Print this page
2018 szeptember 21, péntek

Mindenhová ingyen szállítják a kórokozókat

Szerző: Jakab István

„Egy kis véres fosi a köztereken még nem gond..."

Európa turisták által gyakran látogatott, közkedvelt városait ellepték a bevándorlók, a világ minden tájáról behurcolva számunkra ismeretlen fertőző betegségeket. A tömegközlekedés mindenhová ingyen szállítja a kórokozókat. Az orvosok tehetetlenek. Egyre gyakrabban hallunk megmagyarázhatatlan halálesetekről, járványosokról. A hatóságok hozzáállása több, mint érdekes, egy kis véres fosi a köztereken még nem gond.... de lesz nemulass, ha elmulasztod a kötelező oltást beadatni...

Ki érti? ...Mintha utasításra indítanák a járványokat...

A magyarországi sajtókretén cikkeket eregetett el arról, hogy a hasmenéses, a kórházba szállított menekültek nem adnak okot pánikra. Igaz, nem tudni, mi a bajuk, de legalább azokat, akik a szopornyicásokkal együtt voltak, azokat visszaengedték a jó magyar pályaudvarokra.

Nos, mivel úgy látom ezen az égövön nem sokat tud a közvélemény a trópusi nyavalyákról, az erre vonatkozó karantén intézkedésekről, és ezek elmulasztásának súlyosságáról, röviden pár szóban.

Ha ma egy magyar ember Afrikába akar utazni, az utazás előtt minimum 4 védőoltást kell kapjon. Pedig általában nem azokba a gettókba megy, ahonnan a menekültek jöttek.

Kérdés, ha a magyar egészsége érdekében az oltás kötelező, vajon az ideutazott négereket, a kivándorlókat BEOLTOTTA VALAKI MIELŐTT IDEUTAZTAK VOLNA?
NEM, NEM OLTOTTÁK BE ŐKET.

Betartották a kötelező karantén előírásokat?
NEM, nem tartották be.

Fokozottan fertőzésveszélyes helyzetből landoltak az afrikai menekültek a budapesti pályaudvarra?
IGEN, bizonyítottan abból.

Tehát, ha én most elutaznék Afrikába, vagy bárhova trópusra, akkor az alábbi védőoltásokat kellene megkapjam 21, illetve 12 nappal utazás előtt:

◊ Sárgaláz
Hepatitis A
Hastífusz
Diftéria
Hepatitis B
Kolera
Járványos agyhártyagyulladás
Himlő

Ami ellen nincs oltás, az AIDS, az igazi kongói vérzéses láz, ebola és a nemrég kitenyésztett mű ebola (Made in USA), ami ellen biztos van, de ez senkit nem érint.

Ja és ne feledjük a bőrbetegségeket, amit egy afrikai kültelki néger lazán hordoz, de fehér, vagy sárga bőrű ember ha elkapja, jól megszívja. A gyarmati időkben - most nem a jelenlegi cionista-gyarmatra célzok -, szóval anno, akinek ezek a védőoltások nem voltak meg, s egy olyan országból jött, ahol a pár hónappal ezelőtti ebola-járványbuli dúlt, akkor 40 (!!!) napig karanténban volt. Addig a lakossággal semmilyen módon nem érintkezhetett.

Van egyáltalán az EU-ban erre vonatkozólag bármilyen egészségügyi intézkedés?

Az érvényben lévő járványügyi törvények szerint a partra sodródott embercsempész hajókat azonnal karantén alá kéne venni, és akik rajta voltak, azokat vesztegzár alá, se ki se be 40 napig, magát a hajót megsemmisíteni. Valami nagyon nem kóser itt!

Pár hete Afrika több államában az ebola járvány miatt még nemzetközi zárlat volt, elfelejtettük járványügyi uraságok? Vagy azt a forgatókönyvet készen kapta az EU? Az egész EU elfelejtette a törvényeket?

Annyi sztárriporter lebzsel a magyar sajtóban jobbról-balról, tessenek már bemenni a tisztiorvosi főmuftihoz és a fentieket megkérdezni tőle? Itt ugyanis súlyos járványügyi mulasztások történtek, történnek.

A kedd este kórházba vitt, majd "egészségesnek"(!?) minősített menekülteket, ugyan mi alapján minősítették egészségesnek, ha azt sem tudják, benntartott társaiknak mi a baja, hiszen a trópusi bajok lappangási ideje 2-3 órától 3 hét is lehet, s a karantén törvények szerint nem lett volna szabad őket elengedni. Megfigyelés alatt kellett volna tartani mind az 56 személyt!

Kinek a felelősségére engedték ki őket? De ha elengedték, beadták nekik a szükséges antibiotikumos kezelést, a kolerára például Doxicillint szokás adni, preventiv módon is. Na ezeket tessenek megkérdezni!

És tessenek megkérdezni a tisztiorvosi illetékest, látott-e már például kolerás betegeket testközelből?

Nem szép látvány az kérem, véreset fosnak és olyat hánynak, mint a dögszagú tejbegríz és FERTŐZNEK! Én ugyanis már láttam ilyet.
Én nem szeretném, ha a nemzetközi vonattal, busszal, hajóval behurcolnának ide nekünk is valami kolerát, vérhast, akármit.

Megáll a gondolkodni képes/akaró ember esze... .Á ez nem TSZ, csak valami agymenés...

Jakab István

Forrás: VNTV hírlevél
Kiemelések: >Zoli<tól