Print this page
2015 december 01, kedd

Félő ez lett öreg kontinensünk halálos ítélete

Szerző: Madarász László

Európa összes vezetőjének szerintem elgurult a gyógyszere, mikor Törökországgal aláírták az – elvileg migránsokkal kapcsolatos – egyezményt! Félek öreg kontinensünk halálos ítéletét „sikerült" aláírniuk!

Az egyezség.

Miről is lehet szó valójában?

Előzmények: Törökország néhány nappal ezelőtt lelőtt Szíria felett egy orosz repülőgépet, melyre Moszkva a két ország közötti gazdasági- és politikai egyezmények egy részének felfüggesztésével reagált! (A hangsúly a két ország közötti egyezményen!) Ugyanakkor a NATO, bár látszólag nem értett egyet a török lépéssel, de hangsúlyozta a katonai tömb egységét, melybe a felelőtlen-, provokatív- és terrorista cselekményt elkövető Törökország ugyanúgy bele tartozik, mint Magyarország, azaz végeredményben kiállt a törökök mellett, ahelyett, hogy felkérte volna őket a szervezetből történő azonnali és önkéntes kilépésre!

Az EU most három milliárd eurót ígért Törökországnak, ha a migránsáradatot saját területükön feltartóztatják, továbbá, ha az Európából kiutasított személyeket visszafogadják! Vagyis egy biankó csekket állítottak ki! Ennek következtében az várható, hogy Törökország európai területére már belépett migránsokat a török kormány vegzálni fogja, és egy részüket az ázsiai országrészbe visszatoloncolják! Ennek költsége közelít a nullához. Sajnos, ami rossz hír lehet, Oroszország lépéseire, és az USA biztatására, Erdogan feltehetően lezárja a Márvány-tenger mindkét bejáratát (Boszporusz, Dardanellák) az orosz kereskedelmi hajók, vagy ami még rosszabb a katonai hajózás előtt! Ehhez persze török részről olyan megelőző háborús intézkedésekre van szükség, amit Európa már a három milliárd eurójával tulajdonképpen megelőlegezett, még akkor is, ha ennek kifizetésére csak a későbbiekben kerül sor! Ugyanis Erdogan kormányfő által mesterségesen kialakított háborús vészhelyzet miatt a Boszporusz két hídját feltehetően le fogják zárni, így a migránsok sem tudnak Ázsiából Európába jutni, azaz Törökország teljesítette az unió feltételét! A pénz jár, ugyanis azt nem kötötte ki az EU, hogy háborúba nem sodorhatja az öreg kontinens országait Törökország! Pedig, ha az oroszok át akarnak kelni a Boszporuszon és a Dardanellákon, akkor át is fognak! Ha kell erőszakkal! A szorosok hajózhatóságát nemzetközi egyezmények garantálják, és nem kétoldalú megállapodások, vagyis ha ez megtörténik, Törökország olyan nemzetközi egyezményt szeg meg, mely egyfajta casus belli, vagyis ok a háborúra! Méghozzá orosz részről egy jogos háborúra! Ha ez bekövetkezne, kis Hazánk kormánya, ha tényleg a magyar érdekeket szolgálja, csak egyet tehet: a Magyarországon állomásozó összes külföldi haderőt lefegyverzi, tagjait kiutasítja az országból és kilép a NATO –ból! Ezt követően elrendeli az általános mozgósítást! Az Európába már bejutott migránsok visszatoloncolására már sor sem tud kerülni, egyfelől mert a törökök vis maiort (elháríthatatlan külső ok) jelentenek, de Európa országaiban is ez lesz a legkisebb megoldandó feladat! Európa nagy része a NATO tagság miatt kénytelen lesz ugyanis hadba lépni, így kiszolgáltatva a hátország lakosságát az évtizedekkel ezelőtti és mai migránsok kénye-kedvének! Előttük az orosz, hátukban a muszlim! Vagyis Európa a török álom, az oszmán birodalom helyreállítása érdekében fog majd fegyvert, egy terrorizmust támogató, abból folyamatosan hasznot húzó Törökország mellett, egyidejűleg felgyorsítja Európa iszlamizálódását!

Európa vezetői megbolondultak, hogy az USA és alattvalói: Európa Hóhérja (merkel /már csak kisbetűvel/), Hollande, Cameron, Junker és Tusk által felállított csapdát nem látták meg!

Amennyiben elsősorban Putyin jóvoltából az emberiség utolsó nagy háborúját mégis sikerülne elkerülni, Európába a 2016 –tól életbelépő török vízummentesség miatt, továbbra is szabadon áramolhat a szír, iraki és egyéb migránsáradat, hiszen a megnevezett két ország az oszmán birodalom része volt, így már jövőbeni török állampolgárság birtokában legálisan özönlené el az öreg kontinenst – továbbra is – a muszlim had!  Különben is: eddig is hamísították az útleveleket, most már „csak” valódit kell kiállítani az új honfoglalóknak, szintén jó, vagy még jobb pénzért!

Tartok tőle Európa polgárainak új vezényszót kell kiadni: Térdre, imához!

Madarász László - http://magaspart.hu/?p=518