20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 december 08, szombat

Az ellopott mennyország

Szerző: Jakab István

Ha megkérdeznénk a Földanyát, hogy hol a mennyország, akkor mosolyogva nézne rám, hogy te kis balek, nézz körül, itt van.

Füredkezz meg tavaimban, szárítkozzál a nap sugaraiban, gyönyörködj a csillagokban, edd a terméseim, öleld át a fáim és virágaim, érezd át, mi az a boldogság.
Ki lopta el a mennyországot?
Ki ígérte a halál utáni mennyországot?
Ki merte megtenni ezt az emberrel?
A sátán? De ki is a sátán? A sátán is közülünk van, aki ráérzett a vér ízére, a hatalom ízére, és olyan mértékben függővé vált tőle, hogy semmi nem drága azért, hogy birtokolja a hatalmat, miközben az ő boldogsága a rettegés.
Rettegés attól, hogy elveszíti a hatalmát, hogy valaki más átveszi a hatalmát, hogy ő már nem számít, hogy az emberek rájönnek a hazugságára.
Ezen a ponton vagyunk most, kedves embertársaim, hogy minden császár meztelen.
Látjuk a hazugságaikat, látjuk hogy mindent megtesznek azért, hogy a hatalom birtokosai maradhassanak.
Köszönjük szépen, nekünk elegünk van a rabszolgaságból.
A mennyország itt, a Földön van!

    Boldogságra születtél, de rabszolgának neveltettél.

       Akarod látni, hogy milyen a Földanya igazi gyermeke?
Nézd meg a csecsemőket az oltások előtt.
Nézd meg a mosolygó arcukat, csillogó tekintetüket, érezd azt az energiát, amit a szabad ember szabad akaratából az élet szerelmeseként él meg.
     Abban a pillanatban, hogy az édesanyák is szabad emberek, együtt csillognak, együtt ragyognak a gyermekkel, mindaddig, amíg rá nem jönnek, hogy holnap el kell vinniük beoltatni a gyermeküket, hogy mérgezett táplálékkal kell etessék őket, hogy rabszolgákat akarnak nevelni belőlük. Még van erejük olyan óvodába vinni a gyermeket, ahol nem rabszolgaképzés van, hanem az angyalarcú gyermekeket a képességeik alapján próbálják meg nevelni, de már retteg attól, hogy ha betölti a hatodik életévét, akkor bekerül a rendszerbe.

    Mi a rendszer?
A rendszer az, hogy alattvalókat, rabszolgákat képezzenek.
Isten ments, hogy egyházi iskolába add a gyermekedet, és nem Istentől féltem a gyermekeket, hanem Mózes törvényeitől, ami nem embertől való, hanem a rabszolgatartás törvénye.
Amikor nagyon erős hatalmad van, akkor gyorsan alakíts egy egyházat, ami megvéd.

    Az emberek hitét is ellopva, akár több ezer éven keresztül is megvédheted a hazugságodat.
Ez így van minden hittérítő vallással, ami az embernek azt tanítja, hogy élj alázatos rabszolgaként itt a földön, hogy elnyerd majd a boldogságot a mennyországban.
Ez bolondság emberek! Ébredjetek föl! Ez itt a mennyország, amit elloptak tőlünk. Vissza kell vegyük.
Azért szüljük gyermekeinket, hogy boldogok legyenek az életben.
A Földanya kineveti a szenvedéseinket, és azokat a kis vakarásokat, irritálásokat, amelyet a testén ejtünk.
Egy szép napon fogja, és megrázza magát úgy, hogy a féreggé aljasult ember nem jön elő egy millió évig.

      A Földanya a mennyországot hozta el nekünk.
A mennyországban minden olyan, amilyet mi megálmodunk, de ez a föld az, amit megálmodtunk.
A tengerben élő ősállataink fuldokolnak és elpusztulnak a műanyag szemetünktől, a Földön élő állatok a génmódosított szójával fertőzött életképtelen korcsokká aljasodtak, és mi a táplálkozási lánc tetején a végső kihaló faj vagyunk. És meg is érdemeljük.
Amíg az egyes emberek csoportjának a kokain a hatalom, addig nekünk odavetették a pénzt függőségnek.

    A pénz számukra semmit sem ér, csak egy eszköz a rabszolgatartásra, bármikor annyit nyomtatnak, amennyire szükségük van.
A cél a hatalom minden áron való fenntartása.
Óriási multinacionális cégek mögé bújnak, te vívod meg a harcaikat, te halsz meg azért, hogy ők még nagyobb hatalomra tegyenek szert, és ehhez a mindenkori vallás még a hitét és az áldását is adja.

         Az egész emberiség és élővilág ellen folyik most a holokauszt.
Kérdezem én, hol van ennek a vége?
Vagy vége van, vagy felébredés.

   A mátrix tökéletesen működik, a táplálékokkal, a média kommunikációval, a vallások félelemtartó hitrendszereivel.
Az ember egy beidomított rabszolga.
Az emberiség 90%-a ebben a mély, alacsony rezgésű állapotban él.
Szerencsére vannak már felébredettek közöttünk.
Drága jó emberek, ébresztő!

      Amikor visszanyal a fagyi.
Azért hozták létre az internetet, hogy tökéletesen ellenőrizhessék a gondolatainkat, tudják, hogy mit és mikor lehet velünk még elfogadtatni, és ezen keresztül altatnak, kábítanak, és befolyásolnak bennünket.
Igen ám, de van ebben egy óriási lehetőség, az internet nemcsak a rabszolgák kábítószere, hanem egy világméretű összefogás lehetősége is.
Nem véletlenül korlátozzák sok országban az internet terjedését.
Igen is, létre kell hozni olyan csoportokat, ahol a másképp gondolkodók terjesztik azokat a lehetőségeket, ahol az ébredés nem csak egy Facebook megosztás, hanem gyakorlati megvalósulásban is bekövetkezzen.
Vissza kell vegyük a hatalmat a saját életünk felett!
Nem szabad, hogy a gyerekeinket rabszolgának neveljék. Az igazán eminens rabszolgák kapnak diplomát, és tökéletesen kiszolgálják a rendszert.
Nézzük csak meg a gyógyszergyárak jelenlegi bukását. Azok a fejek hullnak a földre, amelyek évtizedeken keresztül hazudták el az igazi gyógyulás lehetőségét.

      A pénz erősebb kábítószer, mint bármilyen additív szer. Feláldozod érte az egészséged, az életed, és azt hiszed, hogy nyugdíjas korodban, amikor a képességeidnek csak a töredékét tudod felhasználni, éled majd az életed.
Rabszolgatartóink kétféleképpen veszik el a nyugdíjas évek boldogságát, ha megnézzük a kis gyarmatokat, ahol mi is élünk, akkor láthatjuk, hogy itt éhenhalatják a nyugdíjasokat, a következő lépcsőben pedig a haláluk napjáig dolgoztatják őket.
Ezt is megtehetik. De miért is? Azért, mert te és én megengedjük nekik. Amíg vesszük, addig esszük.

     A boldogság forrása, az igazi Mennyország itt van. A Teremtő, a Mindenható Atya boldogságra teremtette az embert.
Az emberiség bizonyos szűk rétege még mindig emlékszik az Aranykor emberére, aki nem épített kerítéseket, akik évente 3-4 alkalommal is arattak, boldogok voltak, és sohasem háborúztak.
A tiszta Fényben éltek, csodákat alkottak, énekeltek, és valószínűleg bejárták az egész Univerzumot a szellem szárnyán.

      Minket bezártak ide, kis földi robotként, és higgyétek el, hogy addig nem engednek ki minket, amíg meg nem változunk.
Miért gondoljuk, hogy a rabszolgatartó, gyilkos hatalom megengedheti magának, hogy megfertőzzön még egy csodálatos bolygót az Univerzumban.
Vagy tízezer évenként kihal, vagy megtanulja a Teremtő igazi üzenetét, hogy a mennyország itt van a Földön.

       Elfelejtettük már, hogy milyen a szabad ember?
Már nem tudjuk, hogy milyen békében élni?
Már nem vagyunk több, mint ember, ki dolgáért remeg?
Már nem vagyunk több, mint a megszerzett vagyon agonizáló őrült őrei?
Már nem emberek vagyunk, hanem a természet legvérszomjasabb ragadozója, önmaga és a természet gyilkosa?
Ennyi lennénk?
Ha ez így marad, akkor ránk nincs szükség, ezt lássuk be.
Mindig nézzünk a gyermekeinkre, akik tiszták, ők még az Aranykor értékeivel születtek, és mi rontjuk el őket, amikor az „idomításukba” kezdünk, amikor az „értékrendünkbe” belepasszírozzuk őket, amikor jól nevelt gyermekeket farigcsálunk belőlük, és büszkék vagyunk, hogy milyen magas értékeket értek el a rabszolgasorsban.
Még van választási lehetőség!

Jakab István


VNTv  Az ellopott mennyország

Boldogságra születtél, de rabszolgának neveltettél. Ha az eredendő természetünk a boldogság és minden szeretetből van, akkor miféle erők azok, amik ilyen mértékben eltérítettek ettől bennünket? Ki tette, vagy teszi ezt az emberiséggel?

Az emberek tökélesen pokollá tudták tenni a földi létezésüket, amiből kezd mindenkinek nagyon elege lenni. Belefáradtunk földi létünkbe és most mindenki a Mennyországra vágyik. De vajon játszik-e még a szív?

A Mennyországot látják néhányan felcsillanni egy harmatcseppben, a napsugárban, gyermekeink tiszta mosolyában, de ők oly kevesen vannak, hogy talán ez nem is valós, hanem csak a képzeletük, a káprázatuk játszik velük...

Jakab István monológja.

 

Hozzászólás  

#6 'tora'ugyistudodki 2019-01-01 14:40
Ilyenkor jön az "antiszemita" kártya!?
Törvénybe foglalva tiltják az Ígazság kimondását ,de attól még a Tény ,Tény marad! Ahogy lent is írva van!
#5 A ”Tora” hirdetônek..R Zoltán 2018-12-31 14:02
Idézek válasz leveledből:

"Nagyon hosszúra nyúlna, ha a cikk minden elemére reflektálnák, ezért maradok a Toránál.... "


- és persze erről hosszú-hosszú mondatok kerekedtek ide nekünk amire egyáltalán nem tartok igényt... Így szerintem is jobb lesz ha te maradsz a tóránál mi pedig a magyarságnál. Isten veled Vincze László .

>Zoli<
#4 A ”Tora” hirdetônek..R Zoltán 2018-12-31 00:54
Keves honfitárs!

Nem rég kerültél a hozzászólók közé és mint érzékelem lenne is elegendô tudásod ahhoz, hogy a magyar megmaradás érdekében Te is tanulva tanitsál itt a honlapunkon, de úgy, hogy az ne menjen át a személyeskedésbe, vagy KIHÍVÓAN hivalkodni olyan dolgokra ami vagy nem is hangzik el, vagy abbszolutt lényegtelen (mellékes) hangsúlyban) a kiszemelt cikkben, vagy videóban. Itt a ”tóra” hivatkozásodra célzok, de arra is, hogy Istvánnak címzed a mondanivalódat, (személyeskedés) holott erre a honlapra én vagyok az aki meghatározza mely cikkek elöadások kerülhetnek (de a hozzászólások is) ami megegyezik honlapunk szellemiségével. Ha Jakab Istvánnal van bajod akkor megvan az elérhetôsége és lépj ôvele kapcsolatban közvetlen nála. Ez a honlap nem lesz a ”tóra” népszerüsitesi területe és nem is kell azt “többszörössen” nekünk olvasni mert már ismerjük és meggyôzôdésem, hogy Jakab István is tisztában van vele. Az a bizonyos mózesi szörnyedmény nem nekünk magyaroknak lett megírva inkább ellenünk. (is) Itt ennél a pontnál a tóráról be is fejezzük a vitát! Ha viszont mindazokkal van bajod amit Jakab István mond – ír ebben a cikkben akkor azt írd le melyek azok amik nem ide valók és miért, hiszen én azért szerkesztettem ide mert amit mond, tanit, tanácsol az nagy többségében a magyar megmaradás alapjait szolgálhatja és semmi estre sem "[*****]ség" a mi számunkra...
A mottóm; ha az anyag, a cikk, vagy tanulmány megüti a honlap szellemiségi követelményeinek a kb 75% -át akkor itt is megjelenik. Lehet erre azt írod, gondolod ez ”cenzúra” … Igen, lehet annak is nevezni, de ki mondja meg nekem, nekünk, hogy nem használhatjuk az ellenségeink ”fegyverét” éppen ellenük?

Szeretettel: >Zoli
#3 ToraVincze László 2018-12-30 21:59
Kedves István!

El kell azt a Torat olvasni még egyszer kétszer, mert szokták mondani a törvény nem ismerése nem mentesít a büntetés([*****]ség) alól. A jajveszékelést meg hagyja a vénasszonyokra, ez az ő dolguk. Az öné ebben a korban már az, hogy értelmezze a bölcseleti írásokat, a Bibliát, a Magyar Népmeséket és a többieket, ne pedig a müsoraiban egymásnak ellent mondó magyarázaival szórakoztatva a nézőit. Ha műsor vezető, akkor az legyen.
#2 A rendszer !Tóth Ferenc 2018-12-21 12:38
"az ember már minden állat erényeit elragadta,mert minden állat közül, az ő sorsa volt a legkegyetlenebb.

Azt hiszitek,hogy szabadok vagytok,pedig csak a "ruháitokat váltogathatjátok egyik életből a másikba,és legfeljebb a vágyaitokat cserélhetitek.

Teljesen mindegy,hogy a kalitkád aranyból, vagy acélból van,de az akkor is csak egy kalitka. De rákell ébredned előbb utóbb,hogy börtönben vagy.

Nevetni ,táncolni érkeztem erre a világra,de sírás és nyomorúság fogadott. Újra megkell tanulnom ÉLNI !

Halálban éltek és sírkamrába zártan léteztek,mert nincs mélyebb halál,mint a nem tudás és a hitetlenség!

De ti, itt a mindenben mindenkori elsőket keresztre feszítitek,aztán imádjátok majd.

Mert minden haladó gondolkodónak ezer középszerű elme állja útját,hogy a múltat védelmezze!

Elmebeteg emberek irányítják a világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb,hogy aki erről beszél,azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják."
#1 sehova jehovaúgyistudodki 2018-12-21 00:23
Az Írás Tökéletes!
De miért nem nevezi nevén a bűnüsüket,akiket anno már Jézus is megvetett.(Jn 8.44) Itt a baj forrása,hogy félnek az emberek ,de mitől,hiszen a halál mint olyan nem létezik,akkor mit veszíthet a "parizeren kívül az ember? Most vagy ötven év múlva nem mindegy? Bele ívódott az ember testébe,lelkébe a rettegés az ezer évek szenvedései alatt,de ugyanúgy rettegnek a zsidók is, hiszen ezek egy semmitérő, orvul támadó, hazug, gyáva,gyilkos nép volt mindig! Ezért ölték meg Jézust is !! ( a Vére száljon a fejükre ! ) Hol jönnek ezek a Magyarokhoz?! SEHOL!! Meg kell nézni a Magyarok VALÓS történelmét! Vagy az itthoni csicskásaikat, a zsideszt és a kamu ellenzéket. Ezek a majmok szolgálják ki a mégnagyobb majmokat,ezt a zsidó csürhét,(amik) vámpírként szívják a Magyarok Vérét már bő 2000 éve. Összehazudott,tákolt szent(?) könyveikkel,elmebeteg rabbiaik által lediktált tömeggyilkos írásaikkal "kiválasztottként" hirdetik fajukat, és gyilkos vérbosszújukat,a mózesi szemet,szemért,fogat,fogért elvet. ( véráldozat nélkül nincs bűnbocsánat. szerintük! Ezt a szennyet tolják ma azok is,akiket hatalomba tettek,hogy az országokat,népeket irányítsák a saját szájuk íze szerint,a pusztulás felé.
A világ nagyjai elmondták ezt már ezerszer,Lincolntól, Franklinig,Kennedytől a többi meggyilkolt politikusig, egytől,egyig. Csak süket fülekre talált. Mit lehet akkor itt tenni ?
"a bolondnak a saját bolondsága szerint válaszolj meg,mert az okos szó bolondságnak tűnik neki."
Platón írásában, Zeusz szerint, "aki képtelen az Igazságra és a Tisztességes éltvitelre azt el kell pusztítani."
Valaminek történnie kell,mert a világ mai állása szerint ez így tovább nem mehet! Mindenhol háborognak a népek és ebből megint csak ezek fognak "profitálni ! " háborúk a zsidók aratásai. Ezekért az aratásokért kell a keresztényeket megsemmisíteni és az aranyaikat magunkhoz venni. Már száz milliót megsemmisítettünk,de még messze nem vagyunk a dolog végénél." (reichorn főrabbi)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások