20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 szeptember 19, szerda

A Keshe Alapítvány állásfoglalása

Szerző: M T Keshe

A világbéke meghívás és technológia közzététele: A második nemzetközi előadás: Hogyan válhatunk gonosz tengelyhatalommá Megkértek minket, hogy tisztázzuk álláspontunkat az USA és Irán közti várható és lehetséges háborúval kapcsolatban.

  Azért tesszük közzé az alábbi új információt, hogy megelőzzünk egy új háborút a világban, és hogy bevezetésként szolgáljon a szeptemberi konferenciánkhoz.

Ezúttal elmagyarázzuk, hogy az Iránhoz hasonló nemzeteket hogyan változtatatják gonosz tengelyhatalommá a nemzetközi közösség szemében néhány nemzet által előre kitervelt akciókon keresztül, amiknek célja újabb nemzetközi krízishelyzetek teremtése.

Készüljetek fel, mivel ez egy hosszú olvasmány lesz; fontosnak tartjuk, hogy tudjátok miért hívjuk össze a nemzeteket a közelgő találkozónkra.

Nagyon is tisztában vagyunk azzal, hogy mit teszünk közzé, és most nem csak a nemzetekkel, hanem a világ polgáraival is szeretnénk megértetni milyen mély tudással rendelkezik az Alapítvány minden nemzet titkos munkálatairól, továbbá szeretnénk megértetni velük cselekedeteinket is, még ha ellent is mondanak hitvallásunkkal. (Kérlek jelezzétek, ha a szövegben valamilyen hibát találtok, hogy kijavíthassuk.)

Az Alapítvány hamarosan közzé teszi ezen nyilatkozat második felét.

Akik még nem tudják, itt alapozzuk meg az Alapítvány munkáját a 2012. szeptember 6-ai konferenciához, amit a Keshe Alapítványi Központban fognak tartani Belgiumban.

Biztosan hisszük, hogy:

Nem lesz háború Irán, Izrael és az USA között, mivel az USA többet vagy akár mindent elveszíthet, ha egy ilyen esemény bekövetkezik; ez egy egyértelmű üzenet az Alapítvány részéről. Ha érdekel, miért adunk ilyen utalást, légy szíves olvasd el az alábbi bekezdéseket ebben a nyílt levélben.

Könnyű megérteni és belátni, hogyan válik bármely nemzet gonosz tengelyhatalommá a föld igazi gonosztevőinek előre kitervelt tetteinek köszönhetően:

Ahogy ennek a fórumnak a legtöbb olvasója már tudja, és ahogy néhányan már meghallgatták interjúimat az elmúlt években, tisztában vannak az iskolai hátteremmel és munkámmal.

Fontos, hogy tisztázzunk néhány dolgot minden olvasó és a világközönség számára, hogy tudják, minden nemzet gonosz tengelyhatalommá válhat köszönhetően a Reagan elnök és Mrs Thatcher által a hetvenes évek végén aláírt egyezménynek, továbbá az USA, Nagy Britannia és Franciaország közötti hármas kapcsolatnak.

A brit titkos nukleáris telepen végzett korai munkám során, lehetőségem nyílt elolvasni a javaslatot és dokumentumot, ami számomra tisztává tette, hogy a világ nukleáris iparának jövője már el volt tervezve, és a fent említett három nemzet beleegyezésével, ezen országok vezetői aláírásukkal és pecsétükkel engedélyezték, hogy minden nemzetet gonosz tengelyhatalommá nyilvánítsanak, hogy a jövőben a hatalmat és az energiához szükséges erőforrásokat irányításuk alá vonhassák.

Ebben az egyezményben elindítottak egy folyamatot, amely térdre kényszeríti a világgazdaságot, ezáltal pedig elindíthattak egy második folyamatot, ami rabszolgasorba taszít minden nemzetet, mint ahogy a korábbi évszázadokban is tették az ópiumon keresztül, azonban most a nukleáris ipart fogják használni a fenyegetés és irányítás korbácsaként.

A hetvenes évek végén megegyeztek, hogy a brittek az USA hadseregének erejét fogják bevetni, hogy megtámadjanak nemzeteket és minden nemzettől elrabolják erőforrásaikat, és ezután a brittek által kiépített nukleáris áramellátó rendszereken és a nukleáris fűtőanyagok felügyeletén keresztül irányítsák őket.

Ahhoz, hogy a triád működhessen, a brittek átadták az atomerőművek gyártásának jogát az USA-nak és annak cégeinek, még akkor is, ha az erőművek Nagy Britannia számára készültek; ezen felül Nagy Britannia azonnali hatállyal leállította minden új brit tervezésű atomerőmű fejlesztését és építését, és elkezdte bezárni az összes saját tervezésű atomerőművét.

Cserébe a brittek annak látszatát keltve, hogy az USÁ-nak segítenek, elfogadták a nukleáris fűtőanyag proliferációját (elterjedését) és újrahasznosítását világszerte. Hosszú távon ez a legjövedelmezőbb ágazata a nukleáris iparnak.

Ezzel egy időben a proliferáció segítségével Nagy Britannia képes lesz akaratát ráerőltetni a nemzetekre, mert ha az alapanyagokat nem dolgozzák fel, a nemzetek nem tudják működtetni az atomerőműveiket.

Ahogy a nemzeteknek új fűtőelemek kellenek, az energiaellátásuk teljesen a brittek nagylelkűségétől és gyarmati elnyomásától fog függeni, mint ahogy korábbi évszázadokban is történt.

Mára ez a folyamat már el is indult, Nagy Britannia bejárathatta újrafeldolgozási rendszerét Japánban és Németországban, ahol a fűtőanyaggal üzérkedett az elmúlt évtizedekben.

Ugyanakkor, hogy Franciaországot is nyeregben tartsák, Európában a szerkezeti munka és nukleáris fűtőanyag előállításának egy részét a franciáknak adták.

Így a nemzeteknek ez a triádja elosztotta egymás között a világ jövőbeli energiaellátását olyan módon, hogy amint elfogy az olaj, vagy ha olajkrízist teremtenek, ez a három nemzet – kizárva Oroszországot és Kínát – fogja irányítani Európa, a Közel Kelet, Ázsia és Dél-Amerika energiaellátását.

Hadd magyarázzuk el, hogyan lesznek a nemzetekből gonosz tengelyhatalmak a nukleáris felügyelet, szándékos téves vádaskodás és a jelenlegi világi média irányítása által, mint ahogy Irán esetében is történt.

  • Először is azt kell megérteni, hogy Irán már régóta önellátó a nyers nukleáris alapanyag előállításában.

Az ötvenes évek közepén az USA az Irán déli régióiban elhelyezkedő Hamadánból szerezte a nukleáris feldolgozáshoz és fűtőanyag ellátáshoz szükséges urániumot, ami részletesen dokumentálva van a nemzetközi urániumszállítmányokban.

Most ezek a bányák az iráni nép kezében vannak, emiatt Iránnak nem kell semmilyen fűtőanyagot vásárolnia, a saját erőforrásait használja a jövőbeli fűtőanyag feldolgozásához és előállításához. Iránnak még annyi feleslege is van nyers erőforrásokból, hogy más nemzetek erőműveit is támogatni tudja, ha erre lenne szükség az energiaellátáshoz a jövőben.

Így Irán fűtőanyag beszállítóvá és vetélytárssá válhat a jelenlegi szervezett nukleáris triád francia és amerikai érdekeltségei számára.

  • Másodszor: a múltban atomtudósok az USA segítségével, jelenleg pedig orosz tudósok segítségével elég tudásra tettek szert, hogy atomreaktorokat építsenek áramfejlesztés céljából.

Ily módon az otthon nevelkedett és tanított mérnökök és tudósok által újonnan megszerzett tudás lehetővé tette Irán számára, hogy kivegye részét az USA áramfejlesztési piacából.

Most Irán újabb pénzügyi fenyegetéssé vált a nukleáris triád egyik tagja, az USA számára.

Hasonlóképpen, mivel amerikai rendelkezések bojkottálják az alkatrészek beszerzését, az iráni repülőmérnökök az utóbbi öt évben megépítettek egy teljesen működőképes Boeing 747-es repülőgép anyahajót Iránban, hogy elláthassa az iráni anyahajók flottáját. Most már ezekhez a gépekhez sokkal jobb minőségben szerezhetők be alkatrészek Iránból, mint az Egyesült Államokból.

Azáltal, hogy ezeket a rendszereket kiépítette, Irán most már felhasználja ugyanezt a tudást légi járművek építéséhez, és teljes kapacitása van megépíteni a jelen kihívásoknak megfelelő űrprogram járműveit is iráni tudósok munkájával.

Ily módon a bojkott segítette Iránt, hogy előnyre tegyen szert, és hogy felgyorsítsa új űrhajóprogram rendszereit, ami a NASA-t maga mögött hagyta az űrtechnológia sötétkorában.

  • Harmadszor: most hogy Iránnak megvan a saját nyersanyaga és megtanulta a leckét a nyugat által létrehozott olajfinomítási bojkottból az utóbbi harminc évben, az elmúlt három évben Irán elkezdte megtanulni és továbbfejleszteni a fűtőanyag újrahasznosítását.

Ezáltal Irán felhasználhatja saját kibányászott urániumát mint fűtőanyagot, hogy energiával láthassa el lakosságát amikor elfogy az olaj.

Ezért Irán azzal, hogy képes erőművei számára újrahasznosítani és dúsítani a fűtőanyagot, jelentős veszteséget okoz a triádból Nagy Britanniának.

Emiatt Irán most beszállító és versenytárs lett a triád számára, nem csak az olaj, hanem a nukleáris iparban is.

Így a gonosz tengelyhatalom álarca csak elterelés a nukleáris triád múltban elkövetett bűneire, továbbá egy új helyzetként is szolgál az 1972-es krízis forgatókönyvéhez, amikor a brittek fogják uralni a világ energiáját, és foglyul ejtik a nemzeteket, mint a nyílt tenger kalózai, ahogy régmúlt századokban is tették, csak most egy modern változatban csinálják.

Az EU bojkottjának újabb akciója Irán ellen egy egyszerű balesetnek és Németország kapzsiságának volt köszönhető, aminek semmi köze nem volt Iránhoz.

A hetvenes évek elején Irán szert tett egy kis nukleáris reaktor prototípusára, amit a nyugati nemzetek építettek neki, hogy kiképezhessék a jövőbeli atomtudósokat az atomreaktorok számára, amiket a nyolcvanas évek végén és elején építettek volna Iránnak.

Én is ezen tudósok egyike lettem volna, amikor visszatértem volna Teheránba miután befejeztem Európában nukleáris mérnöki tanulmányaimat.

Ez az atomreaktor a Teherán Egyetemen képes előállítani az alacsony szintű, jó minőségű nukleáris izotópokat, amiket manapság minden nemzet egészségügyi rendszerében használnak az orvosi szektorban.

Az egészségügyi sugárzás iparágának ez a szektora nagyjából 12 milliárd eurót fog érni a következő években.

Az utóbbi években az történt, hogy az a kanadai székhelyű atomerőmű, ami tudósok és munkások ezreit foglalkoztatta dollár milliárdos bevételt termelve Kanadának, és ami az iráni atomreaktor mintájára évek óta az izotópok legfőbb előállítója volt, a közelmúltban meghibásodott, és már nem képes előállítani az izotópokat és ellátni a világ egészségügyi piacát.

Ez egy páratlan esélyt adott Iránnak, hogy betöltse a piacon keletkezett űrt a nyugati világ nukleáris orvosi izotópellátásában, mert ez az alapanyag emberéletek ezreit mentheti meg világszerte, ugyanis ezek nélkül az izotópok nélkül nem lehetne CT vizsgálatot, MRI-t, és egyéb műtét nélküli beavatkozásokat végrehajtani.

Vajon hány brit, amerikai, és francia állampolgárnak nem mondják el nap mint nap, hogy Iránnak köszönhetően adják vissza az ő és gyermekeik életet?

Ez nem illik bele abba a gonosz tengelyhatalmi képbe, amit Iránról alkottak.

Vajon hány amerikai sétál el úgy az MRI asztaltól, hogy hálát ad az iráni tudósoknak, akik megmentették az életét, és akik betöltötték az űrt, amit a kanadai nukleáris leállás okozott?

Köszönjük nektek, iráni atomtudósoknak, azok nevében is, akiknek sosem mondták el az igazat. Tisztelgünk előttetek, amiért támogatjátok a világ polgárait, még akkor is, ha életetek veszélybe kerül, és ha bérgyilkosok elveszik életeteket amiért az emberiséget segítitek a szükség idején.

A második világháború atomegyezménye szerint Németország kormányának – akárcsak Japán kormányának – nem lehet semmi köze bármilyen mértékű nukleáris proliferációhoz Németországban. Azonban a német kormány kinevezhet megbízottakat, és felhasználhat egy harmadik nemzetet kutatásához, hogy kifejlesszen egy rendszert, amivel betöltheti a kanadai rést a nukleáris izotóp gyártásában.

Ezért Franciaország, Nagy Britannia, az Egyesült Államok és Belgium beleegyezésével aláírtak egy megállapodást a többi EU taggal, hogy megépíthessenek egy új reaktort a kanadai reaktor helyett az atomközpontban Molban Belgiumban, ami jelenleg építés alatt áll.

Így Irán akaratlanul megint Németország és Franciaország riválisa lett az ipari résben, amit Irán jelenleg segít kitölteni, hogy emberéleteket menthessen világszerte.

Iránt nem fogják megtámadni, amíg ez a reaktor működőképes állapotban nem lesz, mivel akár még az Egyesült Államok Elnökének is szüksége lehet ezekre az izotópokra, hogy megmenthesse saját vagy családja életét. Ezért a macska-egér játék tovább folytatódik, amíg a reaktor Belgiumban működőképes állapotba nem kerül.

Ez az oka annak, hogy Németország hirtelen felbukkant mint az 5+1. nemzet (5 az Egyesült Nemzetekből + Németország), akik Iránnal folytatnak tárgyalásokat az iráni atomprogramról.

Azonban Németországnak a második világháborús egyezmény szerint semmi köze nincs nukleáris tevékenységekhez.

Most pedig Irán szerepéről, hogy hogyan harcolja ki a világbékét az újonnan létrehozott űrhajóprogramjával:

Irán jelenleg is, és a jövőben is a világbéke zászlóshajója lesz.

Irán képes megakadályozni bármely háborút és elfojtani minden háborút a jövőben a jelenleg birtokában lévő űrhajózással kapcsolatos tudásának segítségével.

Irán, a béke földje, lesz a béke zászlóshajója a nemzetek között ezekben az úgynevevezett erőltetett krízishelyzetekben a világon.

Hadd magyarázzam el egyszerűen mi fog történni, ha a nukleáris nemzetek triádja vagy megbízottaik a jövőben úgy döntenek, hogy megtámadják Iránt.

Irán sosem lépte át határait az elmúlt háromszáz évben, és ezentúl sem fogja soha átlépni, mert úgy gondoljuk, a háború nem más, mint az emberi erőforrások pocsékolása.

Az Irán és Irak közötti háborúban hetvenkét országból származó rabok voltak az iráni börtönökben, mindannyiuk azon nemzetek által lett toborozva, akik az új felkelést indították a múlt év tavaszán.

Az olasz kormány KILENC millió taposóaknát adott el az iraki kormánynak, hogy irániakat öljenek bármi áron.

Iránban az utóbbi húsz évben nap mint nap veszítették el gyerekek az életüket és végtagjaikat miközben otthonukban vagy a kertben játszottak, köszönhetően az olasz ellenségeskedésnek és kapzsiságnak.

Vajon mi történt a nyugati fejlett nemzetek kiáltásaival, hogy eljöjjenek segíteni eltakarítani az aknákat, amiket ők adtak el; vajon hány olasz fog segítő kezet nyújtani az apáknak és fiúknak, akik elvesztették gyerekeiket és apáikat Iránban ezek miatt az aknák miatt csak az előző évben?

A Keshe Alapítvány olyan rendszereket fejleszt, amik eltüntetik a pusztítás és kapzsiság ezen fegyvereit a béke földjéről.

Elgondolkozhatunk azon, hogy vajon miért vannak az olaszok manapság válságban? Azért, mert most fizetik meg apáik gyilkos tetteinek árát, hogy megtöltsék Olaszország bankjait Irán ártatlan gyermekeinek vérével.

Habár az Irakkal vívott háborúban Irán átléphette volna Irak határát, hogy elfogja és végezzen a régi rezsimmel, Irán mégsem lépte át törvényes nemzetközi határait.

Az iráni nemzet évszázadokon át megvédte Irán anyaföldjének egységét, és továbbra is megvédi, ha szükséges, ezúttal azonban már az új SSP programot fogja használni. Ha a nemzetek triádja, vagy megbízottaik átlépik az iráni határvonalat, a játszma megváltozik.

Irán jelenleg az emberiség által ismert legfejlettebb technológiák birtokában van. Ennek az új tehcnológiának az erejét és képességeit részben már demonstrálták múlt év decemberében, amikor elfogtak egy 27 méter hosszú amerikai kémrepülőgépet, ami nagy sebességgel, nagy magasságban haladt, és több mint 8 műhold irányította.

Ha a szükség úgy hozza, hogy Iránnak ki kell kényszerítenie a világbékét, és átlépik Irán határait, egy szempillantás alatt meg fogja mutatni úrhajóprogramjának teljes erejét a világ nagyhatalmainak.

Irán Dareush földje, aki megmentette zsidó ősapáim életét, és a hetedik században az iráni király megmentette a keresztényeket is azzal, hogy menedéket adott nekik, most pedig ebből a népből kerülnek ki vérem leszármazottai.

Irán az iszlám származású ősapák otthona, a béke és jólét földje. Irán meg fogja tanítani a világnak az űr ismeretét és a tisztességes viselkedést.

Iránnak megvan a hatalma, hogy megvalósítsa a világbékét bölcsességével és más nemzeteknek és vallásoknak nyújtott nagylelkűségével, ahogy azt már korábban is tette egyetlen lövés leadása nélkül az új SSP program segítségével.

Hadd mondjuk el, mik lesznek a következményei bármely Irán határai ellen indított támadásnak, most hogy Irán birtokában van új űrhajótechnológiájának.

2012. április 21-én egy találkozón a Keshe Alapítványi központban megmutattuk a jelenlévő világi küldöttségeknek az SSP rendszert és a videót a súlynövelési képességéről, ami lehetővé teszi az SSP rendszer számára, hogy lemerüljön a föld legmélyebb vizeibe.

A találkozót követő 36 órán belül 2012. április 23-án megkaptuk az elnöki határozatot, hogy elnémítson minket, mert az Egyesült Államok rájött, hogy mi került kifejlesztésre, és hogy nincs mivel védekeznie Irán és a Keshe Alapítvány előrehaladott technológiai fejlődése ellen. Most először jöttek rá, hogyan veszítették el a gépüket Iránban az előző év decemberében, és az amerikai elnök azt kérte, adjuk vissza a játékszerüket.

Emiatt a technológia miatt ha bármely nemzet tengeralattjárósai támadást fontolgatnak Irán ellen a Hormuzi-szoroson keresztül vagy a föld bármely vizében, azonnali halállal fognak szembesülni rendszereik leállása miatt, ahogy a pilóta nélküli légijárművel is történt múlt év decemberében. Ugyanakkor ezek a járművek tartani fogják pozíciójukat a tenger mélyén, és évtizedekig nem is fognak felszínre jönni, hacsak nem húzzák ki őket a vízből különleges eljárásokkal. Ezért ha az iráni SSP hozzáér ezekhez a tengeralattjárókhoz a föld mély vizeiben, egyik tengeralattjárós anyja vagy fia sem fog tudni szeretteik sorsáról.

A vízfelszín fölött a hadihajók működése leáll és használhatatlanok lesznek, és másodpercek alatt a tengaralattjárósok sorsára juthatnak. Emiatt apák ezrei veszíthetik el fiukat, és rengeteg anya veszítheti el lányait, akik ezeken a hajókon szolgálnak.

A levegőben közlekedő légijárművek mint fémmadarak zuhannak le majd az égből Irán határainál, vagy a föld bármely pontján, amit az iráni SSP program kiválaszt, ezért még csak megközelíteni sem tudják majd a béke földjének szépséges határait.

Ez még több olyan férfi és nő gyönyörű életébe fog kerülni, akik az USÁ-t és kollaboránsait szolgálják.

A műholdkommunikációt teljesen leállítják, mert Iránnak meg kell bizonyosodnia arról, hogy semmilyen nukleáris rakétát sem lehet irányítani és Irán ellen szegezni, és eképpen az interkontinentális rakéták nagy része Irán szomszédos nemzeteire fog zuhanni, vagy bárhova ahol elvesznek ezek a rakéták a műholdak kiiktatása miatt; biztos, hogy egy rakéta sem fogja elérni Iránt.

Az Egyesült Államok interkontinentális rakétái aktiválódnak majd kilövőállásaikban. Hány unokatestvérünk és fivérünk fogja életét veszteni amerikai földön az amerikai hadsereg cselekedetei miatt, amit néhány eltévelyedett ember hajt végre?

Fel kell tennünk a kérdést: miért engedi az emberiség ennek a nemzeti triádnak, hogy elkövessék tetteiket a világbéke zászlaja alatt, nem mutatva valódi zsarnoki céljukat?

Emiatt Iránnak nem kell háborút indítania, hanem inkább megvédi magát bölcsessége által, ahogy korábban is tette. Azok fognak saját földjükön veszteségeket szenvedni, akik háborúra uszítanak.

Mi a megoldás?

A megoldás egyszerű és azonnali.

Felkérjük a triád nemzeteit és az iráni kormányt, hogy találkozzanak a világbéke zászlaja alatt a közeljövőben, hogy megmenthessék főképp amerikai származású szépséges lányok és fiúk százezreinek életét, mivel ők a háború igazi rabszolgái.

Láttuk Irakban és Afganisztánban, ahogy ugyanezekkel a hamis vádakkal indítanak inváziót, hogy kifosszák ezeket a nemzeteket, vagy arra használják őket, hogy más nemzeteket lássanak el drogokkal, ahogy a korábbi századokban is tették. Nagy Britannia elsétált a lopott olajjal és nemzeti tartalékokkal, az Egyesült Államok pedig a mai napig ezt a fiatalok életével törleszti.

Mi a Keshe Alapítványtól a világ vezetőit szólítjuk, hogy nyíljanak meg a békedalunk előtt, különben a gyönyörű Fehér Ház csak a nevében lesz fehér, mert lakói fel fogják függeszteni tevékenységüket ebben az élettelen épületben, ha Iránnak háború nélkül ki kell harcolnia a világbékét.

Európa palotáiban a polgárok által, és nem pedig a paloták lakosai által kondulnak meg az igazság harangjai. Az igaz emberek megnyitják ezen borzalmas házak aktáit valódi tevékenységükről, és megállítják népeik szenvedését, mivel felelősséggel tartoznak népeiknek, akiket kiválasztottak kormányzásra, és akik nevében másokat kiraboltak.

Nem mi teremtettük ezt a helyzetet, viszont mi vagyunk a béke hírnökei és a világbéke támogatói. Megvan a technológiánk, hogy az emberiséget szolgáljuk, hogy kiharcoljuk a békét és annak útjára lépjünk.

Kérésem a világ polgáraihoz egyszerű és egyenes; csatlakozzatok hozzánk és egymáshoz, hogy emberi fajunkat szolgálhassuk, nem úgy mint nemzetek, hanem mint az emberiség egy közös lobogó alatt.

A béke zászlaja alatt fogunk egyesülni mint egy lélek és egy bolygó, nem pedig mint szétválasztott nemzetek megtört serege.

Békehatározatunk útnak indult, hamarosan nem lesz több konfliktus, mert minden ember, aki szolgálni kíván, olyan hatalommal bír majd mint egy király, és nem mint egy rabszolga.

A világ vezetőinek el kell fogadniuk, hogy a királyi és vezetői pozíció arra van, hogy a népet szolgálják, és nem pedig azért hogy a nép szolgálja őket. Minden élőlénynek ezt az utat kell követnie.

Azt is látni fogjuk, hogy senki sem lesz szolgaságba kényszerítve, az emberek saját akaratukból fogják embertársaikat szolgálni. A föld olyan fizikai testek tengere lesz, aminek egyetlen célja a kölcsönös szolgálat.

Mostantól a rokonság az emberiség lelkei között van, és nem a fizikai testen keresztül.

Mostantól az ember életének tevékenységeiből eltüntetünk minden fizikai dolgot, mivel minden igényét kielégítettük a lelki rokonságon keresztül. A lélek szintjén nincs szükség fizikai táplálkozásra, csak az a fontos, hogy egyenlően tudjunk védeni és szolgálni.

Áldottak a lelkek, akik megkapták a béke üzenetét; nem a fizikai világban, hanem a teremtés igaz birodalmában.

M T Keshe

Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

Forrás: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/330-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology-the-2nd-international-presentation-how-to-become-axes-of-evil

Beküldte: Érszegi Edit

Egy megrendítő videót, melyben egy aprócska palesztin kislány oktatja ki a megszállókat.

 

Hozzászólás  

#6 VÁ: A Keshe Alapítvány állásfoglalásamárfi 2012-11-20 03:42
Huncutkának minden bizonnyal igaza van. Azonban az eltelt idő alatt a felszínre került egy s más. Pl. hogy a Keshe állítólag átadta a teljes anyagát az olasz kormánynak. Vajon miért tette? Talán annyira megbízik az imperialistákban?
Nekem kezdettől fogva gyanús ez a szervezet. S a gyanúmat alátámasztani látszik egy beszélgetés Egely Györgygyel a VNTV-n. www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=b9f29eedd
+3 #5 VÁ: A Keshe Alapítvány állásfoglalásahuncutka 2012-09-23 14:12
Ha a perzsák nem tudnák megvédeni magukat, akkor már rég lerohanták volna őket. És a háttérben ott van Kína és Oroszország.
#4 VÁ: A Keshe Alapítvány állásfoglalásaKödszurkáló 2012-09-21 20:30
A korlátok szellemi jellegűek. Amit lehetetlennek tartunk, az - lehet - csak a 'tudásunk' hiányossága.

Oroszország mint végcél valós lehet, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a zsidókeresztény hegemónia addig nem teljes, amíg az iszlám nincsen teljesen cionista befolyás alatt. Az iszlám és a zsidóság ellentétes világfelfogása és erkölcse köztudott. Azt viszont nem nagyon tudatosítjuk, hogy a szunnita irányzatot követő muzulmán országok a vallási külsőségek megtartása mellett USA/zsidó befolyás alatt állnak. Amelyek mégsem, azokkal pedig folyamatban van a leszámolás, ld. Líbia, Szíria. Ezeknek az országoknak a függetlensége a politikai vezetés elhatározásán múlik/múlott. Iránnal más a helyzet, mert az ország az iszlám vallás síita irányzatát követi, ezzel egyedül áll a muszlim világban. Vallásossága sokkal ortodoxabb, mint a szunnita irányzatoké, ennélfogva a cionista befolyás elől is zártabb. Ezért is annyira fontos Izraelnek az Iránnal való leszámolás, mert idáig a fellazítás-felforgatás-korrupció taktikája a zárt és valláserkölccsel védett országban csődöt mondott.

Az iszlám vallás kialakulásának körülményei, egyéb párhuzamok és kizárhatóságok arra a következtetésre vezetnek, hogy "nem a hegyektől iszonyodó arabok vitték a mohamedán hitet Közép-Ázsiába, hanem a méd-perzsa gyökerű mazdakizmus vált utóbb arab nyelvű vallássá. Igencsak érdekes továbbá, hogy a szunnát elvető és csak Mohamed tanítását követő, tehát voltaképp fundamentalista síita irányzat éppen Iránban és nem Arábiában vált honossá. Ezt valószínűsíti egyrészt az „ansar” kifejezés is, mely a Mohamednek segítő emberek jelölésére szolgál az iszlámban, ám amely a mezopotámiai Enuma elis eposzban a segítő égi lényekre vonatkozik. Az iszlám Megváltó fogalma, a Mahdi is Perzsiából veszi eredetét.

A Mohamed-Mazdak párhuzam, a Kusszam féle sír szamarkandi helye, valamint a „mögötte” megbúvó előkép, az abbaszidák keleti uralma, a hagyományhű síiták iráni jelenléte, a hegyes terepektől irtózó beduinok üzbegisztáni hódításának valószínűtlensége tehát mind-mind arra mutat, hogy a mohamedán tanok bölcsője inkább az egykori perzsa birodalom környékén keresendő, mint Arábia sivatagaiban. És itt még nem is szóltunk a szintén üzbegisztáni Buharáról, melyet Vámbéry egyenesen az iszlám Rómájának nevez, szemben Mekkával és Medinával, melyek szerinte Buharához képest csak másodlagos kultuszhelyek. (ld. Szovjetunió c. hivatkozott kiadás, 729. oldal)

Mekka és Medina szerepe azért felbecsülhetetlen, mert az iszlám általuk töltekezett egyrészt judaista hagyományokkal, másrészt sok késő hellenisztikus-antik gondolattal, illetve azért, mert az iszlámról alkotott nyugati képet nagyban a mekkai-medinai arab mohamedanizmus alakította ki. E kép azonban inkább elfedi mintsem felfedi az iszlám lényegét és eredetét."
(Gregor Kristóf -Móricz Leó: Ha Illignek igaza van...) tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Hamis_kozepkor/Tanulmany/04.htm

A fenti ismeretek fényében egyértelmű, hogy az iszlámmal való leszámolás addig nem befejezett, amíg az iszlám vallás bölcsője - Irán - önálló. Egyéb szempontból lehet érdekes, hogy Azerbajdzsán muzulmán vallást követő lakosságának 85%-a a síita irányzatot követi. Ezzel szemben Üzbegisztán lakosságának 88%-a, a teljes iszlám közösség, a szunnita irányzat követője. (wikipédia) Azerbajdzsán Izraellel való viszonya ezért is érdekes, mivel felmerül a politikai és a vallási orientáció különbözőségének lehetősége.
+1 #3 SzfvárÉva-Kata 2012-09-21 09:54
.........és az, hogy az amerikai kém drónt leszedték? Nem igaz, vagy ahhoz nem kell különleges technológia?
+2 #2 VÁ: A Keshe Alapítvány állásfoglalásamárfi 2012-09-20 18:16
Egyetértek az előttem szólóval és még hozzá teszem, hogy az igazi ok nem az amit oly hosszan ecsetelt a cikkíró. Az igazi ok az, hogy a nyugat Oroszországot akarja. Irán (és Szíria is) ezért van "útban" elsősorban. Egy kiváló cikk erről a jovonk.info-n jelent meg:
www.jovonk.info/2011/10/07/vegcel-oroszorszag
Itt a folytatás:
jovonk.info/.../...
És a cikk sorozat utolsó része:
www.jovonk.info/.../visegradi-negyek-nato-pajzsa-oroszorszag-ellen

És még ez is ide passzol:
jovonk.info/.../hadkotelesek-irany-oroszorszag?quicktabs_tabsosblokk=0
#1 VÁ: A Keshe Alapítvány állásfoglalásaGyula 2012-09-20 14:06
Túl szép mese ez Irán sebezhetetlenségéről. Sajnos nem így van. Sokkal valószínűbb, hogy az oroszok védik őket az USA-val és Izraellel szemben.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások