Print this page
2020 május 04, hétfő

Olasz tényfeltáró tv üzenete

Szerző: Szabó Klára

A cenzúra... A fordító (Szabó Klára) megjegyzése: Olaszországban rendkívül erős a gyógyszer lobbi, amely a reklámokon keresztül a hivatalos sajtót is pénzeli. Az alábbi egy olasz, online, tényfeltáró televízió műsora, megszívlelendő mondatokkal...

A műsor címe: Az igazság minisztériuma (Il Ministero della Verità) contro.tv  2020.április 11-én Massimo Mazzucco, eme televízió vezetője készítette.

Jó napot!

Jelen üzenetet magam részéről s mindazon személyek részéről mondom el, akik a videó végén megjelennek.

Olaszországban a szabad információ áramlása körül a cenzúra harapófogója kezd szorítani. Még teljes egészében nincs jelen, de az összes jele már itt van. 

Ez az akaratlagos cenzúra két fronton jelenik meg, az első annak a törvényesítése, hogy az egyetlen megbízható forrás csak a hivatalos -un.professzionális- híradás és ez az egyetlen lehetséges hírforrás.

A második fordított, vagyis a szabad információ áramlás törvényen kívül helyezése. 

Most definiáljuk a terminusokat, én azért hívom szabad információ áramlásnak, mert sokkal szélesebb értelmezése a hivatalos információnak, mert mi tényfeltáró újságírók, és mint ilyenek, valóban szabadok vagyunk, mi csak adományokból és előfizetésekből élünk. És csak a saját közönségünknek, -aki minket eltart- tartozunk elszámolással, senki másnak. 

A nagy televízió társaságok nem szabadok, mert nekik a létükhöz szükségesek a reklámok és azok szponszorai, így ők tőlük függnek, nélkülük meghalnak és ha egy szponszornak nem tetszik egy bizonyos téma, akkor arról a témárol nem beszélnek. 

Az olasz nemzeti televíziókban nem fognak elmélyült beszélgetést hallani pl. a vakcinák biztonságosságáról, mert az egyik legnagyobb szponzoruk a gyógyszergyártó cégek, amelyeknek nem fog tetszeni, ha kétségbe vonják a vakcináik biztonságosságát. Ezért az egyik (Fazio) müsorban mindig is csak Burionit (aki a hivatalos orvoslás szóvívője) fogják látni, aki egyirányban jelent ki mindent, s nem fognak látni senkit, aki ellentmondana. Vagy pl. az 5G lehetséges rossz hatásairól sem hallanak egy elmélyült vitát sem, mert a televiziós társaságok másik nagy szponszorai a nagy mulitnacionális telefon társaságok akiknek persze nem tetszik, ha kétségbe vonják az ő technologiájuk biztonságosságát..  

Figyelem, nem azt mondom,hogy a vakcinák ne lennének biztonságosak, vagy az 5G szükségképpen nem biztonságos, csak azt mondom, hogy elmélyült vitákat ezekről az egészségünket érintő témákrol nem fognak sohasem látni a hivatalos televíziókban, mert a televíziók nem szabadok, mert a szponszorjaik fizetik a fizetésüket és azok is ellenőrzik őket és fizetik a gyártás költségeit is. 

Mi viszont szabadok vagyunk, mindenféle interjút készithetünk, mindenféle vitát indíthatunk és ez természetesen zavarja azokat, akik az információ teljes ellenőrzését akarják megvalósítani.

Most, hogy nézettségi számunk emelkedik, többmilió hónapról hónapra, most ellentámadásba kezdtek . Ennyit az előzményekről. 

Most nézzük a harapófogó 2 szárát, amely meg akar mindannyiunkat (tényfeltáró újságirás) fojtani. 

Az egyik az öntörvényűség, vagyis csak az az igaz, amit mi -mainstream- mondunk. De ki mondja ezt? Mi mondjuk, a mainstream---mondják ők. 

Nézzék ezt a reklámot, amit a Mediaset olasz privát nemzeti hálózat mutat: “Ma az információ jobban mint valaha befolyásolja az életünket és a biztonságunkat, a híradás komoly dolog, bízz a professzionális hír adókban, válaszd az igazi sajtókiadókat, a felelős kiadókat, az igazi kiadókat, válaszd a komolyat.”

Válaszd a felelős kiadót, válaszd a komolyságot…nézzük csak kik ezek a felelős kiadók, a Rai (állami), a Mediaset (privát nemzeti), a la7 (privát nemzeti), és az összes privátkézben levő fontosabb napilap. Kár, hogyha közelebbről megnézzük, akkor rájövünk arra, hogy pont ők az első fakenews gyártók. 

2014-ben Lorenzin (olasz) egészségügyi miniszternő elmegy Bruno Vespa műsorába (Mediaset), ahol egy valódi sajtó terrorizmust fogantat, beszélve egy előző évi londoni borzalmas kanyaró járványról: ”Emlékszem,hogy csak Londoban tavaly egy nagyon sulyos kanyarójárványban 270 gyerek halt meg,…” ---mondja.

Majd valaki ellenőrizte az angol kormány honlapját és kiderült hogy 2013-ban egy személy halt meg kanyaróban, s az is 25 éves volt, és az is annak tüdőkomplikációjában halt bele.

A “Porta a porta” műsor szerkesztősége hatalmas mennyiségű tiltakozástól lett hangos, én magam is kértem ennek a fakenewsnak azonnali kijavitását, de nem történt semmi. 

A javítás a műsorvezető Vespa által soha nem történt meg, pedig az újságírók etikai kódexe kimondja, hogy az újságíró késlekedés nélkül kijavítja a hibákat és a pontatlanságokat.

A következö évben 2015-ben megint Lorenzin megismétli ugyanezt a hazugságot a “Piazza pulita” műsorban “...kanyaróba belehalnak, Europában, Angliában, Londonban kanyaró epidemiában meghalnak, több mint 200 gyerek halt meg tavaly…” Ellenőrizve ezt a hírt is, kiderül, hogy 2015-ben kanyaróban 0 (nulla) halott volt Londonban, Angliában.. Újból hatalmas mennyiségű tiltakozó levelek, köztük az enyém is, kérve a hír azonnali kijavítását, és ismét semmi. Pedig nemcsak az etikai kódex mondja ki, de az Újságírók egységesített kötelességeinek gyűjteménye is, hogy a pontatlan hírek ki kell legyenk javítva. Megint semmi. A hazugság marad a mainstreamben, megismétlődik, ez marad meg a nézők fejében és akik ebben a propagandában résztvettek tudják, hogy ez egy fakenwes és nem javítják ki, pedig tudják, hogy az, mert mi is emlékeztettük rá őket. 

Másik példa, Giovanna Botteri, new yorki (olasz) tudositó kiforgatja nyilvánosan Rex Tillerson késöbbi amerikai államtitkár szavait, ahol őt Putyin barátjaként tünteti fel, és akinek feltételezett szíriai háborús bűnösségét feloldja. Feltételezett Marco Rubio szerint, aki őt vallatja a feszültséggel teli Amerikai Kongresszusban, ahol ezt mondja Rubio, hogy Tillerson közismerten Oroszország barátja s aki távolságot tart Moszkvától, de nem Putyintól és akit kérdezve, hogy Putyint háborús bűnösnek tartja, Tillerson azt válaszolja, hogy “nem”. 

Egy ilyen válasz engem meglepett Tillersontol és megkerestem az eredeti felvételt, amely alapján jelentem ki, hogy Tillerson szavai teljesen el lettek ferdítve. Tillerson sose mondta azt, hogy “nem , Putyin nem háborús bűnös”, tehát ezzel feloldaná Putyint a szíriai akcióktól, hanem azt mondta, hogy azt a kifejezést ő sose használná, mert ez egy nagyon súlyos rágalom lenne, és egy ilyen kijelentéshez sokkal több bizonyítékra lenne szüksége.

“Szeretnék feltenni Önnek egy kérdést, Putyin háborús bűnös? ”Én nem használnám ezt a kifejezést. ezek nagyon súlyos kijelentések és sokkal több információra lenne szükségem ahhoz, mielőtt egy ilyen végkövetkeztetésre jutnék.” 

Ez egy a RAI (olasz állami tv) újságírójától nagyon súlyos hiba, hogy ennyire kiforgatja az USA külügyminiszterének a szavait. Ebben az esetben is írtam a RAI Híradó szerkesztőségének, hogy helyesbítsenek, de ebben az esetben sem tettek semmit.  

Egy másik eset, Enrico Mentana a La7 országos privát tv újságírója, először elfogadja a 9/11 támadás hivatalos amerikai verzióját, majd 16 egymást követő fakenewst közöl le a Attivissimo nevű műsorában, 16-t!, ennyit senki nem adott még le s valószínűleg ez a rekord.

Én elkészítem a képernyőn látható Cicap videot, amelyben dokumentálom, hogy az Attivissimo összes kijelentései elsőtől az utolsóig hamisak, ezt jelzem Mentana szerkesztőségének ,hogy javítsák ki. Még mindig várom, hogy megérkezzen a javítás. 

Nyilvánvalóan Vespa, Botteri , Mentana (mind országosan ismertek) újságíróknak az újságírói etika csak egy papírfecni.

Egy utolsó szenzációs hír, szintén a La7 január végi adásában, Andrea Purgatori beszél az iráni Soleimani ezredes haláláról. Nagy beharangozással adja elő Soleimani meggyilkolását, hallgassák meg mekkora vehemenciával mutatja Purgatori: “ mégha fekete-fehérben is, de láthatjuk a drámai pillanatokat, ahogy látják egy konvojt látunk, hallhatják a drón írányítójának a hangját, nézzék ahogy eltalálja egymás után a konvoj járműveit, majd láthatóak azok a fehér pöttyök, amik emberek, akik menekülni próbálnak ez elől a támadás elől ..” 

Kár, hogy ezek a képek amiket ő bemutat , egy videójáték részei, nemcsak hogy nem a Soleimani ellen végrehajtott támadásnak nem a képei, de mégcsak nem is valódi felvételek .

Ezen tények ismeretében nemcsak hogy Purgatori visszautasítja ,hogy kijavítsa magát, hanem Twitter bejegyzésében még alá is támasztja, hogy tudja, hogy ez egy videojáték, de ez mutat be legjobban egy dróntámadást . A kár, hogy ő maga mondja az adásban ,hogy ez nem egy videojáték, hallgassák csak: ”Mutatok Önöknek valamit, ami nagyon hasonlit egy videojátékhoz, de nem az,”…Tehát mit csinál Purgatori? Biztosít minket arról, hogy ez nem egy fake vagyis hazudik nekünk, tudván, hogy hazudik. Ez annyira perverz, hogy az újságírók etikai kódexében ilyen nem is tud szerepelni

Tehát ezen újságírók, ezek lennének az információ átadás szakemberei, akiknek csukott szemmel kellene hinnünk? “...nem hiszem,” mondja egy újságíró. Igenis vannak kiváló újságírók, akik remekül végzik munkájukat annak ellenére, hogy a rendszer betart nekik és ezek az újságírók nagyon is dícséretre méltóak. De vannak nagyon sokan, akik mint láttuk ravaszak, akik hazudnak s tudják, hogy hazudnak, és így viszik előre a saját politikai vagy egyéni terveiket. Tehát, mint mindig, esetenként értékeljük őket. Senkinek nem adunk általános átjárást, nincs csoport kedvezmény, túl kényelmes azt mondani,hogy mi vagyunk a hivatalos információ és nekünk higyjenek. A mi bizalmunkat napról napra, műsorrol műsorra, híradórol híradóra kell kiérdemelniük. 

Most nézzük a harapofogó másik szárát, a szabad információ áramlás ellen indított egyre erősebb támadást. 

Egy támadás, amely világosan kriminalizálja a szabad információ áramlását, hogy aztán találjon egy kifogást, amivel befoghatja a (mi tényfeltáró újságírói) szánkat. Ez a terv már teljesen nyilvánvaló, nagyon jól szervezett és világosan látható, hogy felsőbb körök parancsára történik, mivel mostmár kormányszintről érkezik. 

Nézzék csak, Martella (olasz) minisztertanácsi államtitkár mondja, hogy egységet hoztak létre a fakenews ellen. Természetesen a koronavírust használja kifogásként és ennek alapján mondják meg melyik a hamis hír és mi nem. Miután ezt egyszer meghatározzák, utána már könnyű lesz majd ott használni, ahol nekik megfelel. 

Néhány estével ezelött, Purgatori, igen ő, az Atlantide nevű egész műsorát a fakenews-nak szentelte. A műsor alcíme: “Fakeroom, a hazugságok gyára”, tehát gyakorlatilag, akik nekünk büntetlenül hazugságot mutatnak, egyben ők azok, akik azokat le akarják leplezni. Ez aztán fantasztikus,ugye! A klasszikus orwelli logika szerinti szerepek teljes fejreállítása. 

Én egy ilyen jelentőségteljes cím előtt, mint a “Hazugsággyár” leültem az adást kényelmesen megnézni, és mit láttam? A totális semmit. Az ujságiró a szokásos egyveleget adta le, ahol egyik hírnek sem volt köze a másikhoz: Orson Welles Mars lakóitól kezdve a Rosewelt kitalált űrlakóján keresztül a Holdra szállás, Paul McCartney halála, Aldo Moro elrablása, 9/11, Collin Power meséje az iraki kémiai fegyverről, Hitler Dél-Amerikába szökése, Elvis Presley él, még hiányzott, hogy a Föld lapos és a menű teljes lett volna. De megköszönöm Purgatorinak, hogy egy darabot az én videómból is betett a műsorába, így adott egy kis lehetőséget, reklámot az én csatornámnak is.

Ez után a zagyvalék után kiváncsi voltam mit fog tenni hősünk, mivel a műsor címe ugye az, hogy a Fakenews gyár? Lássuk hogyan készül a fakenews? Semmit nem tudtam meg. Ebben a zagyvalékban nem tudtam meg semmit, annyit tett, hogy meginterjúvolt egy szerinte ismert epidemiológust, Enrico Buccit, a Philadelphiai Temple Unersityről, akiről kiderült, hogy egyáltalán nem epidemiológus, nézzük csak:”...mielőtt fakenews lenne, én nem vagyok egyáltalán epidemilógus, én biokémikus vagyok,és a biomedicina adatainak feldogozásával foglalkozok...” szegény Purgatori, azt se tudja kivel beszél.

Ezen leégés után a lényeg, hogy a műsorban egyáltalán nem beszélt a fakenewsról, a biokémikus után Purgatori meginterjúvolt egy archeológust, aki elmagyarázta, hogy Konstantin adománya egy hamis dolog volt, mintha pont őrá lenne szükség, hogy ezt felfedezzük. Utána meginterjúvolt egy pszichiátert, aki tökeletesen leírta a fakenews gyártó jellemzőit, hallgassák csak: 

“A fakenews gyártó egy olyan, aki este leül és kitalál valamit, valaki akinek van rendes munkája aztán este leül s este 11-kor kitalál valamit…vagyis a fakenews gyártó az a valaki, aki este 11-kor leül és kitalál valamit…és ezután a komoly és mélyreható tudományos elemzés után gyakorlatilag vége lett a műsornak. A klasszikus kisérlet az, hogy a különbözö idiotizmusokat össze kell kötni komoly tudományos témákkal aztán…semmi. Ez nem újságirás, ez média impresszionizmus, egy ecsetvonás…ütök és elszaladok, azon ember tevékenysége, aki semmit nem tud mondani.

Ennél sokkal veszélyesebb és alattomosabb Mentana (La7 tv) műsorkísérlete, ahol megtámadta az összeesküvés elméletek galakszisát, az ő online Open nevű újságjában egy nagyon hosszú cikket tett közzé: “Koronavírus. Az Új Olasz Ellenállás az olasz felforgató mozgalom forrásai, amik a karantén megszegésére úszítanak. (jelen esetben a karantén Olaszországban azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem lehet az országban-városokban mozogni…) A cikk irója David Puente, egy “debanker”,a legújabb generácios hivatalos álláspont képviselője, ( akkor is, amikor nyilvánvaló, hogy a hivatalos nem igaz) aki Mentana kedvence lett ilyen tipusú tevékenységekben. 

Ennek a cikknek a lényege, hogy mivel nem tudnak bennünket (tényfeltáró sajtót) nyíltan megtámadni, megtalálták ezt az Uj Olasz Ellenállás Facebook csoportot, akikröl én magam semmit nem tudtam. Hmm, ezek arra szólitanak fel, hogy ki kell menni a házakból, tehát a törvény ellen mennek (Olaszban 2 hónapon át csak élelmiszer vásárlás címén lehetett kimenni a lakásbol, illetve engedéllyel a munkába) nézzük csak meg mik ezeknek a forrása, honnan veszik az infirmációjukat?

Tehát megpróbáltak találni egy visszamenőleges útvonalat, ahova minket (tényfeltárók) is beilleszthetnek, mint felforgató mozgalmat .Az amerikaiaknak van erre egy nagyon jó kifejezése: bűn szervezeti társ (“guilty by association”) .Nem tudsz valakit direkt módon megtámadni, így vádold őt azzal, hogy olyan személyekkel van kapcsolatban akiket felforgatóknak nevezel.

Most nézzük meg közelebbröl kik lennének ezek a rosszhírü bűnösök? Hogy könnyebb legyen megérteni, hogyan működnek a dolgok, David Puente készített egyfajta bűnözői térképet, egy kicsit olyan, mint amikor a tv-ben bemutatja a rendőrség a maffiózok családját. 

Az első ezen a “maffiózok” listáján természtesen Claudio Messora (a byoblu tényfeltáró online televízió alapitója), az ő “bűne”: hogy gyakran meghív olyan személyiségeket, akik a hivatalos sajtó híreivel ellentétes információt mondanak. 

Te jó ég! Ez tényleg halálos bűn! Bírósági végzés nélkül, azonnal máglyán kell elégetni! Valójában Messora valódi bűne, hogy meginterjúvolta Stefano Montanarit (aki egy ismert olasz vírologus, nanopatológus). Montanari “főbűne”: hogy a koronavírust egy “hamis”vírusnak nevezte, amely ártalmatlan és az ellene kifejlesztendő oltás egy kolosszális csalás lesz, hogy “bármit belénk olthassanak”. Tehát Montanari nem szegett meg egy törvényt se, egyszerűen elmondta a saját véleményét, amivel senkinek nem kell egyetérteni. Én magam 3 nappal késöbb meginterjúvoltam Montanarit , amikoris gyakorlatilag ugyanazokat a dolgokat mondta el, én nem értettem vele egyet, s ezt világosan ki is mondtam , de ennek ellenére megengedtem neki, hogy beszéljen. A vitának pont ez a célja, hogy különbözö vélemények konfrontálódjanak. 

Ezzel szemben Burioni ( ő a hivatalos kormány korona állásponti vélemény képviselője) az un. “A tudomány paktuma” társasága panaszt tett Montanari ellen, Mellesleg a helyzetet felhasználta arra is, hogy a byoblu online tv megszűntetését is kérje. Csak úgy érintőlegesen, ha már az üzenetet próbáljuk elhallgattatni, adjunk egy alapos ütleget az üzenetvivőnek is. 

Egy másik főbűnös , Giuliano Chiesa (hirtelen meghalt 2020.ápr.25-én), aki a Pandora online tényfeltáró Tv alapitója, amely Tv felforgató személyiségeket interjúvol meg és összesküvés elméletek teoretikusait is vendégül látja. 

Te jó Ég! Ez őrület, amit Giulietto Chiesa tesz, vendégül lát felforgató személyiségeket! Égessük el őt is azonnal.!

Puente, talán elfelejtetted, hogy az (olasz) Alkotmány 21. pontja kimondja, “hogy mindenkinek joga , hogy a a saját gondolatát szóban írásban és minden más közzétételi eszközzel szabadon kifejtheti. A sajtó nem lehet engedélyezés és cenzúra tárgya.” Tehát ha itt valaki felforgató, akkor az te vagy Puente, szeretnéd felforgatni az (olasz) Alkotmányt, megakadályozva, hogy ezek a személyek beszélhessenek. 

Nézzük, most mik a specifikus “bűnök”, amiket Puente bűnnek mond: Manlio Dinucci ,aki a Manifesto c. (kommunista) lapnak ír, a NATO “Defender Europe 2020” nevű hadgyakorlatáról, hogy az amerikai katonák szájmaszk nélkül vesznek részt. Na de Dinucci úr, mit csinál Ön? Az amerikai szájmaszk nélküli katonák részvételéről ír? Maga megőrült? Nem tudja, hogy a (olasz) Büntető törvénykönyv szerint a ”résztvenni“ az kifejezetten tilos? Mit is csinált Dinucci? Egyszerűen idézett egy a Pentagon által közzétett videót, ahol láthatók a repülőről leszálló amerikai katonák, akik az európai gyakorlatra érkeznek és köszönnek és átölelik egymást szájmaszk nélkül. Mi Dinucci “bűne”? Az, hogy a Pentagon egy hivatalos videóját kommentálta. Ennyi. 

Egy másik “bűntárs, akit a Pandora Tv meginterjúvolt, Maurizio Martucci, aki az oasisana.com weboldal kezelője és a Fatto quotidiano napilap szerzője, aki az 5G és a koronavírus közti kapcsolatot tárgyalja. Te jó Ég! Martucci ráadásul egy elmélettel állt elő, micsoda eretnekség! 

Gondoljanak bele, hogy az 5G-ről semmit nem tudunk, mert senki nem mond róla semmit.

Még ennél is kevesebbet tudunk a koronavírusról, de David Puente már kijelentette, hogy semmi kapcsolat nincs e kettő között, sőt jogosnak érzi, hogyha valaki ezt teszi, akkor arra ujjal mutogasson. Még az inkvizíció idejében sem dolgoztak így, mert az inkvizítoroknak legalább volt egy alap-kiindulási elméletük! 

A következő “bűnös” Puente szerint, Marcello Pamio, aki a disinformazione.it weboldal kezelője és a Kinai Tradicionális Orvoslás támogatója. Ő a web-oldalán természetes gyógymódokat ajánl a Covid-19 ellen.

Ez horrorisztikus, a tradicionális kínai orvoslás! Legalább 4 ezer éve tanítja a kínai tradicionális orvoslás, hogyan kúráljuk magunkat holisztikus és természetes módon. De ezt nem szabad ám támogatni!—mondja Puente. A kérdés, hogy talán azért nem szabad támogatni, mert nem a nagy multinacionális gyógyszergyárak (BigPharma) termékeit árusítja? Talán emiatt nem tetszik Puente-nek a kínai orvoslás? 

Tovább menve, Pamio szerint a félelem csökkenti a védekező rendszerünket (immunrendszerünket). Nem Puente, nem Pamio szerint van ez, hanem mindenki szerint.

Még a járdaszegély is tudja, hogy a félelem lecsökkenti a szervezet védekezőképességét, ez még az olasz hivatalos sajtóügynökség honlapján is leírt: “Koronavírus: stressz, félelem és aggódás csökkenti az ellenálló képességet”, De ezt Pamio nem mondhatja, mert Don Rodrigo de Torquemada úgy döntött, hogy ilyet nem lehet írni. 

( A képernyőn Pamio alatt még az alábbi is írva:a  A disonformazione.it web oldalán ama véleményének ad hangot, hogy az USA és az EU részéről van az az összeesküvés, miszerint meg akarják támadni Kínát és Olaszországot.) 

A következő “bűnös” Francesco Oliviero, az olasz Orvosi Kamarában is nyilvántartott orvos, aki a Tradicionális Kínai Orvoslást és a homeopatiát gyakorolja, és aki szerint a vírust nem az otthonmaradással lehet leküzdeni. 

Utána jön a következő “elitélendő”, Vincenzo D’Anna szenátor,aki az olasz Biológusok Kamarájának elnöke, és aki szerint a Covid-19 csak egy kicsit több egy átlagos influenzánál és valójában egy nagy politikai baklövés. 

Puente, ismétlem, ezek vélemények, annyit lehet rajtuk vitázni, amennyit akarsz de ezek tökéletesen jogosak. Az olasz Alkotmány 21. pontja mondja ki, próbálj meg emlékezni rá.

És persze van egy kis sarkom nekem is ezen a térképen: Massimo Mazzucco, különböző tudományos fantasztikus összeesküvő videók főszereplője, a Covid-19 video szerzője, ahol az amerikaiakat vádolja a Covid-19 epidemiával.

Puente, ami a tudományos fantasztikus összeesküvést illeti, az egyetlen amit készitettem az a 'Szeptember 11 az új Pearl Harbor' címmel 7 éve jelent meg és arra vár, hogy valaki azt meghazudtolja. Eddig senki meg se próbálta…a Te debanker barátaid bölcsen távol tartják magukat tőle. De ha Te akarsz velem szeptember 11-ről vitatkozni, akkor állok rendelkezésedre. Így megláthatjuk ki az, aki kettőnk közül fantáziál.

És Mazzucco, aki az amerikaiakat vádolja a videojával..,én soha senkit nem vádoltam, nem vagyok olyan buta, hogy ilyet tegyek. Az én híres denevér videómban (É stato il “pipistrello”) egyszerűen sorba raktam különbözö elemeket eme teória alátámasztására , amit maga a kínai kormány tett közzé: “Lehetséges , hogy az USA hadserege hozta be a vírust Vuhanba?” 

De én magam mondtam, hogy ebben én nem lehetek biztos. Hallgasd meg jól, hogy mit mondok a videom végén: Nem jelenthetem ki, hogy ez lenne a magyarázata mindannak, ami most történik, csak egy sor elemet tettem egymás mellé, amely egy értelmes végkövetkeztetéshez vezet. Ha van más ilyen kedves újságírók, akkor elő a farbával, írjanak róla.”

Látod Puente, cikkedben hazugságot írsz, én soha senkit nem vádoltam. Te kiforgatod a másik szavát, fakenews-t gyártasz, pont azt, ami ellen -saját szavaiddal élve- harcolsz.  

Összegezve, itt egy olyan cikkel állunk szemben, amely a nagy semmin alapszik. Hol van itt ez a felforgató összeesküvés? Nincs, nem létezik. Csak üres szavak vannak. Langyos levegő…

Ahogy említettem az előbb, ez a cikk olyan, mint egy impresszionista festmény ,mint a pointillismo, messziről úgy tűnik, mint ami valamit ábrázol, majd ahogy közeledsz, kiderül hogy csak színes pontok. Látod messziről ezt a “bűnözők térképét”, majd közelebb mész és rájössz, hogy ezek csak normális emberek, akik megpróbálják a legjobb tudásuk szerint elvégezni a munkájukat, és egyáltalán, egy kicsit sem szegték meg a törvényt . 

Viszont van egy különbség, az impresszionista festmények hagynak az emberben egy könnyedséget és esztétikai vidámságot, míg ez a te cikked kedves Puente, ez a cikk a legrosszabb szagot hagyja a levegőben, a rágalmazás szagát, a rossz újságírás szagát, a cenzúra szagát, ami álcázott társadalmi nyomozás öltözetében jelenik meg.

Ezen a ponton kérdezheti is valaki, hogy ez meg kit érdekel, Puente a legrosszabb újságírók egyike, végülis sok van belőlük, eggyel több vagy kevesebb, nem jelent nagy különbséget. Nem, nem ilyen egyszerű, mert a mi drága David Puente-nk , ennek a szemét cikknek a szerzője, ő pont az egyik pupillája az (olasz) kormány Operatív Törzsének, amely a fakenews-ok ellen küzd.

Értik milyen emberek kezében vagyunk? Ők azok, akik megengedik maguknak azt a jogot, hogy eldöntsék, hogy mi az igaz és mi a hazugság és mindezt kormányszinten akarják csinálni. 

Végezetül, valamennyien a koronavírus alagútjából próbálunk kimászni, és a szabadságunk szempontjából egy rendkívül nehéz, mondhatni kritikus időszak előtt állunk. Ennek a pandemiának a végeztével minden módon kihasználják majd mind lelki, mind gazdasági gyengeségünket, hogy véglegesen megtartsanak néhány szabályt, amit elvileg időlegesnek kiáltottak ki, és különösen, hogy bevezessenek újakat. Ne lepődjenek meg, ha ősszel ahhoz, hogy a stadionba vagy egy koncertre elmehessenek, előtte egy sor kötelező oltást kell megkapniuk, mert ha nem, akkor mindenkinek mars haza és csöndben otthonról nézheti a tévében a meccset vagy az okos telefonon hallgathatja a koncertet, mert ez az első, amit a gyógyszergyárak el akarnak érni ezzel a koronavírus hisztériával, megkísérlik, hogy elérjék a tömeges oltások lehetőségét, amíg el nem érik, hogy minndenkinek kötelezővé tegyék. 

Azt gondolják, hogy én paranoiás lennék? Nézzenek ide: “Koronavírus, Zingaretti (Lazio tartomány elnöke): Kötelező oltások Lazio tartományban 2,5 millió embernek… Azt mérlegeljük ,hogy jövőre kötelezővé tesszük az influenza elleni védőoltást minden 65 év feletti személynek, az egészségügyi dolgozóknak és más kockázatos helyen dolgozóknak valamint az alapellátásban dolgozóknak..”

Mivel az alapellátásban dolgozók kategóriáját ők határozzák meg, rengeteg ember, ha dolgozni akar majd menni, kénytelen lesz majd magát beoltatni. Ide akarnak eljutni a gyógyszergyárak. Ez a koronavírus számukra a várt - szinte megismételhetetlen -lehetőség. Természetesen a televíziókat fogják erre felhasználni, nagy pénzeket fizetve majd nekik, hogy addig verjék a fejünkbe, amíg el nem jutnak odáig, hogy kötelezően, bármi ellen beoltatnak majd mindannyiunkat.

Aztán akkor annyi az (olasz) Alkotmánynak, amelynek 32-es cikke kimondja, hogy : “Senkit nem lehet kifejezett egészségügyi ellátásra kényszeríteni, hacsaknem a törvény írja elő. A törvény nem szegheti meg semmilyen esetbensem az emberi személy tiszteletének a határát.”

Ezeket a határokat pedig nagyon is megszegik majd, de még mennyire!

“Köszönet” érte a mi félelmeinknek és a mi zavart állapotunknak!

Meglátják majd, hogy a koronavírus kifogásával hány határt fognak majd megszegni...

Megpróbálják majd például bevezetni az okostelefonos követésünket, ahogy azt tették Kínában a vuhani polgárokkal.

“Minden piros pötty egy beteget jelent, és egy társadalomban, ahol ellenőrzik a vásárlást, a mozgást, és arcfelismerő ellenőrzés van, lehetetlen észrevétlennek maradni. Hova ment a beteg ember? Egy zöldségeshez, egy bárba, “

Nálunk (Olaszország) ilyet nem használnának soha, mondják Önök. :

Cikk: “Koronavírus: érkezik a telefonos applikáció, önkéntes és névtelen”--írja az olasz ANSA hírügynökség:

“Az (olasz) operatív törzs munkája , amelyet arra hoztak létre ,hogy egy okostelefonos applikációt dolgozzon ki a vírus terjedése ellen, a végső fázisba jutott.”

Természetesen most azt mondják, hogy önkéntes és anonim, de aztán mi történik ha egy nap arra jössz rá, hogyha nem vagy követhető, akkor nem szállhatsz fel a buszra, nem mehetsz könyvtárba, nem léphetsz be egy szupermarketba? Vagy elfogadod a követést, vagy bezárva élsz a lakásodban megrohadva és a szupermarketba az unokahúgod küldöd? Tehát valóban önkéntes lesz, de vigyázni kell, hogy milyen zsarolásnak lesz kitéve az, aki nem akarja elfogadni a követést?!

Emlékezzenek, hogy csak az a dolog önkéntes, amit az ember valóban szabadon -feltételek nékül-választhat , máskülönben zsarolás a neve.

Az egészben a legszebb, hogy a hivatalos média segítségével fogják megkísérelni ezt a rendörségi nyilvántartáshoz hasonló listázást és mint egy fantasztikus lehetőségként mutatják majd be.

Nézzék csak:

“Koronavírus: A Ferrari követési applikációt fog használni a dolgozók követésére

A cikk 3. mondata írja “a végén minden együttműködő részére van lehetőség arra, hogy a kapcsolatai követésére egy telefonos applikációt használjon, hogy ezzel is segítse az orvosokat a vírus tünetegyütteseinek a megfigyelésére.” 

Lehetőség. A végén még meg is kell majd köszönjük nekik, hogy milyen elővigyázatos védőangyalok lettek és mindenhova követnek minket.

Természtesen ez a terv “egy virológus csoport együttműködésével jött létre, akik közt van Roberto Burioni professzor is (hivatalos vonalú orvosi kormánytanácsadó)” Ő a mi egyetemes jótevőnk!

De ez nem elég! A koronavírus okán nemsokára megtalálják annak a lehetőségét is, hogy bejöhessenek a lakásunkba s elvigyék azt, akit ők akarnak

Ismétlem, gondolják, hogy paranoiás összeesküvő vagyok?

Ez itt Michael Ryan, a WHO igazgatója, figyeljék mit mondott 2020. március 31-én egy sajtókonferencián: “ A fertőzés már nem az utcákon van, hanem a családokban. Most szükséges, hogy a családokban is figyeljük ki fertőzött...és elvigyük onnan, hogy izoláljuk őket biztos és méltóságteljes módon. ”És ezt a WHO mondja! Nem a falu pingpong játékosa. Tehát a vírus kifogásával bejöhetnek az Önök lakásába, s elvihetik biztos és méltóságteljes módon a testvérüket, a szüleiket vagy a gyerekeiket. Ha ők ezt úgy találják megfelelőnek. Aztán minden jót, ha majd mennek a bíróságra, hogy visszakapják az elvitteket!

Természetesen, hogy idáig eljussanak, feltétlenül szükséges, hogy elhallgattassák a szabad információ áramlást, máskülönben megkockáztatják, hogy sok ember tiltakozik és kérdést tesz majd fel és azt nem lehet. 

És itt nemcsak az egészségügyről beszélünk, a koronavírus után kihasználva a káoszt, egy globális kísérlet lesz arra, hogy újra tervezzék az egész hatalmi térképet, természetesen az elit hasznára és a nép kárára. Minden fronton. Mindenhova felállitják a 5G-t, anélkül, hogy bármiféle komoly vita lenne annak veszélyességéről és semmiféle tudományos garanciát nem adnak annak ártalmatlanságára.

És újból a tv-éket használják majd fel, ahova meghivják majd a ő szakértőiket, akik majd elmondják, hogy semmiféle veszélyt nem okoz az 5G, s az egy manna többii közt az orvosoknak, mert az segíti, hogy egymást között jobban tudjanak kommunikálni, mint hogyha manapság az orvosoknak nehéz lenne egymással kommunikálnia. Ugye füstjeleket használnak , hogy aztán megváltásként kapják majd az 5G-t. 

Százmillirádnyi kölcsönnel fognak minket betemetni, amik nem tudni honnan s nem tudni milyen feltételekkel fognak majd érkezni és a televiziókat fogják felhasználni, hogy elmondják, hogy minden rendben van, és örülnünk kell majd ennek a sok pénznek, amelyet kölcsönkapunk nem elfeledve, hogy majd a következő 50 évben azért dolgozunk, hogy ezt borsos kamatokkal fizethessük majd vissza.

Ez az a diktatúra, ami vár ránk a közeljövőben. Az információ diktatúrája, amely egységes üzenetet küld és nem visel el ellentmondást.

Egy demokráciában a hivatalos véleménnyel ellentétes hang elengedhetetlen, a különböző vélemények a szociális fejlődés motorjai, nélküle a demokrácia meghal és létrejön az egyetlen gondolat diktatúrája.

Nem fizikai síkon leszünk rabszolgák, mint régen a láncokkal a lábon, hanem szellemi szinten leszünk azok, láncokkal az agyunkban és ez még rosszabb, ugyanis ha ellenőrzöd az ember elméjét, akkor sokkal könnyebben ellenőrizheted a tevékenységét .

Tehát ha minket a tényfeltáró sajtót elhallgattatnak, akkor nem lesz lehetőségünk megvédeni Önöket az Önök szabadságának a megnyirbálásától, tehát most alapvető ebben a pillanatban, hogy tudassuk, hogy sokan vagyunk és sokan vagyunk együtt, egységben. Egy hangos és világos üzenetet kell küldenünk, hogy egységesek és összefogottak vagyunk és nem vagyunk hajlandók szájkosarat elfogadni senkitől sem. 

Ezért kérjük,hogy jutassák el ezt a videot mindehova ahova csak tudják, Youtube. Facebook, Twitter, stb...Ha nem, akkor a végén tényleg térdre kényszeritenek és nem lesz lélegzetünk se az igazság minisztériumában... 

Aláírók:

Giulietto Chiesa

Fulvio Grimaldi

Marco Tosatti

Tiziana Alterio

Ivan Catalano

Fabio Farbetti

Raimondo Pische

Alessandra Devetag

és sok más olasz prominens orvos, író, újságíró, politikus...

Kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől.