Print this page
2015 október 23, péntek

Keshe Alapítvány Ingyen Energia Készüléke KAPHATÓ!

Szerző: exopolitikamo

2015. október 16-án és 17-én Rómából ment élő sugárzásban, több műholdon és 3 internetes sugárzással az a Keshe Alapítvány Ingyen Energia Konferencia, melyen MŰKÖDŐ ingyen energia készülékeket osztott ki Keshe számos, főleg Afrikából és a Közel-Keletről érkező politikai nagyköveteknek, hogy vigyék hírét az új világnak.

keshe1A meghívást elfogadó nagykövetek között volt Palesztina, Irak, Fehéroroszország, Uganda, Örményország, Paraguay, Nigéria, Uganda, Szomália nagykövete is. (Vajon csodálkoznom kellene, hogy miért nem képviseltette magát csonka-országunk? >Zoli<)

Bár a készülék olyan kicsi, mint egy kb. három literes befőttes üveg, működési modellje szabadon arányosítható, így akár egy egész lakóközösséget, falut ellátó méretű verzió is megépíthető belőle.

Teljesen mindegy, milyen feszültségű eszköz van rácsatlakoztatva: a 110V-ot és a 220V-ot is működteti. 2.2-3.3 kW teljesítmény leadására képes, de ismételjük, skálázható. A készülék strapabíró, lehet olvasztani, földhöz vágni, működni fog.

A weboldalukon található kép és az aláírt méret nem stimmel, attól sokkal kisebb és másabb, nem 4 konnektor dugalj van rajta, hanem két drót áll ki belőle és ezeket lehet összekötni akár például egy hatos hálózati elosztóval is, amire csatlakoztatva egyszerre több eszköz is működtethető (demonstrálta).

Jelenleg €800-ért kapható. Mehran Tavakoli Keshe célja az, hogy €200-ért bárki hozzájuthasson, de nem adakoztak elegen, ezért ennek eléréséhez az alapvetően €400-os árhoz hozzákötötték kötelezőképpen az ugyanekkora mértékű adakozó hozzájárulást, innen a €800-s ára, ami e hír megírásakor 250E Ft. A gyártás Olaszországban történik, a termelést a következő fél év során fokozatosan növelni igyekeznek.

Az előadáshoz képest 10 nap múlva, 2015. okt. 26.-án lejárnak a szabadalmak, melyeket nem hosszabbítanak meg, nem sajátítanak ki, így bárki által szabadon elérhetővé teszik.

 Kb. 70%-kal csökkenti a fogyasztást autóba szerelve. Családi házban, lakásban ellátja a kisfogyasztókat, otthoni világítást elviszi például. Nagy motoroknál, nagy ellenállású készülékeknél (sütő, légkondi) 65-70%-kal lecsökkenti a fogyasztást. De több is vásárolható, mert ez az ár még így is 10%-a annak, ami lehetne, illetve skálázható lesz (már csak szakértelem kell a megépítéséhez, ha nem akarjuk megvenni).

Tervezik, hogy csinálnak egy TV adót, ami 10 nyelven tervezett, hogy fog sugározni, erről az új fizikáról. Ennek bizonyítéka(!!), hogy több műholdról is fogható volt a konferencia adása. Youtube-on rögzített verzió:
1. nap:
https://www.youtube.com/watch?v=eqwxKwG93Hg
,
2. nap:
https://www.youtube.com/watch?v=u6n8lQudlVk .

Rendezvényi meghívást elfogadó politikai nagykövetek, illetve a meghívottak listája:
http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/43653-3rd-world-ambassadors-meeting-for-peace-in-rome-oct-16-2015

Egyébként egy Keshét szorosan követő információs hozzájárulónk szerint 150 éves találmányról van szó, csak kevesen veszik a fáradtságot, hogy patent-eket bújjanak. keshe2Hozzátesszük, hogy még a peswiki.com, a világ legnagyobb ingyenenergia híroldalának vezetője, Sterling Allan is úgy van vele, hogy a könyvtár-bújás nem, hanem mindig csak az új hír érdekli (ezt ő maga mondta nekünk skype-on). Pedig úgy tűnik, hogy szabadalmaknál ingyen energia tekintetében nem feltétlenül idős, ami régi.

 Keshe elmagyarázta, hogy a készülék működése az ő fizikáján (ahogy az Univerzum működik), illetve a növények bio-fúziósreaktorjainak működési elvén, a növények tudásán is alapul.

Keshe fizikájával képesek például protein kivonására a levegőből, szén-dioxid szobahőmérsékletű kikristályosítására vagy radioaktív anyagok megkötésére a vízben fizikai összegyűlt anyaggá (lásd a Keshe Foundation Knowledge Seekers Workshop videókat), amit csak ki kell hálózni belőle.

Bemutatta, hogy egy pohár víz aljára rakott egy bizonyos lapot, a tetejére is valamit (bocs a részlethiányért, meg kell nézni a közvetítést: 1. nap: https://www.youtube.com/watch?v=eqwxKwG93Hg, 2. nap: https://www.youtube.com/watch?v=u6n8lQudlVk), majd rá egy narancsot és a technológiájával a narancs teljes információtartalma belekerült a vízbe, a vitaminok, az íze, és közben a narancs is megmaradt. Ez is a növények működési gyakorlatán alapul.

keshe3

 

Sőt, egy golyóstoll méretű és alakú eszközt is mutatott, a tollban is megvan ez a technológia, amit fájdalom elmulasztására lehet használni.

Hordozható világítótesteket is mutatott, amiket nem kell sehova bedugni, van egy drótja, amivel fel kell tekerni óramutató járásával ellentétes irányban. Tovább bírja, mint a hagyományos rázós-tekerős lámpa.

Alfred Webre is közzétette az információt!
http://exopolitics.blogs.com/peaceinspace/2015/10/free-energy-is-at-a-breakthrough-from-here-on.html

Korábban egyébként a Project Camelot-os Carry Kassidy is interjúolta Keshét (http://projectcamelotportal.com/kerrys-blog/2485-update-with-keshe-re-free-energy), ő is nagy tisztelője (ő egyébként hamarabb kezdett vele foglalkozni publikálás szintjén, mint Webre).

A készülék a http://keshefoundation.org/webshop/products oldalon vásárolható meg. Az alapítvány FB-oldala, fotókkal a rendezvényről (kicsit le kell hozzá görgetni…): https://www.facebook.com/Keshe-Foundation-126388777468892/

Kapcsolódó írásunk: Nullponti ingyen energia készülék technológiai kritériumai:
https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/07/31/nullponti-ingyen-energia-keszulek-technologiai-kriteriumai/

Forrás: https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/10/19/oriashir-keshe-alapitvany-ingyen-energia-keszuleke-kaphato/
Beküldte: Érszegi Edit