Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020May26

2018. December 29., Szombat 08:20

Készülőben az ukrán offenzíva

Írta:  Csikós Sándor
Értékelés:
(9 szavazat)
Készülőben az ukrán offenzíva. Amelynek nem is titkolt célkitűzése: két irányból előretörni az orosz határig, (halálos) harapófogóba venni a közbelső területet, az ott élő lakosságot, a néphadsereg ott tartózkodó egységeit.

Az utóbbiakat összeroppantani, felmorzsolni. Az Oroszország felől érkező segélyek (segítség) útját elzárni. Ahogy elzárni a néphadsereg egységeinek visszavonulási, a lakosság menekülési útvonalát.

Így az ukrán elképzelések szerint teljesülne a minszki megállapodás egyetlen olyan pontja (a legutolsó), amelyet a kijevi junta valaha is teljesíteni akart. Azzal kezdve, persze, amit mindenki a legutolsó pontnak szánt. Miszerint a teljes határ fölötti ellenőrzést vissza kell adni a kijevi juntának. MAJD MIUTÁN A MEGÁLLAPODÁS ÖSSZES ELŐZŐ PONTJÁT TELJESÍTETTE.

Amihez Kijev viszont hozzá sem kezdett – nem is titkolva, hogy ez nincs is szándékában.

És akkor szabad a vásár!

Előzőleg behívni az „ENSZ-békefenntartókat" (így hívják az ukrán gestapó spicliportálját is: „békefenntartó / teremtő" [„Mirotvorec"]. Amely megteremti a békét. A TEMETŐ BÉKÉJÉT. A tömegsírok, a bennük elkapartak, a krematóriumokban elégetettek, a holtan (esetleg még élve) a folyókba, tavakba, mocsarakba taszítottak békéjét. A kiürült orosz falvak békéjét. Ahonnan elűzték azokat, akiket nem mészároltak le. Mely falvakból csak az marad meg, amelyek alatt nincsenek palagáz mezők. És mely falvak házai, udvartartása a Galíciából érkező, torzult lelkivilágú, elmebeteg csürhének jutnak.

Az orosz határ elfoglalásával megnyílik az út, hogy az ENSZ „békefenntartói"elfoglalhassák a Donbasszt, elmozdítsák (és letartóztassák) a népköztársaságok kormányait, lefegyverezhessék (és börtönökbe, hadifogolytáborokba – SZŰRŐTÁBOROKBA – zárhassák a fegyveres erők és testületek tagjait. ÁTMENETI nemzetközi igazgatást vezessenek be a térdre kényszerített tartományokban. És megnyissák a határokat a vérre és bosszúra szomjazó ukrowehrmacht, az SS Galiccsina mai utódai előtt.

ÉS AKKOR GYŐZ A NYUGATI DEMOKRÁCIA UKRAJNÁBAN

Ukrajna ezzel tán még a NATO- és Európai Uniós tagságra is méltóvá válik. „Európa"pedig gyönyörködhet művében. Ezt akarták! Azóta, mióta nekiláttak EGY MÁSIK ORSZÁG ALKOTMÁNYOS RENDJÉNEK VÉRBE FOJTÁSÁHOZ.

Ezek tehát a HADItervek. Próbálkoztak diplomáciai megoldással is – de azzal felsültek. Ahogy ezzel is fel fognak sülni.

Emlékezzünk régiekről! Talán ideillik majd a Szaúr Magila kurgánról készített rövid videóm. Szaúr Magila az orosz határ közelében emelkedik ki a sík sztyeppéből.

Szaúr Magila kurgán

Csikós Sándor

Forrás: oroszhirek.hu

Megjelent: 752 alkalommal

Hozzászólások  

 
Csorba Tibor
#1 Sajnos így leszCsorba Tibor 2018-12-29 13:39
Ijesztő, de egyúttal reális vízió a közeljövőről ez a cikk...
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.6%Norway 1.2%
Romania 5.4%Canada 0.9%
United States 3.8%Sweden 0.8%
Ukraine 3.3%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2.3%Netherlands 0.3%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 2%Italy 0.2%
Serbia 1.3%Kuwait 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 978
This Week: 2001
Last Week: 5208
This Month: 30100
Last Month: 30670
Total: 2403700

Belépés