20240423
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 március 14, csütörtök

FONTOS! – ma érkezett Luxembourgból

Szerző: Kásler Árpád

Luxembourgban is lassan őrölnek az Isten malmai, az alábbi okirat ma érkezett az Európai Unió Bíróságától. Ebben tájékoztatnak arról, hogy a Luxembourgi Bíróság elnöke nem adott helyt, a Magyar Kúria azon kérelmének, hogy gyorsított eljárásban válaszolják meg a feltett kérdéseket.

Kuria-EB-01Kuria-EB-02Semmi baj emberek, saját kezünkbe vettük sorsunk irányítását! Az emberek megkezdték szervezni az országjárásomat. Április 21-én sokkal többen kell hogy eljöjjenek a Hősök terére. A Történelmi Alkotmányunk helyreállításával megteremtődik a lehetősége annak, hogy nemcsak az emberek jogtalan tartozását töröljük el, hanem az ország adósságát is felülvizsgáljuk.

A Kúria megérdemelt fricskát kapott az EU-tól, hiszen ha a Ptk-ban és Hpt-ben lefektetett saját törvényeink alapján képtelenek elbírálni egy kölcsönszerződést, akkor várják ki a sorukat és ne kérjenek gyorsított eljárást, ha ők maguk sem voltak gyorsak, hiszen nyolc hónapig kotlottak az ügyön úgy, hogy képtelenek voltak ítéletet hozni, hiszen ahhoz amit meghoztak még a nyolc óra is sok lett volna nemhogy nyolc hónap.x

Ismételten bebizonyosodott, hogy az emberek csak önmagukra számíthatnak, a hazai hatóságok, saját korrupciós hálójukba, egymást zsarolva tehetetlenül nézik végig az emberek kifosztását. Ezt nekünk kell megállítani és meg fogjuk állítani, de ehhez százezrek kell hogy felemelkedjenek a fotelből, de meg lesz ez is hamarosan.

Az a tény, hogy egyre több rágalomhadjáratot indítanak ellenem, még a látszólag érdekvédő szervezetek is, nem beszélve az eddig csak net- és álhazafi fotelforradalmárokról, azt bizonyítja, hogy jó úton járok. Egyre több „alvó" ügynököt élesítenek be ellenem. Március 9-én minden elő volt készítve, hogy megismételjék 2006-ot. A rádióban felsorakoztatott szakasznyi rendőr nagyon fiatal volt, a téren szinte rendőrt sem lehetett látni. Mindez felkérés volt a táncra és ehhez a hangadók a tömegben hergelték a népet.

Ha akkor és ott nem fogom vezérkézzel a gyeplőt, akkor csirájában fojtották volna el a nemzet megmaradásáért indított mozgalmat azáltal, hogy az erőszakos cselekmények következtében lefejezték volna a tömeget és legalább annyi előzetesbe vágtak volna mint Budaházyt. Nem kell nagy észjárás ahhoz, hogy felismerje mindenki azt, hogy vezető nélkül szétszéled a tömeg és a közeljövőben senkit sem lehetett volna utcára hívni, ha ott az ártatlan embereket agyba-főbe verik a droidok, akik naqy létszámban a szomszédos utcákban várták a parancsot.

Úgy ahogy a rádiónál tettem szombaton, úgy fogom a jövőben is csirájában elfojtani minden mesterkedését az árulóknak és az esztelen hőbörgőknek, mert nem mindenki áruló, vannak akiknek egész egyszerűen nincs meg az aminek meg kell lennie egy ilyen kaliberű háború levezényléséhez, de megvan a vaksága ahhoz, hogy ezt ne ismerje fel önmagáról.

Óriási eredménye van a több mint négy évi felvilágosító munkánknak és az utcai megmozdulásoknak. Már a hatalom közelében dörgölődzök is azt kezdik mondani mint mi, hogy az embereknek csak azt kell visszafizetni amit megkaptak, nemsokára a kártérítésről is beszélni fognak féltve bőrüket a népharagtól. Hiába a média rikácsolása, a nép hangját már nem lehet elhallgatni és elhallgattatni. Amit elkezdtem, befejezem és győzelemre fogom vezetni a népet!

Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2013.március 13. napján


Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=3009#more-3009

Beküldte: Dobrova Éva

Hozzászólás  

+1 #2 5931Nagyszénás.Zrinyi 49/ABőle Sándor 2013-04-23 17:14
Nem vagyok a kölcsönökben közvetlen érintett, csak eszembe jutott a következő: Ha két ügyfél szerződést köt és később a megváltozott helyzet miatt az egyik fél egyoldalúan jogosult a szerződés módosítására, akkor ezt nem csak a bank teheti meg, hanem a másik szerződő fél is!! Pld.:munka nélküli lett, ezért a szerződéskötés után, egyoldalúan Ő IS MEGVÁLTOZTATHATJA azt???
#1 Égalja.Tengerszem 2013-03-19 20:32
Hajrá Kásler Arpád, Hajrá Magyar devizásak !!! Érzödik a falvakban is a Nép dühe, a piacterekröl kivágatták a vezérek a fákat, de vannak még az útcákon amire a becsapott devizásak feltud(n)ák húzni a csaló bankok tulajdonosait, Észlelem mindenfelé ahová elirányitom az egészségi sétámat, épen úgy ahogy a zsidók öregjei teszik megbizásból, fizetésért, én önszorgalomból teszem mert keresztény ember vagyok, nem kapok érte fizetést, sem dicséretet, amint nem is igénylekm Több helyen látok felfestést a bankok gyülöletére amit nem oknélkül teszik a károsult emberek. Amit tudok én is segitek KÁSLER ÁRPÁD a nehéz harcban, mert az eu vezérei elképzelése az, hogy kiirtson bennünket is épen ugy mint más kiszemelt nemzeteket. A mi , kormányunk sem áll a helyzet magaslatán, sött engedi a zsidók leszármazotjait vezetö beosztoti álláshoz jutni, a Magyar fiatalok egyetemmel nem kapnak még takaritói állást sem !!! :-?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások