20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 július 27, hétfő

Riport az ismert virológus és nanopatológus dr Montanarival

Szerző: fordította: Szabó Klára

Egy olasz blogerező interjúvolta meg ama olasz Montanari virológust - nanopatológust, akinek egy 40 perces interjúját már feltetted a koronavírusról. Most az oltásokról beszél. Itt a mellékletben. Nagyon kemény és hosszú, de nagyon tanulságos... és aggasztó.

- Friss hírek Olaszban: egy pszichoterapeuta cikke arról, hogy hogyan kellene megreformálni azok gondolkodását, akik nem fogadják el a koronavírust és nem fogadják el az oltást, szerinte 12 foglalkozással kellene "meggyőzni" őket és ha kell kényszerkezelést is alkalmazni...
Szerencsére már kapott a hivatalos médiákon keresztül is választ: hogy tudja-e hogyan épültek ki a diktatúrák annak idején?

Hova jutunk????... kérdem én


 Riport az ismert virológus és nanopatológus dr Montanarival

Riport

R. (riporter):
Dr. Montanari 50 éve dolgozik kutatóként, és azon kutatók közé tartozik, aki az emberekért dolgozik. Az interjú alatt időnként szó nélkül maradtam, mert tudomásom van arról, hogy sokan hazudnak, hogy van az uralkodó elit, akik a piramis csúcsán állnak, stb, de megrázó hallani egy kutató szájából azt, ami ma történik velünk, a gyerekeinkkel, a vakcinákkal.

Nem szoktam kéréssel fordulni hallgatóimhoz, de ezt a videót -amit valószínűleg majd be is tiltanak- juttassák el akihez csak tudják.

Én nem vagyok egy orvos, se egy kutató, viccelhetek is a vírussal kapcsolatban, de amikor egy sok éve kutató ember ilyen fontos dolgokat mond el, mint amit itt hallani, azt "vírusként" kell terjeszteni.

Itt kint szülők vannak, akik be akarják oltatni a gyerekeiket azzal a kockázattal, hogy ezek a beoltott gyerekek betegek vagy mozgáskorlátozottak, autisták lesznek, vagy más ezernyi betegséget kapnak.

Én tisztességesnek tartom,hogy felvilágosítsam az embereket, aztán majd döntenek ők, hogy oltassanak-e vagy sem. A mi célunk,hogy ismeretet adjunk át.

Megkérdeztem a Doktor úrtól, hogy mi az ami neki még mindig energiát ad, hogy továbbra is kutasson, mivel mindenféle módon akadályozzák őt a munkájában, még a házát is eladta, hogy a kutatásait folytathassa, ez az ember megérdemli a mi abszolút tiszteletünket. Ezt fejezzük ki úgy, hogy a szavait eljuttatjuk akihez csak tudjuk, azokhoz is akik nem hiszik el. Legalább adjunk nekik lehetőséget, hogy ismerethez jussanak. Aztán mindenki maga dönt,mert csak így tudunk megmenteni sok emberi életet.
Segítenünk kell a valódi kutatókat is!

Jó estét kívánok és ezer köszönet, hogy lehetőséget adott erre az interjúra. Facebook közönségem olyan emberek, akik keresik a válaszokat és odafigyelnek. Egy valódi orvostól szeretnénk..

dr.M.: ...NEEM, ügyvédet küldök a Maga nyakára! Én nem vagyok orvos!
Nekem gyógyszerész végzettségem van, én a gyógyszerekhez értek, ellentétben az orvosokkal, akik a gyógyszerekről nem tudnak SEMMIT! Semmit! Anélkül, hogy ismernék a gyógyszereket, írják fel azokat a betegeknek.!
Én gyógyszerészként végeztem, 48 éve kutatok tehát valamit megtanultam. 40 évet voltam műtőben, tehát megtanultam egyet s mást, de ne mondja nekem, hogy orvos vagyok, mert azonnal befejezem az interjút!

R.:Akkor bocsánatot kérek!
dr.M:Na, megbocsátok magának...

R.:
1.kérdés: hogyan kell védekezni a kötelező védőoltás ellen?

dr.M.:
Elmegy Afrikába, megvesz egy használt Kalasnyikovot (orosz gépfegyver), mert ott olcsó, és elkezd vele itt csak úgy lőni, bármit eltalál, azt jól találta el. Ez az a kérdés, amit mindenkinek magának kell feltennie, mert az emberek a rossz pártokra szavaztak, és melyek ezek a rossz pártok? Valamennyi, mert nincs egy olyan ellenzéki vagy nem ellenzéki párt, amely valóban az emberek oldalán állna. A politika nem a megalkuvás művészete vagy a saját politikai pecsenye sütögetése, hanem a közügyek erényes vezetése. Jelenleg a kormány és az ellenzék is azon versenyeznek,hogy ki a rosszabb, valamennyit ki kell rúgni és olyan emberekkel helyettesíteni őket, akik az emberek érdekét képviselik.
Nincs mód az oltás kikerülésére, csak az hogy ezeket a személyeket ki kell rúgni.

R.:Én teljesen egyetértek Önnel. Arra gondoltak, hogy van-e olyan törvény, vagy valami más megoldás ...

dr.M.:Persze, persze, a régi Kalasnyikov törvénye illetve többet nem szavazni ezekre a személyekre... más nincs.

R.:2.kérdés:
Lehet-e megelőzni a mikro-trombózisokat, ha igen, mivel?

dr.M.: Természetesen meg lehet előzni és ezt több évtizede tudjuk, a hasba történő heparin injekcióval. De ezt milliók tudják és Olaszországban több ezer ember naponta adja be magának, mert valamilyen ortopédiai műtétük volt, vagy ágyhoz voltak kötve hosszabb időre, ez egy abszolút mindennapi dolog.
Ez egy teljesen normális kezelés, én 20 éven keresztül dolgoztam a tüdő trombózison és írtam is erről több könyvet, tehát valamit tudok róla.

R.:3.Kérdés:
Mi a véleménye az (olasz) kormány tervéről, hogy a gyerekek, fiatalok szeptemberi iskolába visszatérése esetén maszkot kell viselniük? Helyesek ezek?

dr.M.:
Se nem helyesek, se nem nevetségesek, ez a bűnügy kategóriába tartozik. Ez bűnügyi kategória, mert kényszeríteni a gyerekek szervezetét, hogy maszkot hordjanak, ez teljességgel őrültség, ez azt jelenti, hogy aki ezt kitalálta, az teljesen tudatlan, nem ismeri az emberi szervezet fiziológiáját, ráadásul azt se tudja, hogyan működik egy gyermek szervezete, azontúl, hogy ez súlyos, ismétlem súlyos károkat okoz a gyermekben, mert tud megfelelően lélegezni, tehát a normálisnál jobban elsavasodik a szervezete, a savas szervezet sokkal kitettebb mindenféle betegségnek, nem is említem a rákot, ami az első betegség egy savas szervezetben, kialakul a hiperkapnia vagy légszomj, amikor is túlzott mennyiségű szén-dioxid kerül a vérbe, ami azt jelenti, hogy a sejtek az oxigén helyett szén-dioxidot kapnak, ami a sejtek ürüléke, kakija, olyan mintha Ön egy vegyes finomságot eszik annak a szemétjével együtt. Nagyon közönségesen mondva: egy finom tányérnyi spagetti kakival megöntözve. Ez nem az élet legjobbja. Emellett komoly lelki, pszichés problémákat is okoz a maszk, mert a gyermek abban a meggyőződésben érzékeli vele a környezetét, hogy a világ ellenségekkel van tele.
Az ő osztálytársa nem a barátja, hanem egy ellenség, aki megöli őt, tehát a gyermekben egész életére nyomot hagy. Aki ezt a törvényt kitalálta, az a legjobb esetben is teljesen hozzá nem értő, inkompetens.

IR.:gen, és kérdem én, hogy egy orvos ezt nem tudja? Csak ismeri ezeket az alapismereteket?!

dr.M.:Igen, ezek alapismeretek, épp a minap beszéltem egy orvos barátommal, aki kifejezetten írt egy könyvecskét a maszkviselés ellen. És ezt egy orvos írta, aki az egyetemen is tanít. Tehát ezek olyan ismeretek, amiket nemcsak én és az unokatestvérem ismer, de tudja mindenki.

Ahogy én észrevettem, ha egy orvos az ellenkezőjét mondja annak, amit a kormány mond, akkor gyakorlatilag azonnal hiteltelenítik, és aki beszél viszont a kormány forgatókönyvét olvasná, akkor is ha az orvosilag illogikus és ez súlyos hiba.
Igen, ez nagyon komoly és súlyos, ha valakit érdekel ez a könyvecske, 2-3 euróba kerül és doktor Domenico Mastrangelo írta, a címe Mascherine killer (Gyilkos maszkok), letölthető online is. Ebben minden leírva amit a maszkokról tudni kell és amit mi is tudunk.

R.:Fel akarok Magának tenni egy kérdést, hozzáteszem, hogy valóban tudatlan vagyok a témában, de Svájcban, amely földrajzilag határos Olaszországgal, nincs semmiféle megszorítás, maszk nélkül vannak, az éttermek, pubok nyitva, én ilyenkor viccelek s azt mondom,hogy ennek a vírusnak van egy GPS-e (tájékozódási érzékelője), hogy amikor Svájchoz ér, akkor nem támad.

dr.M.: Nem, nincs neki útlevele, tehát nem tud átmenni... nem, ez az egész egy abszurdum, totálisan értelmetlen.
Ha pedig arra gondolunk, hogy a maszk megvédi az embert a betegségtől, akkor valóban a hazugság csúcsán vagyunk, nevetségesek vagyunk. Nézze, én dolgoztam az (olasz) Hadügyminisztériumnak, a feleségemmel, a bolognai CNR-rel (olasz Nemzeti Kutatási Tanács), ahol is elkészítettünk egy szűrőt, a mikró és nano méretű porok szűrésére, mert a katonák, amikor háborús övezetbe mennek, akkor ilyen méretű porszemcséket szívnak be. Ezeknek a porszemcséknek a mérete megegyezik a vírusokéval. Másfél évbe került ennek elkészítése, mi, a bolognai CNR és több nagyon okos fizikus, Finceramica is velünk dolgozott (csempeüzem, ott is mikroporszemcsék kerülnek a levegőbe-szerk.)Biztosíthatom arról, hogy egy olyan szűrő elkészítése, amely ilyen méretű anyagot tud megszűrni, bizony nagyon kemény munkát jelent. Ha valaki azt gondolja, hogy egy darab papír vagy egy régi bugyi -ahogy az olasz Egészségügyi Főhatóság ajánlotta, nevetségessé téve önmagát- meg tud védeni a vírustól, akkor valóban a hazugság csúcsán vagyunk. A maszkok porózussága vagyis a maszkon található lukak mérete arányaiban mondva olyan, mint egy garázs ajtaja és az azon berepülő muslinca. Tehát az őrület határán vagyunk. A maszkok károsak, és nem jók semmire.

R.: Az abszurd az egészben, hogy olyanoknak fizetünk, mint a kormány is, akik pont az ellenkezőjét mondják annak, amit Ön mond. Számomra ez abszurd.

dr.M.: Igen, tudja pár héttel ezelőtt valaki azt merte mondani, hogy mint pl. Walter Ricciardi, aki a WHO képviselője és aki a mi olasz rendszerünk része, egyszer csak azt mondta, hogy a maszk semmire nem jó, de nyilvánvalóan valaki szólhatott neki, hogy ilyet többet ne mondjon és ő ezt többet ki nem jelentette. Ezt nyugodtan megtalálja az interneten is, nézzen utána.

R.: Igen, nemcsak ezt láttam,hanem másvalakit is, aki azt mondta, hogy ez az egész egy szokásos influenza, majd később ugyanez a hölgy az ellenkezőjét kezdte el mondani.

dr.M.: Ejnye, ő is egy kicsit ide is oda is nézeget, nem beszélve arról, hogy minden 10 perces megjelenéséért adnak neki 2000 eurót plusz ÁFA, ez a hivatalos tarifája, tehát...tudja...

R.: Igen, ő is a Monti és a Bilderbergféle társasághoz tartozik s ez elég volt nekem, hogy tudjam kivel van dolgom.

dr.M.: Vannak olyan személyek, akik olyanok, mint azok a régi zenegépek, beteszi a pénzt és azt éneklik, amit Ön választott.

R.: Jó példa! Következő kérdés: Van-e kapcsolat az oltások és az Asperger-szindróma között? Valamint Ön az emberi oltóanyagokon túl tanulmányozta-e az állati oltóanyagokat is?

dr.M.: 16 éve tanulmányozzuk az oltóanyagokat, és mindegyikben van - mi annyi vakcinát elemeztünk, hogy senki ennyit nem analizált az elmúlt 100 évben - Minden, az összes oltóanyag szennyezett. Minden oltóanyag másként születik, attól függ mi van benne, és függ az esettől is. Mi a mikró és nano méretű szemcséket tanulmányozzuk és azt találtuk, hogy az oltóanyagokban vannak acélrészecskék, titánrészecskék, ólomrészecskék, amit nyugodtan beadnak az oltásnál az emberekbe. Ha ezek az anyagok az agyba kerülnek, mert ezek bárhova bekerülhetnek a szervezetben, nem egy meghatározott célhoz kerülnek. Ha olyan szerencsétlenek vagyunk, hogy az agyunkba kerül, akkor itt minden attól függ, hogy az agy melyik részébe került. Mert az agyunk olyan, mint egy hatalmas hangszer. Képzeljen el egy orgonát, aminek 10 billentyűje van és a pedálja alul. Aszerint, hogy mit érint meg, ennek más más hangzása van, hozzányúlhat egyszerre akár 2-3 billentyűhöz is, 2 különböző billentyűt is, tehát különböző betegségek alakulhatnak ki. Az autizmus az oltások igen szokásos betegsége. És ezt maguk a gyártók is elismerik. Csak úgy tesznek, mintha ez nem lenne igaz. Ha elolvassa a vakcina leírását, ott ez le van írva, mint az oltás mellékhatása az autizmus. A másik kérdés?

Igen, állati oltóanyagok: mi csak egy állati oltóanyagot elemeztünk. 45féle ember oltóanyagot, de csak egy állatit. Igen érdekes ez az egész, az összes 45 emberi oltóanyag szennyezett, az állati nem.

R.: tehát jobb lenne macskának vagy kutyának születni...

dr.M.: Igen, pont macskának való háromfázisú oltóanyag volt.

R.: Az oltóanyagba hogy kerülnek be ezek a fémek?

dr.M.: Pontosan nem tudjuk, a gyártócégek nem engedik, hogy bemenjünk a gyárakba. Arra volt lehetőségünk, hogy megvizsgáljuk, mi esik rá egy kémiai laborban levő pultra. Egy nagyon ismert, nem olasz cégnél, ahol vakcinákat készítenek. Egy ott dolgozó kémikusnőnek adtunk tamponokat, hogy ezeket használja mintavételre. Ő ezeket elhozta nekünk, hogy elemezzük ki. Hát félelmetes eredményeket találtunk...
Ezek a gyárak mocskosak, koszosak, mert senki sem ellenőrzi őket. És mindez a kosz, mikró porszemcsék belekerülnek a végtermékbe. Vaspor, acélporszemcsék, titánporszemcsék, tngstenszemcsék, furcsa fémkeverékek, ólomdarabok, lehetetlen nem látni ezeket. Ezeknek nem kéne ott lenni, de ott vannak...és senki nem ellenőrzi.
Ahogy Robert Kennedy mondta, aki jó barátunk, a vakcina gyártó cégek 33 éve nem ellenőrzik az oltóanyagokat.

R.:Tehát szinte betegség gyárak...

dr.M.: nem szinte, hanem azok. Ne feledjük el,hogy a vakcinákban olyan anyagok is vannak,amik a gyógyszerekben tiltottak. A formaldehid, ami jelen van a vakcinákban, 2004. óta tiltott. És ez benne van az oltóanyagokban. Vagy az alumínium, az olasz Egészségügyi minisztérium kijelentése szerint az alumíniumot még a dezodorokban sem szabad használni, mert annyira ártalmas. Gondoljon bele, egy néhány hónapos kisbaba, akinek beadják a 6-fázisú oltást, kb. 830-szor több alumíniumot kap a szervezetébe, mint ami a maximális mennyiség lenne egy felnőtt számára. A 13 hónapos olasz kisgyermek, ha minden kötelező oltást megkap, akkor kb. 30 000-szer annyi alumíniumot kap,mint a felnőtteknek beadható maximális mennyiség. Őrült mennyiségről beszélünk.

R.: El tudom képzelni, hogy Ön aki ezeket az adatokat látja, nyugtalan lesz.

dr.M.:Igen, nagyon nyugtalan. Az egészben furcsa az, hogy az állam mondja, hogy nem használhatod az alumíniumot a hónaljadban, de ugyanakkor ezt beleszúrják a gyermekbe, sőt a koraszülöttekbe is beadják! Teljesen agyament az egész!

R.: Dokumentáltak olyan eseteket, ahol az egészséges gyermek az oltás után beteg lett?

dr.M.: Sok esetben. Ide, a laboratóriumba naponta jönnek olyan szülők a gyermekeikkel, akiket az oltás teljesen tönkretett. Valamennyien kivétel nélkül megmutatják az okostelefonokkal készült videó felvételeket, ahol a gyermekek teljesen egészségesek, vidámak, mosolygósak, élettel teliek majd az oltás után 1-2-3 nappal készült felvételeket, ahol egy élettelen, apatikus lény látható.

R.: Édes istenem, el tudom képzelni a szülők szenvedését.

dr.M.: Nemcsak szenvedés, hanem az önvád, hogy "az én hibám", és mindenki ezt mondja, és a másik, amit mondanak, "hogyha tudtam volna". Pedig tudják, mert ha valóban utánanéznek , akkor mindez tudható.
Másik dolog, amit mindenki mond, azonkívül, hogy " ha tudtam volna": és ilyenkor leszek mérges, majd még egy, hogy: "mi lesz a gyermekemmel, amikor én már nem leszek" vagyis nem leszek abban az állapotban, hogy segítsek a gyerekemnek. És itt nem tudok mérges lenni. Ezek a szerencsétlen állapotba jutó oltást kapott gyerekek állandó felügyeletet igényelnek, nekik nincs életük, nem tudnak önálló életet élni, nekik állandó felügyeletere és segítségre van szükségük mindenben, beleértve a WC-re menést is. Tehát, amikor a szülő eljut abba az állapotba, hogy nem képes a gyereket ellátni, mert meghal, vagy ő maga szorul segítségre, ilyenkor mit tudunk csinálni?

R,: Azért is örülök, hogy meginterjúvolhatom Önt, mert szeretném,hogy minél több emberhez eljusson az igazság, mivel rengetegen hisznek még a hivatalos sajtónak, és úgy gondolom, hogy ha az olasz állam holnap azt mondja, hogy van új 10 oltás, akkor az emberek 70-80%-a megy és beadatja magának.

dr.M.: Nem, ennél többen! Sokkal többen, Tudja, van a zsarolás is, most is tegnap olvastam egy "agykárosult" cikkét, az olasz állam egy megbízottja, aki kijelentette, hogy az epidémiának (ami nem is volt), akkor lesz vége, amikor meglesz rá a védőoltás. Tehát az emberek csak azért, hogy visszakaphassák a normális vagy ahhoz hasonló életüket, - mert nem tudom, hogy lesz-e ezek után egy normális élet - bármit hajlandók érte megtenni. Magukba fecskendezni bármit, élet és az az oltás tényleg egy bármi lesz, mert az a vakcina nem működőképes, tudományos szempontból működésképtelen. Őrültségről van szó! De ez van.

R.: Ha a kormány mondja....

dr.M.: De van egy zsarolás is, ha nem oltatja be magát, akkor nem kap meg egyes szolgáltatásokat, nem mehet be egyes helyekre, ... és ha az történik, mint Argentínában? Ahol 20 kötelező oltás van, és ha ezt nem adatja be, akkor nem kap személyi igazolványt, nem kap jogosítványt, nem kap útlevelet. Ön semmi más, csak egy adófizető,

R.: ...egy fejőstehén...

dr.M.: Igen, egy fejőstehén és az emberek hajlandók kockázatot vállalni.

R.: De a lombardiai esetek?

dr.M.: Rendkívül egyszerű, a válasz banális. Azok nem koronavírus megbetegedések. Ha megnézi hol volt a legtöbb beteg, meglátja, hogy ott, ahol a legnagyobb a környezetszennyezés. Hozzáteszem azt is, hogy az a zóna teljességgel egybeesik azzal a területtel, ahol mindenkit beoltottak influenza és agyhártya gyulladás ellen. Milliméteres pontossággal bemérhető ez a terület. Nemrég jelent egy katonai cikk, amely azt írja, hogy az influenza elleni védőoltás hatására 36%-kal növekszik a tüdőgyulladásos megbetegedések száma. Hozzáteszem,hogy nem egyszerű egy ilyen cikket megjelentetni. Úgy gondolom, ahogy Andreotti (nagy olasz politikus-szerk.) mondta volt, hogy rosszra gondolni nem mindig jó, de sokszor eltalálja az ember, szerintem az a 36% kevés, ennél sokkal többen vannak. Ha ehhez meg hozzátesszük az agyhártya gyulladás elleni beoltottakat, - ez utóbbi oltás semmire sem jó!-, de emeli a megbetegedők számát. De mondok még többet is. Ezek az esetek, a legnagyobb része tüdő-trombita-embólia, nem tüdőgyulladás, hanem tüdő-trombita-embólia.
Elmagyarázom ez mit jelent. A tüdőgyulladás a tüdő -vagy bakteriális vagy vírusos- fertőzése.
Egy gyulladás. Minden betegség aminek a nevében ott a gyulladás szó, az egy gyulladás.
Tehát egy gyulladásról beszélünk, beszélték hogy interszticiális, de ezt most hagyjuk...Hogyan kezelték ezt? Oxigént adtak ezeknek a betegeknek, ami szó szerint megölte őket azért ,mert itt nem tüdőgyulladásról volt szó. Itt teljesen más betegségről van szó, egy tüdő-trombita-embóliáról. Tudni kell, hogy a tüdő oly módon van megcsinálva, hogy az orron-szájon keresztül bejut a levegő a légcsövön át, a légcső kétfelé oszlik és mindegyik cső bemegy a tüdőbe, ahol milliónyi csövecskévé -hörgőkké és hörgőcskékké - ágazik szét, amelyek mindegyike egy kis zacskóba végződik. Tízmilliónyi zacskócskává, amiket tüdő alveolusoknak hívnak és ezeken keresztül jut be a szervezetbe a belélegzett levegő. A zacskócskákon külsején található a vénás vér, a szén-dioxiddal teli vér, amely a sejtjeink szemete. Ezt az szemetet, vagyis a szén-dioxidot a vér "beönti" ezekbe az alveolusokba, mert ettől a gáztól meg kell szabadulnunk, és közben felveszi a lélegzés által bejutott oxigént.
Sajnos a védőoltások és a mikro-porszemcséktől szennyezett levegő, a feleségem és én ezt már 20 éve dokumentáltuk, trombózist okoznak, amiről az előbb beszéltünk. Ezek a vérrögök (trombózis) szükségszerűen a tüdő keringésébe kerülnek, mert a vénás vér mind a tüdő keringésébe kerül. Ezek a vérrögök eldugaszolják a véredényeket és így a tüdőhöz nem érkezik többet vér.
Tehát ha Ön oxigént ad a tüdőbe, de először is nem érkezik többet a vér, hogy kiürítse a szén-dioxidot, másodszor, hogy felvegyen oxigént, a tüdő oxigént kap, amit semmi nem tud felvenni. Folyamatosan pumpálják az oxigént abba a tüdőbe, ami be van dugulva. Ez az oxigén akár töréseket is okozhat a tüdőben és létrehozhatja a tüdőszövet oxidációját. Vagyis megölik a beteget. Egy totálisan hibás kezelés.
Mit kellett volna tenni? Heparint adni, ahogy előbb mondtam, hogy megakadályozzák a vérrög képződését, vagy amikor a vérrögök már kialakultak, akkor tehát a véredények már bedugultak, akkor egy másik gyógyszert, a neve urokináz, egy plazma képző, amelyet mi magunk is előállítunk, de eme kezelés esetén nagyobb mennyiséget kell adni, és ezek szétolvasztják a vérrögöket. Ezt a kezelést otthon csinálják. Néhány euróba kerül csak, elég otthon végezni és megoldást ad.
De ezt senki nem csinálja,. Tehát ezt a levegőt, oxigént alkalmazták, ami a legjobb esetben is teljesen haszontalan. Ami pedig a gyógyászatban haszontalan, az káros, mert először is mellékhatásai vannak, másodsorban megakadályozza, hogy a megfelelő kezelést adják. Mint hogyha Magának fájna a feje és én emiatt levágom a lábát. Semmi értelme...

R.: mikor fedezték fel ezt a dolgot?

dr.M: A tüdőtrombózist? Rögtön ennek az un. epidémiának az elején, de ez nyilvánvaló is volt.

R.: tehát elég lett volna, ha a kormány hallgatott volna Önökre és milliók életét megmenthették volna.

dr.M: Milliókat nem, de ezreket biztosan. Ez a kezelés egy teljesen nyilvánvaló dolog! Pénzt, emberi életeket, szenvedést, kórházi leterheltséget takarítottak volna meg. De nem tették.

R:: A hullák talán ezért lettek kremálva, hogy ezt eltitkolják? Vagy ez csak egy véletlen?

dr.M.: Nem, nem véletlen, mert hogy lehet az, hogy az Egészségügyi minisztérium kiküld egy körlevelet, amelyben ugyan nem parancsolja meg, de tanácsolja, hogy bizonyos területeken kremálni kell a hullákat? Miért? Nincs semmi ok erre.

R.: Hogy elrejtsék a bizonyítékokat...

dr.M.: hm nézze, néhány napja épp egy bírósági elöljáróval beszéltem, aki mondta, hogy amikor eltitkolnak illetve elpusztítanak egy bizonyítékot, akkor bűncselekményt követnek el. És ez egy nagyon komoly bűntény.

R.: remélem, hogy egyes ügyész...

dr.M: nem fog történni semmi, mert már előre megvolt a mentelmi jog azokra, akik ezt a hibát elkövették. Tehát ezt felejtsük el.
Itt az egyetlen, aki kockáztat, az egyedül én vagyok,mert kimondom ezeket a dolgokat.

R.:Nem én teljesen egyetértek Önnel, és aki elmondja ezeket, azt megjelölik, hogy összeesküvés elméleteket gyárt,

dr.M.: Tudja, ha azt mondják rólam,hogy összeesküvő vagyok, rendben, de bizonyítsák be nekem az ellenkezőjét! Nem, ne csak mondja, hanem bizonyítsa be! A tudomány világában be kell bizonyítani ha nincs igazam.

R.: Más szóval Ön azt mondja nekem, hogyha kiderül, a kormány berkein belül hogy kik voltak ezek az emberek, akkor azok egy napra se kerülnek börtönbe, mert mentelmi joguk van.

dr.M.: Még csak eljárás se indul ellenük. Semmi, mintha semmi sem történt volna.

R.: Erről egy másik videót készítek, mert ez nagyon súlyos dolog.

dr.M.: Nézze, ez nem egyedüli eset, mert aki ebben nincs benne, az nem tudja, mi történik a háttérben. Létezik az un. védelmi orvoslás, erről egy vaskos könyvet lehetne írni.
Vannak a protokollok. Vagyis megállapítok egy diagnózist, hogy Önnek mi a betegsége,igaz, nem is vagyok erre képes, mert gyakran egy gép csinálja azt, ennek alapján kiderül, hogy Önnek van egy betegsége, eme betegségnek van egy automatikusan meghatározott kezelése, mert ez így lett létrehozva. Ez egyáltalán nem veszi figyelembe, hogy nincs két egyforma ember, tehát ami Magának jó, az nekem nem jó és fordítva, ez egy olyan dolog, ami elfogadható cipővásárláskor, kabátvásárláskor, ingvásárláskor, de nem elfogadható az orvoslásban: az egy-méret mindenikek. Ilyen nincs. Tehát megcsinálják ezeket a propanolokat. Ön mint orvos a protokoll szerint jár el, a páciens meghal és a rokonok Önt feljelentik. Bíróságra kerül az eset és a bíró megkérdi Önt:a protokoll szerint járt el? Igen-feleli Ön. Fel van mentve- mondja a bíró.
Ha Ön valódi orvosként járt volna el, akkor a betegéhez alkalmazta volna a kúrát, de van egy kockázat, mert nem biztos, hogy az a kezelés megmentette volna a beteget, pl. egy végstádiumos rák esetén a beteg ugyanúgy meghal, a család feljelenti Önt, és a bíró kérdésére, hogy a protokollt alkalmazta-e, Ön azt feleli, hogy nem, mert úgy tűnt, hogy nem lenne megfelelő... s magát elizélik.
Tehát az orvos nem olvas nem ír, hanem a protokollt alkalmazza. Ezek nem orvosok többé, megnyomnak egy gombot, kijön a diagnózis és a kúra és kész.

R.: Tehát az egész protokollt újból kéne csinálni,

dr.M: Teljességgel, de a törvényeket is újra kéne gondolni. Az igazi orvosok a tudomány és a lelkiismeret nevében cselekszenek, legalábbis ezt mondják. De jelen orvosok se a tudomány, se a lelkiismeret nevében nem cselekszenek, hanem a protokoll szerint cselekszik, megnyomja a gombot, kiugrik amit kell csinálni és azt teszi. Ha a beteg meghal, az beteg hibája. Az orvos az előírás szerint cselekedett.

R.: Másik kérdés egy hallgatótól, hogy Ön szerint az államok felhasználják a Covidot egy diktatúra kiépítésére, nem mindegyik állam alkalmazta ugyanazon szigorításokat?

dr.M.: természetesen, efelől nincs kétség. Olyan ötlettel álltak elő, ami nem állja meg a helyét, se égen, se földön, azt mondják, hogy én kormány téged ellenőrizlek, olyan dologgal mint a telefonos applikáció vagy olyan valamivel, amit az oltásba teszek, már egy amerikai egyetem közölte, hogy ők majdnem készen vannak a vakcinával és olyan dolgot tesznek bele, ami pl. megengedi hogy ellenőrizzék, hogy be lettél-e oltva. Tehát én mint kormány meggyőzöm az embereket, hogy ha az emberek ellenőrizettek mindenben amit csinálnak, a mozgásukban, így ellenőrizve lesz pl. ha elmegy meglátogatni a rokonát, étterembe megy, ezzel az ellenőrzéssel meggyőzik az embert, hogy így megakadályozható az epidémia. Ennek semmi értelme, mert már ma is ellenőrizve vagyunk. Olaszországban nem lehet készpénzzel fizetni egy bizonyos alacsony összeg felett, tehát a kormány tudja, hogy mennyit költünk, honnan van az a pénz, hányszor vette meg ugyanazt, hol veszi, minek veszi, milyen rendszerességgel, tudnak mindent. Ismerik a szokásainkat, mindent tudnak, tudják mennyi lakbért fizet, az autósztrádát használva az automatikus fizetéssel fizet (Telepass) ami alapján tudják hány órakor lépett az autósztrádára, melyik behajtónál-kihajtónál... hányszor teszi meg ugyanazt az utat, tehát tudnak mindent. Tehát Maga olyan mint egy tehén a kolomppal, mivel az a kolomp jelzi a pásztornak, hogy hol van Ön. Mindent tudnak és ez abszurd, ennek ellenére el lett fogadva több millió ember által. Vagyis ezeken keresztül kijelentik, hogy igen ellenőrizzenek nyugodtan minket. Az emberek a maguk méltóságát átadták egy diktatúrának.

R.: Egyetértek Magával. Következő kérdés, vajon létezik egy ellenanyag, vagy gyógyszer, ami az oltást kivezetheti a testből?

dr.M: Egy oltást lehetetlen kivenni a tesztből. Mi olyan rendszert használunk, ami erősíti az immunrendszert, azért hogy amikor már a vakcina a szervezetben van, akkor próbáljuk gyengíteni annak a hatását. Különleges algákat használunk. Nem reklámozhatom, de akit érdekel, az írjon nekem:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
és privátban tudok erről írni.
Ez egy lehetséges védelem, de nem garantálja, hogy semmiféle oltás mellékhatást ne szenvedjen el.
Kétségtelen, hogy a szervezete jobban reagál, erősebb, de milyen pontig, azt nem tudom garantálni.

R.: A feleségétől már kérdeztem,hogy lehet-e analizálni a oltóanyagot, mert biztos, hogy már készen van a koronára, mivel egy bizniszről van szó.

dr.M. Technikai oldalról persze, hogy lehet elemezni, gyakorlati szempontból lehetetlen, mert senki nem fogja odaadni az oltóanyagot, mivel kifejezetten félnek attól,hogy kiderüljön mi van benne, és csakis az oltóközpontokban lesz majd elérhető, mivel ez nem egy egyszerű influenza oltás. Nem jut hozzá szinte senki, hogy analizálni lehessen.

R.: Mindig van egy külsős, aki kollaborálhat...pl. Eltört az ampulla..

dr.M: ez egy remény lehet

R.: Én ezért fogok tevékenykedni... Olaszországban nem találnánk egy valakit, aki segítené?

dr.M::Az emberek meg vannak róla győződve, hogy a vakcinák megmentették az emberiséget. Elfelejtik megnézni a hivatalos adatokat, mint pl. az Amerikai Nemzeti Statisztikai Hivatalt, vagy az angolt, USA-ban 1900. óta, Angliában 1901. óta vezetik a fertőző betegségek halálozási adatait. Tetanusz, bárányhimlő, mumpsz, stb. A tetanusz egy speciális betegség s az ellen létező oltóanyag egy abszurdum!

Az adatokat bárki megnézheti, mivel publikusok. És világosan látható, hogy a halálozás évről évre csökken, minden évben csökken. Ez azért van, mert javul a higiénia, javul az életminőség, jobbak az ételek, tehát az emberek erősebbek, védettebbek. Javul, javul, csökken, majd egyszer csak megérkeznek az oltások a fenti betegségek ellen (rózsahimlő, mumpsz, tetanusz,kanyaró...) Azt gondolná az ember, hogy az oltásokkal eltűnik a betegség s ehelyett nem változik semmi, a grafikon görbéje ugyanolyan marad. Egyetlen vakcina sem mutatott pozitív hatást,viszont az ellenkezőjét igen, ott vannak a vakcinák, amik tragikus eredményeket mutatnak. Pl. a kanyaró elleni védőoltás A legutóbbi kanyaró járvány az oltottak között aratott. Példának okáért vegyük Mongóliát, amely 98-ban beoltott a kanyaró ellen. Szörnyű kanyaró járvány ütötte fel a fejét náluk, amilyen soha azelőtt nem volt. Vagy Ukrajna, náluk nem volt kanyaró ellen oltás amióta az oroszokkal háborúztak, (krimi háború pár éve-ford.) és senki meg nem betegedett kanyaróban az alatt. Vége a háborúnak, újra kezdenek oltani a kanyaró ellen és kitört a kanyaró epidémia.

R.: Gyakorlatilag az oltás a betegséget okozza.

 

dr.M.: A legrosszabb a gyerekbénulás elleni oltóanyag, amely valóban tragédiát okozott. Az adatok, gondoljon bele Indiában mennyi ember él, általában évente 40 körüli gyerekbénulásos eset volt. Elkezdődött egy mindenkire kötelező gyermekbénulás elleni oltássorozat, amit Bill Gates vitt oda. Az esetek száma az évi 40-ről 400 000-re nőtt! Egy kicsivel több, mint 400 000!

 

Az Olasz Egészségügyi Minisztérium 2018. augusztus 8-án, 2 évvel ezelőtt kiad egy közleményt, hogy Nigériában (azért ez az ország mert ott az olaszoknak kőolaj üzleti érdekeltségei vannak) ,hogy Nigériában oltóanyag eredetű gyermekbénulásos epidémia van. Ez azt jelenti, hogy az oltóanyag okozta az epidémiát. De még ennél többet is mondok, a gyermekbénulás elleni oltóanyagot a zöld majom (Macacus rhesus) veséjéből állítják elő. Ennek a majomnak a szervezetében van egy vírus, aminek a neve SV40 (40-es majomvírus). Ez a vírus a majomban teljesen ártalmatlan, A mi szervezetünkben is milliárdnyi vírus van, amelyek semmiféle bajt nem okoznak nekünk. Ez a vírus a majomban nyugodtan létezik, de csak a majomban nyugodt.
Amikor nekünk, embereknek beadják az oltást, az a vírus bejut az emberi szervezetbe, tehát ez a (majom) vírus az emberekbe lesz beoltva, amelyek soha nem találkoztak még ezzel a vírussal. A legtöbb esetben az emberben nem okoz problémát. De ha megfelelő környezeti hatás éri, pl. gyenge immunrendszer, savasodás, bizonyos hatások miatt ez a vírus elkezd szaporodni. Ez akár az oltás után 30-40 évvel is bekövetkezhet. Van hasonló viselkedésű vírus a mi szervezetünkben is, mint a herpesz is, ami nyugodtan elvan s csak bizonyos hatás miatt kezd el gondot okozni.
Ez az SV40 bizonyos hatások miatt elkezd mozgolódni, csak amikor ez megtörténik, akkor rákot okoz, vagy az agyban vagy a csontokban. Ha Magának agyrákja lesz mondjuk 70 évesen, akkor azt mondják, hogy "hááát", ez van. Senki nem keresi az okát. Én viszont vizsgálatot készítek a betegnél és megtalálom az SV40-t, akkor nincs semmi kétségem többet, Az az SV40 az emberben csakis a gyermekbénulás elleni oltóanyaggal kerül az emberi szervezetbe. Ez az oltóanyag volt az eddigi orvosi történelem legnagyobb katasztrófáját okozó oltóanyag. Sok más oltóanyag is van.

R.: Úgy tűnik, hogy titkolózás folyik állandóan...

dr.M.: Igen, de azt tudni kell, hogy az oltóanyag egy kolosszális üzlet. Miért? Mert szinte semmibe se kerül előállítani. Lényegtelen összegű az előállítása és viszonylag magas az eladási ára. Tehát alig kerül valamennyibe előállítani és ugyanennyibe kerül kísérletezni vele,mert nem kísérletezik ki a hatását.
Egy gyógyszer előállításában nem a molekulák kerülnek sokba, hanem a vele való kísérletezés (milyen hatása van az emberre-ford.). És az sokba kerül. Sokba kerül, mert feltételezhetően sok ezer embert vonnak be, több évnyi munka van mögötte, technikusok, orvosok, biológusok, akik dolgoznak rajta és a különböző késések a kísérletek során.
A vakcina viszont elkészül és egyenesen megy a kereskedelembe. Soha nem végeznek vele kísérleteket. Ha valaki azt mondja, hogy végzett kísérleteteket a vakcinával, akkor az hazudik. Nem létezik egyetlen oltóanyag sem, amely valaha is alávetettek volna kísérleteknek. És ráadásul egyetlen oltóanyag sincs soha ellenőrizve. 33 éve nem ellenőriznek egy oltóanyagot sem. De van még több is: az oltóanyag az egyetlen olyan termék a Földön, amelyre nincs se polgári se büntető eljárás. Tehát bármi történik, a gyártó nyugodt. És még több: az oltóanyag az egyetlen termék a világon, amelyhez nem kell fogyasztót keresni. Mert kötelezőek! Tehát egy totális anyagi "áldás".
Tehát a gyógyszergyártócég a vakcinákkal irdatlan összegeket keres. Amikor azzal jönnek, hogy pl. a rákgyógyszerek vagy a pszichogyógyszerekkel sokat keresnek, ez igaz, de azoknak nincs olyan hatalmas árrése mint a vakcináknak. Ha Maga 100-t keresett és 50-t költött, az egy dolog. Viszont ha Maga 100-t keresett és 0,1-t költött, az egy szép befektetés!

R.: Lehetnék éppen ironikus is. Én, Big Pharma sok pénzt keresek, és fizetek a kormányoknak, hogy mit kell tenniük.

dr.M.: És pontosan ez történik! Azzal a pénzzel bárkit lehet korrumpálni, bárkit meg lehet venni. És ez az amit csinálnak. Egy folyamatos működésben levő korrupcióról van szó. A vakcinák azért kellenek, hogy életben tartsák a korrupciót. De más miatt is kellenek: ma azért kellenek, hogy ellenőrizni lehessen a népet. Tehát végtelen hatalmat adnak. Gazdasági és az emberek feletti hatalmat adnak. Az ember nem saját maga ura többet, minden téren ezen személyektől függ,
A politikus sem a maga ura, mert a politikus is attól függ, hogy ki fizet neki. És ez most a gyógyszeripar.

R.: A következő kérdés, hogy mennyi idő kell egy oltóanyag ellenőrzéséhez? Tegyük fel, megtalálták az "új" vakcinát.

dr.M.: Mondjuk, úgy 5 perc. 3-5 perc.

R.: Az Önök laborjában vagy Olaszországon kívüli laborokban?

dr.M.: Ezen oltóanyagok elkészítése abból áll, hogy összeállítanak egy gyártási folyamatot, majd megfelelő mennyiségű kotyvalékot kell gyártani, hogy kiszolgálhassanak tíz-száz ezernyi, milliárdnyi embert. Tehát mindössze annyi idő kell hozzá, hogy egy gyártósort felállítsanak. Kutatói oldalról semennyi időre nincs szükség. Ugye mi a Földön közel 7,5 milliárdan vagyunk. Ezen cégek ötlete/álma, hogy mindenkinek kötelezővé tegyék az oltást. De vigyázzunk! Ez az oltóanyag nem csak egyszer lesz beadva, mert ott lesznek az emlékeztető újraoltások, és miután az a vírus néhány hónap alatt mutálódik, így az embereknek muszáj lesz újra oltatni magukat és ismét újra oltatni magukat. Ez egy végtelen üzlet!

R:. Most lehet akkor megérteni, hogy a kormányok miért olyan "tehetetlenek".

Dr:M: A minap beszélgettem egy Nobel-díjra jelölt tudóssal, aki azt mondta, hogy amikor a maffia kerül a hatalomba, olyankor a kormányokba a hülyék kerülnek. A hülyék nélkülözhetetlenek, mert akik mögöttük állnak azok úgy irányítják őket, ahogy csak tetszik.

R.: Tehát ha megtalálnák a vakcinát, ...

dr.M: A vakcina már megvan!

R.: Megvan, ekkor mennyi időre van Önöknek arra szüksége, hogy analizálják?

dr.M:: Nekünk megvan az a felszerelésünk arra ,hogy megtaláljuk a szervetlen szennyeződéseket, a részecskéket. Majd vannak azok a laborok, amelyek megtalálják a többi szennyeződést. Mi nem, mert nekünk nincs meg az a fajta felszerelésünk és nem ilyen elemzéseket végzünk.. Tehát 2 labor kell , a mienk, mert amit mi csinálunk, azt más nem csinálja, és egy másik labor, amely elemzi a szerves szennyeződéseket, ilyet nem nehéz találni.
A legjobban felszerelt laborok az egyetemi laboratóriumok, amelyek viszont soha nem engednének egy ilyen elemzést.
Nézze, egy alkalommal egy olasz ügyvéd megkért minket, hogy elemezzünk ki egy vakcinát. De arra kért, hogy ne a mi mikroszkópunkkal tegyük, hanem egy nagy külföldi egyetem mikroszkópjával, nem fedhetem fel a nevét, de biztosítom róla, hogy egy ismert egyetemé. Ez az ügyvéd kifizeti a elektronmikroszkóp kibérlését, mert ezek a gépek sokba kerülnek. Tehát ő kifizeti. Mi elmegyünk oda külföldre erre az egyetemre, de mielőtt mennénk, az egyetem ír nekünk, -ők nem tudták,hogy mi mit akartunk elemezni,mert nem mondtuk meg- és felsorolták, hogyha a termék amit elemezni akarunk a felsorolt cégek valamelyikéé, akkor nem adják bérbe a mikroszkópot.
És mi hazudtunk.

R.: Hihetetlen felfedezést találtak...

dr.M.: Az az oltóanyag semmivel sem volt másabb, mint amiket már Olaszországban analizáltunk. De az ügyvéd nagyon helyesen mondta, hogy próbáljuk meg egy másik mikroszkóppal elemezni. Mi a vakcinákat többféle mikroszkóppal elemeztük már és nemcsak nálunk, hanem más laborokban is.

R.: Én úgy hiszem ,hogy léteznek derék ügyészek, akik meghallgatják Önt és nyomozást rendelnek el és az Olaszországban található oltóanyagokat analizáltatják.

dr.M.: Ezt ne tőlem kérdezze.

R.: Én a logikát próbálom használni és ahol nincs logika, ott hazugság van.

dr.M. Akkor még mondok valamit, egyszer néhány évvel ezelőtt egy olasz ügyészség/bíróság több oltóanyag próbát küldött nekünk, az agyhártya gyulladás oltóanyagáét. Két verziót küldött, az egyik a kereskedelemből ki lett vonva, mert narancssárga színű lett, tehát megváltozott a színe, tehát elküldte nekünk mindkettőt, ezt a színváltót és a kereskedelemben levőt. Mi kielemeztük és elküldtük nekik az elemzést. Amikor mi egy elemzést készítünk, olyankor szinte egy könyvet írunk, mert minden részletet leírunk, minden elektronmikroszkóp fényképet csatolunk, a kémiai elemzést is és mindent leírunk. És semmi nem történt. Eredmény nélkül végződött. Kétszer is voltam a NAS-nál (az olasz csendőrség hamisítás elleni osztaga-ford.),egyszer Rómában és egyszer Pármában, azért ez utóbbiban, mert itt van a legfontosabb ilyen központjuk, és elvittem oda a mi elemzésünket. Soha semmi nem történt.

R.: Igen, el sem tudom képzelni, hogy 50 éve van ezen a területen...

drM.: Igen tudja, aki itt kockáztat, az én vagyok. Mert mindenhol és mindenben akadályoznak. Mindig akadályoztak, mert nem szabad ezeket a dolgokat elmondanom. Nem szabad, hogy beszéljek róla. Még azt is megengedték maguknak, hogy egy kutatásunkat én és a feleségemét, aki nálam is jobb, leállíttassanak. A leukémiát kutattuk, és azért állíttattak le minket, hogy megbüntessenek minket, mert az oltóanyagokon dolgoztunk. A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz, de ezzel is figyelmeztettek, hogy legközelebb nehogy oltóanyagozzunk.
Abszurd!

R.: Mi az ami erőt ad Önöknek, hogy még mindig "harcolnak" eme bűnözők ellen?

dr.M.: Én egész életemben sportoltam, maratoni futó voltam, 15 olasz csoport bajnokságot nyertem, tehát nem voltam lassú. A maratoni futás azt jelenti, hogy az utolsó métereken is küzdeni kell és biztosíthatom Önt arról, hogy 42 km-t lefutni ugyanazon maximális sebességgel, elég nehéz. Tehát én hozzá vagyok szokva a versenyhez, a küzdéshez. És amikor az ember nem bírja tovább, akkor is van még néhány kilométer és tudja, hogy azt még meg kell tenni, és én így teszek.

R.: Egy személyes kérdés, Ön hívő?

dr.M.: Nem,

R.:, Tehát mondhatni, hogy az emberiségért teszi,amit tesz.

dr.M.: Tudja, nekem a szívem csücske a gyerekek, mert én egy hivatásos nagypapa vagyok. Én a világ összes gyerekének a nagypapája vagyok. És amikor látom, hogy egy gyermeket mennyire tönkretett az oltás, amikor azt látom, hogy a gyermek a hülye szülei miatt kénytelen maszkkal a száján biciklizni, amikor azt látom,hogy a gyerekeknek majd a maszkkal kell iskolába járniuk, azon vagyok, hogy tudom őket meggyőzni? Amikor látom, hogy egy gyermek rákkal születik. Rákkal! Mert olyan gyermekekkel is foglalkozunk, akik rákkal születnek, egészséges anyától, mert a gyermek az anyja hasában kitisztítja az édesanyát. Ő szívja magába az összes szemetet, vagyis az édesanya a gyermek által lesz megtisztítva és ebbe hal bele az édesanya helyett.
Hogy tudok ilyen esetekben nem odafigyelni? Tehát itt nem arról van szó, hogy hívő vagyok-e hanem arról, hogy ember vagyok.
Ha valaki majd halálom után ítélkezni fog felettem ,akkor majd vitatkozunk.

R:: Én egy univerzális Istenben hiszek...

dr:M: Tudja ha már vallásról beszélünk, rám haragszanak a keresztények, a muzulmánok és a zsidók. Amiatt amit az oltásokról kimondtam. A keresztények ,mert legalább 30 oltóanyag készítéshez több mint kb. 60 éve pénzért elhajtott egészséges magzatokat használnak, Az abortusz a katolikusok szemében a legnagyobb bűn, ez a vallási törvénygyűjteményben (kánonjogban) van benne,1398-as paragrafusban, amely azt mondja, hogy aki ezt a bűnt elköveti, azt kitagadják. Tehát nem kell, hogy a pápa legyek, hogy kitagadjam a másik embert. És ha a pápa vagy a pap nem is tudja, hogy az ember elkövette ezt a bűnt, ennek ellenére az ember ki van tagadva. Én erről egy konferenciát tartottam a Vatikánban. Egy a Vatikánban levő amerikai pap hívott meg -Leo Burk- és ott elmondtam, hogy legalxább 30féle oltóanyagban van magzat, legalábbis amiről mi tudunk. Hogy mi lehet az indiai vagy kínai oltóanyagokban, arról semmit nem tudunk,
De az Olaszországban előállított majd 30féle oltóanyaghoz pénzért elhajtott magzatot használnak. Ezeket a magzatokat feldarabolják altatás-fájdalom csillapítás nélkül, azért, hogy ne sérüljenek a kiveendő szervek. . Tehát amikor a sebészkéssel a tüdejét, a szívét, máját, veséjét kivágják, akkor ez a magzat iszonyatos fájdalmában vonaglik,
De a muzulmánok és a zsidók is dühösek rám, mert az oltóanyagokban sertés zselatint használnak, amire a hőmérséklet ingadozás kivédésére van szükség. És a zsidó és muzulmánok nem használhatnak sertést.

R.:, Doktor úr ne használja a zsidó szót, mert akkor kitörlik a videómat.

dr.M.: Jó, de akkor mit mondjunk?

R.:Nem, valóban, nem viccelek, Több videót feltettem amiben ez a szó szerepelt és minden alkalommal letörölték, abszurd. Csakhogy érzékeltessem a helyzet komolyságát...

dr.M.: Hm, ez valóban abszurd.

R.: Utolsó kérdés, hogy mi a véleménye a korona tesztről?

dr.M.: Hahaha, a teszt 80,33%-a tudományosan kimutatva hamis pozitív eredményt ad. Tehát semmi értelmük nincs. Ráadásul amit abban néznek, azok RNS darabok, ami lehet a koronáé, de lehet más vírusé is vagy akár az ember saját RNS-se is. Semmit nem jelentenek. Olyannyira, hogy amikor a 90-es években kitalálták, akkor maga a feltalálója mondta, hogy nem működik.

R.: Összefoglalva: az olasz kormány 3 hónapra házi őrizetbe tette a népét egy fajta influenza miatt,

dr.M.: Nem, egy influenzánál sokkal gyengébb valami miatt. Nézze, a japán Kobéban a koronavírusban megbetegedett embereket vizsgálták és megállapították, hogy a halálozás 0,01%, jelentősen alacsonyabb, mint egy bármiféle influenzáé.
Azt tudja, hogy Olaszországban mennyi halott van egy influenza járvány esetében? 20 000. Ha megvizsgálja, hogy mennyien haltak meg a koronavírusban, akkor 20-30-40 emberről beszélünk. Szemben a 20 000 influenza halálozással.
De gondoljon arra is, hogy a (olasz) kórházainkban és ez hivatalos adat, minden évben 49 000 ember hal meg. Tavaly 49 301 személy, a kórházban kapott fertőzés következtében.
Maga bemegy egy mandulakivétel vagy vakbél műtét miatt, és holtan jön onnan ki, mert a kórházban fertőzést kapott. Mert a kórházak piszkosak. Ha maga bevisz egy beteget, aki koronavírust kapott -és úgy tűnik, hogy ez nagyon fertőző, ez nem azt jelenti hogy patologikusan fertőző-, hanem hogy könnyen átterjedhet rólam magára, De ezek a személyek,akiket bevisznek a kórházba, már több másféle betegségben is szenvednek. Általánosságban eleve 3,3féle betegségben szenvednek. Olyan kórházakba kerülnek be, ahol 49 000 ember hal meg, naponta 135 ember hal meg a kórházi piszok miatt, és ez persze, hogy megöli ezeket az embereket! Tehát akkor miről is beszélünk??

R.: Tehát megváltoztatták az eredményt és mindenki Covid19-ben hal meg.

dr.M. Persze,

R.: Mit tehetünk,hogy segítsük az Ön szervezetét? Ahogy értem ,Önök egy szövetségformában dolgoznak, aminek szüksége van anyagi segítségre is.

dr.M.: Nézze, nekünk minden egyes elektronmikroszkópos vizsgálat kb.1800 eurónkba kerül. Tehát ezt a pénzt nekünk valahonnan össze kell szednünk. Az emberek követelik, hogy megtudják ezt vagy azt, "ugyan nézd már meg a mikroszkóppal", persze megnézem a mikroszkóppal, de azt a 1830 eurót ki adja nekem? Tehát szükségünk van anyagi segítségre. Anyagi segítségre, mert az (olasz) állam minket nem finanszíroz, természetesen a gyógyszergyárak sem adnak nekünk semmit, tehát az emberek küldenek nekünk adományokat. Vagyis mi adományokból élünk.

R.: Milyen módon lehet Önöknek adományozni?

dr.M: Rákeresve www.stefanomontanari.net, s ott a jobb oldalon van egy mikroszkópos tudós karikatúrája, erre klikkelve megtalálható az adományozás összes instrukciója.

R.: Úgy érzem, ez a minimum,hogy segítsünk ilyen embereken, mint Ön.

dr.M. Tudja, nem minket segítenek, egymást segítjük...Segít nekünk, hogy segíthessünk Önökön.

R.: Kívánom, hogy szülessenek még olyan doktorok,mint Önök.

dr.M: Látja ez egy gond. A mi álmunk,hogy létrehozhassunk egy iskolát, mert mi sok sok évvel előrébb vagyunk a kutatásban, mint a kutatóvilág maga. Gyakran megtörténik,hogy az egyetemek kijönnek egy felfedezéssel, amit mi már 15-20 évvel ezelőtt publikáltunk.
Ezzel a koronavírussal kapcsolatban is kiderülnek dolgok, amiket mi már régen megmondtunk.
Tehát szeretnénk egy iskolát létrehozni a fiatalok részére, mert szeretnénk átadni azt amit saját vérverejtékünkkel megtanultunk .
Tudja, én 71 éves vagyok és nem fogok még másik 100 évet élni, tehát mindenképpen valamit hagynom kell az utókorra. Egy iskola nagyok sokba kerül, Egy filozófiai vagy irodalmi iskolához elég egy katedra, padok és ott tanítok. A mienkhez felszerelés kell.
Tegyük fel van 20 tanítványunk, ami nem sok, és minden 2-3 diáknak kell egy mikroszkóp, ami ugyan nem kutatásra való, hanem oktatásra, de egy ilyen mikroszkóp 170 000 euróba kerül. Tehát egy iskola létrehozása pénzbe kerül, ami nekünk nincs.
Tudja, vannak olyan személyek, akiknek iszonyú nagyságú milliárdjai vannak, de mit csinálnak azzal a sok pénzzel. Egy csirkénél többet nem eszik meg naponta, tehát....

R.: Amíg a csatornám nyitva marad, addig minden erőmmel segíteni fogok. Tudja Ön is, hogy elképesztő cenzúra van. Tehát számíthat rám, ha szükségük van egy felfedezés bemutatására, számíthatnak ránk.

dr.M. : Tudja, új felfedezés, csak én és a feleségem vagyunk erre,felfedezés, ...ez nem olyan,mint aki a dzsungelba megy és felfedez egy új lepkét, Nekünk nagyon sokat kell analizálnunk,keresnünk kell a dolgokat.
Most pl. jelenleg a bölcsőhalálban meghalt gyermekek agyát elemezzük. Olyan gyermekek, akik teljesen egészségesen fekszenek le aludni és nem ébrednek fel többet, meghalnak. Meghalnak alvás közben. Egy milánói alapítvánnyal kötöttünk egy megállapodást, és ők elküldik nekünk ezen meghalt gyermekek agyát. De minden alkalommal, hogy ezen dolgozunk, az nekünk 1830 euróba kerül, amit senki nem ad nekünk. Hogy előre tudjunk menni a kutatásban, szükségünk van az adományokra. Itt ebben a laborban mi pl. bérlők vagyunk, minden hónapban ki kell fizetnünk a bérleti díjat,a labor tulaja a bérleti díjat kéri, a villany-víz-gáz , a fél munkaidős titkárnő, szegényt őt is fizetni kell. Tehát...

R .: .Én amit tudok megteszek.
dr.M.: Amire nekünk szükségünk van, hogy előre mehessünk, mert a leukémián is dolgozunk,a koronavíruson is, sok mindenen dolgozunk, de ha nincs meg az anyagi háttér, akkor nem tudunk mit csinálni.
Voltak nagyon kemény idők, nem tudom tudja-e, ahhoz, hogy dolgozni bírjunk, mi eladtuk a saját házunkat is. Mindenünket eladtuk, a házunkat is, de még egyszer ezt nem tenném. De megtettük. S most nincs többet.

R.: Nagyon megköszönöm ezt a lehetőséget Önnek és köszönet mindazért, amit tesznek, részemről mindent megteszek, hogy segíteni tudjak...

dr.M.: Tudja, itt csak a szájról szájra a megoldás, mert minket nem interjúvol meg a RAI (olasz állami televízió-ford.) vagy a Mediaset (Olaszország teljes területére sugárzó magán televízió társaság-ford.)

R.: Amit tudok megteszek, több mint 40 000 követő a Facebook oldalon, 100 000 követő itt a Youtube-n,

dr.M.: Látja 100 000 követő, elég lenne ha mindegyik hetente adna 1 eurót és mi mehetnénk előre. Ezt meg se érzi senki, egy kávé ára hetente.

R.: Igen, valóban semmi összeg ez megmenteni sok gyermek életét, ...

dr.M. Gyerek, felnőtt, mindenkiét...Nekem a gyermekek fájnak különösen.

R.: Ezer köszönet Önnek és azon fogok dolgozni, hogy valahogy hozzájussak ehhez a (korona) vakcinához.

dr.M.: Ez nagyon érdekes lenne...Ugye Ön nem Olaszországban van?

R.: Én külföldön vagyok, már letartóztattak volna, ha Olaszországban vagyok. Szerencsém van, hogy külföldön élhetek és csinálhatok bizonyos dolgokat. A Kanári szigeteken vagyok,

dr.M.: Nekem a fiam van a Kanári-szigeteken,

R.: Igen tudom, a másik szigeten, én Gran Canarián vagyok,

dr.M.: Ő Tenerifén, ameddig tartják, mert ő is kezdi elveszíteni a munkáját,

R.: Szóljon a fiának, hogy számíthat ránk,

dr.M.: Ő zenész, Tenerifén az Auditóriumban, mint igazgatói asszisztens dolgozik,de most kezdenek bezárni, mint minden színház.

R.: Akkor mondja meg neki, hogy itt talál barátokat!
Köszönettel!

Dominico mastrangelo: mascherine killer

Fordította: Szabó Klára

Hozzászólás  

#1 havonta 4 400-an halnak meg szívbetegségben...R Zoltán 2020-07-28 06:05
“Miért nem hír az, hogy havonta 4 400-an halnak meg szívbetegségben, miközben szenzáció az, hogy covidban havi szinten 80-an halnak meg?”


A rezsimhű Prva TV reggeli műsorában rendhagyó gondolatok hangzottak el.

Dr. Višeslav Hadžitanović belgrádi szívgyógyász nem volt hajlandó csatlakozni a covidhisztéria gerjesztéséhez.

Kimondta: az emberek nem magától a koronavírustól halnak meg, az legfeljebb csak hozzájárulhat, hogy az eredeti komolyabb betegségük elhatalmasodjon.

Szavai szerint csak a boncolások deríthetnék ki, milyen mértékben hatott a koronavírus a fertőzöttek állapotának romlására és az elhalálozásukra.

Kiemelte:

sajnálatos, hogy Szerbiában nem az a fő hír, hogy havonta átlagosan 4 400-an halnak meg szívbetegségben.

Ehelyett a média szenzációként kezeli a koronavírus hatására havi szinten elhunyt 80-100 ember halálá
t.

A vírusok jönnek-mennek, miközben Szerbia a szívbetegségek következtében történő halálesetek számát illetően a világon a harmadik helyet foglalja el! – mondta a bátor orvos, akinek a vakcinabizniszben érdekelt körök aligha engedik meg, hogy újra szerepeljen a nemzeti frekvenciával rendelkező televíziók műsoraiban.

delhir.info/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások