20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 augusztus 12, szerda

Összefoglaló a David Icke & Rose interjúbol

Szerző: Viktória Velok

..."David Icke már régóta foglalkozik a témával, számított a jelen helyzetre, de az nagyon meglepte, hogy most milyen gyorsan történnek a dolgok."...

Magyar összefoglaló a David Icke & Rose interjú, immáron 5. részéből!

Maszkok:
Ez egy pszichológiai hadviselés, arra szolgál, hogy megfosszanak a szabadságunktól és az emberi viselkedésmintákat megváltoztassák. Az egyéniségünket, az „emberiségünket" veszi el. Távolságtartást akarnak elérni. Vannak helyek, Florida, ahol otthon is maszk hordását forszírozzák.

Sok ember tudja, hogy ez értelmetlen, de félnek, hogy elveszítik a munkájukat, nem tudnak enni adni a családjuknak. A maszkhordás hozzájárulás a személyes szabadságunk elvételéhez.

Ez egy folyamat, most csak a maszkot hordatják kötelezően velünk, aztán majd jön egy másik dolog. Miért kell hordani a maszkot, ha a halálozási ráta egyre alacsonyabb?

Azt mondták az elején, hogy mindez csak azért kell, hogy a betegség görbét laposítsuk, de a maszk maradt. Mindezzel a tudatalattira akarnak hatni, ez egy tudatalatti programozás, amivel az emberek viselkedését, mintáit akarják átprogramozni.

Tudatosan vizsgálva a maszkhordást, azt mondják-ami nem igaz-, hogy megvéd a vírustól, de szimbolikában ez azt jelenti, hogy befogjuk a szánkat, hogy csendben maradunk.

Az egész egy pszichológiai manipuláció. Amikor világos, hogy nem egészséges a maszkhordás és rengeteg ellentmondás van, de valaki mégis hordja, akkor miért teszi ezt? Mi a baj az emberekkel? Miért járulnak ehhez hozzá az emberek?

Amikor nagyon sok ember egyszerre tagadja ezt meg, csak annak van eredménye.

Angliában egy boltba nem mehetsz be maszk nélkül, de egy bárba bemehetsz. Amikor az emberek tömegesen nem engedelmeskednek a maszkhordásnak, ugyan mit tehetnek? Nincs annyi rendőr, amennyi el tudna járni Ők csak bíztak abban, hogy majd az emberek követik az
utasításaikat és ez be is jött.

Eljön az ősz és a tél, amikor minden köhögés, minden náthás eset, minden légzőszervi probléma Covidként lesz számontartva. Nincs szükség harcolni az állammal, vagy a mögötte álló háttérhatalommal, nincs szükség tüntetni, egyszerűen csak nemet kell mondani, nem kell maszkot hordani. Ennyit kell tenni, és most jött el a cselekvés ideje. Nemet kell mondani.

Második hullám:
Nincs semmi bizonyíték a vírusra, sosem izolálták. Tünetek alapján diagnosztizálták Wuhanban, ahol a levegő minősége miatt gyakoriak ezek a tünetek A teszt nem alkalmas semminek a kimutatására, csak egy genetikai alkotórészt mutat ki, ami szinte mindenkinél megtalálható, ezért lesz minden teszt szinte pozitív. Ha van egy vírusod, amit soha nem izoláltak, milyen teszttel lehetne azt kimutatni, vagy hogyan lehetne ellene védőoltást előállítani. Fauci és társai is azért forszírozzák a tesztelést, mert így több pozitív eset van, amelyre hivatkozva növelik a félelmet és egy második karantén felé terelnék a világot. Amikor valaki meghal, azt írják a halotti bizonyítványára, hogy Covidban halt meg, USA-ban pénzt is kapnak érte. Ennek az az oka, hogy ha kevés haláleset lenne a sok pozitív teszt mellett, akkor csökkenne a halálozási ráta és ezt nem akarják, mert akkor az embereket nem lehetne félelemben tartani.
Csak az új esetekkel tudnak félelemben tartani, amit a hamis teszteredményekkel érnek el.

Onnan látszik, hogy ez egy kitalált vírus, hogy ha igazi lenne és azt elengednék, akkor annak a hatásait nem tudnák kontroll alatt tartani, annak a viselkedése nem koordinálható, így kitaláltak egyet, amit az irányításuk alatt tudnak tartani. Kitalálnak mindent, pl. hogy a fülben lapul, vagy hogy a levegőben van. Ezt kitalálták, és így bármit mondhatnak, ez egy láthatatlan vírus, a levegőben is ott van, ezért
megmondhatják, hogy mit tégy és mit ne. A lehetőségek határtalanok, és ők szabályozzák a „működését".


USA:
Icke szerint mind egy kutya. A szálakat a háttérhatalom mozgatja minden esetben. Mindenképpen egy Világkormányt akarnak létrehozni. Biden... a vírus jó arra, hogy ennek a demens embernek ne kelljen kiállni és beszélni a nyilvánosság előtt. A politika megosztja az embereket.
Minden országban vannak oldalak, egyszer ide szavazol, ha az nem jó, majd a másikra legközelebb, ha az sem jó, vissza megint, de ez mindegy is, mivel minden oldal egy kézből eszik. Minden politikus csak azt mondja, amit a szavazótábora hallani akar. Ez csak a szabadság és a demokrácia illúziója csupán. Ki irányítja a show-t most? A technokraták, köztük a pszichológusok, akik a maszkhordással szétválasztanak, mint Gates, Fauci, Who, ma már nem a politikusok, hanem ők és más tudósok irányítanak. Mindez látható abból is, ahogy ezek az emberek nyilatkoznak, vagy ahogy cenzúráz a Facebook, Google, Twitter, Youtube is általuk.

A kínai rezsim a minta a világon, az arcfelismerő rendszerek, a kontroll elérése technokrata módszerekkel. A cenzúra is innen ered. Ha megválogatod, hogy milyen információérjen el az emberekkel, akik nem hagysz más lehetőséget, hogy másként lássák a világot, így megváltozik az érzékelés, ezen keresztül a viselkedés is, mely így irányítható. Két fő módszer van: nem foglalkoznak az emberek kifogásaival, problémáival, ignorálják őket (pl. tüntetések, de nincs eredménye), 2. ha abban a hitben tartják az embereket, hogy erőtlenek és nem tudnak semmit csinálni.
Félnek attól, hogy az emberek viselkedése megváltozik és felébrednek, tudják, hogy a nagy tömeg felébredése veszélyt jelent számukra, és ezt a két dolgot fenn kell tartaniuk. Ha az emberek eljutnak arra a pontra, hogy nincs veszítenivalójuk, akkor ők megbuknak, mert akkor az emberek már nem fognak engedelmeskedni nekik. Ehhez nem kell erőszak, tüntetés, csak a mentalitásunkon kell változtatni. Az életünk döntésekből és azok következményeiből áll. Eljött a cselekvésideje, de legalábbis nagyon-nagyon közel van. Egyre több ember ébred és válik nyitottá, látva az összefüggéseket. Az egyetlen megoldás, ha az emberek nemet mondanak végre.

A karanténok másik oka a gazdasági válság is, mivel azt akarják elérni, hogy tönkremenjenek a független vállalkozók, mert ki akarnak alakítani egy függőséget, anyagilag is, az emberek és a világot uraló 1% között, ez pedig csak úgy érhető el, ha senki nem tud önállóan gazdálkodni a saját vállalkozásában.


Vakcina:
Gates vakcináját be akarja adatni minden embernek. Amikor a tiltakozók elérnek egy bizonyos számot, jön a B terv, miszerint kényszerítenek majd, mondván e nélkül nem mehetsz dolgozni, iskolába
a gyermeked. Kapsz egy digitális tetoválást, ez jelenti majd, hogy oltva vagy. Annak ellenére, hogy mondhatni 0% a gyermekek körében a Covid halálozási rátája, nekik mégis maszkot kell majd hordani iskolában.
Nevetséges, hogy elhisszük, hogy egy év alatt létre lehet egy ismeretlen vírus ellen hozni egy vakcinát. Nem csak egy vakcina lesz, hanem több is, majd arra hivatkoznak, hogy mutálódott a vírus. A vakcina már létezik, de mi van benne? 1. Nanorobot-DNS-t átalakító anyag, mely megváltoztatja az emberi szervezet működését. 2. sterilizáló hatóanyag, nagy piaca van a világon a meddőségi klinikáknak! Ezzel a népességszámot is tudják kontrollálni. Másrészt, ha sterilizálják az embereket, nem lesz szükség nemekre sem. Már most is manipulálják a fiatalokat abban, hogy ki milyen neműnek érzi magát. Sok fiatal nincs tisztában a nemi identitásával már most.

5G:
A 60 GigaHz sugárzás interakcióba lép az oxigénmolekulákkal, amelyek így nem tudnak a Hem (vas) részhez kapcsolódn i(Hem-o-globin), így a szervezet nem képes megfelelő mennyiségű oxigént felvenni. Ez ugyanaz, mint a maszkhordásból eredő oxigénhiány. Mi lesz a gyerekekkel, ha egész nap maszkban kell ülniük az iskolában?! Ebből akkor lesz nagy baj, amikor mindenki vásárol 5G képeskészüléket és a sugárzás mindent behálóz majd. Kb. 2022-ben ez el is fog jönni. A test egy antenna, hatnak rá a mikrohullámok. Fizikai és mentális hatással is lesz a sugárzása testre.

Az egyetlen megoldás, ha az emberek most azt mondják, hogy NEM!!!Nem engedelmeskednek, nem követik ezeket az utasításokat. Ha ezt nem teszik meg, nemcsak a szabadságukat veszítik el, hanem a képességet is arra, hogy gondolkodhassanak a jövőben. (neutralik-AI)

2030 AI-az emberi agy csatlakoztatása a mesterséges intelligenciához.
Szuper ember leszel elvileg, de valójában zombi leszel, mert nem a saját agyaddal fogsz gondolkodni, hanem ők fogják irányítani a gondolataidat és az emberi érzelmek, tulajdonságok elvesznek, -a maszk is erre való most, minden gesztust eltakar. MUSK: Space X szatellitek-ezek is mind azt a célt szolgálják, hogy majd az agyunk csatlakozzon a mesterséges intelligenciához. Elektromos autók: azautó vezet téged, nem te vezeted, tehát megint kontrollálható vagy! Klímaváltozás: ez is erre terel minket!
Légy környezetvédő, járj elektromos autóval. Szóval itt van Marck Zuckerberg és a cenzúrái, Bill Gates és az alapítványa által támogatott projektek világszerte, Elon Musk, aki ugyan egy frontember csupán, de a nevéhez fűződik a Space X, az elektromos autók, ami téged vezetnek, nem te vezeted őket, a WHO, aki irányítja az egészet, mindenkinek, mindennek a célja, hogy átvegyék az irányítást.

Gyerekek:
Gyerekeknél a cél a maszkkal a félelem elültetése, mivel az idősebbeknek már van több tapasztalata, esetleg jobban átlátják a helyzetet. De a fiatal gyerekek még tapasztalatlanok. Szétválasztják a generációkat, melynek célja, hogy az idősebbeket utálják (miattuk kell otthon maradni, miattuk van sávos vásárlás stb.). Mindezt azért, mert már gyerekkorban elkezdik átprogramozni a tudatalattijukat, mivel a terv szerint mire felnőnek épp addigra fut egy olyan fázisba a terv, ahol nekik már ezt el kell fogadni, és már időben elkezdik átprogramozni az agyukat a tudatalattin keresztül. Arra programozzák őket, hogy tartanak távolságot, féljenek vagy utálják embertársaikat, mivel azok fertőzöttek lehetnek, ne legyenek gesztusok, arckifejezések, mosolyok emberek között. A gyerekek nem tudják, hogy hogyan reagáljanak egy ilyen helyzetre, ijedt szülőket látnak maguk körül, az iskolákban és a játszótéren is elszeparáltan kell lenniük, szájmaszkot kell viselniük, online oktatás van, mindez az elszigetelődést szolgálja. A szülőknek nem lenne szabad ezt ölbe tett kézzel ülve végignézniük, bojkottálni kellene azokat az iskolákat, melyek maszkhordást követelnek. Minden maszkhordással összefüggő tünet együttes neve: COVID-19.

David Icke már régóta foglalkozik a témával, számított a jelen helyzetre, de az nagyon meglepte, hogy most milyen gyorsan történnek a dolgok.

Addig vannak ránk hatással, ameddig nem veszi észre a tudatos elme, hogy a tudatalatti manipulálva van. Amint ezt észrevesszük, már nem vagyunk manipulálhatóak. Az eredmény olyan lesz a legrosszabb esetben, mint egy számítógép, amit megtámad egy vírus. A kezelő hiába püföli a klaviatúrát, nem tud semmit csinálni, mert a vírus átvette az irányítást. 
Az elme vakságát csak úgy lehet megállítani, ha az emberek elkezdik tudatosan vizsgálni a történéseket.

A dolgok felépítése a következő: a piramis csúcsán van az 1%, alattuk még néhány szint, akik nekik dolgoznak. Kiadnak egy mintát, és ez a piramis ugyanezt a mintát adja le az alatta lévő szintekre. A piramis alján az emberek állnak. z egyetlen módja, hogy mindezt megállítsuk, hogy megtörjük a mintát, egyszerűen azzal, hogy nem engedelmeskedünk.,nemet mondunk. Mindössze ennyit kell tennünk!


Hatalmas köszönet: Viktória Velok

Hozzászólás  

#1 Egy hozzám továbbított elemzésféle...R Zoltán 2020-08-13 13:25
Senki sem beszél róla...'
Egy francia természetgyógyász szövege:

* '' Elég unalmas, hogy nap mint nap és egyre nkább a járvány kellős közepén a média nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk.
* Folyamatosan arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: maszkok vásárlása, alkoholos gél vásárlása (anélkül, hogy elmondanánk, hogy ezeket a géleket egymás után több napig nem szabad használni, mert az etanol alapján eltávolítjuk szervezetünk első, természetes immungátját: Bőrünk baktérium-és lipidfóliáit, amelyek gátolják a vírusokat......Az elmúlt években az antibakteriális termékek túlzott felhasználásának, valamint a baktériumok immunrendszerünkben betöltött szerepével kapcsolatos félreértéseknek köszönhető, hogy a szervezetünk évről évre egyre érzékenyebbé válik.
* Minél többet használjuk ezeket az alkohol alapú géleket, annál áteresztőbb és vírusérzékenyebb lesz a burok (epidermisz) kialakítása...
* Másodszor, a média elkezd mesélni nekünk egy olyan megoldásról, ami kívülről jön: egy jövőbeli gyógyszerkezelés vagy egy oltóanyag, amelynek forgalomba hozatali engedélyének értékelését sürgős okokból biztosan figyelmen kívül hagyják "...
* Mikor magyarázták el a lakosságnak, hogy néhány nap alatt (fiatalok), vagy néhány hét alatt mindenki képes természetes módon erősíteni az immunrendszerét? Ez biztosan nem akadályozná meg a vírus terjedését, de erősítené a védekezésünket a vírussal szemben, és ezáltal csökkentené a súlyos esetek arányát, annak érdekében, hogy otthon sokkal gyorsabban gyógyulhassanak.
* Miért nem vonják be az információs csatornákba, azokat akik idejük 95%-át, több héten át ebben a témában töltik, az egészségügyi szakembereket, akik a megelőzésről beszélnek, táplálkozásról,
természetgyógyászok, homeopaták,, gyógynövény-terapeuták, akik hatalmas munkát végezhetnek tájékoztatás és megelőzés terén, közel a közvéleményhez, és ezáltal csökkenthetnék a frontvonalban lévő orvosok számát?
* Miért nem mondják el az embereknek, hogy a „ junk food’ fogyasztása, mint pl. a feldolgozott és finomított ipari termékek az első számú dolgok között vannak, amelyek elpusztítják az
immunvédekezésünket?
* Hogy az immunrendszerünk hatékonysága szigorúan a bélflóránk minőségétől függ (és ennélfogva az általunk elfogyasztott étel minőségétől)
* S azt, hogy melyik élő, nyers, helyi és szezonális zöldség és gyümölcs a legjobb módja az immunitáshoz szükséges ásványi készleteink gyors megnövelésének, ami a védettséghez szükséges?
* Miért nem magyarázza el, hogy a böjt erősíti az immunrendszert mindössze 3 nap alatt?
* Miért nem beszélünk a hideg zuhany előnyeiről, ami néhány nap alatt növeli az egyes T lymphocyták szintjét?
* Miért nem magyarázza meg, hogy olyan növények, mint az echinacea, asztragális, bodza, scaramusso, koncentrált formájukban néhány hét alatt növelik az immunvédelmet? (akkor lett volna időnk a vírus megjelenése óta...)
* Miért nem beszélnek az esszenciális antivirális illóolajok hatékonyságáról, a nagy dózisú C vitamin és ásványi anyagokról, úgy mint a cink és a szelén?
* Miért nem beszélnek a fizikai aktivitás fontosságáról és a közelmúltbeli tanulmányokról, amelyek bizonyítják a jóga gyors hatékonyságát az immunrendszer erősítésében?
* Miért nem magyarázzák el, hogy a félelem egy hatalmas immunszupresszor? És miért ez az egyetlen érzelem, amit most közvetít a mainstream média, amely olyan szorongási szintet generál, ami napról napra egyre jobban gyengít...?
* Miért nem magyarázzák el az embereknek, hogy bennük rejlő védelmi és gyógyító képességeik vannak, amely végtelenül erőteljesebb, mint a
világ bármely más gyógyszere, és gyorsan aktiválható?
* A testünk egy igazi gyógyítógép.
* Ebben az időszakban, amikor végre van időnk, itt az ideje a saját működésünkre koncentrálni, és tartsunk igényt a személyes erőnkre, s átvenni az irányítást az egészségünk és a jövőnk felett.

Jose Gorrochategui

(Forrás: Christian Forest, júl.24-i, egy francia nyelvű változata és
az online fordító nyomán, javítva)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások