20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 szeptember 17, szombat

A Szentkorona és a Jogrend

Szerző: Dr. Farkas I József és Ludányi Horváth Attila

Elkészült a könyvünk, ami bemutatja a Magyar Szentkoronát mint létezésünk jogalapját.

JogarA magyar Szentkorona egy ilyen összesített bölcselet, amelybe előállítói lekódolták egy kor üzentét egy olyan tárgyiasult formába, amely fennmaradásának biztosítékát az emberre is kivetítetve, már a puszta megjelenésében is tiszteletet követelő minden kortól, rendtől, nemtől és nem béli hovatartozástól függetlenül. Miért ebben a formában?

 AMKINFO - 2016. június 14. 16:13· Részletek →

 

*   *   *

 

„Élet a jelent a mostban’ szüli, a múlt a jövővel vajúdik.”

 

"Mi magyarok, szkíta – hun őseink ivadékai, Atilla Nagykirály örökösei – Hungária népe – mint a magyar nemzet természetes tagjai – ítélőképességünk teljes birtokában, minden kényszertől, erővel történő ráhatástól és bármi néven nevezhető befolyástól mentesen, jelen nyilatkozatban adjuk emlékezetére és tudtára mindenkinek az alábbiakat:

Elidegeníthetetlen természetes jogainkra és kötelességünkre tekintettel, visszatérünk Őfelsége, a Szentkorona által biztosított ősi jogrendünkhöz! Működésünket a magyar nemzet tagjainak teljes egyetértésében önálló, minden tekintetben semleges és független ország status quo szintjére állítjuk[1], egyúttal minden közjogi és magánjogi aktust, melyet ezen nyilatkozattal ellentétesen hívtak életre, érvénytelennek nyilvánítunk, következésképpen joghatásuk semmis[2].(...) Tovább a részletekben.

AMKINFO - 2016. május 31. 21:46· Részletek

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások