Print this page
2020 szeptember 17, csütörtök

Beolvasztás avagy, transzhumanizmus ma

Szerző: Árvai Attila

Összehangolt támadás a dolgozó emberiség ellen: a globális karhatalom, politika, média, hivatalos medicina, és kiszolgálószerveik által. / "Itt a Borg! Társadalmukat és kultúrájukat asszimiláljuk a borg létformába! Minden ellenállás hasztalan!" (star trek sorozat)

Akár ezzel a kiragadott résszel is kezdhetem új cikkemet, mely a több szálon futó transzhumanizmus, a későbbi maximális asszimiláció, minket erősen érintő mostani folyamatát tárgyalja.
Szélsebesen száguldunk az emberiség minden lényegi jellemzőjének teljes megsemmisítése felé. Egyedül azon döbbenek meg, ezt a tényt mennyien nem látják, még mindig.

Friss, fontos!

A Nemzeti Választási Bizottság a napokban elutasította a génbázisú vakcinák kötelezésének tiltását célzó népszavazást, mivel: "lehet, hogy az új fajta korona vírus járványt, csak az gyógyíthatja". - köszönjük, a magyar nép nevében. Igazán hízelgő, hogy mindenáron be akarnak oltani minket, ha akarjuk, ha nem, ha betegek vagyunk, ha nem, ráadásul egy kétes, kísérleti oltóanyaggal.
Megnyugtató, hogy ennyire aggódnak az egészségünk miatt.

Már jó a napom.

(mellesleg: tudsz róla, hogy az állam elveheti tőled a gyereked, ha nem oltatod be (járvány idején) mivel ez esetben: "alkalmatlan vagy a gyerek felelős nevelésére? ". - talán nem?
Akkor jó, ha ezt is tudod, nem sokára alkalmazhatják, 2016-os hivatkozás)

Ahogy járok-kelek Budapest utcáin és bevásárlóközpontjaiban, (nagy csavargó vagyok ám) potenciális hullajelölteket látok mindenhol. Elneveztem őket: "maszkosok"-nak.

Elképesztő milyen sokan vannak, de egyben rémisztő is. Ők a leendő droidok, akik nem sokára átalakulhatnak.

A közeljövőben, "torkunkon lenyomott" "különleges" vakcina egyik fő funkciója úgy tűnik az lesz, kompletten megszabadítsanak minket minden olyan tulajdonságunktól, ami emberré tesz /tett/ bennünket történelmünk során. Annak nyomán esélyesen kötnek rá minket az MI - re, (mesterséges intelligencia) ahol nem "szuper emberekké", hanem vegetáló, öntudatlan, megjelölt digitális rabszolgává válunk.

Ez a része valóban kezd kísértetiesen hasonlítani a star-trek sorozat borg fajával való kényszeregyesüléshez, amiben az asszimilálandó fajnak, semmi esélye a mesterséges intelligenciával szemben.

(Biztos azt a sorozatot is merő véletlenül tették elénk a világ összes televíziójában)
Történetünk, melyből egy ideje szinte minden reggel leizzadós rémálomból ébredünk, azt gondolnánk ez is csak egy rossz álom, ám ez most a valóság.

"Az ellenállás hasztalan" - mondja a gép, azután könyörtelenül magukba olvasztják a leigázandó civilizációt, annak minden lakójával, és tulajdonságával együtt.
Jól hangzik.

De nézzük, mi zajlik most?

PCR tesztek

Az említett teszt ez irányú alkalmatlanságára több orvos hívta fel a figyelmet, mégis halomra gyártják vele a "fertőzötteket".
A tesztelési ciklusok eltúlzásával (hűtés - hevítés) tetszőleges számú "beteget" képesek előállítani.

Az efféle áltudományos csalás, ebben az eljárásban emberiség elleni bűntettnek minősül, ehhez képest zavartalanul hivatkoznak rá, holott maga a teszt feltalálója is elmondta: "ebben a formában nem alkalmazható vírus kimutatására." (már nem él)

Manipulálható, elcsalt PCR tesztekkel "igazolják az egyre magasabb fertőzöttséget", legyen hamis hivatkozási alap az emberek riogatására, a közmédián keresztül.
A nem rendeltetésszerűen használt tesztek, annyi álpozitív eredményt adnak, amennyire csak szükség van. (bármennyit) Nem betegeket találnak, hanem "teszt-pozitívakat", akik mellesleg: egészségesek.

A hamis statisztikákkal pedig rettegő pszichopatákat gyártanak, akik ostoba módon, foggal - körömmel védik elnyomóik, további életellenes, erre alapozott korlátozó terrorját.

Hiába az értelmetlen és indokolatlan szigorító intézkedések elleni demonstráció, - kiállás a korábbi normális élet mellett, - egyre elképesztőbb és elviselhetetlenebb korlátozásokat vezetnek be, melyeknek az emberi psziché kondicionálása a rövidtávú cél. (hosszútávú cél is van, nyilván)

Jelenleg egy tesztprogram fut, melynek funkciója: felmérni a magyar emberek tűrőképességét.

Számos korábbi cikkben utalok effajta mentális hadviselésre, amit ezekben a hetekben fokoznak tovább.

Nem sokára eljuthatunk oda: bármilyen nyilvános helyre (bolt, bármi) csak és kizárólag fejbelövős hőmérőzéssel lehet bejutni.

Az iskolákkal kezdik, majdnem biztos, szélesíteni fogják a kört. (jó tudni, a pisztolyos hőmérőzés, egyfajta izotópos jelölést is tartalmazhat, amiről természetesen nem beszélnek)
Lépésről lépésre jutunk el egy olyan állapotba, mely végül minden józan ésszel rendelkező embert elborzaszt.

Természetesen, mindezt a "mi érdekünkben" - és higgyétek el, lesz az az anyaszomorító hülye, aki ezt is el fogja hinni.

Például: a szinte mindenhol kötelezővé tett maszkhordásra, máig nincs semmilyen törvény, vírusok ellen nem véd, (gusztustalan órákon át hordani) és megakadályozza, hogy normál módon levegőhöz jussunk, az immunrendszert pedig bizonyíthatóan gyengíti. (Még a WHO ajánlás is azt mondja:

"egészséges ember ne hordja")

Mégis egyre intenzívebben erőltetik, kötelezővé tették, holott ennek semmilyen jogalapja, értelme, megelőző mivolta nincs.
Azok az ostobák, akik szó nélkül engedelmeskednek a megbetegítő parancsnak, nem sejtik, éppen ezzel működtetik a tesztprogramot.

A szülők be sem tehetik lábukat a tanintézmények jó részébe, tanárokkal tilos a kapcsolattartás, mert a vírus haragszik érte.

Mi ez, koncentrációs tábor?
Hová tud ez még fajulni?

Megmondom: oda, ahová mi, tesztalanyok hagyjuk, hogy fajuljon.

A szülői értekezleten elkeserítő mélységekben meghülyített szülők ülnek, akik azt is képesek lennének elhinni, hogy a "gyerek érdekében" mostantól muszáj minden reggel víz alá nyomni a fejét, hogy kimosódjon belőle a vírus".

Úgy tűnik bármilyen intézkedést hoznak a gyerekeik ellen, a szülők mindent benyalnak.

Az ostoba parancskövetők pedig végül pusztulásba hajszolják azokat is, akik felismerték mi folyik valójában.

Nem veszik észre, ők éltetik a rendszert, mely végszóra mindenkit bedarál. A következő 2-3 hónap kritikus lesz, minden szempontból, készüljetek.

Eleve miféle kijelentés ez: "a járvány 2025 március 31-ig fog tartani" (merthogy elhangzott) - honnan a francból tudja ezt bárki is előre? Egy "szakember" , mégis hogy mondhat ilyet?
Ideje bejelentkeznem jóslásra, kíváncsi vagyok a népem jövőjére, mert, hogy ez nem tudományos kijelentés, azt orvosi egyetem nélkül is tudom.

Egy friss kormányrendelet alapján, minden nyilvános szórakozóhelyet Magyarországon mostantól, 23 órakor be kell zárni. Ekkorra fáradnak el a vírusok és szeretnének pihenni, de ha jelenlétünkkel zavarjuk őket, morcosak lesznek.
Ne hergeljük őket, inkább menjünk csendben haza.

Leegyszerűsítve, ijesztően gyorsan haladunk valami felé, ami pár hónapon (1 éven) belül olyan jelent teremthet, amit eddig csak zombis horrorfilmekben láttál, ahol nem a maszk értelmetlen viselése lesz a legnagyobb problémád.

Mindezt egy olyan vírus jelenlétére alapozzák, mely évezredek óta velünk van, és eddig soha nem pusztított ki populációt. (eztán sem fog)

Aminek viszont abszolút esélye van kiirtani minket, az az Einstein által is megfogalmazott: végtelen emberi ostobaság.

A hülyeség netovábbja, az együgyű, lebutított gondolkodni képtelen tömegek reakciója, a minket egyre mélyebb gödörbe taszító hülyék gyülekezete, életellenes, logikátlan szabálykövetése.

Mert kedves Barátaim, nem az aktuális hatalom fog minket elpusztítani.

Nem.

Hanem azok, akik a jelenlegi őrület közepén, feltétel nélkül hisznek és engedelmeskednek neki.

Árvai Attila -író

Beküldte: Antal Miklós