Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Jan24

2012. Március 09., Péntek 18:56

Felhívás Népgyűlésre

Írta:  Simó Endre
Értékelés:
(3 szavazat)
Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum szervezője 2012. március 8-án felhívást adott közre, amelyben Népgyűlésre hív fel minden, hazája sorsáért aggódó hazafit és honleányt. A tarthatatlan állapotok megváltoztatására a hatalomban dőzsölő uracsok ugyan nem szabad számítani, de az összefogás (és az önellátás!) megvalósítása az egyetlen járható út. A felhívás szövege:

Tisztelt Emberek!

A Magyar Szociális Fórum lakossági gyűlésre hívja mindazokat, akik hangot akarnak adni elégedetlenségüknek, mert nincs munkájuk és kellő jövedelmük, nincs miből megélniük, törleszteniük, otthonuk elvesztését kockáztatják, ki akarják kapcsolni náluk a villanyt, a gázt, a vizet, nem tudják normálisan táplálni gyermekeiket, elszegényednek, és sorsuk reménytelenné válik. A gyűlést tiltakozásnak szánjuk a rendszer érzéketlenségével és közömbösségével szemben életünk, megélhetésünk, jövőnk iránt.

Az élethez és az emberhez méltó megélhetéshez fűződő legalapvetőbb emberi jogunk nevében akarunk fellépni. Fel akarjuk emelni hangunkat az ellen, hogy hazánkban évről-évre több százan szenvednek fagyhalált, és emberek tucatjait kergetik öngyilkosságba végső elkeseredettségükben. Hangot akarunk adni véleményünknek, hogyan akarunk változtatni a fennálló állapotokon. Azoknak akarunk szót adni, akik ilyen helyzetben élnek, és készek kifejezésre juttatni, mit akarnak a politikai vezetéstől, hogy élni tudjanak emberhez méltóan. A gyűlést akkora teremben akarjuk megtartani március utolsó hétvégéjén, amely képes befogadni a jelentkező tömeget.

Ezért arra kérjük Önöket, a szervezés érdekében azonnal jelezzék részvételi szándékukat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, hogy kellő méretű termet tudjunk biztosítani! Kérem, küldjék tovább ezt az üzenetet, hogy minél több embertársunkhoz eljusson, ők is értesüljenek a népgyűlésről, és részt tudjanak venni rajta!

Forrás: Magyar Szociális Fórum

Megjelent: 1733 alkalommal

Hozzászólások  

 
Cyrano
#2 "jászváros"Cyrano 2013-02-09 08:16
Takarítás, de hogyan ?
Nem önthetjük ki a fürdővízzel a gyermeket !

Olyan rövid hívó szót, mondatot kell megalkotni, ami képes hitelesen képviselni érdekünket szolgáló változtatást, inspirálni a hasonlóan érzőket és leválasztani a potyautas árulókat.
De, vigyázat, nem többre, csak két oldalra osztja az országot ! Azt viszont pontosan teszi.

Ha ezt megértik a Nemzethez tartozók, onnan lehet meghatározni a teendőket, de úgy, hogy a mindennapi társadalmi működés szükségletét ellátó, meglévő szervezetek, megmaradjanak a nemzeti vezetők irányítása alá kerüljenek és a közellátást végző, leromlott belső gazdaság épülni tudjon.
Idézet
 
 
Tengerszem
#1 A nagy égaljaTengerszem 2013-02-04 20:06
Egyre jobban nincstelenek vagyunk, ne csak beszéljenek hanem cselekedjenek a dicsö politikusaink akik a zsirunkon hizlalják magukat. Végre jöjön már el az-az idö, hogy a nép elzavarja a jobb-bal politikusokat és a nép választja ki a vezérét, akivek gyözedelemre viszük azt a területet amit évszázadok óta guzsban tartanak a zsidók, törökök, osztrákok. Szedjük már össze magunkat kedves honfitársaim, és legyünk mi is szabadok, adják meg nekünk is az antonómiát, legyen magyarérzelmü magyar ember a vezérünk, utasitsuk ki , szép hazánkból az idegeneket más nemzeti érzelmü bevándorlókat, éljünk már mi is boldogan , nekünk is jogunk van hozzá ! - a médiában fejezzék be a mocskos habracsolásukat és takaritsák ki magukat a szent hazájukba még tehetik. :roll:
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70%Sweden 1.1%
Romania 5.6%Canada 1%
United States 3.5%Norway 0.8%
Ukraine 3%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
United Kingdom 2%Netherlands 0.3%
Slovakia 2%Kuwait 0.2%
Germany 1.9%Australia 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 136
This Week: 8342
Last Week: 54414
This Month: 71910
Last Month: 20816
Total: 2285848

Belépés