20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 június 28, csütörtök

Visszatért a Rákosi-korszak! Ez már nem vicc!!!

Szerző: Madarász László

A Rákosi Mátyás – vagy zsidó nevén Rosenfeld Mátyás – által fémjelzett korszak (1945 -1956 között), úgy tűnik, ismét visszatér a magyar közéletbe!

A „magyar" országgyűlés arra készül, hogy új gyülekezési törvényt fogadjon el!

A törvény alkalmazása során az minősülne gyűlésnek, amikor legalább két ember részvételével közügyben való véleménynyilvánítás céljából nyilvános összejövetelt tartanak. A gyűlés akkor nyilvános, ha ahhoz bárki szabadon csatlakozhat,..." – írja a Magyar Idők, közismerten kormány közeli hírportál! 

Ez magyarul azt jelenti, ha két jó barát (munkatárs, ismerős, szomszéd, stb.) valamely közterületen találkozik, és beszélgetésükben történetesen a politikai tartalom – országos, vagy pl. önkormányzati – is szóba kerül, továbbá véleményüket egymás előtt kendőzetlenül feltárják, az már nyilvános gyűlésnek minősül, hiszen ahhoz bárki – akár bármely járókelő is – szabadon csatlakozhat! Tehát: ha pl. az utcán egymás között beszélnek, főleg elítélően a kormányzat politikájáról, vagy az egyre nagyobb mérvű áremelkedésekről, esetleg szidják Tarlóst a budapesti útlezárásokért, akkor az már gyülekezési törvényt sértő közügy, mely feltehetően bűncselekményként jogkövetkezményekkel fog járni!

Ilyen állapot legutoljára a Rákosi érában volt, ahol „gond nélkül" bevihette az ÁVO , 1948 után: ÁVH, a gyanúsnak, rendszer ellenesnek minősített alanyokat, és akár örökre elhallgathatta, büntetlenül és nyomtalanul! A Rákosi korszak bűntényeit, manapság kevesen ismerik – immáron 60 –on felül én is csak szüleim elbeszéléséből – így a többségnek halovány elképzelése sincs arról, hogy mindez hova vezethet! Az eleinte burkolt, majd egyre inkább nyílt állami szervezésű terrorhoz, melyhez képest a muszlim terrorcselekmények csak „gondatlan, kisded gyermekjátékok"!

Én még emlékszem azokra az időkre, amikor szüleim a Szabad Európa rádióadót, amit egyfolytában itthon elektronikusan zavartak, csak nagyon-nagyon lehalkítva, még előttem is titkoltan hallgatták, félve attól, hogy éjszaka jön a fekete autó! Most újra ez irányba tartunk! Ehhez képest az un. Kádár korszak, csak harmatgyenge leányálom! Ha a Magyar Idők hivatkozott cikke igaz, már itt kopogtat a totális diktatúra! Meg fognak telni az Orbán által épített stadionok, no nem focidrukkerekkel, hanem foglyokkal, hiszen az egyre nagyobb áremelés úgyis a közbeszéd tárgya lesz, törvény ide, vagy oda! Javul majd a rendőrség felderítési statisztikája, mert a valódi bűnözők üldözése ugyan le van sz@rva, viszont az utcai beszélgetések tetten érhetők! Minek is valódi nyomozást folytatni a rendőreinknek?

Mindez a az új (Rákosi féle) honfoglalók kívánságának megfelelően! Majd egy újabb 1956. október 23. – november 04. –hez hasonlóan, magyar a magyart fogja gyilkolni a betolakodók legnagyobb örömére!

Mindezt nagyon köszönjük kedves fideszes szavazók! Remélem, ti sem kerülitek el sorsotokat!

Madarász László

Forrás: magaspart.hu

Hozzászólás  

#1 rákosi- orbán 666úgyistudodki 2018-07-31 11:38
"senki sem reménytelenebbül rabszolga,mint aki tévesen azt hiszi,hogy szabad". Ezer éve megszűnt a Magyar Ember szabadsága! Ide vezetett a zsidó vallás(?)! Aminek semmi,de semmi köze sem a valláshoz,sem Jézushoz! De még az Emberhez sem! Hazugság, gyilkolás,tolvajlás,ez a zsidó cégér! Mitől lenne más a politikájuk,amikor a hitük is egy szenny! ( a mai napig a vatikán által be van tiltva a talmud és a többi tömeggyilkos írásuk!!)Amiben hisznek ,azt tanítják is. A mostani judeofil politikai pockok egyre pofátlanabbak,hiszen minden következmény nélkül bármit megtehettek,tehetnek. Nincs kontroll, a kritika meg káros az egészségre.? A megvezetett agy mosott tömeg örül,hogy van "demokrácia(?), megélhetés(?), még ha egyeseknek a kalitka aranyból is van,de abban a hiszemben él,hogy minden ő érte történik,van foci,sör,orbán, hálapénz és holnap is felkel a nap. És ez így is marad a világ végezetéig. De aminek kezdete van,annak előbb utóbb vége is lesz, mert "az a hatalom melyet többek kárára gyakorolnak,nem tartható fenn sokáig." Ami gyalázatot megtettek -45 után is és most is,akár (deviza hitellel is) a Magyarokkal , ( Mindszenty Emlékirataim) az minden tekintetben vérlázító! Azóta is ezek leszármazottai grasszálnak az ország élén,ugyan azt a fertőt hordozva,csak átcsomagolva,kozmetikázva.
"A hatalom csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatosan
rettegésben tart",amit folyamatosan nyomnak is. "lázadás,ez a rabszolga előkelősége! Jelenleg úgy van a Magyar,mint a sarokba szorított macska, előbb utóbb támadnia KELL(!),különben elpusztítják!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások