Print this page
2017 szeptember 13, szerda

Segíts Teremtőnk megszabadulni a gonoszoktól!

Szerző: >Zoli

Bevándoroltatás - iszlámosítás - robotosítás és más egyéb. / Gondolataimat kívánom lepötyögni az én nézetemből amit már nem tudok magamba tartani. - Már többszöri átgondolásom után is szeretném megérteni mit is hoz majd ez a háttérhatalmak által vezérelt erőszakos európai iszlámosítás?

Valahogy úgy érzem, hogy még az ezt pénzelő és végrehajtató mágnás gonoszok közt sincs meg a teljes megértés, hogy pontosan mikor és mire is használják fel majd ezeket az elemeket. Azt hiszem két táborra szakadtak a háttérhatalom gonoszai. 

Egyik része a már így is a beltenyészetet (rokoni házasságok) gyakorló muszlimokkal folyamatosan telítené meg Európát, olyanokkal kiknek az IQ-juk is már jóval alacsonyabb a fehér európai néptől. Olcsó és alig gondolkodni tudó "munkaerőre" akarja cserélni az európai fehér fajt.

A Mi  Kárpát-Medencénket magának akarja megszerezni, de szerintem csak kevés iszlámmal, csupán annyit Belőlük, amennyit ellenőrzésük alatt tudnak majd tartani kiirtásunkra és a még szükséges rabszolga munkákra. Szerntem ez az általuk szajkózott "munkaerőhiány", az a bizonyos rabszolgaszükség magyarázatféle sem  állja már meg a helyét és nem is nagyon akar a fejembe sem helyet kapni, hiszen már is ott tartunk, hogy a rohamos műszaki fejlődések végett a mind tökéletesebb robotok gyártása miatt,  már ennyi munkaerőre sem lenne szükség mint a mai nap van. (ezt is már inkább így erőltetve tartják fent) De-hát akkor mire fel ez az iszlám megszállás? Talán mert az oltások, a mérgekkel dúsított vegyi csíkok, a mérgezett vizek és élelmiszerek nem tették meg az elvárt hatásukat? ("nem a kívánt mérce" szerint haladt előre a népirtás?) A népirtás befejezését majd ezekkel végeztetik el?

Az a gyanúm, hogy ezeknek a sátáni pénzes élősködőknek nem a teljes fajcsere a végső óhajuk, hanem az európai fehérfaj kiirtatása ezen terroristák által, majd a végső céljuk lenne csak a nagyon korlátolt tömegű alig-gondolkodó (zombi) kevert faj megtartása utána a a már tervszerű "felesleges" muszlimok kiirtása is. Ezt már majd a NATO és ENSZ-féle csatlósnak lenne a feladata  ugyanis ezeket is ők irányítsák.

A másik-része úgy gondolom, talán azok, akik szintén a muszlim fanatizmusra építenek és az európai fehérek közvetlen megsemmisítése, de ők inkább a minél gyorsabb kiirtását akarják elvégeztetni a bevándoroltatott hordákkal, majd amikor ezek is elvégezték "dolgukat" az ő terveikben is a "terroristák" nemcsak a megtizedelése áll terveikben, hanem azok nemtitkolt gyors kiirtása is, hiszen veszélyesek számukra is és mit kezdenének velük? A kérdés mikor és hogyan kezdjék.

Számításaik és terveik szerint addigra számukra is meglesz a "kellő ok" a népirtás végbevitelére hiszen már is az  iszlámellenesség mind erősebb és erősebb egész Európában.  Mint olvashatjuk, hallhatjuk is, hogy egyre inkább mind gyakrabban engedik előre a saját "médiájukban" is az iszlám kegyetlenségeket.

Ez is már előkészítése azon terveiknek, amikor majd az "általunk kikönyörgött megmentő erők" (ekkor már világkormány) MINDEN ellenségesnek minősített ELEMEKET kíméletlenül semmisít meg. Hogy kik lesznek majd azok a számukra nemtetsző erők, azt csak vélni merem. Ide tartoznak majd a (szerintük) "haszontalan" cigányság, az iszlám, és minden olyan magyar és fehér ember kik mint eddigi eszközként felhasznált biológia tömeg vagy az utóbbiak akik még mindég mernek és tudnak gondolkodni.

Már itt is ahol élek politikailag korlátozzák a szuperszámítógépek, a kvantumszámítógépek, az intelligens robotok bevetését! Tehát megvannak csak még nem engednek teret számukra mert szerintük még nem jött el erre az idő. Meddig tudják ezt visszatartani? Válaszom, hogy nagyon rövid lehet az idő. Így van ez mindenhol. Tehát számomra MESE AZ, HOGY MUNKAERŐRE LENNE SZÜKSÉG! Hiszen, akár már "holnap" helyettesíthetők az emberek tömege robotok által! Gondolkodjunk. Neked mi a véleményed erről?

Gondolataimban arra számítanak, hogy a már felhergelt iszlámiszonyattal igazolni tudják a tervezett iszlámnépirtást. Az hiszem itt találkozik a kétféle akarat végső célja csak egyik előbb akarja az egész Európára a másik hasonlóan de ők a lassúbb tempót diktálnák mert az egész Kárpát Medencénket maguknak akarják és ehhez kicsit több időre van szükségük. Ide tervezik a gondosan előre válogatott fajtiszta gazdag zsidóságot, egy úgynevezett központi kárpátmedencei birodalommal.

Hogy hogyan is merhettek egy ilyenbe belevágni? az nagyon egyszerű hiszen ezt már kicsiben ki is próbálták, megfigyelték milyen megnyilvánulást - milyen estleges ellenállást válthat majd ki az ilyesmi az érintett emberekben stb.. Hogy ez mikor és hogyan történt? Történt ez már akkor, amikor a  csonka-országi majd az európai a "szabadkezet és védettséget a cigányságnak" maszlagra kényszerítették csonka országunkat, majd Európát is.

Ez volt az éles próbatétel, ezt vetették be kicsiben, azért, hogy ezen keresztül értékelhessék a már rég megtervezett  "Kalergiféle terv" bevetését. Így bizonyosodtak meg, hogy a cigány-terror szinte minden ellenállás nélkül érte és éri el "sikereit" úgy csonka honban mint Európában. "Lenyeltük"

Mindezek alapján megtapasztalva nyugodtan adhattak zöld-fényt a régen kidolgozott "Kalergiféle terv" beindítására. Persze a Kalergi-tervet már módosították azzal, hogy a lebutított kevert fajból sem kellene már az a tömeg így ha elvégezték a gonoszok által kitervelt a fehér faj kiirtását illetve a még esetleges nemzeti államnak számító országok megsemmisítését, akkor ezen "eszközök" többsége is feleslegessé válik.. Nem lesz már szükség annyi rabszolgára sem mint a régi tervben szerepelt.

Most itt tartunk. Vajon sikerül e majd ez nekik pont ahogyan eltervezték, vagy eme sátánfajzatok számításaikban is több hiba csúszhat és az nekünk jó lesz vagy rossz? - Meggyőződésem, hogy nekünk csak jó lehet! A Magyarságot nem lehet kiirtani és legyőzni sem! Nekünk Isteni feladatunk van!

Itt jön a képbe azon gondolataim is, hogy egy más szögből is megnézzem, vagyis ha a szellemi törvény a KARMA szemszögéből vesszük akkor több javunkra szóló jelenéseket látok a mai történésekben, de a Teremtői intézkedést (nem ítélkezést) is beletudom építeni az eseményekbe.

Énszerintem a mai ellentétek a gonoszok felől abban nyilvánul meg, hogy az egyik része egész Európát akarja ebbe az iszlámosítási tervbe belevenni a mi Kárpát-medencénkkel együtt, a másik pedig  csak nagyon korlátozott mennyiségben engedné be a  muszlimokat ide a Kárpát-Medencénkbe csupán annyit és olyanokat akik már is, de egyenlőre "korlátozott"  nyugtalanságokat idéznek elő, és majd ugyanezeket a számukra kellő időben "aktiválhatnak" a nemzetünk és a tiszta fehér faj irtására. Ugyanakkor mind ezt ellenőrzésük alatt szeretnék tartani.

Sajnos ebben nagy szerepet vállalt a jelenlegi magyar kormány is mely azt a látszatot mutatják és sajnos elég nagy sikerrel, hogy magyar nemzeti érdekeket szolgál, közben igazából a közel-keleti és más részekről a zsidóság betelepítésében segédkezik ami igazából a végső cél. Ezt leírtam már több helyen és azt is, hogy bár csak ne lenne igazam.

Mivel az orbáni-kormány (is) a háttérben még is végzi a betelepítést, (kötvények stb)  állampolgárságot ad kétes múltú személyeknek akiket a háttérhatalom (cionisták) bármikor "aktiválhatnak" a magyarság és a fehér nép ellen. Így az én meglátásom szerint a mostani kormány sem a magyar érdekeket szolgálja, hanem a pénzes háttérhatalom azon részét akik először is a csonka országunkat majd a Kárpát-medencénket akarják megszállni.

A Kárpát Medencét akarják a világbirodalmuk központjává tenni és ezt több okból is. "Aki a Kárpát medencét uralja az az egész világ ura", természetes védelmet nyújt, vizeink bőségesek, természeti határok nagyobb biztonságot nyújtanak, gazdag ércekben, energiákban stb. Viszont nekik is tudniuk kell/lene, amit mi tudunk, hogy a Kárpát Medence csak minket illet meg, mert ezt Mi a Mag népe örökül kaptuk a Teremtőnktől ezért nem hiszek abban, hogy ez bármikor is elvehető tőlünk.

Minden korban visszavettük e területeinket, és most jött el újra az ideje a Kárpát hazánk visszavételre. Szerény tudásom szerint az első visszafoglalást Hunor és Magor tette meg, de mivel az eltitkolt történelmünk miatt már csak bizonyos szálak vezetnek az előbbi időkre is, de az biztos mióta ember él a földön a Kárpát-Medencét a Mi elődeink lakták be és így is lesz a jövőben is. "Mindent vissza"! Úgy legyen! 

Hogyan vehetnénk vissza ami minket illet? - Vissza kell fordulnunk Istenünkhöz! Ez az egyik fontos ok ami miatt a billentyűkhöz ültem. Mára már odáig jutottam, hogy nem tudom magamba tartani gondolataimat. Mindenképp kikívánkozik belőlem bármi áron is, még ha ostorozva is leszek ezért akkor is vállalom

Most pedig a Karmához fordulnék vissza abból indulnék ki úgy ahogy amit erről tudok. Erről még táltosaink is tudtak, igaz azt pontosan nem tudom hol foglal ez helyet a teremtésben, talán Isteni figyelmeztetések, hogy figyeljünk tetteinkre? A Karma, ok és okozat egyszerűbben a kiegyenlítődés törvénye. A hindu tanítás szerint kétféle karma létezik rövid és hosszú távú. A rövid az 8 napon belül egyenlíthet, a hosszú pedig még visszatérhet a földi életünkbe.

Ha ez így működik egyénekre akkor szerintem ugyanígy érvényes nemzetekre - népekre is.  De akkor ilyen esetben mi a határidő? Kérdem én. Száz év, ezer év, vagy 2000 év? Vagy örök-érvényű lenne a hosszú érvényű? Ezek szerint még visszatérhet a földi életünkbe ami számomra azt jelenti amíg a nemzet él visszatér! Már pedig a Mi nemzetünk él és élni is fog! A turáni Táltosaink sem ÁTKOT mondat ki az utókor magyarságára hanem FIGYELMEZTETÉST vagyis intelmezték nemzetünket mi fog történni ha elfordulunk igaz Istenünktől és ősi hagyományainktól. Az átoknak átformált változatot már ellenségeink találták számunkra. (mint egyik hozzászólónk is írja) Sem őseink sem táltosaink, mágusaink nem átkozódtak. Őseink mindég is hívők voltak a Teremtőnkhöz itt idézném Marton Veronikát: "Nem a Napot, a Holdat stb. imádták hanem a Napban, a földben stb. megnyilvánuló egyetlen teremtő istent[, mondhatnók úgy is, hogy az egyetlen teremtő isteni erőt." - Ezért látom a mai "jelekből", hogy most jön el az idő, amikor a karma visszacsap az ártó (gonosz) hatalmakra. Nem engedi tovább a gonoszságot. Miből vonom le ezeket a következtetéseket? Megpróbálom elmagyarázni. 

Akkor előbb nézzük a Hun-Magyarság szemszögéből a karmát. Miért is szenved - szenvedett a magyarság már több mint kétezer éve? Valahol, valamikor nem a természet törvényei szerint kezdtünk el cselekedni ami a Teremtönk útmutatója volt számunka időtlen idők óta. Meglátásom szerint több esélyt is kaptunk, az idők folyamán, de nem éltünk vele. (utoljára Mátyás idejében) Ezért vissza kell tekintenünk az eddigi tudásunk szerinti történelmünkbe. Hol és mikor tértünk le az Isteni utunkról? Mikor hívhattuk magunkra a karma bekapcsolódását? Mert ismerjük be valamiért még is olyan Jézusi szenvedési utat kell járnunk már nagyon régóta. Talán már Taksony idejében kezdődhetett? Géza vagy István idejében?

Melyik az a kor amióta meggyengültünk és nem erős, inkább széthúzó lett nemzetünk? Mióta "büntet" bennünket a "sors" ugyanazokkal a népekkel akikkel legyengítettük, kiirtottuk nemzetünk ősi hitét követni szándékozók nagy részét és akik miatt Istenünket is kicseréltük ? (Géza fejedelem valahogy így mondta: Van akkora hatalmam, hogy két Istent is szolgáljak... 

Fia István (Vajk) már csak egyet szolgált a már kicserélt hamis istent a Jehova-istenféle zsidó-kereszténységet. Az előző mondatomban a "sors büntet" szóval minősítettem a karmát, így ha az "ok és okozat" szerint nézem akkor az ok indította be az okozatot! Azok lettek az ellenségeink akik miatt elfordultunk ősi Egy Igaz Istenünktől amivel elárultuk nemzetünk ősi hitét és hagyományait. Ez az utóbbi lehetett egyik lehetséges ok az okozatra.

- Mivel a magyarok egyetlen Istenétől fordultunk el és ez már nagyon rég történt. Valahol ott ahol kicseréltük "Istenünket" ott kezdődhetett hanyatlásunk amiben szerintem még csak most kezdődik a fordulat számunkra. Az a fordulat amikor az ellenségeink részére is a karma az-az  kiegyenlítődés törvénye működésbe lép, de most ellenük, mivel durván megszegték a szellemi törvény szabályait azzal, hogy kíméletlen magyar-irtásba fogtak és még a mai napig is ugyan ez a cél számukra mint 907-ben és előtte is volt annak ellenére, hogy a magyarságunk mindíg kezet nyújtott feléjük..

Bízva bízom, hogy ez a természetellenes iszlámosítás is visszafelé sül el a kezükben? Ennek a jelei is már kirajzolódnak. Nézzük csak sorjában mely jelenlegi országok "estek el" már is az iszlámosítás által: Az elsők között Franciaország, kinek nagyon sok bűne van irántunk is többek-közt országunk csonkítása, de az iszlám országok ellen is. Mi magyarok soha nem mentünk sem Afrikába sem máshova gyarmatosítani, megölni az ottani embereket nagy-részét, rabszolgákat sem akartunk magunknak, és nem mi irtottuk milliószámra az "indiánokat" sem.

Belgium is elesett már fuldoklik a muszlimoktól ugyanúgy mint Hollandia. Az örökös és legnagyobb olykor aljasan hízelgő ellenségünk Németország és Olaszország (Német Római birodalom) már nagyban vergődik az iszlám terrorista áradatban. Emlékezzünk az iszlám hódításokra amikor ezek a hatalmak is ellenségeink voltak akkor is amikor mi az egész Európát védelmeztük az iszlám betolakodók ellen. Még akkor is inkább vagy hátba támadtak, vagy cserbe hagytak bennünket de sokszor a törökkel szövetségbe döftek hátba bennünket.

Vagy itt van az ádáz ellenségünk habsburgos Ausztria (labancia) vezetése. Az is iszlámosodik. De ide sorolnám Svédországot is mert ez is már elveszettnek számít, és ezt is a karma hatásra értékelem, hiszen mint örökös szövetségeseink és rokonaink hátba szúrtak bennünket elárulták a magyarságot, sőt ma már a svédek fölé emelték az iszlám bevándoroltatottakat. Az úgynevezett szabadelvűség (liberalizmus) maszlag agymosásán keresztül másodrendűek lettek  a svédek is saját  országukban. Angliában szintén hasonló a helyzet. USA sem különb. Ott már a feketék többségben vannak, de nem veszik tudomásul. De sorolhatnánk tovább is.

Mind ezen jelek láttára azt javaslom, ne adjuk fel a reményt mert Teremtőnk velünk van és ha mi is vele vagyunk, akkor segít bennünket úgy, ha mind-többen visszatérünk hozzá és ezzel növeljük a teremtő erőnket is. Legyen egységes kérelmünk a Teremtönkhöz; segíts minket megszabadulni a gonoszoktól és megszabadulunk. Ezzel nem azt mondom, ha felé fordulunk akkor mindent majd Istenünk végez és Mi karba tett kézzel várjuk az új aranykort... Ha megtaláljuk Istenünket akkor megleljük feladatunkat is, és ehhez semmi más nem kell, mint megtanuljunk szeretni és segíteni mindazon nemzettársunknak akik még segítségre szorulnak.

Tanuljunk újra együtt élni a csodás természettel és a természeti elemekkel, Ismerjük fel nemzettársainkat és segítsük a rászorulókat, szeressük magyarjainkat, de ismerjük fel ellenségeinket és csak annyira és úgy szeressük őket mind amennyire ők szeretnek minket. Védjük meg egymást az sátáni gonoszoktól, ne hagyjunk veszni egyetlen magyart sem. Hogy megtaláljuk Istenünket nem kell nekünk sem közvetítő sem pompás fedett épületek elég ha őszintén szólunk - gondolunk Istenünkre aki minket teremtett, mert minden egyes gondolat, kimondott őszinte szó erősíti a Teremtő erőt, így mi magunk leszünk az új aranykor megteremtői a Teremtőnk segítségével.

Ha meglátod a napot szólj felé szeretettel mert mögötte áll a Teremtő erő, ápold és védelmezd a természetet, tekints bizalommal a csillagos égre, csak azt tedd amit te is szeretnél, hogy veled tegyenek, ne félj senkitől és semmitől, (ezt mindég mondogasd magadban) de ne légy túl vakmerő, keresd a fényt ne a sötétséget, figyelj a jelekre, mert mindezek mögött az Isteni erő és sugallat az ami segít néked a teremtésben. 

Ha időm adja még visszatérek gondolataimmal. Neked mi erről a véleményed?

Frissítve: 2021-12-30

 Szeretettel: >Zoli<