Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Szo2020Jul04

2012. Január 23., Hétfő 01:25

Elindult a Hun TV

Írta:  HunTV
Értékelés:
(50 szavazat)
Szívet melengető érzés, hogy végre van saját televíziónk. Igaz, hogy csak interneten keresztül tekinthetőek meg az adások, ám ezért bőven kárpótol minket a tartalom. A liberális mocsoknak és a borzalmaknak hírként történő bemutatása helyett valódi híreket, és fontos információkat ad számunkra.

Az alábbi film rövid, de velős. Beszél a tervekről, a jövőről, de beszél azokról a "hazai tömegtájékoztatás" részéről még csak meg sem említett aljasságokról és emberhez méltatlan cselekedetekről, amelyekkel a jelenlegi (Orbán) kormány gátolni próbálja a hiteles tájékoztatást, a magyarok nemzeti felemelkedését és öntudatra ébredését. A sorok között olvasva rádöbbenhetünk arra a mérhetetlen nagy áldozatra, amelyet a hazájukat szerető magyar emberek hoznak értünk, sokszor életük kockáztatásával.

Hun TV elérhetősége: http://huntv.info

Megjelent: 7851 alkalommal

Hozzászólások  

 
Atiane Ratkai Emese
#22 Tanacsot segitseget emberseget szeretnek kerniAtiane Ratkai Emese 2020-06-11 14:51
Tisztelt Dr. Ur es tisztel HUN TV. csapata !
En egy anya vagyok , akivel elbant ez a rendszer !
Egyedul neveltem 7 evig a ket kis keverek duplan SZKITA fiaimat raadasul a nagyobbik apukam halala miatt es az akkor ert sokk hatas miatt beteg allergias es bepisilos lett , edesapamnak tett igeretem szerint a JOSEPH nevet kapta. A poklok poklat jaratjak most velem a gyaszom alatt az edesapam nevet oroklo fiam 14 evesen halott . A tragedia angliaban tortent .
Ugyanis odaig menekultem innen az allando bantasaik miatt ,a kulonleges ,szep , okos , intelligens fiaimnak, ez nem anyai elfogultsag ,hanem bizonyithato tenyek .
A gondom az hogy nem kapok sehogyansem segitseget ahhoz , hogy a boncolasi jegyzokonyvet es a halotti anyakonyvikivonatot vagy nyomozasi jegyzokonyvet megkapjam .
A gyermekem halala tetezve lett a kisebbik fiam elvetelevel. A kissebbik fiamat a torvenyek ellenere angol neveloszulokhoz raktak ki azonnal , nem ertesitve az en csaladomat ,2018/08/23. ota nem hallhatja nem lathatja es nem kap a levelekre sem valaszt a csaladom a gyermekemtol !
En 2019/04/12.-ota nem tudok a gyermekemrol erdemben semmit .
Az EMMI atvagja a rendes de nem eleg ramenos emberseges tisztesseges ugyvedemet is .
Az EMMI miatt buktam el az elsofoku targyalast es az EMMI nem kerte at angliabol a gyermekemet sem es a targyalast sem !
Nagyon szepen kerem ha tudnak tanacsot adni a LEGALIS GYEREKRABLASI UGYEMBEN kerem hivjanak fel engem ezen a szamon .
T:06205512376 vagy kerem szepen irjanak az E-mailemen .
Barmit megtennek hogy hazahozzam a kisfiamat .
A lakasukat eladnam de azt sem tudom megtenni mert nem jutok a hagyateki targyalashoz a papirok miatt amit szandekosan visszatartanak .
Teljesen el lehetetlenitenek , masik ugyvedre nincs penzem aki van azt meg atverik , mint eddig az EMMI -ben .Az idot huzzak en meg beleorulok hogy semmit nem tudok a kicsirol mert ramfogtak az erzeketlen angolok azt , hogy mental , de se engem se a kisfiamat fuggetlen orvosi szakertonek nem engednek megvizsgalni , nem engednek semmit bizonyitani .
Szornyu a tragedia utan meg a masik gyermekemet is elveszteni .
Erzesem az hogy a kez balesetem es gerinc becsipodesem miatt kert szocialis segitseg miatt hozzank jaro de semmi segitseget a BREXIT miatt nem ado , a gyermekem depressziojat semmibe vevo 6 szocialis angol munkasno es 1 ferfi , mellett a gyermekem halott .
Az aznapi szocialis munkas Carol Willson megjelent a hazban 9;55-kor de lelepett azzal ,hogy majd kesobb visszajon , ezt az uzenetet hagyta a ket fiammal nekem , de maig nem lattam viszont a not , de az elozo napi JOHANNA THOMPSON-nak is hiaba panaszkodtam .
A kisfiam ugy gondolom ha megfelelo a csalad segitok munkaja akkor nem lett volna szabad meghalnia . Sulyos depresszios lett es aznap Carol Willson idopontja alatt ongyilkos .
Tisztelettel kerem ha valamiben tudnanak segiteni vagy valakit adni aki tudna valakit aki segitene , megmenthetne legalabb minket kettonket a kicsifiamat , hogy hallani latni tudjuk .
Hogy legyen miert elnem , hogy a fiam ne legyen tovabb egyedul kiszolgaltatva az angoloknak .
Tisztelettel koszonok minden remenyt !
Emese (anyacska )
Idézet
 
 
R Zoltán
#21 dr. Horokovics Kováts János elérhetősége...R Zoltán 2019-07-21 10:37
Idézet - Nizsalóczkiné Kovács:
Tisztelt Cím !

Szeretnék dr Horkovics János Doktor Úrnak írni egy levelet a Citonorm - vakcinával kapcsoltban
magán jellegű levelet, erre az email címre irhatom-e?
Köszönettel és Üdvözlettel Nizsalóczkiné Kovács ÉvaKedves Éva!

Sajnálom, de nem tudok közvetlen segíteni dr. Horokovics Kováts János elérhetőségeben, mivel nekem sem nincs meg az e posta címe, sem telefonszáma, ezért azt ajánlom, hogy ezen a linken, huntv.info/prof-dr-horvath-istvan-hagyatekabol-kinott-uj-oltoanyag/ az előadás alatt van hozzászólási lehetőség és ott írhatod meg óhajod Jánosnak bízva, hogy jön majd válasz.

Szeretettel: >Zoli
Idézet
 
 
Nizsalóczkiné Kovács
#20 érdeklődésNizsalóczkiné Kovács 2019-07-21 09:24
Tisztelt Cím!

Dr Horkovics János Doktor Úrnak szeretnék egy magán jellegű levet írni, kérdésem, hogy erre az email címre írhatom- írhatom-e?

Köszönettel: Nizsalóczkiné kovács Éva
Idézet
 
 
Nizsalóczkiné Kovács
#19 érdeklődésNizsalóczkiné Kovács 2019-07-21 09:14
Tisztelt Cím !

Szeretnék dr Horkovics János Doktor Úrnak írni egy levelet a Citonorm - vakcinával kapcsoltban
magán jellegű levelet, erre az email címre irhatom-e?
Köszönettel és Üdvözlettel Nizsalóczkiné Kovács Éva
Idézet
 
 
R Zoltán
#18 A rendezvényrölR Zoltán 2019-06-06 09:58
Idézet - Fóti József:
Szeretném tudni miért közölnek valótlan állításokat
youtu.be/POScIw0y92Y
elmentem a rendezvényre nemvolt bejelentés Gyarmati nem volt ott és nem tudnak nemzetközi konferenciaKedves József!

Ez a cikk amint látható is a cím felett, még 2012 január 23-án lett megjelentetve. Nem tudom ezt figyelembe vetted-e?

Szeretettel: >Zoli<
Idézet
 
 
Fóti József
#17 Gyarmati Andrea nyilatkozataFóti József 2019-06-06 08:47
Szeretném tudni miért közölnek valótlan állításokat
youtu.be/POScIw0y92Y
elmentem a rendezvényre nemvolt bejelentés Gyarmati nem volt ott és nem tudnak nemzetközi konferencia
Idézet
 
 
huncutka
#16 VÁ: Elindult a Hun TVhuncutka 2012-09-22 14:22
A fekete háttér sajnos elég nehezen olvashatóvá teszi a szövegeket.
Idézet
 
 
Merkurius
#15 Merkurius 2012-04-05 17:58
Horkovics Kováts János beszéde a Holdvilágárokban .

huntv.info/.../...

huntv.info/.../...
Idézet
 
 
kasza lászloné
#14 kasza lászloné 2012-02-20 19:46
Nagyon örülök,és sok sikert kivánok a munkájukhoz, Hun TV -re nagy szükség volt már,,,
Idézet
 
 
skandi54@live.no
#13 skandi54@live.no 2012-02-14 23:36
Igazat mondjatok!Úgy segítsen a magyarok Istene!
Idézet
 
 
Keresztúri Hunor
#12 Keresztúri Hunor 2012-02-07 14:15
Támogassuk a VALÓBAN MAGYAR kisvállalkozásokat, bátran ajánlom egy nagyon jó székely barátom boltját Budapesten a Kálvin téren, korrekt magyar ember. www.anemzetikonyvekboltja.hu Csatlakozzatok a Gyepűhöz Facebookon is mert most minden 50. ember 5000 Ft értékben könyvet választhat magának (egészen 1000 csatlakozóig) és ha meglesz az 1000 csatlakozó feb. 29-re, akkor kisorsolnak egy 20.000 Ft értékű könyvcsomagot is!
www.facebook.com/.../
Idézet
 
 
Zsolt
#11 Zsolt 2012-02-04 23:30
Tisztelet és áldás érte!
Kitartást és sok erőt!!!
Mindenképpen terjesztem majd a műsorait a Hun TV-nek ahol csak tudom!
Nagyon Nagy Szükségünk Van Rá!!!
Idézet
 
 
Szász Sándor
#10 VÁ: Elindult a Hun TVSzász Sándor 2012-01-30 20:05
Nagy tisztelettel , és teljes odaadással támogatom a Hun tv működését ! Magam részéről terjesztem amennyire csak lehet , mert nem látok más alternatívát Nemzetünk felemelkedéséhez . Isten áldja meg Önöket áldozatos munkájukért .
Idézet
 
 
IZISZ
#9 IZISZ 2012-01-24 19:53
Gratulálok, mert szükség van a MAGYAR EMBEREK összefogására!
Nagyon lényeges hogy e támogatást SZERETETTEL tegyük!
ISTEN ÁLDJA A MAGYART
JÓKEDVVEL, BŐSÉGGEL........
Idézet
 
 
arto.turan@gmail.com
#8 arto.turan@gmail.com 2012-01-24 10:47
Ne felejtsük el, hogy az emberek mindig saját intézkedéseket, hogy megfeleljen a követelményeknek. Például 200 évvel ezelőtt nem volt szükség, mint a mikron méretű. Ma a kereslet movsuya több szociális. Tehát azt az elképzelést, azt kell tudni, hogy értelmes hasznos lehet az anyaországhoz,
Idézet
 
 
Szára György
#7 Szára György 2012-01-23 22:21
Hazánk: szociálpszichológiai , morális válságban szenved és ,demográfiai katasztrófának néz elébe. Itt belül köztünk élnek - azért senki nem tagadhatja -belső vonalat alkotnak erők. Olyanok akik szándékaiban eltérnek a miénktől.
Idézet
 
 
Ithaka
#6 Ithaka 2012-01-23 22:15
Rettentö nagy szükségvan a HUN TV adásra , mert a Magyarnépet kimondottan sanyargatja a magát liberálisoknak tartó népcsoport, most azokat találják ki, hogy nemn létezö Kft. -ZRT. nevében küldözgetnek az olyan emberek nevére adóság behajtást akik soha nem vettek fel semmiféle kölcsönt, sem nem tartoznak , Az állam Kinstárral meg behajtatják, de az sem tud felvilágositást adni , hogy ki az a kft, zrt.-vagy bank aki velük letiltatja a minimál bérem 30%-át, (pl) az én adoságom 165.262.Ft de ,hogy mijen adósság ez fogalmam nincs. Ez a Pannon 2005 Paktor és hitel Zrt, 1016: Bp. Naphegy út 19. II.-em 8/Á. cim. Bojtor Emese az ügyintézö Én Szolnok melleti lakos vaqgyok, igy a szolnoki Magyar Kinstár . Szolnok. Baros Gábor út 2. Beviz istvának lett kiadva behajtás végett, Érdeklödésemre sem az egyik , sem a másik helyen nem kaptam megnyugta választ, jobban mondva a Bp Pannon2005.Paktor és hitel Zrt-t semiféle képpen nem tudtam elérni töbszöri probálkozásomra sem. A szolnoki Behajtó cég sem tudott semmivel sem felvilágositani, hogy mijen űgyben jár el ellenem. Kérem a tisztelt Kormányunkat hozzonak már olyan rendeletet, akik nem tartoznak senkinek, ne faqcsargassák azok a népcsoportok akik LIBERÁLISOKNAK nevezik magukat, Elgondolkodtató mit csinálnak a Magyar emberiséggel. Takaritónö vagyok az egyik iskolába van egy 12-éves fiam, a minimál bér mire jut igy is nem, hogy még annak a harminc százalékát leveszik azt sem tudom mire, de ezt a cécót a telefonosok is csinálják az országban. Nincs rendesen tüzelöm 15-16 foknál nincs több a lakásomban a fiam ágyba bujik ugy tanul, aztmondja csak igy birja ki a hideget a szobába.A magyarok Istene áldja meg a HUN-TV-t
Idézet
 
 
Ujj Piroska
#5 Ujj Piroska 2012-01-23 20:31
Lélekmelegítő, felemelő godolatok !!
A Magyarok Istene adjon elég energiát a megvalósításhoz !!
... mégis igaz a mondásom: a sok szemét között hamarabb észrevehető a KINCS.
Idézet
 
 
Energia
#4 Energia 2012-01-23 18:44
Ez már Nagyon kellett, gratulálok, nekem is van ami
hozzáadott érték, leh
www.c-hcci-kohut.com kohut.energiak.hu
Ha valakiben megtörtént a fölismerés, kérdezzen nyugodtan, én válaszolok
Idézet
 
 
Merkurius
#3 Merkurius 2012-01-23 15:25
Sziasztok .
A Hun TV műsoraiban valóban vannak nagyon jó műsorok , előadások , én csak ajánlani tudom mindenkinek .
Horkovics Kováts János előtt csak meghajolni lehet , hogy ezt így létrehozta .Valamint Ő az egyik olyan ember , a nem sok közül aki a legjobban tísztában van az ország , és a föld helyzetével .
Idézet
 
 
Turi Béla
#2 Turi Béla 2012-01-23 11:49
Még a könnyem is kicsordult "az összes Hun nyelven fog sugározni"! Na és a többi.... A TV mondanivalója igazán nemzeti érdekeket képvisel. Vigyázzon magára ez a jó ember, és mi is, mert az egyik gyöngyszem a jelenünkre, jövőnkre nézve. További jó egészséget, hosszú tartalmas életet, és nagyon sok igaz barátot kívánok neki! Maximális tiszteletem, egy itthoni magyar nyugdíjas a sok közül.
Idézet
 
 
lovilona48@gmail.com
#1 lovilona48@gmail.com 2012-01-23 10:29
A Magyarok Istene áldja meg és segítse a munkájukat. Nagy szükség van rá!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.3%Norway 1.2%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.4%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.3%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 47
This Week: 2826
Last Week: 3886
This Month: 1746
Last Month: 27885
Total: 2429324

Belépés