állítani.

A száz férőhelyes teremben kb. 150 ember zsúfolódott össze, még a folyóson is több tucat ember állta végig a kétórás rendezvényt. Sok mindent elmondtam, többek között azt is, hogy mindenkinek saját magának kell megvizsgálnia a saját helyzetét. Ahelyett, hogy a családtagok egymást okolják a kialakult helyzetért, inkább üljenek le és higgadtan mérjék fel a lehetőségeiket. Nézzék meg, hogy ki tudják fizetni vagy sem a jogtalanul felduzzasztott törlesztőket. Ha ezeket csak a megélhetés, fűtés, ruházkodás és egyéb megvonás árán tudják kivitelezni, vagy még így sem teljes mértékben, akkor ezekben az esetekben azt tanácsolom, hogy szüntessék be a bankoknak való fizetést teljes mértékben és kezdjék meg a felkészülést az újrakezdéshez, erről több cikk is olvasható itt a honlapon.

A rendezvény végén a jelenlevők közül felállt egy 84 éves, fiatalokat megszégyenítő szellemi és fizikai állapotú úr, aki nagyon megköszönte a sok hasznos tanácsot, majd kifejtette, hogy az összes közül neki az tetszett a legjobban, hogy ne fizessenek az emberek a bankoknak, majd hozzátette, hogy miért nem indítok útjára egy ilyen akciót? Mondtam, hogy már három évvel ezelőtt volt egy ilyen próbálkozásom, de érdektelenségbe fulladt. Azt mondta próbáljam meg újra.

Ott helyben meg is szavaztattam a dolgot és a jelenlévők 90-95%-a helyeselte azt. Szóval a következő DÖNTÉS SZÜLETETT BÉKÉSCSABÁN május 30-án, 120-130 ember egybehangzó akaratából:

Azok, aki egyetértenek a BAÉSZ azon felhívásával, hogy mindaddig amíg a bankok nem számolnak el a jogtalanul felszámolt összegekkel a „devizaalapú” adósok felé, ne fizessünk nekik semmit. NULLA FORINTOT A BANKOKNAK! Aki ezzel egyetért, az tűzzön ki egy nemzeti színű szalagot az autója antennájára. Ezenfelül aki ezt megteszi, az vállaljon kötelezettséget arra, hogy még egy ismerősét rávesz erre az akcióra úgy, hogy az ismerőse is továbbítja ugyanezt. A BAÉSZ öntapadó autómatricát is le fog gyártatni hamarosan a következő felirattal.

NULLA FORINTOT A BANKOKNAK! – BAÉSZ

Kelt: Gyulán, 2012. 05. 31-én 
Kásler Árpád

U.I.: most kaptam az értesítést, hogy kétszáz feletti volt a létszám. Ezek szerint alásaccoltam, remélem így lesz a 600-700 milliárdot illetően is, amit vissza kell fizetniük a bankoknak. K.Á.

Forrás: Kásler Árpád honlapja

Hozzászólás  

-1 #1 Ithaka. 2012-06-03 16:37
Nagyon helyes ez már nagyon is idöszerü ! Borzasztó már a népek zsarolására. Ne fizesen egy deviza hiteles sem egy megveszekedett fillért sem, mert már igen minden devizás régen kifizette kamatostól az összes tartozását. Vegye már észre a magyar nép, hogy mindenhól rabolják a háttér hatalom, akiknek már régen a világban végükvan. a földkerekségén minden nemzet megismerte ezt a ción társadalmat, és már nem hisznek egy nemzet sem nekik bármennyire hazudoznak a médiában. Eddigi békés zsidó szomszéd is egyre nehezebben tür el keresztény embert maga körül, olyanok mint akik halni készülnek, pedig ök kis porszemek a levegöben, csak arra vannak felhasználva, hogy a környezetüket feltérképezzék és lejelentsék a megbizóiknak, a ción - szabadkömüves páholy hogyan tudjon mégnagyobbat ütni az adókkal, büntetésekkel a keresztény, vagy más népeken !!! - Nagyon kérlek tisztelt honfitársaim ! ne lépjetek be semmi olyan szolgáltatóban ahón a szerzödés legalján apróbetüvel megvanirva, ha bármikor kilépsz a bekötés és egyébb dolgok, sött a szerzödés határideje elött kilépsz még a súlyos büntetést is rád róják. NEFIZESSEN SENKI A BANKOKNAK ÉS A KILAKOLTATÁST VÉGZÖ MAGYAR EMBERT MEG SEMMISÉTSÉTEK MEG A LAKÁSOTOKBAN, MÉG A RENDÖRÖKET IS. !!!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások