Print this page
2014 március 03, hétfő

Időszerű / Ukrajna népei: Rabok lesztek, vagy szabadok?

Szerző:

Az írás megjelentetési ideje: 2014-03-03 / Most időszerű ezt újra olvasni emlékezve Őszkatona akkori igen figyelemreméltó bölcs figyelmeztetésre. Fontos, hogy olvasd el a hozzászólásokat is a cikk alatt!

"NE TÜZELJETEK TESTVÉREITEKRE! NE TÜZELJETEK FAJTÁTOKRA! NE HAJTSÁTOK VÉGRE A GONOSZTEVŐ IDEGEN KISSEBBSÉG "PARANCSAIT"! 

Politikai hírekkel általában nem foglalkozunk. De testvéreink(*) kritikus helyzete Ukrajnában általában, és Kárpátalján kimondottan, arra késztet bennünket, hogy honlapunk foglaljon állást ebben az esetben.

Ami most Ukrajnában zajlik félelmetesen hasonlít a Cohen (Kun) Béla-vezetett zsidó patkánylázadásra Magyarországon 1918-19-ben. (http://magyarmegmaradasert.hu/kiletunk/harcaink/item/3815,  /  http://magyarmegmaradasert.hu/in-english/our-history/1701).

Mindkét esetben nyugateurópai bankárdinasztiák dolgoztak ki, pénzeltek és juttattak hatalomra egy törvénytelen zsidó helytartót. Cohen (Kun) Bélát a nyugateurópai és amerikai zsidó dinasztiák (pl. Loeb, Khon, Schiff, Rothschild) pénzelték Franciaországból Lenin (zsidó Blank család ivadéka) közvetítésével. Arszenyij Jacenyukot hasonlóképp nyugateurópai és amerikai zsidó dinasztiák pénzelik, ezúttal Belgiumból (Brüsszelből). Kétségtelen, hogy a napokban hatalomra tolt Arszenyij Jacenyuk(**) és zsidó fajtársai megbízása Ukrajna népe teljes leigázása. Ezt minden józan ésszel rendelkező ember félreérthetetlenül olvashatja az EU Ukrajnának szánt föltételeiben (http://www.hidfo.net/2013/12/05/ukrajnai-helyzetjelentes-hidfonet-modra).

Eszközük ma épp úgy a szüntelen hazudozás és hamis propaganda mint 18-19-benvolt nálunk Magyarországon. Na meg, természetesen, a terrorizmus, azaz félelemkeltés, avval a különbséggel, hogy terroreszközük ma nem a kötél, hanem mesterlövészeik golyói. De hóhéraik ugyanazok a gonosztevők, akiket már négyezer évvel ezelőtt hébernek ("habiru", "hálóval, behálózással gyilkol") hívott az emberiség.

Jelen pillanatban magyar és ukrán testvéreinket csak az ukrán hadsereg képes megmenteni a pokoltól. Fölhívjuk vezéreik figyelmét Andrei Tarasov ukrán altengernagyra, aki hazafiassan visszautasította a Kijevet terrorizáló patkánykormány "parancsát".

Ukrán hadvezérek!

Fontoljátok meg jól a törvénytelen rendeletek és parancsok teljesítésének következményeit. NE TÜZELJETEK TESTVÉREITEKRE! NE TÜZELJETEK FAJTÁTOKRA! NE HAJTSÁTOK VÉGRE A GONOSZTEVŐ IDEGEN KISSEBBSÉG "PARANCSAIT"! Az egyetlen igazi hatalom most a ti kezetekben van. Emlékezzetek eskütökre.

Az, hogy mit fogtok látni tükrötökbe meg unokáitok szemébe most dől el. Vessétek be erőtöket hazátok megmentésére a fővárosotokat terrorizálló patkányok karmaiból még mielőtt azt el nem vesztitek, mint ahogyan azt mi magyarok elvesztettük 1918-19-ben. Mert ha nem, ti is elvesztitek hazátok kétharmadát - vagy az egészet.

Testvéri szeretettel
leszerelt

__________________

(*) Az ukránok, lengyelek és horvátok genetikailag őshonos magyar testvérnépek (Semino és társai, 2000).

(**) Egy "pimasz kis zsidó" (Serhiy Ratushniak, 2009).