Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Apr07

2012. November 21., Szerda 17:17

Soha el nem évülő történelmi bűncselekmények

Írta:  Dr. Bene Gábor
Értékelés:
(10 szavazat)
Soha el nem évülő történelmi bűncselekmények, valódi és további bizonyításra nem szoruló népirtás e!. A palesztinok nem terroristák, hanem honvédő harcot folytatnak a saját települési földjeikért, miközben a cionista zsidó állam a hódító hatalom.

Kedves Barátom és Harcostársam!

Remélem vasárnap de. 10 órakor találkozunk az Andretti kávézóban!

Az alábbi videó csak az erős idegzetűek nézzék meg!
Ez történik ugyanis Gázában, s a manipulált médiákból erről nem szerezhet tudomást senki. Hiszen ez csak egy mellékes hír. Ha beszélnek is róla, csak olyan "szakértő" kaphat meghívást, akinek az elfogultsága érzékelhető.
Aki ez ellen nem emeli fel a szavát, akit nem érdekel a bankárkaszt pénzelte látszatvalóság helyett a tények világa, az kivonta magát az emberiség/emberiesség köréből, s az már csak fogyasztógépként működik.

"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan" Tamási Áron

Soha el nem évülő történelmi bűncselekmények, valódi és további bizonyításra nem szoruló népirtás e!. Aljas és gátlástalan genocídium a javából. A palesztinok nem terroristák, hanem honvédő harcot folytatnak a saját települési földjeikért, miközben a cionista zsidó állam a hódító hatalom.
De Izrael az, amely törvénytelen azon a területen, hiszen nem belső, hanem külső erő (az ENSZ) hozott létre ott egy zsidó államot 1947-ben. (ami rendben lenne, ha folyamatosan nem veszélyeztetné a békét, ha valóban testvériesen és tárgyalásos úton osztozott volna meg a területen a palesztinokkal!)

Ezt pedig most nem elég az ENSZ-nek elítélni, hanem ki kellene végre mondania a kötelező nemzetközi embergót Izraellel szemben, meg kellene vonni minden lehetőséget tőlük, hogy ezt a vérengzést tovább tudják folytatni!

Ehhez azonban a bankárkaszttal való leszámolás után lesz lehetősége az emberiségnek! A zsidóság tisztességes elemeinek kellene leginkább felemelni a szavukat ez és a bankárkaszt világmegrontó törekvése ellen. Ha nem teszik, az egész zsidó népre terhelik rá nemcsak a palesztinokkal szembeni, hanem az emberiség elleni elkövetett bűnöket.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan"

Szeged, 2012-11-21 Dr. v. Bene Gábor

Megjelent: 2416 alkalommal

Média

Soha el nem évülő történelmi bűncselekmények

Hozzászólások  

 
Ködszurkáló
#3 VÁ: Soha el nem évülő történelmi bűncselekményekKödszurkáló 2012-11-22 19:18
Idézet:
külső erő (az ENSZ) hozott létre ott egy zsidó államot 1947-ben. (ami rendben lenne, ha folyamatosan nem veszélyeztetné a békét, ha valóban testvériesen és tárgyalásos úton osztozott volna meg a területen a palesztinokkal!)
Rendben lenne, ha az ENSZ nem a háttérhatalom, háttérkormánya lenne. De az! És ilyenformán a cionizmus végrehajtó szerve (az ENSZ) ÉS itt a kör bezárult.

A cionizmus végrehajtó szerve létrehoz egy államot a cionista eszme megerősítése érdekében, majd a póruljártak (palesztínok) mehetnek panaszra a cionkormányhoz. Ki van ez találva!
Idézet
 
 
Ködszurkáló
#2 VÁ: Soha el nem évülő történelmi bűncselekményekKödszurkáló 2012-11-22 19:09
Idézet - TellWilli:
Fel kell vetni a Magyar Állam felelősségét annak vizsgálata elmulasztásában, milyen célt szolgál Hazánk lakóinak egyre fokozódó kifosztása !


A magyar állam felelőssége egyértelmű akkor is, ha pénzügyileg nem bizonyítható, hogy a magyar nemzet kifosztása a cionista zsidó állam fenntartásának fedezésére szolgáltat forrást.

Mert vétkesek közt cinkos, aki néma.

És a magyar állam ennél is vétkesebb!
Idézet
 
 
TellWilli
#1 VÁ: Soha el nem évülő történelmi bűncselekményekTellWilli 2012-11-22 09:49
Nem lehet, hogy a hazánkból kivitt évi több milliárd USD ből fedezik ezeket a borzasztó terror támadásokat ?
Fel kell vetni a Magyar Állam felelősségét annak vizsgálata elmulasztásában, milyen célt szolgál Hazánk lakóinak egyre fokozódó kifosztása !
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70.2%Norway 1.1%
Romania 5.4%Canada 0.9%
United States 3.6%Sweden 0.7%
Ukraine 3.2%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2.1%Netherlands 0.3%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 82
This Week: 903
Last Week: 7283
This Month: 5462
Last Month: 21059
Total: 2345037

Belépés