Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2019Oct24

2018. Január 06., Szombat 11:57

A magyar Szent Korona szerkezetéről

Írta:  Nagy Róbert Zoltán és Barabássy Miklós
Értékelés:
(14 szavazat)
Kedves Barátim! - Dénes barátomon keresztül Megkeresett az Úriember. Egy vita estet kért, h Szervezzek Részére kutatási témájában.

Szentkorona pántCikke csatolva! →

Az Úriember:

Barabássy Miklós Marosvásárhelyen születtem 1950-ben. 1974-ben Temesváron szereztem gépészmérnöki diplomát. Közben matematika tanítással foglalkoztam. 1985-ig a marosvásárhelyi főiskolán, és a Bolyai líceumban tanítottam docensként anyagismeretet és gyártástechnológiát (főleg a tűrés mezők és gyártási pontosságok terén). Közben egy kutató laboratóriumban anyagvizsgálatokkal és hőkezelés technológiákkal foglalkoztam. 1985-ben családommal disszidáltunk Németországban ahol rövid időn belül német állampolgárok lettünk. A Bochumi Egyetemen szereztem egy második mérnöki diplomát is. Nagyon sikeres mérnök lettem, Kölnben a Fordnak terveztem sebességváltókat és motorokat. Csúcsidőben 500 körüli mérnöki kutató-fejlesztő dolgozott a kezem alatt. A Budapesti Műszaki Egyetem tiszteletbeli tanára is lettem. Több világszabadalom szerzője voltam.

5 éve nyugdíjaztattam magam és így azonnal sikerült Magyarországra költöznünk és azóta foglalkozom mind intenzívebben a koronával.

A cikknek van egy 13 oldalas változata is ahol sokkal részletesebben van elmagyarázva az egész. Az azonban egy hetilapnak túl hosszú, így főleg a magyarázatokat vártam meg. Így is utána lehet számolni. Ez a hosszabb változat kivonata. Az egész egy készülő könyv egyik fejezete. A cél az is hogy felkeltsük az olvasók érdeklődését a könyvre, és az esetleges kételkedők nézeteit is beépíthessük a további könyvszerkesztésbe amit 2019-re tervezünk.

Előre is köszönöm, ha elolvassátok és véleményezitek!

Nagy Róbert Zoltán
20/312-5925
Matiné
éjjel - nappal délután,

Megjelent: 1469 alkalommal

Hozzászólások  

 
Joe.Wolfy
#3 A Szentkorona mérnöki elemzéseJoe.Wolfy 2018-04-14 17:48
Tisztelet az Olvasónak!
A mérnöki leírás, amelyet jómagam a szerzőnek köszönve teljességében olvashattam (mármint annak az első részét), valóban mérnöki pontossággal ad számot azokról a különlegességekről, amelyet az "ortodox" koronakutatók képtelenek helyesen értelmezni. Nekem nagy segítségemre van annak a könyvnek a megírásában, amelyet magáról a Szentkoronáról, és Jogrendjéről írok. Az említett szerző munkáját tanulmányozva tudtam igazolni például azt is, hogy kairóti (makkababeus) Júdás ikonja miért éppen ott volt ahol, ahonnan a velencei Morosini család sarja, Gellért kikalapáltatta.

Még egyszer: a teljes munka elkészültekor valóban nagyszerű könyv lesz, amit jómagam is nagyon várok. Őszinte elismerésem és nagyrabecsülésem neki.
Joe Wolfy
Idézet
 
 
id Kiss László
#2 A KOR---ONAid Kiss László 2018-01-08 07:09
A KOR ONA

„….Ma a magyarnak hívott és nem nevezetteknek nem volt koronája – koronája a királyoknak volt és van ma is!
A címet magyarul írtam ami hunul – koromban ano, de one vízüzün utáni első nagy vadász Nimród a ki soha nem ábrázoltak ékkel de jellemmel igen! Oronak érte! …” idézet írásom elejéből – id. Kiss László 2018-01-08
Idézet
 
 
Jéga Szabó Ferenc
#1 Szeged,Csuka u.8.Jéga Szabó Ferenc 2018-01-07 19:27
Barabássy úr munkája - a megismert rész alapján - gondos, precíz mérnöki munka, s más szempontok alapján, más úton, de ugyanazt bizonyítja, amit - ellentétben a mainstream beszélőkkel és írókkal - mindenki tud, aki kicsit is fogalakozott a Magyar Szent Koronával. Azt ugyanis, hogy a magyarok "nem pancserek" ! A mindenféle helyről "összelopkodott" ismereteink, és nyelvünk finnugrász elgondolása mellé tökéletesen illlik a Magyar Szent Korona "összebarkácsoltságának" hittétele. Legyen nekik az ő hitük szerint ! DE CSAK NEKIK. Nekünk jó lesz az igazság is, aminek kicsi szeletét Barabássy úr is mutatja. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.7%Austria 1.3%
Romania 5.4%Canada 1.1%
United States 4%Norway 0.7%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Ukraine 2.7%Kuwait 0.3%
United Kingdom 2.1%Switzerland 0.3%
Slovakia 2.1%Australia 0.3%
Sweden 1.9%Netherlands 0.3%
Germany 1.8%Italy 0.2%
Serbia 1.4%Spain 0.1%

Today: 23
This Week: 1904
Last Week: 4013
This Month: 13259
Last Month: 17184
Total: 2168991

Belépés